Beraber Anne Olma Yolunda

Insallah sorun yoktur canim Allah en kisa surede hayirlisiyla yuvamiza bebegimizi yollasin insallah gulucukleriyle senlensin evimiz

Evet canım doğumun yaklaştığını belirtisi zaten doğuma ne kalmışki benimde doğumdan birkaç gün önce olmuştu sağlıkla gelsin miniğini inşallah
Kızlar bebişim bugün kendini çok bir yere toplayıp şişiriyor.daha öncede yapardı ama 2 saattir daha çok yapmaya başladı. Bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilirmi acaba

Ins canim ins.yoksa bu gidisle birbirimizi yicez

Evet canım doğumun yaklaştığını belirtisi zaten doğuma ne kalmışki benimde doğumdan birkaç gün önce olmuştu sağlıkla gelsin miniğini inşallah
Şimdi sabahta isal olmuşum canım. Ben her ihtimsle karşı acile gidiyorum. Bskslım ne diycek. Sabaha kadar devsm etti kasılmalar

Şimdi sabahta isal olmuşum canım. Ben her ihtimsle karşı acile gidiyorum. Bskslım ne diycek. Sabaha kadar devsm etti kasılmalar
dogum oncesı ıshal Genel bı belırtıdır canım kasılmalarda varsa yakın dogumun haberınızı beklıyoruz doktora gorununcce. hayırla gelsın mınıgın

Ben çok takviye aldım o ay hamile kaldım faydasını gördüm görmedim diyemem ama zararı olmadığını dusunuyorum:)9

anladım canım çok sagol :)bende alayım o zaman salı gunu adet gunum adet oluncamı kullanmaya baslayım kı

anladım canım çok sagol :)bende alayım o zaman salı gunu adet gunum adet oluncamı kullanmaya baslayım kı

Adetin 3.gunu başlayabilirsiniz canim yani ben kontrole o zaman gitmiştim dr tüm ilaçları i gün verdi o gün basladim inşallah bendeki sonuç olur sendede:)

Adetin 3.gunu başlayabilirsiniz canim yani ben kontrole o zaman gitmiştim dr tüm ilaçları i gün verdi o gün basladim inşallah bendeki sonuç olur sendede:)

anladım canım bu ayda bunu deneyelım bakalım dr gıtmeden son sansımız :) olur ınsallah kullanan cok kısıde faydası olmus canım

anladım canım bu ayda bunu deneyelım bakalım dr gıtmeden son sansımız :) olur ınsallah kullanan cok kısıde faydası olmus canım

Evet çoğumuz kullandık denemek yarar var hormon vs ilaçları gibi riskli bi şey değil enazindan sadece Vit takviyesi gibi

Evet çoğumuz kullandık denemek yarar var hormon vs ilaçları gibi riskli bi şey değil enazindan sadece Vit takviyesi gibi

evet öyleymıs ıceısıne folıc asıt te varmıs ben suan folıc trıo kullanıyorum ınfolıe basladıgımda onu kullanmam o zaman

Günaydınlar güzel anneler ve adayları nasılsınız uzun zamandır gelemedim umarım herkes iyidir herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…