Beraber Anne Olma Yolunda

Evet canim klomende aynı sayılır hafif bakalım hayirlisiyla bol bol calisin:):)
Belki banada igneyle baslar aslinda dra ne diyecegimi bilmiyorum sen direk ignemi kullanmak istedigini soyledin ben nisanda gittigimde 14 ay oldu dediim agustosa kadar dene olmazsa agustosta gel dedi. Tekrar git dene demez umarim.. bilmiyorum nasil konusayim derdimi nasil anlatayim...

Maasallah yavruna canim Allahim cok tatli yaa yerler onu Allah omrunu uzun etsin mogamim

Mogami maşallah masalllaaah, yüzünün güzelliğine bak minigiin, tam bir minnak adam :) inatlasmalar, oyunlarda yapmış akilli bıdık, aferim paşaya :)

canım ekımde dusunuyorum testı bır yaptırslım ama maddıyatta onemlı aynı ay hsg asılama kaldırabılırmıyız bılmıyorum dr hsg ısterse ekımde hsg yaptırıp kasımda asılama yaptırabılırım o ankı butceye baglı bende bu aydan para arttırmaya calısıyorum ama dedıgım gıbı maddıyatı ayarlayabılırsem ekımde olsun ıstıyorum

Ay hemde ne kutuk ya.bizimki o işleri angarya olarak gormeye basladi:/ kendimi onun yuzunden işe yaramaz hissediyorum
Kuzum bebekten oncede mi boyleydi esin.cok sinir bozucu bisi bazen benm esimde yorgn olurdu yanasmazdi ya o yanasana kadr beklerdim ya da ben bisiler yapardim ama cocuk istedigmz icin bana firsat vermiyodu
ayakkabısı çok hoşuma gitti hepsi güzel güzel günlerde kullansın
Evet bende ayakkabilara bayildm bide ona uygun elbise alicam :)
BİZ 5. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜRRR :) :)
Masallah kiz hangi ara o kadr buyudunz siz :)
tesekkur ederiz teyzesi battaniyeyi lcw den aldim senin ayrintilida guzel gecmis gozn aydin kuzum

Maşallah canım size çok sevindim herşey yolundaymış çok şükür sonuda çokgüzel olacak kollarına alıp mis kokusunu içine çekeceksin

Maşallah canım size çok sevindim herşey yolundaymış çok şükür sonuda çokgüzel olacak kollarına alıp mis kokusunu içine çekeceksin
Amin elisam inşallah darısı tez zamanda başınıza olsun

Mogami maşallah masalllaaah, yüzünün güzelliğine bak minigiin, tam bir minnak adam :) inatlasmalar, oyunlarda yapmış akilli bıdık, aferim paşaya :)
Bacım bi görsen ayrıntılıdaki halimizi şekilden şekle girdim tipini görelim diye yok elleri koymuş surata bi de inat doktor çok sağlam dürttü kaç kez ama banamısın demedi en son bi lütfetti de burun kemiğini gösterdi şimdi cd yi izleyip gülüyoruz eşimle...Ağzı gözü pek bi derli toplu geldi bana da seninkinin resmi yok mu

Ayy alincak çok şey var çok kafam dolu hemde çok annemlere pasliycam bir kısmını :) sen çok erken uyanion ? Nie uyumuon
ben de paslamasam da iki anne iki koldan alıyolar anane ve babane :)
canım ben uyumam pek 12 de yatar 7 de kalkarım derdim ne onu da bilmem ama bende gün erken baslar koşturmacalı geçer canım senin sat neydi benim aylardır yaptıgım hesabıma göre 24+4 üm ama bugün öylesine bi netten bakiyim dedim 23+6 çıktı şaşırdım niye oyle oldu acaba bak burda da 25 gösteriyo benim hesap yani

ondan evet mogişim illa uzanıp iki sevip konuscam ki tepki versin sıpa :)
ço sevindim canım güzel geçmesine o ne tatlı bi profil öyle ağız burun hokka maşallah , onu orda saklayana da bin şükür..
kız benim bebiş pek çirkin bu ultrasonlarda kuzguna yavrusu falan da işlemşiyo bildiğin çirkin görüyorum cuma gelse de tekrar baksam çirkinime

anne varsa sorun yok :) bransın ne peki az ders alırsın geri kalanın 5 ayını dolduran dünya talısı kızınla geçirisin canım maşallah kızına

Benim 12 mart canım bugün bizde 25+4 uz seninle 1hafta var aramızda:) benim metrede aynı cikio buradada ayni

Ayyyy yok bugün 8.30da uyandım baş agrisindan duramiyorum bütün gün leyla gibiydim dengem şaştı gunduzde uyudugum cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…