Allah saglikla sıkıntısız buyutmeyi nasip etsin ins canimKızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
Kızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
ayy yok canım yaa nerdee hep problem :) mesela 9 da yatsa 10 ceyrek mesela sonra 11 30 yada 11 45 hanı ole ole sabaha kadar kac kere kalkıyoruz ya bıde uyanık durması var mesela bugun 12 de kalktı gece 2 ye kadar oyun ıstıyo cırlıyo falan uyanıktık sonra uyudu 3.20 di geri kalktı :) benı bı gor sabaha kadar sekılden seekıle gırıyorum alıstım artık :)
Belki banada igneyle baslar aslinda dra ne diyecegimi bilmiyorum sen direk ignemi kullanmak istedigini soyledin ben nisanda gittigimde 14 ay oldu dediim agustosa kadar dene olmazsa agustosta gel dedi. Tekrar git dene demez umarim.. bilmiyorum nasil konusayim derdimi nasil anlatayim...
Ay masallah gozumuz aydin darisi basimiza insallah :)Kızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
BİİİİZ GELDİK TATLI TEYZELER
Kızlar bugün hem normal kontrolüm vardı hem ayrıntılım...ayrıntılıda herşey çok güzel çıktı...bütün sorularım cevaplandı...ama çok eğlenceli bi 35 dk idi....bizim bebiş doktora burun kemiğini göstermemek için resmen inat etti...doktor da karnımı baya bi sarstı bi yandan da benim sıpayı azarlıyo dönsene azcık kımılda biraz diyeen son oturttu beni doktor öyle baktı burun kemiğine neyse onu da gördük ama yüzünü sadece yandan gösterdi doktorcumda sağolsun önümüzdeki ay gel bi daha bakayım güzel bi resmi olsun yüzünün dedi...boyumuz 26 cm. kilomuzda 452 gr olmuş...
bu da yan profilden yüzümüz...benim çirkin sıpam yaaa
Kızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
Gözün aydın canım maşallah kızına :)Kızlar kızım aynı bana benziyor o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun
Burus burus eller yüzler cirkinler yaa ☺ cuma şeker yüklemesi var bebisi de gorcez çok merak ediyroum ne halde bol bol su içip gdcem görüntü netlessin:)@betiboop çirkin deme yegenimizeee, tatlıdır o tatliiişuan hepsi minik burunlu, sis balon gözlü haldeler bi dogsunlar hele bak sut kokulu yavrularimiz
Mogami renkli yok canım, 22eylulu bekliyoruz doktorumuz veriyor renkli ama detaylıda vermediler. Sipalar çok seviyor ellerini yüzlerine götürmeyi, minnos parmaklarını isirdiklarim
@sweet42 hamileliğin 3ayini atlattkten sonra migreni yeniden hortlamis biri olarak başağrısı mesajını okudugum an içim cız etti, amansizdir kendileri! Arasina Karabiber+kolonya skstrlms pamuklar tülbent ile basa skca bağlanır ve sessiiizz bir odada mümkünse karanlıkta uyunursaa iyi gelir çoğu zaman aklında bulunsun canım. Haa bide çok şiddetli değilse odaklanabilirsen kocayla kacamakta bazen ilaç gibi kesiyor
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar kızım aynı bana benziyor o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun
Betim nasılsın canımBurus burus eller yüzler cirkinler yaa ☺ cuma şeker yüklemesi var bebisi de gorcez çok merak ediyroum ne halde bol bol su içip gdcem görüntü netlessin:)
Oyyy masaAllah pasaya yerim onun o agzını burnunuBİİİİZ GELDİK TATLI TEYZELER
Kızlar bugün hem normal kontrolüm vardı hem ayrıntılım...ayrıntılıda herşey çok güzel çıktı...bütün sorularım cevaplandı...ama çok eğlenceli bi 35 dk idi....bizim bebiş doktora burun kemiğini göstermemek için resmen inat etti...doktor da karnımı baya bi sarstı bi yandan da benim sıpayı azarlıyo dönsene azcık kımılda biraz diyeen son oturttu beni doktor öyle baktı burun kemiğine neyse onu da gördük ama yüzünü sadece yandan gösterdi doktorcumda sağolsun önümüzdeki ay gel bi daha bakayım güzel bi resmi olsun yüzünün dedi...boyumuz 26 cm. kilomuzda 452 gr olmuş...
Iyiyim elifim valla bi kosturmacadir gidiyo sen nasılsın bakalımBetim nasılsın canım
Yerim ben bu çileği maşaAllah sanaBİZ 5. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜRRR :) :)
TMAM canım bilgisayar in tarih yanlismis ondan öyle çıkmış oh be ☺ sen niye uyumuyosun anlamadim gündüz de uyuyo çok mu uyuyosun.yoksa :)Benim 12 mart canım bugün bizde 25+4 uz seninle 1hafta var aramızda:) benim metrede aynı cikio buradada ayni
MaşaAllah size canım hep iyi olun bizde iyiyiz 1 hafta sonra d.bakıra gidicez tontişimle bizimkinin aileyi görünce il halleri ne olacak çok merak ediyorumIyiyim elifim valla bi kosturmacadir gidiyo sen nasılsın bakalım
oyyy kurban olurum onu veren rabbime minnakım benim teyzesi yesin onun burnusunuBİİİİZ GELDİK TATLI TEYZELER
hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusunKızlar biz doğduktan şükür yanımda yatıyor kuzum hepinize teşekkür ederim çok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?