Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar biz birazdan taburcu olacağız şükür evimize geçiyoruz çok heyecanlıyım yuvamiza sıcacık bir nefes geldi bakmaya doyamiyoruz rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
gözün aydın canımmm :) maşallah sağlıkla büyüsün inşallah :) darısı bizeeeeeee :)

Kizlar bn hastanedeyyim bir cm aciklk varmis yatirdilar mihtemelen sabaha artar dediler bebk de strese girmis serum yedik dua edin bana saat basi agrim geliyo fenaaa
hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.ayyy çok heyecanlııııı :)

Keşke o ortamda beklemeseydin açıldı mi diye sürekli bebis stres yapmasın hayirlisiyla allahım kurtarsın nihosum miniğinle bize güzel haberler ver allah yardimcin olsun :)
kaygılım şimdi okudum allahın izniyle hiç bi sorun olmayaccak sağsağlim gelecek paşa

İnşallah maysum allah izin verdikten sonra ne olursa olsun gelecektir ama kaygılı olmayagor:)
seni çokkk iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca elde değil tabi :) uykuların kaçıyordur eminim ama hareketlerini kontrol et canım sürekli allahın izniyle bişeycikler olmaz

seni çokkk iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca elde değil tabi :) uykuların kaçıyordur eminim ama hareketlerini kontrol et canım sürekli allahın izniyle bişeycikler olmaz

Dr u aradım haftaya gorucem diyo nst de iyi gelsende beklicez önce onu söyliyim daha erken diyo ama uyurken farkedemesem uzun süre sıkıntı yaşasa bu risk çocuğumuz riski çok zor inşallah iyi olur rabbim e emanetler

MINIKKUS1 canım benim streste zarar bebisine, sakin olmaya çalış. Hafif oturur pozisyonda uyumaya çalış bugün, uykusuz kalma. sen uyu, bicirikta uyusun uslu uslu. Az kaldı geçecek bu günler hemen, alcaksin kucağına yaramazini.
bebeem diş ne alemdr canım? Uyuyabildin mi gece? İltihap varsa erken doğuma neden olabilir, gecmezse önce kendi doktoruna sonra disciye git.
S susslich gölcükte büyüdüm bende canım ama artik Ankara'dayim :)
Bu arada hamisler, benim göbek deligimin rengi karardı, dışarı doğru çıkmaya başladı dun gecede açıyordu. Sizde oldu mu boyle bisi?

benim ki de karardı canım ve dışarı çıktı.bi müddet acıyor sonra alışıyor derin :)

Risik degil de normal doguma yakalanma sorunu var iste. Evet dikis yok estetik dikis mi ne diyorlar ne zaman gideceksin bir daha doktora simdi?

Dış ağrısı kabir azabına benzer derler ağrı kesici al bari kesmiyor nu ilaçlar bu haftalarda kullanabiliyorum bi dr a sor
Hic bir ise yaramadi ne agri kesici ne karanfil 5.30 gibi zorla artık uyudum ama tabi uyana uyana uyudum hala gecmedi sadece dayanilmayacak gibi değil

He beykoy yakin bana gerci ortadayim ben heryere yakınım :) ben de 2012de yerlestim buraya iste :)

O agriyi ceken bilir canim ya o dise simdi mudahalede edilemiyor dimi:/ uzuldum simdi.ins gecer hemen
Doktorum cektir istersen dedi de sira alabilir miyiz hemen bilmiyorum ki en son cektirmek icin 10 sene once gittim ya dusunsene 10 senedir agrimayan dis doguma var iki hafta resmen bagira bagira aglatti beni ki canim tatli değildir hic

6ya geliyordu uyudugumda iltihap yok zaten hangisi ağrıyo o bile belli değil komple sag taraf gözüm boynum basim kulagima kadar agridi bakalim sira alabilecek mi esim bugün doktor cektir iatersen dediydi

hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.yyy çok heyecanlııııı :)
Canim sen de otuz oldun seni görünce dank ediyo zamanin ne çabuk geçtiği :)
Göbek dışında göğüslerini de karardı mi bu nasıl bişe resmen iyice koyulasti uçları yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…