Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah Lulusum bugün başka Dr a gittim yapacak bi şey yok bekleyeceksin takip edeceksin stres yapma dedi yapmıyorum artık daha rahatım yüzük yüzük sona geldik artik:)

Risik degil de normal doguma yakalanma sorunu var iste. Evet dikis yok estetik dikis mi ne diyorlar ne zaman gideceksin bir daha doktora simdi?

Gittim sabahtan dr dedi yapacak bi şey yok her hafta nst ve günlük hareket takibi yapacaksın dedi rahatladım biraz daha çok şükür :) bu disss çok kötü oldu allahım yardım etsin üstüste oldu olayin

Gittim sabahtan dr dedi yapacak bi şey yok her hafta nst ve günlük hareket takibi yapacaksın dedi rahatladım biraz daha çok şükür :) bu disss çok kötü oldu allahım yardım etsin üstüste oldu olayin
Iyi bari ya bende cati muayenesinden beri totoşda agri hissediyorum ne alaka hic anlamadim cumartesi başka doktora görüneyim diyordum ama ya diyorum erkense belki gun alacagim inecek tospa. Valla diş gerçekten hic iyi olmadi insan böyle cinnet geçiriyor demek bi de esimin dogum günü geldi de o bana birseyler hazirladi yedik Günah kocama

Selam canım AVM de yemek molası verdim minnos uma kirli çamaşır sepeti aldım malum bizimkilerle aynı sepete konmayacak:)
Dün akşam 9 bucukta uyudum nasıl bi yorgunluksa sabah da 8 de uyandım oh beee
Naptinda yoruldun o kadar canım benim ve hala yoruyosun kendini az dinlen haftasonu kocisle halledersin canım benim

Canım kordon dolanması sandığımız kadar korkunç bir şey değilmiş aslında arkadaşımın bebeği de kordona dolanmis ama dr bişey olmaz şu anda oksijen ve beslenme ihtiyacını zaten kordondan karşılıyor normal doğum yapabilirsin demiş.. düşününce bana da çok mantıklı geldi bizim gibi nefes almıyor ki şu anda onlar.. sen de boşu boşuna stres yapma kendine e mi canım benim

Kuzum senin bebişde de ne inat varmış cidden tam keçi senin minik :) doğumda vakum nasıldır bilmem ama ben doğum yaklasinca epidural anestezi aldığım için ikinmayi becerememistim ebe karnima bastırarak çıkardı bebeği ondan korkmana gerek yok bişey olmuyor vakumda da biraz kafa şekli değişebilir belki ama doğumdan sonra zamanla normale döner merak etme tek sorun o kadar sanciyi çektikten sonra normal doğum gerceklesmezse sezaryene alınmak olabilir.

blummmm artış bana da biraz fazla geldi canım, inşallah arkadaşın sağlıklı bir hamileliğe başlamıştır öyle niyetlenelim. Bize de haber ver kese görününce.[/QUOTE]
inşallah canım haber vericem sizlerede.
Inat iste keci inadi :) ama hep yukarıda sipa ya
ne karar verdın canım?
bakalım canım inşallah ikizdir ilk dıs gebelık gecırdı inşallah bi daha kötü tecrübe yasamaz

Doktorum cektir istersen dedi de sira alabilir miyiz hemen bilmiyorum ki en son cektirmek icin 10 sene once gittim ya dusunsene 10 senedir agrimayan dis doguma var iki hafta resmen bagira bagira aglatti beni ki canim tatli değildir hic
E cektirebiliyorsan cektir canim.dis agrisi yuzunden dogum sancisini bile duymazsin bu gidisle:)

Canim sen de otuz oldun seni görünce dank ediyo zamanin ne çabuk geçtiği :)
Göbek dışında göğüslerini de karardı mi bu nasıl bişe resmen iyice koyulasti uçları yaa :))
canımmmm 2 gün sonra 31 oluyoruz hatta :) bak sende 25 olmuşsun maşallah :) gögüs uçlarımda kopkoyu oldu ve koyu alan yayılıyor gitgide ..

Günah ama ne yapalim sende ona bebis vereceksin veee en güzel hediyesi gelecek daha ne ister ki:) totoda ağrı bebek aşağı inince oluyo diyolar yani normal inşallah iner :) dis tam bir sabır dönemeç senin için disinde çektin doğumun çok kolay olur inşallah :)

Teşekkür ederim bi kez daha rahatladım bugünkü dr da öyle dedi bugün beslensin hareket etsin takip ediyoruz yapacak bi şey yok ama stresimi attım çok sukur

benim ki de karardı canım ve dışarı çıktı.bi müddet acıyor sonra alışıyor derin :)

Vücudumdaki değişimler beni hayretlere düşürüyor artık, o nasıl bi göbek deliğidir öyle yaa, kendime bakıp bakıp gülüyorum :)

Seni de bizim oraya mı gelin aldılar yoksa, nerdesin bakiim sen :)

6ya geliyordu uyudugumda iltihap yok zaten hangisi ağrıyo o bile belli değil komple sag taraf gözüm boynum basim kulagima kadar agridi bakalim sira alabilecek mi esim bugün doktor cektir iatersen dediydi

Yirmilik ağrısı gibi anlattın, değildir inşallah. Zıkkım yiyen hep geceleri ağrır zaten. Kafayı yüksekte tutmak gerekiyormuş, düz yatınca kan akışı olduğu için ağrı artarmış canım sen hep otur :)

@betiboop sonunda bünyen uykuya bıraktı kendini dimi :) Avm kuşu seni :)

Arkadaslar bu benim 2 gunluk ovulasyon testim.normalde t cizgisi c cizgisinden daha koyu olursa da pozitif kabul edilirmis.sanirim ben ovulasyonu kacirdim.soldaki bugun yaptigim sagdaki ise onceki gun yaptigim.bugun c cizgisi iyicene koyulasti ama t cizgisi kaybolmaya basladi.yumurtlamayi kacirdim mi ki acaba:/ adetten kisa sure sonra akintim vardi.birgun yogun surdu sonrasi malum hic akintim olmadi adet gunlerim de degisti emin olamiyorum ki.siz ne dersiniz bu testlere gore

lulus_k bende kocaeliliyim aslen ama eşimin işi dolayisiyla sakaryadayim.hic ısınamadim buraya yaaa( sevemedim bi turlu.her hafta sonu kocaelindeyim o nedenle

En koyudan bir sonraki gün solmaya başlıyo ya o gün en şanslı günmüş

C kontrol çizgisi zaten onu salla sen T nin koyulugunu takipet en koyu ne zaman oldu ona odaklan

Bebeem tualette peçete më kurumuş kahverengi iki küçük leke gördüm büyük tualet imde zorlanmistim ama ondan gelen bi kanama olsa damla şeklinde olmaz hem ta one kadar gelmez nisan olsa devamı yok çok küçük bi daha gelirse dr yollayacagim çekip ne bu acaba

İlişki ne zaman oldu bence yeni çatladı ya da catlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…