Beraber Anne Olma Yolunda

Kaç haftadır ağrıyor sol kasık. Helede oturunca.süreklide ayakta durulmuyorki. Bakalım az kaldı. İnşa Allah haftaya kadar doğururum. Kontrolüm perşembeden perşembeye. Rabbim hepimize normal ve kolay bir doğum nasip etsin

Hahahahaha evet ya insan dikkatini kaybediyor bazen konusurken.eşimde var bunda bisiy ya vala diyo.o kelimeyi soylemiyim simdi doktoruma laf kondurmuyorum.bi adam bu kadar kibar olamaz ya baska bisiy var bunda diyor esim
acaba yok canim esime sordum he diyo prof mu olmus emre beyle karistirdi bi an ya dedim o degil boyle boyle vardi ya he diyo uzun boylu cakir gozlu he dedm o :)) ama hastalari hep memnun ondan oyle veya boyle adam iyi isinde

O doktorda bi garip yaa.bu aralar bi şimardi.eski hastalarina cok iyi davraniyormus zaten ama simdi gorsen teek derdi para.simdi aile konagin buyuk ortaklarindan oldugu icin beyimizhidrosefali ne ki ilk kez duydum:/
Ya idrar kan falan hersey ucretli olmus ve her muayenede istiyormus yazik ya burada belli zamanlarda yapildi o testler ve ucretsiz muayene suresince. E gerci koca hastane yaptilar para lazim. Hidrosefali kafatasinin su toplamasi oluyor.

acaba yok canim esime sordum he diyo prof mu olmus emre beyle karistirdi bi an ya dedim o degil boyle boyle vardi ya he diyo uzun boylu cakir gozlu he dedm o :)) ama hastalari hep memnun ondan oyle veya boyle adam iyi isinde
Aynen adamin ne oldugu onemli degil canim banane:)) seviyorum keratayi:))) adam bıkmadan dinliyr beni,sorularimi da yanitliyor o yeter bana:)

Amin canm benimki yukari baski yapiyor tersine kaburga altinda koca bir top var sanki altta degil ustte baski hissediyorum

Ya idrar kan falan hersey ucretli olmus ve her muayenede istiyormus yazik ya burada belli zamanlarda yapildi o testler ve ucretsiz muayene suresince. E gerci koca hastane yaptilar para lazim. Hidrosefali kafatasinin su toplamasi oluyor.
Ilk zamanlar cok para harcadim canim ya.fetal doppler,ultrasonlar,testler her giymeye en az 300 lira odeyip cikiyordum.guc mu dayanir o kadarina.bi de fazla fazla ilac yaziyor.eczane uyarmisti beni;sende bu ilaclar var doktor neden yaziyor anlamadim,benim bunlari tekrar vermem yasak demisti.orda anlamistm zaten konuyu.aynen milleti somuruyor iste.herkezi de sezeryan yapalim diye ikna etmeye calisiyor bi de.o hastalikta kotuymus yaa:/ allah kimseye gosteremesin

Her girmeye bi 100 lira ile cikiyor arkadasim iste tahlil de tahlil buyuk yere gecince biraz paragoz olmuslar sanirim devlet hastanesindeyken de sezeryan yapmiyordu

Allah o Numani bildiği gibi etsin emi. Çok iyi alanında, çokta unlu gölcük ve çevresinde ama ayarsiz bi adam! Taaaa lisedeydim gogsumde parçalar hissettiğinde girmiştim ona, dokununca ağrıyo dedigmde bana şöyle dedi; elleme, elletirme! Daha lisedeydim yahu, neye uğradığımi sasirmistim. Bak yine sinirlendim

Kızlaaaar yardimmm. Ben de çatlatma iğnesinden sonra kist oluştu tedaviye ara verdi Dr. Ama ben evde ovulasyon testi aldım ve Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım bugün 5. Test ve hala çift çizgi. Sadece bugün t biraz silik çıkmış. Bu kadar erken yumurtlama normal mi.

Eklentiler

• 20150904_230617-1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23
Nolur biri bişey yazsın.... kist ten dolayi mi böyle pozitif, erken yumurtlama dan mi yoksa gebelik mi var.....??????

Her girmeye bi 100 lira ile cikiyor arkadasim iste tahlil de tahlil buyuk yere gecince biraz paragoz olmuslar sanirim devlet hastanesindeyken de sezeryan yapmiyordu
Aynen oyle canim vala.senden de guzel haberler duyalim ins.bebisi kucagina alip opup koklarsin benim yerime.en yakin surede guzel haberlerini duyalim ins:)

Aynen oyle canim vala.senden de guzel haberler duyalim ins.bebisi kucagina alip opup koklarsin benim yerime.en yakin surede guzel haberlerini duyalim ins:)
İnsallah canim sonra da size gelsin sira insallah :) su an oyle feci dis agrim tuttu ki cildirmak uzereyim hep gece agriyor beynim uyustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…