Beraber Anne Olma Yolunda

Canim medicana da hangi dr a aldin randevuyu ?

Zaman yok İşte 10 gün kala falan alıyorlar ya haftaya sali gel cumaya kadar alalım diyo 1250 sezeryan dedi bakalım ama Adapazarındaki 1000 diyo ve dikisi cok iyiymis

Ya beklesen risk mi oluyomus ki zaman e dr lari gerçekten enteresan akıl sır ermez sen mecbur dr önerdiğini yapacaksın kaderde varsa son akşamda olsa inip gelecektir minigin :) dikiş vs yi bilmiyorum ama sırf drmu sevdigimden sezeryan olursa 5 bin vereceğiz artık dikiş yok gobegi yapıştırıyor dr akrabamiz öyle yapti ohh mis sanki et katlanmış iz yapmış gibi çok hafif bir çizgi oldu

Hicbirsey iyi gelmedi onu da koydum deli gibi agladim bir de hungur hungur gercekten cocuk dogururdum

Dış ağrısı kabir azabına benzer derler ağrı kesici al bari kesmiyor nu ilaçlar bu haftalarda kullanabiliyorum bi dr a sor

Kizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa

Keşke o ortamda beklemeseydin açıldı mi diye sürekli bebis stres yapmasın hayirlisiyla allahım kurtarsın nihosum miniğinle bize güzel haberler ver allah yardimcin olsun :)

Keşke o ortamda beklemeseydin açıldı mi diye sürekli bebis stres yapmasın hayirlisiyla allahım kurtarsın nihosum miniğinle bize güzel haberler ver allah yardimcin olsun :)
Günaydın canım sen kendini düşüncelere bogup bebisi de strese sokma e mi sağlıkla kucagina alacaksın inşallah

Seninki de degisikmış kız terazi burcu ınatci olmaz ben hiç degilimdir çok yumuşak huyluyumdir inat nedir bilmem :)

Hala burada mi? Konuralp mi acaba?
Düzce Beyköy de oturuyolar görev dolayısıyla karasu lu eşi.Onlarda hafta sonu karasu dalar.Diğeri adapazarı karasu da idi hafta sonları iki kardeş buluşuyolardı tainler degişince yerler degişti tabi.en son 2012 de ordaydım

Seninki de degisikmış kız terazi burcu ınatci olmaz ben hiç degilimdir çok yumuşak huyluyumdir inat nedir bilmem :)
Şöyleki cnm aslında inatçı değilim bence sadece bişeye hayır dediğimde ısrarla evet dedirtmeye çalıştıklarında inat ederim çünkü benim kararıma saygı duyulmadığnı düşündüğümden ama onlar bu ısrarlarına karşılık alamayınca beni inatçılıkla suçlarlar yoksa öyle inatçı degilimdir çocuk gibi ayak diremem dee çoook kararsızımdır ikilemde çok kalırım Terazinin en kötü özelliği de bu zaten.Eşimde yönlendirmeyi sevmez bumu bumu derim sen hangisini istiyosan sana kalmış der oda tam kararsızlıgın içinde kalınca vazgeçerim o şeyden.Yoksa tabiki bende uysalım ama tepki gereken yerdede sessiz kalamam hele ortada haksızlık varsa illa diycem sen haksızsın diye

Günaydın canım sen kendini düşüncelere bogup bebisi de strese sokma e mi sağlıkla kucagina alacaksın inşallah

İnşallah hepimiz betim sakinim ama be zaman uyumaya kalksam kaçıyor düşüncelerden net olmayınca kafam karışıyor arayacağım dr u bakalım zamanda gecmiyo şimdi erken olur sanirim

Kızlar biz birazdan taburcu olacağız şükür evimize geçiyoruz çok heyecanlıyım yuvamiza sıcacık bir nefes geldi bakmaya doyamiyoruz rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Maaşallah cnm gözlerin aydın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin rabbim bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…