Beraber Anne Olma Yolunda

Bütün gece don don saçımı yoldum resmen en son agriyla uyudum agriyla uyandım kp gorumcem geldi dün akşam Anama bir ses var ağrılar ağrı eklendi bugün gitseler keşke

TMAM canım bilgisayar in tarih yanlismis ondan öyle çıkmış oh be ☺ sen niye uyumuyosun anlamadim gündüz de uyuyo çok mu uyuyosun.yoksa :)
Geç uyuyorum canım eşim uyumadan uyuyamiyorum onun işleri bitince amca iyiyiz sabah ta o uyanınca hemen uyauyaniom ama gündüz kestiriyom:)

onu 3 boyutlu görmek çok heyecanlı gerçekten bide insanın kafası rahatlıyo biliyorum ama büyüüüük maddi sıkıntı içindeyiz gebelik olmuyo diye araba almıştık üzerine hamile kaldım ve masraflar arttı haliyle bu yüzden kararsızım devlete gideyim diyorum ordada baştan savma yapıcaklar zaten doktorlar çok kaba o yüzden böylece kaldım işte..magnezyumu bugün alıcam canım bi an önce kullanmaya başlıyım ne zamana kadar kullanıcaksın peki doktorun bişey dedi mi

Kızlar benim bebis dönmüştü ya kanala girmemis ama. Ister sezaryanla alalim ister son ana kadar bekleyelim diyo napim ya?

Kızlar benim bebis dönmüştü ya kanala girmemis ama. Ister sezaryanla alalim ister son ana kadar bekleyelim diyo napim ya?
Ayy.. annesine gelmek için hazrlıklara başlamış yawru...
Tabiki de bu senin kararın ama bekleyip normal yapıp yapamayacağını ya da bebişin kanala girip girmeyeceğinin kesinleşmesinden sonra sezeryan e dönmen daha uygun olmaz mı? Tabi burada senin ağrı eşiğin de önemli...
İkiniz için de en hayırlı ve sağlıklı oalcak şekilde bir doğum olsun canım..

Riskli bi durum yoksa bekle bence canim.normal dogum hem cocuk icin hemde senin icin daha saglikli.tabi cocugun sagligini riske atacak bisiy varsa sezeryan kacinilmaz.zamansiz dogan cocukta da sıkıntı cok oluyor canim.zamani gelmeden sezeryanla cekip almak istiyor doktorlar.bende cevremdekilerden biliyorum.tabi son karar senin yine de

Baslamis da devam ettirmiyor keçi :) ya diyo ki dogum aninda girebilir giremezse yukarıdan bastiririz :-/ akrabamiz mosmor çıkmıştı dogumdan. Ya dese ki mecbur sezeryan tamam ama bana birakti mi is karışıyor iste ne bileyim yahuu?

Baslamis da devam ettirmiyor keçi :) ya diyo ki dogum aninda girebilir giremezse yukarıdan bastiririz :-/ akrabamiz mosmor çıkmıştı dogumdan. Ya dese ki mecbur sezeryan tamam ama bana birakti mi is karışıyor iste ne bileyim yahuu?

Ya normal olsa tabi daha iyi de yipratmasinlar cocugumu sonra

Ya normal olsa tabi daha iyi de yipratmasinlar cocugumu sonra
Vala dogum yapanlar daha iyi bilir.ben simdi sadece cevremdekilerin deneyimiyle sana bu sekilde yorum yapiyorum.cocugun kanala ne zaman girmesi gerektigini bilmiyrm mesela:/ simdiye kadar girmemesi sorun mu yoksa daha sonra da kanala girebilir mi bilmiyorum!keşke doktorun beklemek saglikli mi degil mi soyleseydi.iyicene dusun canim.cocugun sagligi kadar senin sagliginda onemli tabi

doğru söylüyorsun arkadaşım.. Doğum yapan arkadaşlar bizden daha iyi bilir sonuçta..

Normalde girmesi lazımdi dedi. Demekki baş kanal uyumsuzluğu var dedi. Normalde 24de falan dönmüş olması gerekiyor bebisin benimki 34de döndü e tabi o ara kafa da büyüdü ondan mi yerlesemedi acaba diyorum

Dogum basladi gelmedi diye ebe ittirecekse vakumla alinacaksa günü gecti diye suni sanci vereceklerine veya kanala girmeden sanci baslamayacagindan günü geçince kakasini yedi mi diye kendimi yiyecegime sezaryan olsun diyorum. Sonra diyorum bebis küçüktü en son ayyyh zormus. Ama diyorum haftaya bebegimi kucağıma alabilirim de :-/
Ayyyy çok heyecanlı sen nasil istiyorsun canim

Kizlar sizlere bisey sorcam benim ark dis gebelik gecirmisti 7.8 ay once simdi yine hamile olduunu ogrendi eylulun 4 unde beta 180__eylul 6 727___eylul 8 2131 cikti adettarihi eylul 5 tuhaf bi artis gibi geldi bana ama bisey diyemedim sizlern yorumlarini da almak istiyorm

doğru söylüyorsun arkadaşım.. Doğum yapan arkadaşlar bizden daha iyi bilir sonuçta..
Tabi benim cevremde herkes sezeryan yapti.keske normal yapsaydim diyen oldu.bazilari keyfi sezeryan oldu cunku.ama kimsyi de yanlis yonlendirmemek lazim.ama ben her zaman normal dogum taraftarayim. Bende her ne kadar korksam da:)

Normalde girmesi lazımdi dedi. Demekki baş kanal uyumsuzluğu var dedi. Normalde 24de falan dönmüş olması gerekiyor bebisin benimki 34de döndü e tabi o ara kafa da büyüdü ondan mi yerlesemedi acaba diyorum
Hm o zaman icin icini yiyecegine sezeryan yap en iyisi.suni sanciydi falandi filandi derken daha cok zorlarlar seni.dogumunu eziyete cevirmesinler bi de:/ zamaninda doldu zaten.1 haftan var sanirim.ama suanda sezeryan olman cocuk icin de riskli degil.allahim senin icin hayirlisini nasip etsin canim.kendini hic strese sokma.kendi kendini de yegme.sakin olup en dogru karari ver.bol bol dua et kendinr gelirsin:) dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…