- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
2 defa oldu kurtaj ve dusukle sonuclandi birdahada hamile kalamadim.. medicana hastanesinden cuma gunu randevum. Insallah dr iyi yonlendirecek kapasitededir.. tum testler yapildi hepsi temiz dendi.. en son nisanda dr gittim klomen kullandin mi rahim filmi cekindin mi dedi yok dedim agustosta gel dedi.. cuma gidiyorum ne yapicak bikmiyorum.. tek endisem yine git dene demesi1.5 yildir cocuk olmuyor mu canim?iyi de ilk once boyle bi durumda aşilama onerilir.tabi bi suru test falan yapilir.duruma gore asilama ya da tup diye yorum yapilir.oyle uzaktan soylemekle olmaz ki.bence sıkı bi doktora takip ettirip butun testleri yaptir.bosyere üzülüp canini sıkma diyorum canim
Canim senin kaybin var miydi.. sukur kavusuyosun bebegine az kaldi5.5 aylik 2 aylik ve kese oluşurken düşen var bir iki de kimyasal
Benim 3 kaybim var tüp bebekle bile saglikli olmaz dediği ay kendiliginden kaldim tek doktora veya görüşe takilma tatlımKizlar internet sitesinden bi dr a durumumu yazdim istanbulda calisan dr. Bugun telf aradilar size klomen vb onermiyoruz 2 kaybiniz var 1.5 yil olmus direk tup bebek yaptirmalisiniz dedi sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Tabi esimlede paylasmadim internetten iletisime gecmemi uygun bulmayabilir diye.. gercekten benim carem tup bebek mi
Aaa memleketlim cikti cok sevindim:)) bende karamursel:) Bende kocaeli arastirma hastanesine gidiyorm.normalde doktorum tup bebek,infertilite ve riskli gebeliklerle ilgileniyor.kibar ilgili bi doktor.ayni zamanda universitede ogretmen.yigit hoca.tup bebege bitek o bakiyor zaten.ama adadaki doktorlari pek bilmem canim:/Kocaeli mi Gölcüklüyüm ben :)) kimi onerecektin ki? Benim arkadaş bi doktora gitmis ozel muayenehanesi var ona gideyim diyorum sezeryan oldu arkadaşim cabik toparlandi cok memnun kalmis.
Var kuzum ya ondan bu kadar evham yaptim yaCanim senin kaybin var miydi.. sukur kavusuyosun bebegine az kaldi
Vay Umuttepenin en karizma doktorunu bulmussun adamin diksiyon süper :)) ben ilk kaybettiğim bebegimin dogumunu orada yaptim oradan tanıyorumAaa memleketlim cikti cok sevindim:)) bende karamursel:) Bende kocaeli arastirma hastanesine gidiyorm.normalde doktorum tup bebek,infertilite ve riskli gebeliklerle ilgileniyor.kibar ilgili bi doktor.ayni zamanda universitede ogretmen.yigit hoca.tup bebege bitek o bakiyor zaten.ama adadaki doktorlari pek bilmem canim:/
Allah sonunda yuzunu guldurmus canim.onceki kayiplarin acisini beklemedigin bi anda bebek mujdesiyle vermis allahim.her şerde bi hayir vardir muhakkak.tontik bi bebisi saglikla kucagina alacaksinn.yumuk yumuk elleri olcak.ah ahhh:) ne tatli olur o simdi5.5 aylik 2 aylik ve kese oluşurken düşen var bir iki de kimyasal
Stres en onemli etken biliyorsun canim.kalbini ferah tut.doktora merak ettiklerini sor.aklindaki soru isaretlerini tamamen sil.hemen tup diyecegini sanmiyrm.bazen kurtajdan sonra tupler yapisabiliyor.hsg cekmek isterse kabul et bence.yapismissa aciliyor ve hsgden sonra hamile kalan cok fazla oluyor.bunu cok duydum:)2 defa oldu kurtaj ve dusukle sonuclandi birdahada hamile kalamadim.. medicana hastanesinden cuma gunu randevum. Insallah dr iyi yonlendirecek kapasitededir.. tum testler yapildi hepsi temiz dendi.. en son nisanda dr gittim klomen kullandin mi rahim filmi cekindin mi dedi yok dedim agustosta gel dedi.. cuma gidiyorum ne yapicak bikmiyorum.. tek endisem yine git dene demesi
Aynen öyle oldu doktor olmaz dedi pis adam aile konak var Gölcükte numan beyi aradim dedim böyle böyle diyor testleri tekrarla bi bakariz dedi ben de bu ay deneyelim olmadi dedim iki uc kere ancak iliski oldu doktora gittim adet olamayinca çünkü kistim vardi gecikmeyi ondan bildim ben söktürücu alayım dedim meger hamileymisim işte :)Allah sonunda yuzunu guldurmus canim.onceki kayiplarin acisini beklemedigin bi anda bebek mujdesiyle vermis allahim.her şerde bi hayir vardir muhakkak.tontik bi bebisi saglikla kucagina alacaksinn.yumuk yumuk elleri olcak.ah ahhh:) ne tatli olur o simdi
Kibarliktan,centilmenlikten ölecek nerdeyse doktorum:)) bazen adam seni beklettim kusura bakma ama cok sıra vardi diye benden ozur diliyor.adama uzuluyorum oyle gorunce.pesinden benim ozur dileyesim geliyo:))))) doktoruma bayiliyorum canim.ogretmen edasiyla bana da sablonlarla,maketlerle anlatiyor herseyiVay Umuttepenin en karizma doktorunu bulmussun adamin diksiyon süper :)) ben ilk kaybettiğim bebegimin dogumunu orada yaptim oradan tanıyorum
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah iyi bi doktora denk gelirsin de doğru tedaviyi uygular..2 defa oldu kurtaj ve dusukle sonuclandi birdahada hamile kalamadim.. medicana hastanesinden cuma gunu randevum. Insallah dr iyi yonlendirecek kapasitededir.. tum testler yapildi hepsi temiz dendi.. en son nisanda dr gittim klomen kullandin mi rahim filmi cekindin mi dedi yok dedim agustosta gel dedi.. cuma gidiyorum ne yapicak bikmiyorum.. tek endisem yine git dene demesi
Kadere bak iste.ben cok doktor degistirdim canim ya.numan bey ilk doktorumdu.esim dovecekti az kalsin onu.mol gebelik teshisini ilk koyan doktor oydu.ama bize oyle bi anlatti ki biz şok olduk esimle birlikte.cocuk dogarsa sakat dogar,yok dogmazsa sen zehirlenirsin,bu bebek yasamaz ölür,hiç umıt yok ama bekleyelim yine de diye diye bi suru sey saydi.bi az gunun kaldi oleceksin demedigi kaldi.ben odadan ciktigimda kaskati kesilmistim.ilk gebeligim insan daha ilimli olur dimi ama.o gunden sonra gitmedim bi daha doktora.her gittigimde dovmekten beter cevaplar veriyordu uyuz doktorAynen öyle oldu doktor olmaz dedi pis adam aile konak var Gölcükte numan beyi aradim dedim böyle böyle diyor testleri tekrarla bi bakariz dedi ben de bu ay deneyelim olmadi dedim iki uc kere ancak iliski oldu doktora gittim adet olamayinca çünkü kistim vardi gecikmeyi ondan bildim ben söktürücu alayım dedim meger hamileymisim işte :)
Ben dogum yaptim ogrencileriyle geldi galiba emre ve deniz bey vardi yaninda yatagin ucuna gecti anlatti anlatti benim kafa gece dogum yapip uyumadigimdan bi milyon ne ka guzel konusuyon ya sen diyorum icimden sonuc su ne dedigini anlamadim bileKibarliktan,centilmenlikten ölecek nerdeyse doktorum:)) bazen adam seni beklettim kusura bakma ama cok sıra vardi diye benden ozur diliyor.adama uzuluyorum oyle gorunce.pesinden benim ozur dileyesim geliyo:))))) doktoruma bayiliyorum canim.ogretmen edasiyla bana da sablonlarla,maketlerle anlatiyor herseyi
Allah Allah bak sen numana bana iyi davrandi hatta bebegi kaybedecegimi soyleyemedi bile ama o da hidrosefaliden kaybetmis bebegini belki ondan hassaslasti bana karsi.Kadere bak iste.ben cok doktor degistirdim canim ya.numan bey ilk doktorumdu.esim dovecekti az kalsin onu.mol gebelik teshisini ilk koyan doktor oydu.ama bize oyle bi anlatti ki biz şok olduk esimle birlikte.cocuk dogarsa sakat dogar,yok dogmazsa sen zehirlenirsin,bu bebek yasamaz ölür,hiç umıt yok ama bekleyelim yine de diye diye bi suru sey saydi.bi az gunun kaldi oleceksin demedigi kaldi.ben odadan ciktigimda kaskati kesilmistim.ilk gebeligim insan daha ilimli olur dimi ama.o gunden sonra gitmedim bi daha doktora.her gittigimde dovmekten beter cevaplar veriyordu uyuz doktor
Sukur canim saglikla kucagina al insallahBenim 3 kaybim var tüp bebekle bile saglikli olmaz dediği ay kendiliginden kaldim tek doktora veya görüşe takilma tatlım
öyle canım bende bugün magnorm aldım içmeye başladım zaten magnezyumu yüksek sodalardan içiyodum ama kramplarım çok oluyodu gece bunun faydası olur herhaldeMagnezyum banada kulak doktoru verdi kulagımdan nabız atışı gibi ritimli bayagı rahatsız eden bişiy vardı testten geçirdi bişey yok magnezyum eksikligidir o yapar dedi reçetesiz satılıyo magnezyum ve benzeri vitaminler market raflarında bile çok var.Marketten almadım eczaneden aldım bir süre kullandım bıraktım hamilelik vitaminlerimdede magnezyum var iki yerdende kullanmayım demiştim şimdi chamilelikte kullanılanı bıraktım normal magnezyuma başlamadımda aslında herkesin kullanması lazım bence sonuçta vitamin
Hahahahaha evet ya insan dikkatini kaybediyor bazen konusurken.eşimde var bunda bisiy ya vala diyo.o kelimeyi soylemiyim simdi doktoruma laf kondurmuyorum.bi adam bu kadar kibar olamaz ya baska bisiy var bunda diyor esimBen dogum yaptim ogrencileriyle geldi galiba emre ve deniz bey vardi yaninda yatagin ucuna gecti anlatti anlatti benim kafa gece dogum yapip uyumadigimdan bi milyon ne ka guzel konusuyon ya sen diyorum icimden sonuc su ne dedigini anlamadim bileadamin kibarliga o kadar takilmisim ki
Evet canim hsg derse yaptircam. Ben kurtajdan sonra hamile kaldim dusuk oldu.. hsg den sonra gebelik bende duydum canim insallahStres en onemli etken biliyorsun canim.kalbini ferah tut.doktora merak ettiklerini sor.aklindaki soru isaretlerini tamamen sil.hemen tup diyecegini sanmiyrm.bazen kurtajdan sonra tupler yapisabiliyor.hsg cekmek isterse kabul et bence.yapismissa aciliyor ve hsgden sonra hamile kalan cok fazla oluyor.bunu cok duydum:)
Amin canim Allah razi olsunRabbim yardımcın olsun canım inşallah iyi bi doktora denk gelirsin de doğru tedaviyi uygular..
O doktorda bi garip yaa.bu aralar bi şimardi.eski hastalarina cok iyi davraniyormus zaten ama simdi gorsen teek derdi para.simdi aile konagin buyuk ortaklarindan oldugu icin beyimizAllah Allah bak sen numana bana iyi davrandi hatta bebegi kaybedecegimi soyleyemedi bile ama o da hidrosefaliden kaybetmis bebegini belki ondan hassaslasti bana karsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?