gözün aydın canımmm :) maşallah sağlıkla büyüsün inşallah :) darısı bizeeeeeee :)Kızlar biz birazdan taburcu olacağız şükür evimize geçiyoruz çok heyecanlıyım yuvamiza sıcacık bir nefes geldi bakmaya doyamiyoruz rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.ayyy çok heyecanlııııı :)Kizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
kaygılım şimdi okudumKeşke o ortamda beklemeseydin açıldı mi diye sürekli bebis stres yapmasın hayirlisiyla allahım kurtarsın nihosum miniğinle bize güzel haberler ver allah yardimcin olsun :)
kaygılım şimdi okudumallahın izniyle hiç bi sorun olmayaccak sağsağlim gelecek paşa
seni çokkk iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca elde değil tabi :) uykuların kaçıyordur eminim ama hareketlerini kontrol et canım sürekli allahın izniyle bişeycikler olmazİnşallah maysum allah izin verdikten sonra ne olursa olsun gelecektir ama kaygılı olmayagor:)
seni çokkk iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca elde değil tabi :) uykuların kaçıyordur eminim ama hareketlerini kontrol et canım sürekli allahın izniyle bişeycikler olmaz
Yok, medicana umraniye de aylin hanim varda ona mi gidiceksin dedim dogumu onda yapmistimdaTurkan hanim canim taniyo musun
benim ki de karardı canım ve dışarı çıktı.bi müddet acıyor sonra alışıyor derin :)MINIKKUS1 canım benim streste zarar bebisine, sakin olmaya çalış. Hafif oturur pozisyonda uyumaya çalış bugün, uykusuz kalma. sen uyu, bicirikta uyusun uslu uslu. Az kaldı geçecek bu günler hemen, alcaksin kucağına yaramazini.
bebeem diş ne alemdr canım? Uyuyabildin mi gece? İltihap varsa erken doğuma neden olabilir, gecmezse önce kendi doktoruna sonra disciye git.
S susslich gölcükte büyüdüm bende canım ama artik Ankara'dayim :)
Bu arada hamisler, benim göbek deligimin rengi karardı, dışarı doğru çıkmaya başladı dun gecede açıyordu. Sizde oldu mu boyle bisi?
Risik degil de normal doguma yakalanma sorunu var iste. Evet dikis yok estetik dikis mi ne diyorlar ne zaman gideceksin bir daha doktora simdi?Ya beklesen risk mi oluyomus ki zaman e dr lari gerçekten enteresan akıl sır ermez sen mecbur dr önerdiğini yapacaksın kaderde varsa son akşamda olsa inip gelecektir minigin :) dikiş vs yi bilmiyorum ama sırf drmu sevdigimden sezeryan olursa 5 bin vereceğiz artık dikiş yok gobegi yapıştırıyor dr akrabamiz öyle yapti ohh mis sanki et katlanmış iz yapmış gibi çok hafif bir çizgi oldu
Hic bir ise yaramadi ne agri kesici ne karanfilDış ağrısı kabir azabına benzer derlerağrı kesici al bari kesmiyor nu ilaçlar bu haftalarda kullanabiliyorum bi dr a sor
O da Bizden :)
He beykoy yakin bana gerci ortadayim ben heryere yakınım :) ben de 2012de yerlestim buraya iste :)Düzce Beyköy de oturuyolar görev dolayısıyla karasu lu eşi.Onlarda hafta sonu karasu dalar.Diğeri adapazarı karasu da idi hafta sonları iki kardeş buluşuyolardı tainler degişince yerler degişti tabi.en son 2012 de ordaydım
Doktorum cektir istersen dedi de sira alabilir miyiz hemen bilmiyorum ki en son cektirmek icin 10 sene once gittim ya dusunsene 10 senedir agrimayan dis doguma var iki hafta resmen bagira bagira aglatti beniO agriyi ceken bilir canim yao dise simdi mudahalede edilemiyor dimi:/ uzuldum simdi.ins gecer hemen
6ya geliyordu uyudugumda iltihap yok zaten hangisi ağrıyo o bile belli değil komple sag taraf gözüm boynum basim kulagima kadar agridi bakalim sira alabilecek mi esim bugün doktor cektir iatersen dediydiMINIKKUS1 canım benim streste zarar bebisine, sakin olmaya çalış. Hafif oturur pozisyonda uyumaya çalış bugün, uykusuz kalma. sen uyu, bicirikta uyusun uslu uslu. Az kaldı geçecek bu günler hemen, alcaksin kucağına yaramazini.
bebeem diş ne alemdr canım? Uyuyabildin mi gece? İltihap varsa erken doğuma neden olabilir, gecmezse önce kendi doktoruna sonra disciye git.
S susslich gölcükte büyüdüm bende canım ama artik Ankara'dayim :)
Bu arada hamisler, benim göbek deligimin rengi karardı, dışarı doğru çıkmaya başladı dun gecede açıyordu. Sizde oldu mu boyle bisi?
Hmm ankara benim canimYok, medicana umraniye de aylin hanim varda ona mi gidiceksin dedim dogumu onda yapmistimda
Selam canım AVM de yemek molası verdim minnos uma kirli çamaşır sepeti aldım malum bizimkilerle aynı sepete konmayacak:)Nasiliz fistiklar :)
Canim sen de otuz oldun seni görünce dank ediyo zamanin ne çabuk geçtiği :)hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.yyy çok heyecanlııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?