Düzce adapazarına çok yakın zaten bir beldesi var düzcenin adı aklımda degil toki konutları olan beyli bişeydi ama unuttum adını orayada gittim bir kardeşimde orda
Oy kiyamam Allah'im yardim etsin insallah dua edecegim sana dinlenmeye calis sanci aralarindaKizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
Canim medicana da hangi dr a aldin randevuyu ?2 defa oldu kurtaj ve dusukle sonuclandi birdahada hamile kalamadim.. medicana hastanesinden cuma gunu randevum. Insallah dr iyi yonlendirecek kapasitededir.. tum testler yapildi hepsi temiz dendi.. en son nisanda dr gittim klomen kullandin mi rahim filmi cekindin mi dedi yok dedim agustosta gel dedi.. cuma gidiyorum ne yapicak bikmiyorum.. tek endisem yine git dene demesi
insallah canimmEderim tabi :) bende gecen sene bu zamanlar basladim asil tedaviye tedavi dedigim doktor doktor gezmeye aralikta hamileydim hadi sira sende :)
Turkan hanim canim taniyo musunCanim medicana da hangi dr a aldin randevuyu ?
Allah yardimcin olsun canim. Bebegini gordugun an tum yasadiklarini unutacaksin ne guzel mutluluk maasallahKizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
Zaman yok İşte 10 gün kala falan alıyorlar ya haftaya sali gel cumaya kadar alalım diyo 1250 sezeryan dedi bakalım ama Adapazarındaki 1000 diyo ve dikisi cok iyiymis
Hicbirsey iyi gelmedi onu da koydum deli gibi agladim bir de hungur hungur gercekten cocuk dogururdum
Kizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
Geldi mi bebisimiz yoksa haber ver canım allah yardimcin olsunKizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
Günaydın canım sen kendini düşüncelere bogup bebisi de strese sokma e mi sağlıkla kucagina alacaksın inşallahKeşke o ortamda beklemeseydin açıldı mi diye sürekli bebis stres yapmasın hayirlisiyla allahım kurtarsın nihosum miniğinle bize güzel haberler ver allah yardimcin olsun :)
Seninki de degisikmış kız terazi burcu ınatci olmaz ben hiç degilimdir çok yumuşak huyluyumdir inat nedir bilmem :)tam keçiymiş bu kızınki geç döllenmemi acaba herşeyi geç oluyo inatçı keçinin.Ama ben inanıyorum herşey güzel olcak bişey olsaydı bana olurdu normal doğumla evde ve ayaktan doğmuşum şimdi düşündümde inatçılığımla bilinirim ailede demekki illede ayaktan doğcam diye ayak diremişim.
Düzce Beyköy de oturuyolar görev dolayısıyla karasu lu eşi.Onlarda hafta sonu karasu dalar.Diğeri adapazarı karasu da idi hafta sonları iki kardeş buluşuyolardı tainler degişince yerler degişti tabi.en son 2012 de ordaydımHala burada mi? Konuralp mi acaba?
Şöyleki cnm aslında inatçı değilim bence sadece bişeye hayır dediğimde ısrarla evet dedirtmeye çalıştıklarında inat ederim çünkü benim kararıma saygı duyulmadığnı düşündüğümden ama onlar bu ısrarlarına karşılık alamayınca beni inatçılıkla suçlarlar yoksa öyle inatçı degilimdir çocuk gibi ayak diremem dee çoook kararsızımdır ikilemde çok kalırım Terazinin en kötü özelliği de bu zaten.Eşimde yönlendirmeyi sevmez bumu bumu derim sen hangisini istiyosan sana kalmış der oda tam kararsızlıgın içinde kalınca vazgeçerim o şeyden.Yoksa tabiki bende uysalım ama tepki gereken yerdede sessiz kalamam hele ortada haksızlık varsa illa diycem sen haksızsın diyeSeninki de degisikmış kız terazi burcu ınatci olmaz ben hiç degilimdir çok yumuşak huyluyumdir inat nedir bilmem :)
Ovv geliyo minigin desene inşaallah bir avazda kucağına alırsın.Kizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
Günaydın canım sen kendini düşüncelere bogup bebisi de strese sokma e mi sağlıkla kucagina alacaksın inşallah
Maaşallah cnm gözlerin aydın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin rabbim bebişine.Kızlar biz birazdan taburcu olacağız şükür evimize geçiyoruz çok heyecanlıyım yuvamiza sıcacık bir nefes geldi bakmaya doyamiyoruz rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
O agriyi ceken bilir canim yaHicbirsey iyi gelmedi onu da koydum deli gibi agladim bir de hungur hungur gercekten cocuk dogururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?