Kaç haftadır ağrıyor sol kasık. Helede oturunca.süreklide ayakta durulmuyorki. Bakalım az kaldı. İnşa Allah haftaya kadar doğururum. Kontrolüm perşembeden perşembeye. Rabbim hepimize normal ve kolay bir doğum nasip etsinIste demekki girdi ki baski yapiyor bwnimki yapmiyor hiç normal zannediyordum da degilmis girmemis keci kanala dun bi arkadas doğum yapti dogumda girmiş bi baskasi sanciyi cekmis suniyi yemis girmemis sezeryan olmus napsam bilemedim hic sevmem belirsizliği be aaa
Rabbim sna da tattirsin insallah insan kaybi olunca daha cok istiyor...Sukur canim saglikla kucagina al insallah
acabaHahahahaha evet ya insan dikkatini kaybediyor bazen konusurken.eşimde var bunda bisiy ya vala diyo.o kelimeyi soylemiyim simdi doktoruma laf kondurmuyorum.bi adam bu kadar kibar olamaz ya baska bisiy var bunda diyor esim
Allah razi olsun canim dua et banada..Rabbim sna da tattirsin insallah insan kaybi olunca daha cok istiyor...
Ya idrar kan falan hersey ucretli olmus ve her muayenede istiyormus yazik ya burada belli zamanlarda yapildi o testler ve ucretsiz muayene suresince. E gerci koca hastane yaptilar para lazim. Hidrosefali kafatasinin su toplamasi oluyor.O doktorda bi garip yaa.bu aralar bi şimardi.eski hastalarina cok iyi davraniyormus zaten ama simdi gorsen teek derdi para.simdi aile konagin buyuk ortaklarindan oldugu icin beyimizhidrosefali ne ki ilk kez duydum:/
Ederim tabi :) bende gecen sene bu zamanlar basladim asil tedaviye tedavi dedigim doktor doktor gezmeye aralikta hamileydim hadi sira sende :)Allah razi olsun canim dua et banada..
Aynen adamin ne oldugu onemli degil canim banane:)) seviyorum keratayi:))) adam bıkmadan dinliyr beni,sorularimi da yanitliyor o yeter bana:)acabayok canim esime sordum he diyo prof mu olmus emre beyle karistirdi bi an ya dedim o degil boyle boyle vardi ya he diyo uzun boylu cakir gozlu he dedm o :)) ama hastalari hep memnun ondan oyle veya boyle adam iyi isinde
Amin canm benimki yukari baski yapiyor tersine kaburga altinda koca bir top var sanki altta degil ustte baski hissediyorumKaç haftadır ağrıyor sol kasık. Helede oturunca.süreklide ayakta durulmuyorki. Bakalım az kaldı. İnşa Allah haftaya kadar doğururum. Kontrolüm perşembeden perşembeye. Rabbim hepimize normal ve kolay bir doğum nasip etsin
Onemli olan o zaten duzcede doktor kitligi var malesefAynen adamin ne oldugu onemli degil canim banane:)) seviyorum keratayi:))) adam bıkmadan dinliyr beni,sorularimi da yanitliyor o yeter bana:)
Ilk zamanlar cok para harcadim canim ya.fetal doppler,ultrasonlar,testler her giymeye en az 300 lira odeyip cikiyordum.guc mu dayanir o kadarina.bi de fazla fazla ilac yaziyor.eczane uyarmisti beni;sende bu ilaclar var doktor neden yaziyor anlamadim,benim bunlari tekrar vermem yasak demisti.orda anlamistm zaten konuyu.aynen milleti somuruyor iste.herkezi de sezeryan yapalim diye ikna etmeye calisiyor bi de.o hastalikta kotuymus yaa:/ allah kimseye gosteremesinYa idrar kan falan hersey ucretli olmus ve her muayenede istiyormus yazik ya burada belli zamanlarda yapildi o testler ve ucretsiz muayene suresince. E gerci koca hastane yaptilar para lazim. Hidrosefali kafatasinin su toplamasi oluyor.
Seninki dönmedi galibaAmin canm benimki yukari baski yapiyor tersine kaburga altinda koca bir top var sanki altta degil ustte baski hissediyorum
Her girmeye bi 100 lira ile cikiyor arkadasim iste tahlil de tahlil buyuk yere gecince biraz paragoz olmuslar sanirim devlet hastanesindeyken de sezeryan yapmiyorduIlk zamanlar cok para harcadim canim ya.fetal doppler,ultrasonlar,testler her giymeye en az 300 lira odeyip cikiyordum.guc mu dayanir o kadarina.bi de fazla fazla ilac yaziyor.eczane uyarmisti beni;sende bu ilaclar var doktor neden yaziyor anlamadim,benim bunlari tekrar vermem yasak demisti.orda anlamistm zaten konuyu.aynen milleti somuruyor iste.herkezi de sezeryan yapalim diye ikna etmeye calisiyor bi de.o hastalikta kotuymus yaa:/ allah kimseye gosteremesin
Seninki dönmedi galiba
Sancı gelince kanala girer dert etmeDonmus ama kafasini inatla kanala sokmuyor
Allah o Numani bildiği gibi etsin emi. Çok iyi alanında, çokta unlu gölcük ve çevresinde ama ayarsiz bi adam! Taaaa lisedeydim gogsumde parçalar hissettiğinde girmiştim ona, dokununca ağrıyo dedigmde bana şöyle dedi; elleme, elletirme! Daha lisedeydim yahu, neye uğradığımi sasirmistim. Bak yine sinirlendimKadere bak iste.ben cok doktor degistirdim canim ya.numan bey ilk doktorumdu.esim dovecekti az kalsin onu.mol gebelik teshisini ilk koyan doktor oydu.ama bize oyle bi anlatti ki biz şok olduk esimle birlikte.cocuk dogarsa sakat dogar,yok dogmazsa sen zehirlenirsin,bu bebek yasamaz ölür,hiç umıt yok ama bekleyelim yine de diye diye bi suru sey saydi.bi az gunun kaldi oleceksin demedigi kaldi.ben odadan ciktigimda kaskati kesilmistim.ilk gebeligim insan daha ilimli olur dimi ama.o gunden sonra gitmedim bi daha doktora.her gittigimde dovmekten beter cevaplar veriyordu uyuz doktor
İste ya girmeze?Sancı gelince kanala girer dert etme
Aynen oyle canim vala.senden de guzel haberler duyalim ins.bebisi kucagina alip opup koklarsin benim yerime.en yakin surede guzel haberlerini duyalim ins:)Her girmeye bi 100 lira ile cikiyor arkadasim iste tahlil de tahlil buyuk yere gecince biraz paragoz olmuslar sanirim devlet hastanesindeyken de sezeryan yapmiyordu
İnsallah canim sonra da size gelsin sira insallah :) su an oyle feci dis agrim tuttu ki cildirmak uzereyim hep gece agriyor beynim uyustuAynen oyle canim vala.senden de guzel haberler duyalim ins.bebisi kucagina alip opup koklarsin benim yerime.en yakin surede guzel haberlerini duyalim ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?