MINIKKUS1 canım benim streste zarar bebisine, sakin olmaya çalış. Hafif oturur pozisyonda uyumaya çalış bugün, uykusuz kalma. sen uyu, bicirikta uyusun uslu uslu. Az kaldı geçecek bu günler hemen, alcaksin kucağına yaramazini.
bebeem diş ne alemdr canım? Uyuyabildin mi gece? İltihap varsa erken doğuma neden olabilir, gecmezse önce kendi doktoruna sonra disciye git.
S susslich gölcükte büyüdüm bende canım ama artik Ankara'dayim :)
Bu arada hamisler, benim göbek deligimin rengi karardı, dışarı doğru çıkmaya başladı dun gecede açıyordu. Sizde oldu mu boyle bisi?
Risik degil de normal doguma yakalanma sorunu var iste. Evet dikis yok estetik dikis mi ne diyorlar ne zaman gideceksin bir daha doktora simdi?
Iyi bari ya bende cati muayenesinden beri totoşda agri hissediyorum ne alaka hic anlamadim cumartesi başka doktora görüneyim diyordum ama ya diyorum erkense belki gun alacagim inecek tospa. Valla diş gerçekten hic iyi olmadi insan böyle cinnet geçiriyor demekGittim sabahtan dr dedi yapacak bi şey yok her hafta nst ve günlük hareket takibi yapacaksın dedi rahatladım biraz daha çok şükür :) bu disss çok kötü oldu allahım yardım etsin üstüste oldu olayin
Naptinda yoruldun o kadar canım benim ve hala yoruyosun kendini az dinlen haftasonu kocisle halledersin canım benimSelam canım AVM de yemek molası verdim minnos uma kirli çamaşır sepeti aldım malum bizimkilerle aynı sepete konmayacak:)
Dün akşam 9 bucukta uyudum nasıl bi yorgunluksa sabah da 8 de uyandım oh beee
Gittim sabahtan dr dedi yapacak bi şey yok her hafta nst ve günlük hareket takibi yapacaksın dedi rahatladım biraz daha çok şükür :) bu disss çok kötü oldu allahım yardım etsin üstüste oldu olayin
Iyi bari ya bende cati muayenesinden beri totoşda agri hissediyorum ne alaka hic anlamadim cumartesi başka doktora görüneyim diyordum ama ya diyorum erkense belki gun alacagim inecek tospa. Valla diş gerçekten hic iyi olmadi insan böyle cinnet geçiriyor demekbi de esimin dogum günü geldi de o bana birseyler hazirladi yedik Günah kocama
ne karar verdın canım?Inat iste keci inadi :) ama hep yukarıda sipa ya
bakalım canım inşallah ikizdir ilk dıs gebelık gecırdı inşallah bi daha kötü tecrübe yasamazHep 4 e katlamış degeri belki çoğul gebeliktir.ben iliz gebelik yaşadım ama o zamanlar cahildim beta ya bakmayı bilmiyodum.Doktor çift kese görünce anlaşıldı kese nin biri daha sonra oluştugu için biraz boyut farkı oluyomuş o yüzden bir kese biraz daha küçük demişti normal demişti bunu hatırlıyorum 6 yıl öncesinden.
E cektirebiliyorsan cektir canim.dis agrisi yuzunden dogum sancisini bile duymazsin bu gidisle:)Doktorum cektir istersen dedi de sira alabilir miyiz hemen bilmiyorum ki en son cektirmek icin 10 sene once gittim ya dusunsene 10 senedir agrimayan dis doguma var iki hafta resmen bagira bagira aglatti beniki canim tatli değildir hic
canımmmm 2 gün sonra 31 oluyoruz hatta :) bak sende 25 olmuşsun maşallah :) gögüs uçlarımda kopkoyu oldu ve koyu alan yayılıyor gitgide ..Canim sen de otuz oldun seni görünce dank ediyo zamanin ne çabuk geçtiği :)
Göbek dışında göğüslerini de karardı mi bu nasıl bişe resmen iyice koyulasti uçları yaa :))
Iyi bari ya bende cati muayenesinden beri totoşda agri hissediyorum ne alaka hic anlamadim cumartesi başka doktora görüneyim diyordum ama ya diyorum erkense belki gun alacagim inecek tospa. Valla diş gerçekten hic iyi olmadi insan böyle cinnet geçiriyor demekbi de esimin dogum günü geldi de o bana birseyler hazirladi yedik Günah kocama
Canım kordon dolanması sandığımız kadar korkunç bir şey değilmiş aslında arkadaşımın bebeği de kordona dolanmis ama dr bişey olmaz şu anda oksijen ve beslenme ihtiyacını zaten kordondan karşılıyor normal doğum yapabilirsin demiş.. düşününce bana da çok mantıklı geldi bizim gibi nefes almıyor ki şu anda onlar.. sen de boşu boşuna stres yapma kendine e mi canım benim
Kuzum senin bebişde de ne inat varmış cidden tam keçi senin minik :) doğumda vakum nasıldır bilmem ama ben doğum yaklasinca epidural anestezi aldığım için ikinmayi becerememistim ebe karnima bastırarak çıkardı bebeği ondan korkmana gerek yok bişey olmuyor vakumda da biraz kafa şekli değişebilir belki ama doğumdan sonra zamanla normale döner merak etme tek sorun o kadar sanciyi çektikten sonra normal doğum gerceklesmezse sezaryene alınmak olabilir.
benim ki de karardı canım ve dışarı çıktı.bi müddet acıyor sonra alışıyor derin :)
6ya geliyordu uyudugumda iltihap yok zaten hangisi ağrıyo o bile belli değil komple sag taraf gözüm boynum basim kulagima kadar agridi bakalim sira alabilecek mi esim bugün doktor cektir iatersen dediydi
seni yerim yer, nasıl da gülümsettin beni öyle. Hatta hala gülüyorum en şımarığından, keyiflendim ay :)
seni yerim yer, nasıl da gülümsettin beni öyle. Hatta hala gülüyorum en şımarığından, keyiflendim ay :)
En koyudan bir sonraki gün solmaya başlıyo ya o gün en şanslı günmüşEki Görüntüle 1627639
Arkadaslar bu benim 2 gunluk ovulasyon testim.normalde t cizgisi c cizgisinden daha koyu olursa da pozitif kabul edilirmis.sanirim ben ovulasyonu kacirdim.soldaki bugun yaptigim sagdaki ise onceki gun yaptigim.bugun c cizgisi iyicene koyulasti ama t cizgisi kaybolmaya basladi.yumurtlamayi kacirdim mi ki acaba:/ adetten kisa sure sonra akintim vardi.birgun yogun surdu sonrasi malum hic akintim olmadiadet gunlerim de degisti emin olamiyorum ki.siz ne dersiniz bu testlere gore
C kontrol çizgisi zaten onu salla sen T nin koyulugunu takipet en koyu ne zaman oldu ona odaklanEki Görüntüle 1627639
Arkadaslar bu benim 2 gunluk ovulasyon testim.normalde t cizgisi c cizgisinden daha koyu olursa da pozitif kabul edilirmis.sanirim ben ovulasyonu kacirdim.soldaki bugun yaptigim sagdaki ise onceki gun yaptigim.bugun c cizgisi iyicene koyulasti ama t cizgisi kaybolmaya basladi.yumurtlamayi kacirdim mi ki acaba:/ adetten kisa sure sonra akintim vardi.birgun yogun surdu sonrasi malum hic akintim olmadiadet gunlerim de degisti emin olamiyorum ki.siz ne dersiniz bu testlere gore
Eki Görüntüle 1627639
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?