Okul öncesi canim :) tam dolu ders :)anne varsa sorun yok :) bransın ne peki az ders alırsın geri kalanın 5 ayını dolduran dünya talısı kızınla geçirisin canım maşallah kızına
Sagol canım Allah razı olsun :)MAŞALLAH fıstıklı baklava gibi ya yeriyerim onu yer
bende bugün eşime diyorum çok çirkin bu yaaa diyeondan evet mogişim illa uzanıp iki sevip konuscam ki tepki versin sıpa :)
ço sevindim canım güzel geçmesine o ne tatlı bi profil öyle ağız burun hokka maşallah , onu orda saklayana da bin şükür..
kız benim bebiş pek çirkin bu ultrasonlarda kuzguna yavrusu falan da işlemşiyo bildiğin çirkin görüyorum cuma gelse de tekrar baksam çirkinime
Sagol canım benim.okuyorz bol bolMaaşallah bu güzel cimcimeye rahisim nazar boncuklarını ihmal etme aman
zzzzynpppp kuzum bugün kan uyuşmazlığı iğnesini sordum doktoruma...bana indirect combs u yaptırdın dimi dedi yok yaptırmadım dedim sorun yok korkma dedi...ilk gebeliklerde illa 28 de yapılması gereken bi iğne değil önemli olan doğumdan sonra olacak olan iğne dedi...ben yaptırmak istiyorum dedim o zaman tabi koruma % 100 olur dedi...aklıma sen geldin acaba senin doktorun biraz panik mi yaptırdı sana
yok kuzum vurulucam bende doktoruma da söyledim o da tamam o zaman illa 28 i de beklemeye gerek yok dedi bi sonraki randevumda olurum artık iğnemi...senin içinde çok sevindim...bi de o nasıl bi hastane yahu öyle hata mı yapılır arkadaşEski doktoruma hatırlattım 28. Hafta ne olur ne olmaz aşı olayım mı dedim. gerek görmedi. Sonra dr izne çıkınca başka doktora gideyim dedim doçent. Kan uyuşmazlığını danışayım dedim testi yaptırdık vs. Hastane laboratuvar hatasıyla pozitif çıkmıştı tutuşmuştuk geçen hafta biliyorsunuz. 4farklı merkezde 5tüpte 9tüp kan vermiştim çok şükür temiz geldi mogişim. Ama o 5günü bana sor.yine de garantiye almak istersen benim gibi korku şüphe yaşamaman için söyliyim dedim. Ben olsam 28 de vurulurum sonuçta zararı yok önlem amaçlı. Ben çok kontrolcüyüm senin insiyatifine kalmış cnm. Ama doğumdan sonra mutlaka vuruluyor. Geç kalmasam şu an bile vurulurdum ama benim bebek büyük. O yüzden doğumdan sonra vurulcam kısmetse.
yok kuzum vurulucam bende doktoruma da söyledim o da tamam o zaman illa 28 i de beklemeye gerek yok dedi bi sonraki randevumda olurum artık iğnemi...senin içinde çok sevindim...bi de o nasıl bi hastane yahu öyle hata mı yapılır arkadaşNeyse çok şükür bi sorun yok kuzum o 5 günün acısını bolca eğlenerek geçir emi
çok şükür kuzum bundan sonra bi doğum kaldı onu da sağlıkla atlat inşallahVurul kuzum garanti olsun. Ya baş laborant izindeymiş ondan kaynaklanmış. Kollarımın morunun geçmesini bekliyorum :) bal oğlum iyi ya çok şükür, ne jadar şükretsem az. şimdiki dr sen söylediğin halde vursaymış keşke neden es geçmiş diye kızdı. Halbuki hatırlattım 20. Haftadan beri her kontrolde. Geçti bitti inş sağlıkla gelsin paşalar :)
Bugun ilk kez kandirabildim basardim cok mutlu oldum:)) 2 aydir adet duzensiz oldugu icin yumurtlamayi da tespit edemiyorum.ama bu haftayi iyi degerlendirmeliyim.o nedenle dedigin gibi kandirma yoluna gidicem:) hic konusmadim vala.bu hafta yumurtlama haftasi.kesin gunu belli olmadigi icin 2 gunde bir iyi degerlendirmem lazim.allahim nasip etsin ins:)slm canım ...eğer eşin gerçekten yorgunsa öle geclikle felan olucak iş değil zaten zorla olan iş ne kadar olur dimi ama ....şöle bişi yapabilirsin 28 günün ortalama 7 günü zaten adet ve yumurtlma olana kadar olan süre desek bi 7 günde ilişki önerilen zaman dilimi geri kalan 14 gün boyunca dişini sıkacaksın eşin istese bile olayı geçiştireceksin önemli günlerde zaten artık ihtiyac meselesi olduğu için o kendiliğinden yanasacaktır senin yapman gereken bu günleri iyi hesap edip onu tuzağa düşürmekne kadar kötüyüm .....en mantıklısı al karşına konuş deki çocuk istiyormusun istiyorsan çocuk yapmak için düzenli ilişki lazım he istemiyorsan söyle korunalım her ay acaba oldumu olacak mı diye kafam yorulmasın olmayacağını bileyim kafam rahat olsun
Malesef hep boyleydi canim.cok tartistik bunun icin.ama bugun benden bisiyler bekledigini anladim.hic yanasmadigi icin surekli tartismakla geciyr vaktimiz ama bende bundan sonra daha fazla cabalicam.o da bebek istiyor ama ugrasmiyor.ben cenemi yormakla perisan oluyordum ama bundan sonra daha farkli davranicam.işe yarar umarim..Kuzum bebekten oncede mi boyleydi esin.cok sinir bozucu bisi bazen benm esimde yorgn olurdu yanasmazdi ya o yanasana kadr beklerdim ya da ben bisiler yapardim ama cocuk istedigmz icin bana firsat vermiyodu
Insallah ise yarar cunku boyle omurde gecmz cocuk olduktan snra araniza daha fazla sogukluk girerMalesef hep boyleydi canim.cok tartistik bunun icin.ama bugun benden bisiyler bekledigini anladim.hic yanasmadigi icin surekli tartismakla geciyr vaktimiz ama bende bundan sonra daha fazla cabalicam.o da bebek istiyor ama ugrasmiyor.ben cenemi yormakla perisan oluyordum ama bundan sonra daha farkli davranicam.işe yarar umarim..
Evet malesef.ins tam tersi olur da hersey daha da iyi hale.gelirInsallah ise yarar cunku boyle omurde gecmz cocuk olduktan snra araniza daha fazla sogukluk girer
yüzünü gördünüz ama dimi kuzum...iste doktorundan versin bi tane yüz resmi@betiboop çirkin deme yegenimizeee, tatlıdır o tatliiişuan hepsi minik burunlu, sis balon gözlü haldeler bi dogsunlar hele bak sut kokulu yavrularimiz
Mogami renkli yok canım, 22eylulu bekliyoruz doktorumuz veriyor renkli ama detaylıda vermediler. Sipalar çok seviyor ellerini yüzlerine götürmeyi, minnos parmaklarını isirdiklarim
sweet42 hamileliğin 3ayini atlattkten sonra migreni yeniden hortlamis biri olarak başağrısı mesajını okudugum an içim cız etti, amansizdir kendileri! Arasina Karabiber+kolonya skstrlms pamuklar tülbent ile basa skca bağlanır ve sessiiizz bir odada mümkünse karanlıkta uyunursaa iyi gelir çoğu zaman aklında bulunsun canım. Haa bide çok şiddetli değilse odaklanabilirsen kocayla kacamakta bazen ilaç gibi kesiyor
daha randevumu almadım ben canım kararsızım hala.. ben folik asitten sonra gyneferon(demir) ve decavit kullandım sadece magnezyuma 20. haftadan sonra başlarız diye düşünüyodum sordum aynı iki ilaca devam dedi aslında magnezyuma ihtiyacım var çünkü gece bacaklarıma kramplar giriyo.. biliyorum canım ilacın ayı doldu onu yarın yazdırayım sağlık ocağına bide magnezyum yazdırayım.. peki günde ne kadar aç tok nasıl içiliyor o ilaç canım onuda öğreniyim sendenCanım sağolasın senin ayrıntılı tarihi belli oldu mu?
ilaç olarak ferrumfort(demir), decavit ve magnorm(magnezyum) kullanıyorum canım...magnezyumu niye başlatmamışlar ki sana...bana 15 te başlattı doktorum...magnezyum kullan bundan sonra canım önemli çünkü erken doğum riskini azaltıyo kasılmaları azaltıyor kabızlığa da iyi geliyo....tadı güzel zaten kayısı ve portakal aromalı...atıyon suya eriyince dik kafaya...demir hapın bittiyse ve randevuna daha çok vakit varsa sağlık ocağına yazdır tabi ama sistemde ay dolmadan vermiyorlar biliyorsun...
Kızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
Gözün aydın bacım Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Anlat bakalım nasıldı sezeryan tecrüben...ağrın var mı bi de sütün geldi miKızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
Allah analı babalı büyütsün cnmKızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
ayrıntılı usg çok keyifli bi tarama kuzum ayrıca midesi kalbi beyin fonksiyonları damarları böbrekleri kısacası herşeyini inceliyorlar...Allah korusun bi kalp anomalisi olsa bunu bilemeyeceksin bu taramaya girmediğinden ve önlemini alman belki gecikecek...bana sorarsan en önemli tarama bu...bi de içerde 3 boyutlu görünce insan bi tuhaf oluyo yaaadaha randevumu almadım ben canım kararsızım hala.. ben folik asitten sonra gyneferon(demir) ve decavit kullandım sadece magnezyuma 20. haftadan sonra başlarız diye düşünüyodum sordum aynı iki ilaca devam dedi aslında magnezyuma ihtiyacım var çünkü gece bacaklarıma kramplar giriyo.. biliyorum canım ilacın ayı doldu onu yarın yazdırayım sağlık ocağına bide magnezyum yazdırayım.. peki günde ne kadar aç tok nasıl içiliyor o ilaç canım onuda öğreniyim senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?