seninki cinsiyeti de zor göstermişti canım annesi gibi espirili bi çocuk olacak belli ki şaka yapıyo sürekliTam keci tammmm... ya gec döndüğü icin bas kanal uyumsuzlugu varmis miletin 24de dönüyor bas sekil alıyor kanala göre benimki döndü 34de o da kanala yine girmediydi hala da girmedi. Cumartesi emekli bi kadın doğum uzmani var bi ona gideyim hele o ne diyecek. Ben kendimi düşünmüyorum hic bebeğin sağlığı önemli.
Nerden biliyolarmış baş ve kanalın ayrı ayrı ölçümünümü yapmışlar.Sonuçta kanala girince başın kanalı ölçütleme gibi bir özelligimi varmış bilemedim bacım.Sen bol bol yürüyüş yap totoşu yere koymak yok çömel kalk normal veceye oturur gibi hareketler yap bence çok durmaz kanala girer o keçinTam keci tammmm... ya gec döndüğü icin bas kanal uyumsuzlugu varmis miletin 24de dönüyor bas sekil alıyor kanala göre benimki döndü 34de o da kanala yine girmediydi hala da girmedi. Cumartesi emekli bi kadın doğum uzmani var bi ona gideyim hele o ne diyecek. Ben kendimi düşünmüyorum hic bebeğin sağlığı önemli.
o wc işi çok mantıklı annem der klozetler normal doğuma engel diye, eskiden doğum yaklaştıkca wc de oturup beklerlermiş kolay olsun diye , kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz bizlerNerden biliyolarmış baş ve kanalın ayrı ayrı ölçümünümü yapmışlar.Sonuçta kanala girince başın kanalı ölçütleme gibi bir özelligimi varmış bilemedim bacım.Sen bol bol yürüyüş yap totoşu yere koymak yok çömel kalk normal veceye oturur gibi hareketler yap bence çok durmaz kanala girer o keçin
kuzu senn şeker yüklemesi yaptırmıycan mı benim cuma günü inşallahGeç uyuyorum canım eşim uyumadan uyuyamiyorum onun işleri bitince amca iyiyiz sabah ta o uyanınca hemen uyauyaniom ama gündüz kestiriyom:)
leadangelTam keci tammmm... ya gec döndüğü icin bas kanal uyumsuzlugu varmis miletin 24de dönüyor bas sekil alıyor kanala göre benimki döndü 34de o da kanala yine girmediydi hala da girmedi. Cumartesi emekli bi kadın doğum uzmani var bi ona gideyim hele o ne diyecek. Ben kendimi düşünmüyorum hic bebeğin sağlığı önemli.
tam keçiymiş bu kızınki geç döllenmemi acaba herşeyi geç oluyo inatçı keçinin.Ama ben inanıyorum herşey güzel olcak bişey olsaydı bana olurdu normal doğumla evde ve ayaktan doğmuşum şimdi düşündümde inatçılığımla bilinirim ailede demekki illede ayaktan doğcam diye ayak diremişim.o wc işi çok mantıklı annem der klozetler normal doğuma engel diye, eskiden doğum yaklaştıkca wc de oturup beklerlermiş kolay olsun diye , kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz bizler
kist var ben yokum ki ta taa buradaymisim meger.göstermiyorum gostermiyorum kiz miyim acaba? Ta taa pipim var benim. Dönmüyorum sezeryan yapcaklar kesecekler anne seni ama kiyamadim hadi döneyim normal dogur anne sen. Ama vazgeçtim burasi dar hiiic giremem kanala falan azcık nazimi cek dedi resmenseninki cinsiyeti de zor göstermişti canım annesi gibi espirili bi çocuk olacak belli ki şaka yapıyo sürekli34 e kadar döner durur demişti bana dr ama 34 ten sonra sabitlemesi gerekir dedi, eğer kanala girmediyse girmez mi ki acaba bilemedim , ben aynı durumda olsam beklerdim heralde canım yaa zor bi karar senin için, ama kordon dolanması gibi riskli bi durum yoksa bekle derim ben elbet vardır onun da bi çıkışı allah büyükj
Iki gün cektim ilkinde suni sanciyi cok kotu geçtiği halde çünkü suni sanciydi balon atildiydi bebeğim gittiydi falan normal dogum taraftariydim çünkü çok güzel birsey ya o an. Gerçi belki bebegi gormek doğduğunu bilmektir güzel olan bilmiyorum kiTabi benim cevremde herkes sezeryan yapti.keske normal yapsaydim diyen oldu.bazilari keyfi sezeryan oldu cunku.ama kimsyi de yanlis yonlendirmemek lazim.ama ben her zaman normal dogum taraftarayim. Bende her ne kadar korksam da:)
Allah razı olsun tatlım :) sezeryan olursam da 17si gibi istiyorum 3-4 gün önce ne kadar kalirsa kar sonucta bakalim Ali bey ne diyecek bebisimeHm o zaman icin icini yiyecegine sezeryan yap en iyisi.suni sanciydi falandi filandi derken daha cok zorlarlar seni.dogumunu eziyete cevirmesinler bi de:/ zamaninda doldu zaten.1 haftan var sanirim.ama suanda sezeryan olman cocuk icin de riskli degil.allahim senin icin hayirlisini nasip etsin canim.kendini hic strese sokma.kendi kendini de yegme.sakin olup en dogru karari ver.bol bol dua et kendinr gelirsin:) dualarim seninle
Canım benim kontrol 15 eylülde sanirim o gittiğim hafta yapar 24. Ve 28. Haftalar arası yapılıp dimi canım ? Benim sekerden önce kalça agrima çözüm bulmam lazım en acilinden ... Gündüz uykusu en sevdiğim ehehehe :) :)kuzu senn şeker yüklemesi yaptırmıycan mı benim cuma günü inşallah
Iste bas kanala gore buyukse yerlesmezmis falan. Ya 3 haftadir is yapıyorum kapi sildim cam sildim mutfagi inceden temizledim herşeyi yikadim utuledim daha napsin bu hatunNerden biliyolarmış baş ve kanalın ayrı ayrı ölçümünümü yapmışlar.Sonuçta kanala girince başın kanalı ölçütleme gibi bir özelligimi varmış bilemedim bacım.Sen bol bol yürüyüş yap totoşu yere koymak yok çömel kalk normal veceye oturur gibi hareketler yap bence çok durmaz kanala girer o keçin
hazırım canım :) evet eski usul o çok fenaymıs ben bol asitli soğuk limonlu alayım lütfen
Cesaret mi alayim korkayim mi bilemedimleadangel
21-04-10, 21:04
39 +4 te doğum yaptım 3 gün öncesine kadar doğum kanaşlında değildi bebişim
o sbh suyum geldii ve hastaneye gittim 1 cm açıklıkla daha bebeğim tepedeydi ysni onun doğum kanalaına girmesi anlık oaly kızlar sancıyla bie girebilir hatta drum gelip açıklığıma baktığında hep zor doğum olucak çok yukarda ve yanda demişti ve dediği gibi çok zorbir doğumum oldu sizler doğum kanalına girmemsine takılmayın bence bunun çin sezeryan günü isteme bebeğinin kalp atışları ve amniyo sıvısı iyise isterse 15 gün geciksin problem yok
bebeğim doğum çok uzadığı için kaksını yaptı yemesin diye drum vakumla aldı bebeğimi bana kafası armut gibi olucak sakın korkma geçicek dedi ama doğunca o bile inanamadı elma gibiydi kafası hiçbirşeyi yoktu allahım yardım ediyor doğum yapana çok güsel bir olay kızlar normal doğum cidden bunu yaşayın derim herşeye rağmen insan hayatında yaşanıcak en güsel.
Boşver temizligi hatun.Son haftaya kadar bekle zamanı geldiginde hoop ben geldim der keçimiz kafanı rahat tut yüce rabbim vakti zamanını ayarlamıştır.inşaallah rahat bir doğum yapar kucağına alırsın keçini ozaman ısır poposunu benim yerimedeIste bas kanala gore buyukse yerlesmezmis falan. Ya 3 haftadir is yapıyorum kapi sildim cam sildim mutfagi inceden temizledim herşeyi yikadim utuledim daha napsin bu hatun
Senin ciikin kocaman olmuştur iyiceee, bolbol fotoğraf al suratsız doktorundan :) bu babalar bi alem, ne çocuk delisiymis bizim kocisler aman aman maşallah diyeyim de :)hazırım canım :) evet eski usul o çok fenaymıs ben bol asitli soğuk limonlu alayım lütfen
en çok da çirkini görmek için sabırsızım benm dr un makina çok güzel gösteriyo bakalım kime benzemiş baba aynı ben diyip duruyo da
Boşver temizligi hatun.Son haftaya kadar bekle zamanı geldiginde hoop ben geldim der keçimiz kafanı rahat tut yüce rabbim vakti zamanını ayarlamıştır.inşaallah rahat bir doğum yapar kucağına alırsın keçini ozaman ısır poposunu benim yerimede
Başını okuyunca direk paylaştım :))Arada gerilim varmış paylaşınca parkettim :))Cesaret al tabiki elma gibi kafası varmış çıkınca :))Vakum olayı seni tırstırmış ama sezeryandada kıskaç gibi demir bişeyle jafasını kıstırıp çekip alıyo ona bakarsan.Sen bunları düşünme belki kendiliginden girer doğum kanalına pırt diye çıkar allahın işi bu kötü şeyler getirme aklına.Bende ameliyata girerken ne riskler saydılar idrar kanalınız delinebilir kopabilir tekrar ikinci ve hatta açık ameliyata alabişiriz falan neler saydılar.Allaha şükür hiçbiri olmadı ki bundan sonrada bişi olmaz inşaallah.Kapalı ameliyatla kurtuldum o taştan.Ufak refek ağrılarım oluyo ama oda devede kulak yani.Cesaret mi alayim korkayim mi bilemedim
Ya benimki Amh hormonun çok düşük buda yumurtlama yetersizligi deyip sana ilaç veremem tüp bebek merkezine sevk yazıyorum demişti suratıma eis hastasıymışım gibi bakarak.Ee nooldu kendiliginden hamile kaldım demekki morel çok önemliymişAllah'im hayirli ne nasip ettiyse o olsun tatlım daha dün gibi aman bosanma esinden sakin ama sizin çocuğunuz olmaz demesi densiz doktorun. Is bu zamana geldi ya yeter ki sagligiyla gelsin totosunu isirdigimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?