canım başını okuyamadım geçici bi süre mi oluyo bunlar yoksa hep mi aynı ...allah sabır versin valla sen yatacak olduğun zamanı bilmiyomusun ay allahım yaEşimi çok seviyorum baktım ben annesiyle takışınca sorun oluyor aramızda üzülüyor kıyamıyorum susuyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra diorum geçiyorum. :)
canım ne zaman yaptırcan aşılamayı ....bize doktor ocağa kadar gelişi güzel bırakın dedi hem zaten bu okul sezonu başlıyorya eşim çok yoğun biraz da para biriktirmm lazım aşılama için erteledik yaHım anladım canım evet benım en az 1000 kusur ayarlamam lazım benım özel hastahanede muayen ucretı 80 tl ama ıste dıgerlerı ne tutar bılmıyorum umarım ılk denemede tutar saglıklı sekılde
bu genelde yazın oluyo kv yaazlığa gelip 1 hafta kalıyor :) o zamnlarda oluyor :) kışın daha rahatım :)canım başını okuyamadım geçici bi süre mi oluyo bunlar yoksa hep mi aynı ...allah sabır versin valla sen yatacak olduğun zamanı bilmiyomusun ay allahım ya
he iyi valla sevindim bende 1 hafta kv yanına gittim ömrümden 7 sene gitti biran kendimi gördümbu genelde yazın oluyo kv yaazlığa gelip 1 hafta kalıyor :) o zamnlarda oluyor :) kışın daha rahatım :)
cidden çok zor ya ne yatabiliyosun ya ne kalkabiliyosun :) tuvalete gitmeyi bırak gece eşim tepeme çşıkıyo olmaz annenler burdayken diorum 1 hafta hiç bişi olmuyo :)he iyi valla sevindim bende 1 hafta kv yanına gittim ömrümden 7 sene gitti biran kendimi gördüm
cidden çok zor ya ne yatabiliyosun ya ne kalkabiliyosun :) tuvalete gitmeyi bırak gece eşim tepeme çşıkıyo olmaz annenler burdayken diorum 1 hafta hiç bişi olmuyo :)
ya bıraksam adam hergün tepemde evde çocuk yok ya rahat yarın öbürgün çocuk olsun görücem ben onu :)ay çok güldüm ya ....neymiş acelesi az sabretsin eşin .....evet ya insan çok darlanıyo eskiler nasıl bi kutu odada 3-5 aile birlikte uvvv iyi kide o zaman biz yoktuk
oh oh hadi gelsin boy boy evlatlarya bıraksam adam hergün tepemde evde çocuk yok ya rahat yarın öbürgün çocuk olsun görücem ben onu :)
6 senedir çok geliyo ya :)oh oh hadi gelsin boy boy evlatlar
zamanı gelmemişti r annesi allah nasip etsin sana bana isteyen herkese6 senedir çok geliyo ya :)
aminnn hepimize inşallah :)zamanı gelmemişti r annesi allah nasip etsin sana bana isteyen herkese
Bugun kendimi toparlicam ins.ayrintilari bi daha ki regl zamani gorucez.bakalim olumlu sonuc verecek mi:)Benimkide böyle şeyleri çok karıştırmamak yanlısı herşey kendiliğinden olsun ister bizim gibi her aşamasını didik didik inceleyerek yapmayı sevmiyolar sıkıntıya gelemiyolar biz kadınlar daha güçlüyüz onlardan. Napcaz idare edicez ipleri elimizden bırakmıycaz ama onlar bunun farkında olmıycak
azcık tembel olabilir annesi bide sen çok hareketli olduğundan onu dinlemeye pek fırsatın olmuyo aslında yatıp şöyle bi dinlesen hemen cevap gelirYa benimki tembel ya ben çok hareketliyim özellikle de iki gündür pek hareket yok benim sipa da o kadar yatak odası aldik dedik beğendin mi dedik ihhhh ses yok uzanayım biraz bakalım şuan tedirgin oldum :)
sen dinlet bacım zeka gelişiminde önemli ayrıca daha huzurlu oluyorlar...ben küçük bi araştırma yaptım minikler anne karnında 24-25. haftalarda anne sesini duymaya başlıyorlarmış daha bizim 2 haftamız var teyzesiAyy ışte onu dinlemeyi ben sefmiom sadece kulakligi kıza verin o dinlesin :) evet sağlık ocağında hemsiremiz dedi annesi konuş kızımla miniler dinler zeka gelişimi için olumlu etkisi varmış bende başladım :) senin oglanda istiyorum annesi sende başla eğlenceli çocuk hikayeleri okumak :)
bacım 14 günde helmesi gerekirdi evet hatta benim 12 13 gün sonra geldiği bile olmuştu...ayy inşallah sıpan gelmiştir yaaaaaahala kırmızılar gelmedi perşembeye kadar beklicem bakalım. çünküMogami hatırıyomusun önceki konuşma portalı vardıya ilk konuşup tanıştığımız o zaman bana Laboquick ovülasyon testleri vardı onlardan bahsetmiştik ben o zaman almıştım 23 ağustosta kasıklarımda ağrı hissedince gittim o testi yaptım ikiside kırmızıydı ee kadınlar yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olması lazım yani beninm 5 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım.. Umut dünyası işt
canım ben 2 ay hap kullandım sonra kontrole gittim ocakta ve kist gitmişti...şubatta bi denememiz oldu ama tutmadı...sonra ben nisana kadar şehirdışına çıktım nisanda geldim eve bi denemede o zaman oldu ve hamile kaldımAmin insallah cok sagol canim siz kist tedavisinden ne kadar sonra hamile oldunuz
İnş cnm bnmAmin canim insallah Allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin bende bu gunlere gelmek icin bekledim Allahin blirledigi bi vakit var canim
bende seni merak ediyodum canım çok şükür gayet güzel geçmiş bi sorunda çıkmamış için rahatlamıştır herhalde...anne karnında inadı falan ne biliyolarsa çok ters oluyolar valla benimki de gün boyu kımıldar durur akşam olunca eşime kendini göstermemek için inat ediyo resmenBİİİİZ GELDİK TATLI TEYZELER
Kızlar bugün hem normal kontrolüm vardı hem ayrıntılım...ayrıntılıda herşey çok güzel çıktı...bütün sorularım cevaplandı...ama çok eğlenceli bi 35 dk idi....bizim bebiş doktora burun kemiğini göstermemek için resmen inat etti...doktor da karnımı baya bi sarstı bi yandan da benim sıpayı azarlıyo dönsene azcık kımılda biraz diyeen son oturttu beni doktor öyle baktı burun kemiğine neyse onu da gördük ama yüzünü sadece yandan gösterdi doktorcumda sağolsun önümüzdeki ay gel bi daha bakayım güzel bi resmi olsun yüzünün dedi...boyumuz 26 cm. kilomuzda 452 gr olmuş...
bu da yan profilden yüzümüz...benim çirkin sıpam yaaa
Canım sağolasın senin ayrıntılı tarihi belli oldu mu?bende seni merak ediyodum canım çok şükür gayet güzel geçmiş bi sorunda çıkmamış için rahatlamıştır herhalde...anne karnında inadı falan ne biliyolarsa çok ters oluyolar valla benimki de gün boyu kımıldar durur akşam olunca eşime kendini göstermemek için inat ediyo resmencanım sana şey sorcam malum haftalarımız yakın birbirine hangi ilaçları kullanıyosun sen ben demir ilacı ve vitamin kullanıyodum demir ilacım bitti doktoruma sordum daha randevu günüme var ilacı napıyım diye sağlık ocağına yazdır dedi başka bi ilaç falan dedim şimdilik yok dedi sen magnezyum falan başladın mı
Yerler onun tatlı cicilerini...Ayakkabılara bittim yaaaDefne'min cicileri
Balım gözün aydın inşallah almışsındır minik fıstığı kucağına sağlıkla hayırla...Güzel haberlerini bekliyorumKızlar 14.30 da sezeryan ameliyat ile kizimiza kavusuyoruz inşallah dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?