evet canım benim de 25 bitmiş oluyo cuma günü , kalçan belden kaynaklanıuo olablir git bakalım bi uzmana inşallah değildir tasbi bak A afrodit26 da da vardı o sıkıntıCanım benim kontrol 15 eylülde sanirim o gittiğim hafta yapar 24. Ve 28. Haftalar arası yapılıp dimi canım ? Benim sekerden önce kalça agrima çözüm bulmam lazım en acilinden ... Gündüz uykusu en sevdiğim ehehehe :) :)
Ayyyy inşallah belden değildir inşallah ....bakalim belki dr yapmayalım der gerek gormedz inşallah ama hızlı kilo aldığından kesin bakar yemeden sisiyorum seker olabilir die düşündüm:)
Ay zaten felaket tellali bunlar tamam riskleri söyleyeceksin de az da moral ver dimi doktorun hemsirenin agzina bakıyoruz gidince. Bakalım Adapazarında pek ovulen bi doktor var onun da görüşünu alayım körü körüne is yapilmaz zatenBaşını okuyunca direk paylaştım :))Arada gerilim varmış paylaşınca parkettim :))Cesaret al tabiki elma gibi kafası varmış çıkınca :))Vakum olayı seni tırstırmış ama sezeryandada kıskaç gibi demir bişeyle jafasını kıstırıp çekip alıyo ona bakarsan.Sen bunları düşünme belki kendiliginden girer doğum kanalına pırt diye çıkar allahın işi bu kötü şeyler getirme aklına.Bende ameliyata girerken ne riskler saydılar idrar kanalınız delinebilir kopabilir tekrar ikinci ve hatta açık ameliyata alabişiriz falan neler saydılar.Allaha şükür hiçbiri olmadı ki bundan sonrada bişi olmaz inşaallah.Kapalı ameliyatla kurtuldum o taştan.Ufak refek ağrılarım oluyo ama oda devede kulak yani.
Önemli tabi ya zevzek herif sanane dimi bosanmayin demek senin ne haddine ki kimyasallar haric üç kez hamile kalmisim önceden herşey kendinde bitiyorYa benimki Amh hormonun çok düşük buda yumurtlama yetersizligi deyip sana ilaç veremem tüp bebek merkezine sevk yazıyorum demişti suratıma eis hastasıymışım gibi bakarak.Ee nooldu kendiliginden hamile kaldım demekki morel çok önemliymiş
Tamam canim ayni yazdiklarini soyleyecegim sagol tatlimCanım benim Dr um kendisi iğne istedi sende dr una stres yaptığını ve vücudunun kötü etkilendiğini uygun bir takviye vermesini iste öyleyse bakalım ne diyecek dr um un biri gerek yok dedi diğeri verdi tutumları değişiyor bir rica et bakalim:)
Canim ben de yemeklerde sonra fena oluyorum şeker mi acaba dedim ama hamilelik.şekeri olan bi arkadaşıma sordum o da öyle olmaz o yemekten sonra beynin zonkluyodu dedi, bende baş ağrısı olmuyo yemeklerden sonra ama bakalım belli de olmaz.. kilodan olabilir canım kilo başa bele ben de karnımın gerildigini hissediyorum iyice artık daha çok var daha kilo almadım alınca olacak bilmiyorumA
Ayyyy inşallah belden değildir inşallah ....bakalim belki dr yapmayalım der gerek gormedz inşallah ama hızlı kilo aldığından kesin bakar yemeden sisiyorum seker olabilir die düşündüm:)
Tup bebek doktoruna sor duyan eğer musteri çekmek için öyle demiştir yoksa bi kez hamile kalanlara hsg bile yapmıyorlarKizlar internet sitesinden bi dr a durumumu yazdim istanbulda calisan dr. Bugun telf aradilar size klomen vb onermiyoruz 2 kaybiniz var 1.5 yil olmus direk tup bebek yaptirmalisiniz dedi sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Tabi esimlede paylasmadim internetten iletisime gecmemi uygun bulmayabilir diye.. gercekten benim carem tup bebek mi
Sagol canımYerim ben bu çileği maşaAllah sana
Ahh ahh ben dua da etmedım ama bılemıyorum artıkBak sen şu cimcimeye şimdiden neler çektiriyor anneye ayy rahisim desene büyüdükçe dahada azıyorlar bazen hamilelik günlerimi özlemiyo değilim açmı tokmu altı kurumu hiç bir kaygımız yoktuAma benim duam dı bu bizim bir komşunun bebeği vardı çok huysuz mız mız azgın bir bebekti ben hep allahm benimkide böyle olsun işim gücüm bebeğim olsun diyorfum gerçektende öyle oldu ayakta uyuyorum bazen beşikte sallıyorum ayakta kucakta sallatarak uyutuyorum bazen eşimle bataniyede sallıyoruz yinede mız mız benim kızım
Bende senin gibi dusunmek istiyorum cunku daha hicbi tedaviye adim atmadim belkide klomenle olucak. Off cuma gunu gelmek bilmiyo dua adin canim bu surec vesile olsun cok gerginimTup bebek doktoruna sor duyan eğer musteri çekmek için öyle demiştir yoksa bi kez hamile kalanlara hsg bile yapmıyorlar
Sakarya da mi oturuyorsun sen canim?Ay zaten felaket tellali bunlar tamam riskleri söyleyeceksin de az da moral ver dimi doktorun hemsirenin agzina bakıyoruz gidince. Bakalım Adapazarında pek ovulen bi doktor var onun da görüşünu alayım körü körüne is yapilmaz zaten
Baska bebisin var miydi yoksa bundan oncekileri kayip mi ettin canim:/ ben oralarini kacirdim sanirimÖnemli tabi ya zevzek herif sanane dimi bosanmayin demek senin ne haddine ki kimyasallar haric üç kez hamile kalmisim önceden herşey kendinde bitiyor
Ah ah bendede aynısı. Ta nerelere gezmeye gidiyorum.hep yürüyüş yapıyorum. Sol kasığıma acayip baskı yapıyo. İniyo aşağıya.artık doğurmak istiyorum yaIste bas kanala gore buyukse yerlesmezmis falan. Ya 3 haftadir is yapıyorum kapi sildim cam sildim mutfagi inceden temizledim herşeyi yikadim utuledim daha napsin bu hatun
Düzce'deyim ben de esimin ailesi arkadaşlar adada hepSakarya da mi oturuyorsun sen canim?
1.5 yildir cocuk olmuyor mu canim?iyi de ilk once boyle bi durumda aşilama onerilir.tabi bi suru test falan yapilir.duruma gore asilama ya da tup diye yorum yapilir.oyle uzaktan soylemekle olmaz ki.bence sıkı bi doktora takip ettirip butun testleri yaptir.bosyere üzülüp canini sıkma diyorum canimKizlar internet sitesinden bi dr a durumumu yazdim istanbulda calisan dr. Bugun telf aradilar size klomen vb onermiyoruz 2 kaybiniz var 1.5 yil olmus direk tup bebek yaptirmalisiniz dedi sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Tabi esimlede paylasmadim internetten iletisime gecmemi uygun bulmayabilir diye.. gercekten benim carem tup bebek mi
Hmmm bende aslen kocaelindenim ama sakaryada oturuyorum.yakinda oturuyorsan doktor onericektim bende.adada universite hastanesine mi gideceksin?Düzce'deyim ben de esimin ailesi arkadaşlar adada hep
Iste demekki girdi ki baski yapiyor bwnimki yapmiyor hiç normal zannediyordum da degilmis girmemis keci kanala dun bi arkadas doğum yapti dogumda girmiş bi baskasi sanciyi cekmis suniyi yemis girmemis sezeryan olmus napsam bilemedim hic sevmem belirsizliği be aaaAh ah bendede aynısı. Ta nerelere gezmeye gidiyorum.hep yürüyüş yapıyorum. Sol kasığıma acayip baskı yapıyo. İniyo aşağıya.artık doğurmak istiyorum ya
Kocaeli mi Gölcüklüyüm ben :)) kimi onerecektin ki? Benim arkadaş bi doktora gitmis ozel muayenehanesi var ona gideyim diyorum sezeryan oldu arkadaşim cabik toparlandi cok memnun kalmis.Hmmm bende aslen kocaelindenim ama sakaryada oturuyorum.yakinda oturuyorsan doktor onericektim bende.adada universite hastanesine mi gideceksin?
5.5 aylik 2 aylik ve kese oluşurken düşen var bir iki de kimyasalBaska bebisin var miydi yoksa bundan oncekileri kayip mi ettin canim:/ ben oralarini kacirdim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?