Beraber Anne Olma Yolunda

Ya bana da tuhaf geldi.normalde iki kati olmasi gerekirken bayagi yukselmis:/ 3 kati gibi bi yukselis olmus.acaba ikiz gebelik olabilir mi?ins bi sorun yoktur.daha erken oldugu icin doktorda teshis koyamaz biraz dsha beklerler.sonu hayirli olsun ins:/

Insallah ikizdir sadece esinn tarafnda varmis ama onuda net bilmiyo bakalim dr ne diycek bu durumda kesenin gozukmesi lazm insallah gozukur

Canim hakkinizda hayirlisi olsun bebesin icin endiselenme artik gelisimini neredeyse tamamladi zayif dogan cocukdha cabk toparlaniyo o bi dunyaya gelsin annesini cukcuk emcek ve kilolarida alcak :)

Insallah ikizdir sadece esinn tarafnda varmis ama onuda net bilmiyo bakalim dr ne diycek bu durumda kesenin gozukmesi lazm insallah gozukur
Insallah.vala cok stresli bi surec canim ya.kendim yasiyormus gibi cok uzuluyorum sonra.bi kadinin yasayabilecegi en zor surec.acabalarla yasamak kadar zor birsey olamaz.allah kolaylik versin.sorunsuz atlatir umarim

Peki sen ne diyorsun benim durumuma? Bekleyeyim mi beklemeyeyim mi normali? Ya eylül annelerinde gördüm bi tane normali bekleriz sanciyla gelmezse sezeryan demis doktoru o da zor birsey. Bu arada arkadaşinin çoğul gebelik gibi inşallah oyledir :)
Canim hakkinizda hayirlisi olsun bebesin icin endiselenme artik gelisimini neredeyse tamamladi zayif dogan cocukdha cabk toparlaniyo o bi dunyaya gelsin annesini cukcuk emcek ve kilolarida alcak :)

Insallah.vala cok stresli bi surec canim ya.kendim yasiyormus gibi cok uzuluyorum sonra.bi kadinin yasayabilecegi en zor surec.acabalarla yasamak kadar zor birsey olamaz.allah kolaylik versin.sorunsuz atlatir umarim
Bende kendim gibi uzuluyorm ya da seviniyorum insallah sorunsz atlatir
canim acilmanda yok sanirim sonrada dogumn zor olmasin beklersen...ayyy ne diyim kuzum ya karar vermek zor Allahim sana en hayirli yolu gostersin insallah

Bende kendim gibi uzuluyorm ya da seviniyorum insallah sorunsz atlatir
canim acilmanda yok sanirim sonrada dogumn zor olmasin beklersen...ayyy ne diyim kuzum ya karar vermek zor Allahim sana en hayirli yolu gostersin insallah
Rahmin yumuşak dedi basina dokunmus ben dokundukca kaçıyor dedi :) kanala girse dogumun rahat olurmus ama çoktan girmesi lazımdi dedi. Keçiboynuzundan yapılan çocuk böyle oluyor demek :-/

Rahmin yumuşak dedi basina dokunmus ben dokundukca kaçıyor dedi :) kanala girse dogumun rahat olurmus ama çoktan girmesi lazımdi dedi. Keçiboynuzundan yapılan çocuk böyle oluyor demek :-/
Hahahah Tabii o enerjiyle kanalada girmiyo :)

yawrum ya... annesine cee eeee yapıp kaçıyor demek..

Magnezyum banada kulak doktoru verdi kulagımdan nabız atışı gibi ritimli bayagı rahatsız eden bişiy vardı testten geçirdi bişey yok magnezyum eksikligidir o yapar dedi reçetesiz satılıyo magnezyum ve benzeri vitaminler market raflarında bile çok var.Marketten almadım eczaneden aldım bir süre kullandım bıraktım hamilelik vitaminlerimdede magnezyum var iki yerdende kullanmayım demiştim şimdi chamilelikte kullanılanı bıraktım normal magnezyuma başlamadımda aslında herkesin kullanması lazım bence sonuçta vitamin

Y ysmn1096 bebeğini kucağına almışsın, ne güzel bir haber :) Rabbim sağlık,sıhhat, mutlululuk nasip etsin yavruna hep. Musmutlu bir bebek, çocuk olur inşallah. Sen nasılsın? Ağrın sızın var mı?

bebeem stresini az çok anlayabiliyorum canım, hem bir an önce kavuşmak istiyorsun hem normal olsun dimi :) Doktor bebekte riskli bir durum görmediyse 5-6 güncük daha ver kuzucuğuna belki inadından vazgeçer. Sonra bi daha düşünürsün ne yapacağını. Doktorun kararı sana bırakması hem iyi olmuş hem kötü valla :)

blummmm artış bana da biraz fazla geldi canım, inşallah arkadaşın sağlıklı bir hamileliğe başlamıştır öyle niyetlenelim. Bize de haber ver kese görününce.

Ya sadece normale birakirsak isi vakumuydu karna baskiydi suni sanciydi bunlar endiselendiriyor beni. Cumartesi baska bi doktora daha gideceğim bakalım ondan da fikir alip ona göre hareket ederim napim :-/

Hep 4 e katlamış degeri belki çoğul gebeliktir.ben iliz gebelik yaşadım ama o zamanlar cahildim beta ya bakmayı bilmiyodum.Doktor çift kese görünce anlaşıldı kese nin biri daha sonra oluştugu için biraz boyut farkı oluyomuş o yüzden bir kese biraz daha küçük demişti normal demişti bunu hatırlıyorum 6 yıl öncesinden.

Haha sesli güldüm keçi gibi inaççı oldu diyosn yani.Canım senin bebişin geç dönmüştü zaten o yüzden aşagıda geç inecek demekki normal bekle bence daha iner o sitres yapma kendine zamanı gelince kendiliginden hallolur başkalarıyla karşılaştırma seninki sana özel bir keçi

Tam keci tammmm... ya gec döndüğü icin bas kanal uyumsuzlugu varmis miletin 24de dönüyor bas sekil alıyor kanala göre benimki döndü 34de o da kanala yine girmediydi hala da girmedi. Cumartesi emekli bi kadın doğum uzmani var bi ona gideyim hele o ne diyecek. Ben kendimi düşünmüyorum hic bebeğin sağlığı önemli.

Tam keci tammmm... ya gec döndüğü icin bas kanal uyumsuzlugu varmis miletin 24de dönüyor bas sekil alıyor kanala göre benimki döndü 34de o da kanala yine girmediydi hala da girmedi. Cumartesi emekli bi kadın doğum uzmani var bi ona gideyim hele o ne diyecek. Ben kendimi düşünmüyorum hic bebeğin sağlığı önemli.

Geç uyuyorum canım eşim uyumadan uyuyamiyorum onun işleri bitince amca iyiyiz sabah ta o uyanınca hemen uyauyaniom ama gündüz kestiriyom:)
oohh gündüz uykusu ha süper ne tatlı uyunur :)
ben bugün olula gittimm yığınla iş beni bekler neyse ki bayram tatili var doyamadım bu sene taile orum
ders kaydımı da yapıyorum minnoşumla derslere gdcez sınavlara gircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…