Beraber Anne Olma Yolunda

benim bir arkadaşım hsg çektirdikten hemen o ay hamile kaldı bakarsın seninde hemen aşılaman tutar doktor dedi mi şu gün aşılama olur diye

Dr um esımn ılac kullandıktan sonrakı degerlerı gormeden bırsey demıyor canım onu bekleyelım ondan soonra konuslaım dedı ben dıyorum asılama dıye cunku arastırdım bızım durum asılamalık normal yolla olsa dr zaten soylerdı normal olur dıye testı gorup ona gore karar vermek ıstıyor inşallah canım inşallah hemen tutar hem maddı hem manevı olarak ıkıncı asılama yorar cunku bızı Rabbım yuzumuze baksın

aşılama yı özel muayehanesi olan doktorum yapmıştı 250 tl aşılama için aldı 380 tl iğnelerim tutmuştu 70 tl çatlatma iğnesi 400 tl sperleri hazırlayan laboratuar almıştı toplamda 1.100 tl 11 haftalıkken doktor kürtaj yapınca 600 da kürtaj a almıştı maddi olarak insan gerçekten zorlanıyor.

Hım anladım canım evet benım en az 1000 kusur ayarlamam lazım benım özel hastahanede muayen ucretı 80 tl ama ıste dıgerlerı ne tutar bılmıyorum umarım ılk denemede tutar saglıklı sekılde

kesinlikle olurdu inan bana şimdi yazlıktayız adamın bana sorduğu bile yok geçen hafta işten çıktım geldi bana dedi annemler gelicek dedim benim niye haberim yok annemler gelirken sormam gerektiğini bilmiyodum dedi bende dedim tabikide sorma ama annenle konuşmadan önce bana habervermen gerekirdi dedim hemen senin annen benim anneme çevirdi olayı kayınvalidem bana geldiğinde evdeki bütün eşyalarımın yeri değişiyor

Hım anladım canım evet benım en az 1000 kusur ayarlamam lazım benım özel hastahanede muayen ucretı 80 tl ama ıste dıgerlerı ne tutar bılmıyorum umarım ılk denemede tutar saglıklı sekılde
İnşallah canım tutar da fazla masraf olmadan halledilir.. biz işte bu aydan biraz umutluyduk ama işte beklenen kırmızılar geliverdi hemen :)

İnşallah canım tutar da fazla masraf olmadan halledilir.. biz işte bu aydan biraz umutluyduk ama işte beklenen kırmızılar geliverdi hemen :)

İnşallah canım senınkıde hemencecık tutarda bu ay yormaz artık rahata erelım Allah'ın ıznıyle canım :)

anlayış önemli ama bunu herkes yapamıyor ne yazıkki...rabbim vicdan versin...
kendi annemden başka anlayışlı insan yok dicem ama annemde aman kızım kv iyi geçin bak onlara her zaman ihtiyacın olur bilmem ne v.s. annem kv çok sevdiğine toz kondurmuyor ama ezilen ben oluyorum işten geliyorum sofra hazırla kur kaldır çay servisi ya demiyorlar ki bu kız işten geldi hiç oturmadı kimsenin umrunda değilim eşim gene sen annemlere hizmetlenince ben çok mutlu oluyorum diyor. kv gecen gün yemek faslı çay faslı bittikten sonra hadi annecim git yat yarın erken kalkacaksınız dio tam dinlenmek için oturmuşken :)

senin benim annen konusu işi bozuyor işte ama eşim bana hiç bu zamana kadar öle demedi hep ben söylendim...iyi sabır varmış benimkinde ama eşya neymiş ya yuhh utanmasa gir yatak odasına aaa kızım yok siz böyle yatmayın gel oğluşum gel benle anacığınla yat der gibi bi durum...bu eşya meseleside özeldir...aaa orda dursunlar o kadar taviz no no no

ya bi kaç kez dedim kv anne bak sonra sen gidince arıyorum bulamıyorum lütfen yapma dedim zaten mutfak eşyaları özellikle bu mutfak benim anne dedim dayanamadım ama yine yok yine yok ... bende bıraktım artık o gittikten sonra tekrardan yerleştirmeye çalışıyorum :)

anneler hep öyle der ya çünkü bir anne ölürse Allah korusun onlar geride yinede bir anne olsun kollayan olsun gözüyle bakıyorlar bana göre öyle hissediyorum ben...senin kv de iş bitince diyor vay uyanık vayyyy deseydin şakasına anne şunu iş bitmeden çnce deseydin diye...ay benim bi huyum var ben şakaya getirir gülerek söylerim tutamıyorum anacım haksızlığa katlanamıyorum..zaten kv de ondan pek hazmedemiyor beni ama şimdi o da benden öğrendi onu kendime benzettim ee üzüm üzüme baka baka

bir gün olucakta işte beklemekı yoruyor insanı :)

Hiç deme onu iç çekmek ten için yanıyor artık :) hayat alıstırıyor ama ya alsıtım artık ilk baslardakı gıbı degılım baksana bunu yazrken bıle gulebılıyorum artık eskıden daha cok stres oluyordum

kasıtlı yapıyor canım geldiğinde asıl kendi istediği gibi bulunsun istiyor ayy seninki hala alışamamış hazmedememiş ayrılığıaynı gibi hissediyor...

Eşimi çok seviyorum baktım ben annesiyle takışınca sorun oluyor aramızda üzülüyor kıyamıyorum susuyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra diorum geçiyorum. :)

kasıtlı yapıyor canım geldiğinde asıl kendi istediği gibi bulunsun istiyor ayy seninki hala alışamamış hazmedememiş ayrılığıaynı gibi hissediyor...
çok biliyor kv valla atıcak tepemin tası görücek gününü :)

slm canım ...eğer eşin gerçekten yorgunsa öle geclikle felan olucak iş değil zaten zorla olan iş ne kadar olur dimi ama ....şöle bişi yapabilirsin 28 günün ortalama 7 günü zaten adet ve yumurtlma olana kadar olan süre desek bi 7 günde ilişki önerilen zaman dilimi geri kalan 14 gün boyunca dişini sıkacaksın eşin istese bile olayı geçiştireceksin önemli günlerde zaten artık ihtiyac meselesi olduğu için o kendiliğinden yanasacaktır senin yapman gereken bu günleri iyi hesap edip onu tuzağa düşürmek ne kadar kötüyüm .....en mantıklısı al karşına konuş deki çocuk istiyormusun istiyorsan çocuk yapmak için düzenli ilişki lazım he istemiyorsan söyle korunalım her ay acaba oldumu olacak mı diye kafam yorulmasın olmayacağını bileyim kafam rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…