- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Belki banada igneyle baslar aslinda dra ne diyecegimi bilmiyorum sen direk ignemi kullanmak istedigini soyledin ben nisanda gittigimde 14 ay oldu dediim agustosa kadar dene olmazsa agustosta gel dedi. Tekrar git dene demez umarim.. bilmiyorum nasil konusayim derdimi nasil anlatayim...Evet canim klomende aynı sayılır hafif bakalım hayirlisiyla bol bol calisin:):)
Maasallah yavruna canim Allahim cok tatli yaa yerler onu Allah omrunu uzun etsin mogamimBİİİİZ GELDİK TATLI TEYZELER
Kızlar bugün hem normal kontrolüm vardı hem ayrıntılım...ayrıntılıda herşey çok güzel çıktı...bütün sorularım cevaplandı...ama çok eğlenceli bi 35 dk idi....bizim bebiş doktora burun kemiğini göstermemek için resmen inat etti...doktor da karnımı baya bi sarstı bi yandan da benim sıpayı azarlıyo dönsene azcık kımılda biraz diyeen son oturttu beni doktor öyle baktı burun kemiğine neyse onu da gördük ama yüzünü sadece yandan gösterdi doktorcumda sağolsun önümüzdeki ay gel bi daha bakayım güzel bi resmi olsun yüzünün dedi...boyumuz 26 cm. kilomuzda 452 gr olmuş...
bu da yan profilden yüzümüz...benim çirkin sıpam yaaa
canım ne zaman yaptırcan aşılamayı ....bize doktor ocağa kadar gelişi güzel bırakın dedi hem zaten bu okul sezonu başlıyorya eşim çok yoğun biraz da para biriktirmm lazım aşılama için erteledik ya
Kuzum bebekten oncede mi boyleydi esin.cok sinir bozucu bisi bazen benm esimde yorgn olurdu yanasmazdi ya o yanasana kadr beklerdim ya da ben bisiler yapardim ama cocuk istedigmz icin bana firsat vermiyoduAy hemde ne kutuk ya.bizimki o işleri angarya olarak gormeye basladi:/ kendimi onun yuzunden işe yaramaz hissediyorum
Evet bende ayakkabilara bayildm bide ona uygun elbise alicam :)ayakkabısı çok hoşuma gitti hepsi güzel güzel günlerde kullansın
Masallah kiz hangi ara o kadr buyudunz siz :)BİZ 5. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜRRR :) :)
tesekkur ederiz teyzesi battaniyeyi lcw den aldim senin ayrintilida guzel gecmis gozn aydin kuzumYerler onun tatlı cicilerini...Ayakkabılara bittim yaaahatun o battaniyeyi nerden aldın bakayım
Balım gözün aydın inşallah almışsındır minik fıstığı kucağına sağlıkla hayırla...Güzel haberlerini bekliyorum
BİİİİZ GELDİK TATLI TEYZELER
Kızlar bugün hem normal kontrolüm vardı hem ayrıntılım...ayrıntılıda herşey çok güzel çıktı...bütün sorularım cevaplandı...ama çok eğlenceli bi 35 dk idi....bizim bebiş doktora burun kemiğini göstermemek için resmen inat etti...doktor da karnımı baya bi sarstı bi yandan da benim sıpayı azarlıyo dönsene azcık kımılda biraz diyeen son oturttu beni doktor öyle baktı burun kemiğine neyse onu da gördük ama yüzünü sadece yandan gösterdi doktorcumda sağolsun önümüzdeki ay gel bi daha bakayım güzel bi resmi olsun yüzünün dedi...boyumuz 26 cm. kilomuzda 452 gr olmuş...
bu da yan profilden yüzümüz...benim çirkin sıpam yaaa
Sağol bitanem inşallah bizde sizin miniklerinizin gül cemaline bakıcaz 2016 daMaasallah yavruna canim Allahim cok tatli yaa yerler onu Allah omrunu uzun etsin mogamim
Amin elisam inşallah darısı tez zamanda başınıza olsunMaşallah canım size çok sevindim herşey yolundaymış çok şükür sonuda çokgüzel olacak kollarına alıp mis kokusunu içine çekeceksin
Amin elisam inşallah darısı tez zamanda başınıza olsun
Bacım bi görsen ayrıntılıdaki halimizi şekilden şekle girdim tipini görelim diye yok elleri koymuş surata bi de inat doktor çok sağlam dürttü kaç kez ama banamısın demedi en son bi lütfetti de burun kemiğini gösterdiMogami maşallah masalllaaah, yüzünün güzelliğine bak minigiin, tam bir minnak adam :) inatlasmalar, oyunlarda yapmış akilli bıdık, aferim paşaya :)
Maaşallah bu güzel cimcimeye rahisim nazar boncuklarını ihmal etme amanBİZ 5. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜRRR :) :)
Amin canim aminnSağol bitanem inşallah bizde sizin miniklerinizin gül cemaline bakıcaz 2016 da
ben de paslamasam da iki anne iki koldan alıyolar anane ve babane :)Ayy alincak çok şey var çok kafam dolu hemde çok annemlere pasliycam bir kısmını :) sen çok erken uyanion ? Nie uyumuon
ondan evet mogişim illa uzanıp iki sevip konuscam ki tepki versin sıpa :)azcık tembel olabilir annesi bide sen çok hareketli olduğundan onu dinlemeye pek fırsatın olmuyo aslında yatıp şöyle bi dinlesen hemen cevap gelir
sen dinlet bacım zeka gelişiminde önemli ayrıca daha huzurlu oluyorlar...ben küçük bi araştırma yaptım minikler anne karnında 24-25. haftalarda anne sesini duymaya başlıyorlarmış daha bizim 2 haftamız var teyzesi
bacım 14 günde helmesi gerekirdi evet hatta benim 12 13 gün sonra geldiği bile olmuştu...ayy inşallah sıpan gelmiştir yaaaaaa
canım ben 2 ay hap kullandım sonra kontrole gittim ocakta ve kist gitmişti...şubatta bi denememiz oldu ama tutmadı...sonra ben nisana kadar şehirdışına çıktım nisanda geldim eve bi denemede o zaman oldu ve hamile kaldım
olur inşallah sıralaman da çok güzelmiş..Evet 209 verdiler. Ben 260ım. Doğuyu açıcam ama geleceğini sanmıyorum. Şubat ataması olursa atanırım gibi. Şubat atanması olur diyorlar ama bakalım :/
anne varsa sorun yok :) bransın ne peki az ders alırsın geri kalanın 5 ayını dolduran dünya talısı kızınla geçirisin canım maşallah kızınabenımkı mama kokulu oldu :) ya benımkınde bebek reflusu vardı fıskırtarak kusuyodu kı hala azda olsa devam edıo kusması canım. dogum ıznım temmuzda bıttı canım annem gelcek ınsallah yanıma o bakıcak :) ben baslıcam okula
Bebişin olunca teyzesi onu ziyarete gelir inşevet pursaklardayım cnm...
BİZ 5. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜRRR :) :)
MAŞALLAH fıstıklı baklava gibi ya yeriyerim onu yerBİZ 5. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜRRR :) :)
Benim 12 mart canım bugün bizde 25+4 uz seninle 1hafta var aramızda:) benim metrede aynı cikio buradada ayniben de paslamasam da iki anne iki koldan alıyolar anane ve babane :)
canım ben uyumam pek 12 de yatar 7 de kalkarım derdim ne onu da bilmem ama bende gün erken baslar koşturmacalı geçercanım senin sat neydi benim aylardır yaptıgım hesabıma göre 24+4 üm ama bugün öylesine bi netten bakiyim dedim 23+6 çıktı şaşırdım niye oyle oldu acaba bak burda da 25 gösteriyo benim hesap yani
Ayyyy yok bugün 8.30da uyandım baş agrisindan duramiyorum bütün gün leyla gibiydim dengem şaştı gunduzde uyudugum cabasiben de paslamasam da iki anne iki koldan alıyolar anane ve babane :)
canım ben uyumam pek 12 de yatar 7 de kalkarım derdim ne onu da bilmem ama bende gün erken baslar koşturmacalı geçercanım senin sat neydi benim aylardır yaptıgım hesabıma göre 24+4 üm ama bugün öylesine bi netten bakiyim dedim 23+6 çıktı şaşırdım niye oyle oldu acaba bak burda da 25 gösteriyo benim hesap yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?