- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Insallah sorun yoktur canim Allah en kisa surede hayirlisiyla yuvamiza bebegimizi yollasin insallah gulucukleriyle senlensin evimizSpermin erime süresi demekmis canım yani önceki yaptığımız teste göre sperm erimemiş o sebepten de ileri harekete hıza bakılmamiştır yazıyordu..inşallah eşimin sonuçları iyi çıkarda bende bi sorun var mı ona baktırırız. .İnşallah Rabbim nasip eder anneliği bize ve tum isteyenlere..
Kızlar bebişim bugün kendini çok bir yere toplayıp şişiriyor.daha öncede yapardı ama 2 saattir daha çok yapmaya başladı. Bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilirmi acaba
Ins canim ins.yoksa bu gidisle birbirimizi yicezCanım benim umarım esin geçici bi bunalımda falandir ve en kısa zamanda kendine gelir. Sakin kalabildiğin için kendisi çok şanslı anlayacaktır bunu inşallah. Bebis için zamana ihtiyacınız var bu durumda, is sana ilaç gelir inşallah.
İnşa Allah yaEvet canım doğumun yaklaştığını belirtisi zaten doğuma ne kalmışki benimde doğumdan birkaç gün önce olmuştu sağlıkla gelsin miniğini inşallah
bende öyle dusunuyorum canım deneyelım bakalım :) @maysu da kullanmıstı
Şimdi sabahta isal olmuşum canım. Ben her ihtimsle karşı acile gidiyorum. Bskslım ne diycek. Sabaha kadar devsm etti kasılmalarEvet canım doğumun yaklaştığını belirtisi zaten doğuma ne kalmışki benimde doğumdan birkaç gün önce olmuştu sağlıkla gelsin miniğini inşallah
Şimdi sabahta isal olmuşum canım. Ben her ihtimsle karşı acile gidiyorum. Bskslım ne diycek. Sabaha kadar devsm etti kasılmalar
dogum oncesı ıshalŞimdi sabahta isal olmuşum canım. Ben her ihtimsle karşı acile gidiyorum. Bskslım ne diycek. Sabaha kadar devsm etti kasılmalar
Faydasini gordunmu canimBende inofolic kullandim:)
Faydasini gordunmu canim
Ben çok takviye aldım o ay hamile kaldım faydasını gördüm görmedim diyemem ama zararı olmadığını dusunuyorum:)9
anladım canım çok sagol :)bende alayım o zaman salı gunu adet gunum adet oluncamı kullanmaya baslayım kı
Adetin 3.gunu başlayabilirsiniz canim yani ben kontrole o zaman gitmiştim dr tüm ilaçları i gün verdi o gün basladim inşallah bendeki sonuç olur sendede:)
anladım canım bu ayda bunu deneyelım bakalım dr gıtmeden son sansımız :) olur ınsallah kullanan cok kısıde faydası olmus canım
Evet çoğumuz kullandık denemek yarar var hormon vs ilaçları gibi riskli bi şey değil enazindan sadece Vit takviyesi gibi
Beni doğuma alıyolar.dua edinbebiş ben geliyorum anneee diyor sana canım maşallah
Canım hayırlısı ile kızını al kucağına inşallah Allah yardımcın olsunKızlar doğuma alfılar acil.dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?