Beraber Anne Olma Yolunda

evet canım benim de 25 bitmiş oluyo cuma günü , kalçan belden kaynaklanıuo olablir git bakalım bi uzmana inşallah değildir tasbi bak A afrodit26 da da vardı o sıkıntı

A
evet canım benim de 25 bitmiş oluyo cuma günü , kalçan belden kaynaklanıuo olablir git bakalım bi uzmana inşallah değildir tasbi bak A afrodit26 da da vardı o sıkıntı
Ayyyy inşallah belden değildir inşallah ....bakalim belki dr yapmayalım der gerek gormedz inşallah ama hızlı kilo aldığından kesin bakar yemeden sisiyorum seker olabilir die düşündüm:)

Ay zaten felaket tellali bunlar tamam riskleri söyleyeceksin de az da moral ver dimi doktorun hemsirenin agzina bakıyoruz gidince. Bakalım Adapazarında pek ovulen bi doktor var onun da görüşünu alayım körü körüne is yapilmaz zaten

Önemli tabi ya zevzek herif sanane dimi bosanmayin demek senin ne haddine ki kimyasallar haric üç kez hamile kalmisim önceden herşey kendinde bitiyor

Tamam canim ayni yazdiklarini soyleyecegim sagol tatlim

Kizlar internet sitesinden bi dr a durumumu yazdim istanbulda calisan dr. Bugun telf aradilar size klomen vb onermiyoruz 2 kaybiniz var 1.5 yil olmus direk tup bebek yaptirmalisiniz dedi sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Tabi esimlede paylasmadim internetten iletisime gecmemi uygun bulmayabilir diye.. gercekten benim carem tup bebek mi

A

Ayyyy inşallah belden değildir inşallah ....bakalim belki dr yapmayalım der gerek gormedz inşallah ama hızlı kilo aldığından kesin bakar yemeden sisiyorum seker olabilir die düşündüm:)
Canim ben de yemeklerde sonra fena oluyorum şeker mi acaba dedim ama hamilelik.şekeri olan bi arkadaşıma sordum o da öyle olmaz o yemekten sonra beynin zonkluyodu dedi, bende baş ağrısı olmuyo yemeklerden sonra ama bakalım belli de olmaz.. kilodan olabilir canım kilo başa bele ben de karnımın gerildigini hissediyorum iyice artık daha çok var daha kilo almadım alınca olacak bilmiyorum

Tup bebek doktoruna sor duyan eğer musteri çekmek için öyle demiştir yoksa bi kez hamile kalanlara hsg bile yapmıyorlar

Ahh ahh ben dua da etmedım ama bılemıyorum artık Yınede şükür yaa gülüşlerine kurban

Tup bebek doktoruna sor duyan eğer musteri çekmek için öyle demiştir yoksa bi kez hamile kalanlara hsg bile yapmıyorlar
Bende senin gibi dusunmek istiyorum cunku daha hicbi tedaviye adim atmadim belkide klomenle olucak. Off cuma gunu gelmek bilmiyo dua adin canim bu surec vesile olsun cok gerginim

Sakarya da mi oturuyorsun sen canim?

Önemli tabi ya zevzek herif sanane dimi bosanmayin demek senin ne haddine ki kimyasallar haric üç kez hamile kalmisim önceden herşey kendinde bitiyor
Baska bebisin var miydi yoksa bundan oncekileri kayip mi ettin canim:/ ben oralarini kacirdim sanirim

Iste bas kanala gore buyukse yerlesmezmis falan. Ya 3 haftadir is yapıyorum kapi sildim cam sildim mutfagi inceden temizledim herşeyi yikadim utuledim daha napsin bu hatun
Ah ah bendede aynısı. Ta nerelere gezmeye gidiyorum.hep yürüyüş yapıyorum. Sol kasığıma acayip baskı yapıyo. İniyo aşağıya.artık doğurmak istiyorum ya

1.5 yildir cocuk olmuyor mu canim?iyi de ilk once boyle bi durumda aşilama onerilir.tabi bi suru test falan yapilir.duruma gore asilama ya da tup diye yorum yapilir.oyle uzaktan soylemekle olmaz ki.bence sıkı bi doktora takip ettirip butun testleri yaptir.bosyere üzülüp canini sıkma diyorum canim

Ah ah bendede aynısı. Ta nerelere gezmeye gidiyorum.hep yürüyüş yapıyorum. Sol kasığıma acayip baskı yapıyo. İniyo aşağıya.artık doğurmak istiyorum ya
Iste demekki girdi ki baski yapiyor bwnimki yapmiyor hiç normal zannediyordum da degilmis girmemis keci kanala dun bi arkadas doğum yapti dogumda girmiş bi baskasi sanciyi cekmis suniyi yemis girmemis sezeryan olmus napsam bilemedim hic sevmem belirsizliği be aaa

Hmmm bende aslen kocaelindenim ama sakaryada oturuyorum.yakinda oturuyorsan doktor onericektim bende.adada universite hastanesine mi gideceksin?
Kocaeli mi Gölcüklüyüm ben :)) kimi onerecektin ki? Benim arkadaş bi doktora gitmis ozel muayenehanesi var ona gideyim diyorum sezeryan oldu arkadaşim cabik toparlandi cok memnun kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…