Beraber Anne Olma Yolunda

hım anladım canım bende özele gidiyorum dr a güveniyorum yine aynı yere giderim bizde yeni araba aldık canım borca girdik o yüzden biraz strese giriyrorum bazen Allah kolaylıgını verır canım inşalah eşimin ilacıda pahalı 300 tl ona alıyoruz bakalm benim dr ne ısteyecek

pek nazlıymış sizinkianne ve babalar daha güçlü gerçekten ben buna bizzat kendim ve eşimden şahidim...bizler daha sabırlıyız herşeyin üstesinden gelebeilecek inanca ve metanete sahibiz...ağızları açıldı mı her aile öyle söyler yapmasa da yapmış gibi gözükür...alışılmış durum yani...

elisa__ benim kırmızılar başladı damla damla gelmeye

Hayırlısı canım vardır bundada bir hayır üzülmek yok ekimde mutlu haberı beraber verecegız bak benden önce adet olduguna göre asılamanda benden önce olur önce güzel haberı sen verırsın bende arkandan gelırım hayırlısı tatlım

Bu hafta denicem bisiyler canim.biraz gerginligi de uzerimden atmak lazim.basarabilirsem:/
BasarirsiBasarirsin tatlım eşinin asabiligi eminim iş yerindeki sorunlardandir senlik bi durum yoktur tatlım öyle düşün eşine pozitif enerji yükle sırf çocuk için zaten yakınlaşma tatlım eşini istediğin içinde arada yakinlas sende zamanla acilirsin hem olur cekinmeler ben eşimle 5 yıl flortt 2 yıldır da evliyiz ben bile bazen çekinirim aman der kostüm degisikligiyle hallederim sende ole yap

anladım borç zor evet bizde de ev borcu var...ama rabbim yardım ediyor...inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız...ama keşke ailelerde maddi yönden yardım edebilse.. hele birde bu durumda olduğunuzu bildikleri halde uzak kalmaları çok zoruna gidiyor insanın...yani eşler maddi manevi yönden yeteri kadar yıpranıyor...hem manevi açıdan bebekte bebek diye yıpratırlar hem maddi yönden oralı olmazlar...adalet işte

sanırım ekimde başlarız biz aşılamaya şimdi dr bana gene femara diye bir hap var onu kullanıcam ilk günden başlayarak 3. gün iğnelere başlıcaz ilk beş gün şöyle 2. beş günde doz arttırımı yapıcak onda sonra muayene ve çatlatma iğnesi tatile gidicem c.tesi orda nerde yaptırıcam iğneyi zor olucak ekimdeki adette giderim heralde eşimle bi konuşayımda bakarım gene duruma göre..

Bende inanıyorum Rabbım yardım eder elımızde kalan paranın bereketını verır bızde soyle bır durum var bızım aıleler bılmıyor durumu bızı hala bebek ıstemıyor dıye bılıyorlar canım onlarda sureklı bebek bebek dıyor bızde dusunmedıgımızı soyluyoruz inşallah hayırlısıyla olur süpriz olacak onlara yorucu yıpratıcı süreç canım

bizde de var ev borcu kaç ay bilirim kayınvalideme akşam yemeklerine gittiğimizi allahtan bizim ev borcumuz 2 sene filan bişi kaldı

Benımde canım 10 12 ekım gıbı esımın ılacı bıtıyor tahlıl yaptıracak 13 ekımde ben adet olacagım adet olmadan sonucu dr gozterır ona gore yol ızlerız asılama yapacaksak o zaman bende 13 de hemen ılacamı baslayacagım canım ılacları kullanırken hsg cekılıp sonrasındada asılama oluyormukı yoksa kasımımı bekleyecegım nasıl olur hıc bılmıyorum.tatıldede vardır canım yaptırabılecegın yerler ınsallah bulursun rahatlıkla yaptırırsında uzamaz

anladım canım bizde artık kayınvalindem diretince tak etti zaten o sıraalr dra gidiyorum sorun ne diye araştırıyoruz söledim sussun artık diye en son patladım yani verirse hediyesi vermezse imtihanıdır bizde durum bu bizi daha fazla üzmeyin dedim...ama kayınbabam bilmiyor nasıl hamile kaldığımı bile bilmiyor...kv akıllı kadın söylerse ben kayınbabamı avcumun içi kadar iyi tanıyorum tereddütsüz maddi yardım eder...kv eşimin işine güvendiği için nasıl osa hallederler diye düşündü...bizde öyle diyorduk düşünmüyoruz deyince herkes artık iyce şüphe duymaya başladı yüzümüze yüzümüze çocuğunuz mu olmuyor dedielr herkesss...baktım olcak gibi değil düşünüyoruz dedim artık...

bizde de var ev borcu kaç ay bilirim kayınvalideme akşam yemeklerine gittiğimizi allahtan bizim ev borcumuz 2 sene filan bişi kaldı
Allahım borcunun edasını versin herkesin...kolay değil..hele minnet kalmak başa kakmıyorlarsa sorun olmuyor ama başına başına vururlarsa insanın zoruna gidiyor...bizim öyle durumumuz olmadı gurbet olunca belki yakında olsaydım biraz durum farklı olurdu...

Hım anladım canım bızede bır sorun varsa tedavı olursunuz bıran once gıdın dr a olup olmayacagını nerden bılıyorsunuz karsındakının duygusunu dusunmeden bu kadar hassas bır konuda o kadar yorum yapan ınsanlar oluyorkı bunlar uzulurmu dıyen yok cok sukur sız fazla ugrasmadan bebısın gelmıs canım ınsallah bızımde öyle tatlım

aynen öyle canım ama ben herkesi Allaha havale ettim çok kırdılar çok akraba denen illetler...rabbim görüyor herkesin evladı var evlendirip görecekler diyorum...şükür çok şükür fazla uğraşmadan geldi inşallah sizlerde de öyle olur...

benim bir arkadaşım hsg çektirdikten hemen o ay hamile kaldı bakarsın seninde hemen aşılaman tutar doktor dedi mi şu gün aşılama olur diye

Amin canım inşallah canım inşallah Rabbim duysun

kv başa vurmak yokta her şeyine karışıyorlar işte zaten işten yorgun argın geliyorum birde hizmet bekliyorlardı sinirime dokunuyodu

kv başa vurmak yokta her şeyine karışıyorlar işte zaten işten yorgun argın geliyorum birde hizmet bekliyorlardı sinirime dokunuyodu
anlayış önemli ama bunu herkes yapamıyor ne yazıkki...rabbim vicdan versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…