:) hepimiz farklı zamanlarda farklı tecrübeler yaşıyoruz işte..bak cidden ben kalçadan olanını bilmiyodum yeni bişi daha öğrendim :)
Bütün gece don don saçımı yoldum resmen en son agriyla uyudum agriyla uyandım kp gorumcem geldi dün akşam Anama bir ses var ağrılar ağrı eklendi bugün gitseler keşke@betiboop çirkin deme yegenimizeee, tatlıdır o tatliiişuan hepsi minik burunlu, sis balon gözlü haldeler bi dogsunlar hele bak sut kokulu yavrularimiz
Mogami renkli yok canım, 22eylulu bekliyoruz doktorumuz veriyor renkli ama detaylıda vermediler. Sipalar çok seviyor ellerini yüzlerine götürmeyi, minnos parmaklarını isirdiklarim
sweet42 hamileliğin 3ayini atlattkten sonra migreni yeniden hortlamis biri olarak başağrısı mesajını okudugum an içim cız etti, amansizdir kendileri! Arasina Karabiber+kolonya skstrlms pamuklar tülbent ile basa skca bağlanır ve sessiiizz bir odada mümkünse karanlıkta uyunursaa iyi gelir çoğu zaman aklında bulunsun canım. Haa bide çok şiddetli değilse odaklanabilirsen kocayla kacamakta bazen ilaç gibi kesiyor
kesinlikle canım :):) hepimiz farklı zamanlarda farklı tecrübeler yaşıyoruz işte..
Geç uyuyorum canım eşim uyumadan uyuyamiyorum onun işleri bitince amca iyiyiz sabah ta o uyanınca hemen uyauyaniom ama gündüz kestiriyom:)TMAM canım bilgisayar in tarih yanlismis ondan öyle çıkmış oh be ☺ sen niye uyumuyosun anlamadim gündüz de uyuyo çok mu uyuyosun.yoksa :)
onu 3 boyutlu görmek çok heyecanlı gerçekten bide insanın kafası rahatlıyo biliyorum ama büyüüüük maddi sıkıntı içindeyiz gebelik olmuyo diye araba almıştık üzerine hamile kaldım ve masraflar arttı haliyle bu yüzden kararsızım devlete gideyim diyorum ordada baştan savma yapıcaklar zaten doktorlar çok kaba o yüzden böylece kaldım işte..magnezyumu bugün alıcam canım bi an önce kullanmaya başlıyım ne zamana kadar kullanıcaksın peki doktorun bişey dedi miayrıntılı usg çok keyifli bi tarama kuzum ayrıca midesi kalbi beyin fonksiyonları damarları böbrekleri kısacası herşeyini inceliyorlar...Allah korusun bi kalp anomalisi olsa bunu bilemeyeceksin bu taramaya girmediğinden ve önlemini alman belki gecikecek...bana sorarsan en önemli tarama bu...bi de içerde 3 boyutlu görünce insan bi tuhaf oluyo yaaa
Magnezyumu kullan bak nasıl azalacak kramplar kasılmalar...Ben kullanmadan önce en küçük hareketimde kasığıma sancı girerdi kullanmaya başladım hemen kesildi... canım magnezyumu günde bir ve tok halinle al kuzum ben genelde öğleden sonra 4-5 gibi içiyorum
Ayy.. annesine gelmek için hazrlıklara başlamış yawru...Kızlar benim bebis dönmüştü ya kanala girmemis ama. Ister sezaryanla alalim ister son ana kadar bekleyelim diyo napim ya?
Riskli bi durum yoksa bekle bence canim.normal dogum hem cocuk icin hemde senin icin daha saglikli.tabi cocugun sagligini riske atacak bisiy varsa sezeryan kacinilmaz.zamansiz dogan cocukta da sıkıntı cok oluyor canim.zamani gelmeden sezeryanla cekip almak istiyor doktorlar.bende cevremdekilerden biliyorum.tabi son karar senin yine deKızlar benim bebis dönmüştü ya kanala girmemis ama. Ister sezaryanla alalim ister son ana kadar bekleyelim diyo napim ya?
Baslamis da devam ettirmiyor keçi :) ya diyo ki dogum aninda girebilir giremezse yukarıdan bastiririz :-/ akrabamiz mosmor çıkmıştı dogumdan. Ya dese ki mecbur sezeryan tamam ama bana birakti mi is karışıyor iste ne bileyim yahuu?Ayy.. annesine gelmek için hazrlıklara başlamış yawru...
Tabiki de bu senin kararın ama bekleyip normal yapıp yapamayacağını ya da bebişin kanala girip girmeyeceğinin kesinleşmesinden sonra sezeryan e dönmen daha uygun olmaz mı? Tabi burada senin ağrı eşiğin de önemli...
İkiniz için de en hayırlı ve sağlıklı oalcak şekilde bir doğum olsun canım..
Baslamis da devam ettirmiyor keçi :) ya diyo ki dogum aninda girebilir giremezse yukarıdan bastiririz :-/ akrabamiz mosmor çıkmıştı dogumdan. Ya dese ki mecbur sezeryan tamam ama bana birakti mi is karışıyor iste ne bileyim yahuu?Ayy.. annesine gelmek için hazrlıklara başlamış yawru...
Tabiki de bu senin kararın ama bekleyip normal yapıp yapamayacağını ya da bebişin kanala girip girmeyeceğinin kesinleşmesinden sonra sezeryan e dönmen daha uygun olmaz mı? Tabi burada senin ağrı eşiğin de önemli...
İkiniz için de en hayırlı ve sağlıklı oalcak şekilde bir doğum olsun canım..
Ya normal olsa tabi daha iyi de yipratmasinlar cocugumu sonraRiskli bi durum yoksa bekle bence canim.normal dogum hem cocuk icin hemde senin icin daha saglikli.tabi cocugun sagligini riske atacak bisiy varsa sezeryan kacinilmaz.zamansiz dogan cocukta da sıkıntı cok oluyor canim.zamani gelmeden sezeryanla cekip almak istiyor doktorlar.bende cevremdekilerden biliyorum.tabi son karar senin yine de
Vala dogum yapanlar daha iyi bilir.ben simdi sadece cevremdekilerin deneyimiyle sana bu sekilde yorum yapiyorum.cocugun kanala ne zaman girmesi gerektigini bilmiyrm mesela:/ simdiye kadar girmemesi sorun mu yoksa daha sonra da kanala girebilir mi bilmiyorum!keşke doktorun beklemek saglikli mi degil mi soyleseydi.iyicene dusun canim.cocugun sagligi kadar senin sagliginda onemli tabiYa normal olsa tabi daha iyi de yipratmasinlar cocugumu sonra
doğru söylüyorsun arkadaşım.. Doğum yapan arkadaşlar bizden daha iyi bilir sonuçta..Vala dogum yapanlar daha iyi bilir.ben simdi sadece cevremdekilerin deneyimiyle sana bu sekilde yorum yapiyorum.cocugun kanala ne zaman girmesi gerektigini bilmiyrm mesela:/ simdiye kadar girmemesi sorun mu yoksa daha sonra da kanala girebilir mi bilmiyorum!keşke doktorun beklemek saglikli mi degil mi soyleseydi.iyicene dusun canim.cocugun sagligi kadar senin sagliginda onemli tabi
Ayyyy çok heyecanlı sen nasil istiyorsun canimKızlar benim bebis dönmüştü ya kanala girmemis ama. Ister sezaryanla alalim ister son ana kadar bekleyelim diyo napim ya?
Normalde girmesi lazımdi dedi. Demekki baş kanal uyumsuzluğu var dedi. Normalde 24de falan dönmüş olması gerekiyor bebisin benimki 34de döndü e tabi o ara kafa da büyüdü ondan mi yerlesemedi acaba diyorumVala dogum yapanlar daha iyi bilir.ben simdi sadece cevremdekilerin deneyimiyle sana bu sekilde yorum yapiyorum.cocugun kanala ne zaman girmesi gerektigini bilmiyrm mesela:/ simdiye kadar girmemesi sorun mu yoksa daha sonra da kanala girebilir mi bilmiyorum!keşke doktorun beklemek saglikli mi degil mi soyleseydi.iyicene dusun canim.cocugun sagligi kadar senin sagliginda onemli tabi
Ayyyy çok heyecanlı sen nasil istiyorsun canim
Tabi benim cevremde herkes sezeryan yapti.keske normal yapsaydim diyen oldu.bazilari keyfi sezeryan oldu cunku.ama kimsyi de yanlis yonlendirmemek lazim.ama ben her zaman normal dogum taraftarayim. Bende her ne kadar korksam da:)doğru söylüyorsun arkadaşım.. Doğum yapan arkadaşlar bizden daha iyi bilir sonuçta..
Hm o zaman icin icini yiyecegine sezeryan yap en iyisi.suni sanciydi falandi filandi derken daha cok zorlarlar seni.dogumunu eziyete cevirmesinler bi de:/ zamaninda doldu zaten.1 haftan var sanirim.ama suanda sezeryan olman cocuk icin de riskli degil.allahim senin icin hayirlisini nasip etsin canim.kendini hic strese sokma.kendi kendini de yegme.sakin olup en dogru karari ver.bol bol dua et kendinr gelirsin:) dualarim seninleNormalde girmesi lazımdi dedi. Demekki baş kanal uyumsuzluğu var dedi. Normalde 24de falan dönmüş olması gerekiyor bebisin benimki 34de döndü e tabi o ara kafa da büyüdü ondan mi yerlesemedi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?