Beraber Anne Olma Yolunda

Bak sen şu cimcimeye şimdiden neler çektiriyor anneye ayy rahisim desene büyüdükçe dahada azıyorlar bazen hamilelik günlerimi özlemiyo değilim açmı tokmu altı kurumu hiç bir kaygımız yoktu Ama benim duam dı bu bizim bir komşunun bebeği vardı çok huysuz mız mız azgın bir bebekti ben hep allahm benimkide böyle olsun işim gücüm bebeğim olsun diyorfum gerçektende öyle oldu ayakta uyuyorum bazen beşikte sallıyorum ayakta kucakta sallatarak uyutuyorum bazen eşimle bataniyede sallıyoruz yinede mız mız benim kızım

Canım benim Dr um kendisi iğne istedi sende dr una stres yaptığını ve vücudunun kötü etkilendiğini uygun bir takviye vermesini iste öyleyse bakalım ne diyecek dr um un biri gerek yok dedi diğeri verdi tutumları değişiyor bir rica et bakalim:)

Maşallah rabbim daim etsin sağlığınızı :)teyzesi onun Nizami ağzını burnunu yesin tüh tüh çirkin :) senin burun ve ağzın aynı :)

Burus burus eller yüzler cirkinler yaa ☺ cuma şeker yüklemesi var bebisi de gorcez çok merak ediyroum ne halde bol bol su içip gdcem görüntü netlessin:)

Oyyy masaAllah pasaya yerim onun o agzını burnunu

Iyiyim elifim valla bi kosturmacadir gidiyo sen nasılsın bakalım
MaşaAllah size canım hep iyi olun bizde iyiyiz 1 hafta sonra d.bakıra gidicez tontişimle bizimkinin aileyi görünce il halleri ne olacak çok merak ediyorum

oyyy kurban olurum onu veren rabbime minnakım benim teyzesi yesin onun burnusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…