Evet aynen oyle ya.insani dovmekten beter ediyor.alaninda iyi ama bana oyle davranan bi adamin da doktorum olmasini istemem.sana da oyle dedi he terbiyesiz.sinirlenmemek elde mi ya.kimine iyi davraniyor kimine de boyle arsiz davraniyor.bizim neremizi begenmiyorsa doktorrrr beyfendi.sende mi kocaelinde oturuyorsun canimAllah o Numani bildiği gibi etsin emi. Çok iyi alanında, çokta unlu gölcük ve çevresinde ama ayarsiz bi adam! Taaaa lisedeydim gogsumde parçalar hissettiğinde girmiştim ona, dokununca ağrıyo dedigmde bana şöyle dedi; elleme, elletirme! Daha lisedeydim yahu, neye uğradığımi sasirmistim. Bak yine sinirlendim
Ins canim yaa.hamisliginin son gunlerindeyken benim icinde dua eder misin canim.senin duan kabul olur simdi:) diş agrisi cok kotu oluyr ya.bi kez cok kuvvetli bi sekilde yasadim da işyerinde basimi masaya vurup ağladigimi biliyorum.allah kolaylik versin canim.doktora soyleseydin de hafif bi ilac verseydi bari canim.İnsallah canim sonra da size gelsin sira insallah :) su an oyle feci dis agrim tuttu ki cildirmak uzereyim hep gece agriyor beynim uyustu
Ederim tabi ettim de hatta namaz sonrasi canim parol ic dedi ama seker yuttum sanki soguk ter doktum artık gunduz agrisa neyse gece agrir mi ya inan artık bunaldimIns canim yaa.hamisliginin son gunlerindeyken benim icinde dua eder misin canim.senin duan kabul olur simdi:) diş agrisi cok kotu oluyr ya.bi kez cok kuvvetli bi sekilde yasadim da işyerinde basimi masaya vurup ağladigimi biliyorum.allah kolaylik versin canim.doktora soyleseydin de hafif bi ilac verseydi bari canim.
Brnimki de kanala girmemiş ya bekleyecem normal dogumu girer mi girmez mi diye ya sezeryan olacagim dogum aninda girebilirmis de girmeyebilirmiste disim de ağrıyor zaten bu gece sabah olmazBebeğimin kordonlari vardı geçen hafta boynunda bugun farklı dr a kontrole gittim net bi şey demedi önemli değilmiş kordon kendi Dr uma yinede kordon var dedim ve nst mi yolladım iyi durumda dedi haftaya gel dedi ama gelin görün ki uyku tutmuyor bu riskle yaşamak zor yarın yine arayip soracağım beden bu hafta kontrole çağırmadi diye
Brnimki de kanala girmemiş ya bekleyecem normal dogumu girer mi girmez mi diye ya sezeryan olacagim dogum aninda girebilirmis de girmeyebilirmiste disim de ağrıyor zaten bu gece sabah olmaz
Ya iste ikilem sinir ediyor beni az once arastiriyorum kordon dolanmasi sezeryan sebebi degildir yazıyor oldu dedimAllah hepimizin yardimcisi olsun bebeğim o kanala girmekten niye kaçıyo bu zaman eler bilmem ki inşallah girerhayırlısı hangisi olacaksa o olsun
Ya iste ikilem sinir ediyor beni az once arastiriyorum kordon dolanmasi sezeryan sebebi degildir yazıyor oldu dedim
Iste o durum var son anda sezeryan oluyormus ama eylul annelerinde biri gece doguma gitti onunki inmis. Benim doktor normal dogum taraftariyim ama simdiye kadar girmediyse vardir bi sebebi diyo bende düşünüyorum 150-200 fark var burada normalle sezeryan arasinda kadin baska hastanede yaptiriyor doğumu sezeryan yaparsa onun icin vakit kaybi da olur normal dogumda da paslar beni alir parayi gelmez bile. Ay ne bileyim disim de agriyo inan sökecem hepsiniBugün nst de bi kadinla konuştum kuzeni 9.5 cm açılmış bebis inmemiş sezeryan olmuş yani bu kadar açılmaya elini sokup alsaymis dedimbilmiyorum bebeğim dediğin gibi ikilem çok kötü ve sezeryan mantıklı mi yoksa dr bahanesi mi bilemiyorum ama tek bildiğim mecbur önce allaha emanet sonra dr u Dinlicez riske nasıl atarız bebisleri
Iste o durum var son anda sezeryan oluyormus ama eylul annelerinde biri gece doguma gitti onunki inmis. Benim doktor normal dogum taraftariyim ama simdiye kadar girmediyse vardir bi sebebi diyo bende düşünüyorum 150-200 fark var burada normalle sezeryan arasinda kadin baska hastanede yaptiriyor doğumu sezeryan yaparsa onun icin vakit kaybi da olur normal dogumda da paslar beni alir parayi gelmez bile. Ay ne bileyim disim de agriyo inan sökecem hepsini
Cok saol canim benim:) butun hastaliklar gece ortaya cikarmis ya zaten.az kaldi canim bitecek insallah bu agrilarin.Ederim tabi ettim de hatta namaz sonrasi canim parol ic dedi ama seker yuttum sanki soguk ter doktum artık gunduz agrisa neyse gece agrir mi ya inan artık bunaldim
Zaman yok İşte 10 gün kala falan alıyorlar ya haftaya sali gel cumaya kadar alalım diyo 1250 sezeryan dedi bakalım ama Adapazarındaki 1000 diyo ve dikisi cok iyiymisfazla bi fark yokmuş benim normal le sezeryan arasında 2 bin oynuyo nerdeyse ama gözümde değil hangisi iyi olacaksa bizim için o olsun belki Seninki de iner inmesi sez olsun bunca bekledin az daha sabır bakalım ahh yaramazlar ahh
Inan böyle bir ağrı çekmedim daha disten yana dört dönüyorumCok saol canim benim:) butun hastaliklar gece ortaya cikarmis ya zaten.az kaldi canim bitecek insallah bu agrilarin.
Ağriyan disinin ustune karanfil koyup ısır.oyle bekle bi sure.uyuşturuyor biraz da olsa iyi geliyor canim.Inan böyle bir ağrı çekmedim daha disten yana dört dönüyorum
Kız sen ada pazarlımısın geçen yıl degil önceki yıl abimler ordaydı 8 yıl görev yaptılar hatta ordan arsa aldılar ben kaç defa gittim ramazanı orda geçirdiğmi bilirim.Adapazarı çok güzel biryer insanları da çok kültürlü cana yakın insanlar.Ay zaten felaket tellali bunlar tamam riskleri söyleyeceksin de az da moral ver dimi doktorun hemsirenin agzina bakıyoruz gidince. Bakalım Adapazarında pek ovulen bi doktor var onun da görüşünu alayım körü körüne is yapilmaz zaten
Düzce adapazarına çok yakın zaten bir beldesi var düzcenin adı aklımda degil toki konutları olan beyli bişeydi ama unuttum adını orayada gittim bir kardeşimde ordaDüzce'deyim ben de esimin ailesi arkadaşlar adada hep
Gebelik olabilir belki adet degil üstüne görmüşsündür yerleşme falandır bence gebelik testi yap senNolur biri bişey yazsın.... kist ten dolayi mi böyle pozitif, erken yumurtlama dan mi yoksa gebelik mi var.....??????
Ay şimdi aklıma geldi Çatlatma iğnesi kullandım diyosun ondan da pozitif çıkıyo testler çünkü hormon var o iğnede ama yinede git kanda beta ya baktır için rahat etsin.Nolur biri bişey yazsın.... kist ten dolayi mi böyle pozitif, erken yumurtlama dan mi yoksa gebelik mi var.....??????
Hicbirsey iyi gelmedi onu da koydum deli gibi agladim bir de hungur hungur gercekten cocuk dogururdumAğriyan disinin ustune karanfil koyup ısır.oyle bekle bi sure.uyuşturuyor biraz da olsa iyi geliyor canim.
Esim orali canim ama guzel yer evet sadece kalabalik duzce daha sakin kafa dinlemelik. Bizde haftasinlari gidiyoruz canimiz istediginde ne zaman geldin en sonKız sen ada pazarlımısın geçen yıl degil önceki yıl abimler ordaydı 8 yıl görev yaptılar hatta ordan arsa aldılar ben kaç defa gittim ramazanı orda geçirdiğmi bilirim.Adapazarı çok güzel biryer insanları da çok kültürlü cana yakın insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?