Beraber Anne Olma Yolunda

Canım senin yerinde olsam kesinlikle denerdim

Cnm bende hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu özü alıp sütle karıştırıp içirmiştim ve bol bol kuru incirin içine ceviz koyarak yedirdim. Bende inofolik kullandım günde 2 defa pkoluyum ben bide. Artık hangisi tuttuysa. Ama eşine kuru incir yedirmeni şiddetle tavsiye ederim

anladım canım çok sagol :)bende alayım o zaman salı gunu adet gunum adet oluncamı kullanmaya baslayım kı
Canim inofolic bende kullaniyorum.istedigin zaman baslayabilirsin kullanmaya.bana da bi jinekolog yakinimiz onermisti.yumurtalarin gelisiminde yararli oldugunu biliyorum.bende de pko var.sana en iyi inofolic gelir demisti.pkosu olmayanlarda yumurta gelisimi icin kullaniyor.zararli oldugunu dusunmuyorum bende

MINIKKUS1 canım sen lekelenme gibi bisiy yasamistin.nasil oldun devam etti mi? Doktor kontrolune gittin mi daha sonrasinda.bu arada seni rahatlatmak adina bisiy paylasmak istiyorum.yaklasik 1 hafta once teyzemin kızı normal dogum yapti ve cocuk 4 kilo dunyaya geldi.ustelik boynuna kordon dolanmis vaziyette normal dogumu tercih ettiler.simdi ikisinin de masallahi var.bi de hamilelik sureci 40 haftayi gecti.bebisin yiyecek ekmegi varsa sapasaglam saglikli bir sekilde dunyaya geliyor sekerim.doktorlar fazlacana korkutuyor bizi:)

Canım çok sağ ol sorduğun için bir daha lekelenme olmadı dr a salı kontrole gideceğiz benim Dr um da 1 ya da 2 kordonla normal doğum düşünebiliriz dedi ama bizimki 3 öyle olunca daha riskli bakalım ne olacak hayirlisiyla olur inşallah bende rabbim nasıl yazdiysa dedim :) senin durumlar nasil bir özet geç bakalim:)

Nerden başlayim ki canim:) riskli gebelik sonucunda 11 ay gecti.esim 2 aydir cocuk istedigini soylese de pek yanastigi yok.mıymıy davranip sinirimi bozuyor.ben yanasinca da beni itistiriyor.bizim cocuk olursa şans eseri olur herhalde.benimde haliyle moralim bozuk.bu arada işe girmek istedigimi soyledim kendisine.yoksa birbirimizi yicez.iş olursa da bebek işine sicak bakilmadigi icin ertelemek zorunda kalicaz diyor.boyle stresli sıkıntılı bi surec yasiyorum iste.evlilik mi beni yurutmeye çalisiyor yoksa ben mi evliligi yurutmeye calisiyorum bilmiyorum.kocam da kendi çapinda ben hariç herseyle ilgileniyor sagolsun.cocuk olursa da nasil bi dunyaya gelir o konu ayri dert.hersey duzelir ins diye dua ediyorum.bir sordum bin ah işittim gibi oldu kusura bakma

Kizlar merhaba yoldayim hepinizi etiketleyemedim Tesekkur edeim verdiginiz bilgiler icin infolic aldim bugun baslayacagim gunde kac tane icsem ona karar veremdim benim adetlerim duzenlidir

[QU OTE="susslich, post: 42586572, member: 651508"]Nerden başlayim ki canim:) riskli gebelik sonucunda 11 ay gecti.esim 2 aydir cocuk istedigini soylese de pek yanastigi yok.mıymıy davranip sinirimi bozuyor.ben yanasinca da beni itistiriyor.bizim cocuk olursa şans eseri olur herhalde.benimde haliyle moralim bozuk.bu arada işe girmek istedigimi soyledim kendisine.yoksa birbirimizi yicez.iş olursa da bebek işine sicak bakilmadigi icin ertelemek zorunda kalicaz diyor.boyle stresli sıkıntılı bi surec yasiyorum iste.evlilik mi beni yurutmeye çalisiyor yoksa ben mi evliligi yurutmeye calisiyorum bilmiyorum.kocam da kendi çapinda ben hariç herseyle ilgileniyor sagolsun.cocuk olursa da nasil bi dunyaya gelir o konu ayri dert.hersey duzelir ins diye dua ediyorum.bir sordum bin ah işittim gibi oldu kusura bakma[/QUOTE]

O ne demek est. Öyle şey mi olur diğer seylerde ikiniz iyiyseniz çocuk için sorun yok benim kocamda eee taktın çocuğa dedi yum günlerinde uyudu vs derken ben niye tek başıma çabalıyor um saf gibi deyip ağladığımi biliyorum. Ama şimdi karnımı öpüyor odasına girip girip bakiyo senden çok sevicem onu diyo yani erkekler olmadan uğraşmiyorlar malesef o yüzden hiç takma durumun musait evde kal ve bebişin için mücadele et inan herkes acaba bu evlilik çocuk için uygun mu diye düşünüyodur eğer büyük farklı sıkıntılar yoksa dediğim gibi düşün :)

Kizlar merhaba yoldayim hepinizi etiketleyemedim Tesekkur edeim verdiginiz bilgiler icin infolic aldim bugun baslayacagim gunde kac tane icsem ona karar veremdim benim adetlerim duzenlidir

Ben iğne vs kullandığım için bir kere kullandım sanırım ama sanki normal i ikiydi tam hatırlamıyorum prospektusteki gibi alabilirsin canım ayrıca vesile olur insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…