Beni doğuma alıyolar.dua edin
Allah yardımcın olsun canım.dualarımızdasın.Kızlar doğuma alfılar acil.dua edin
Insallah sorun yoktur canim Allah en kisa surede hayirlisiyla yuvamiza bebegimizi yollasin insallah gulucukleriyle senlensin evimiz
Gittin mi dr a ne dedi cnmMogami adet oldum canim yeni bat 11 ekim 18.deneme ekler misin
Kızlar size birşey danışmak istiyorum bizim dr dan önce hamile kalmak için son denememiz olacak bu ay ve yum dönemım bayrama gelıyor esım yanmda olacak ilac kullanalıda 1.5 ayı gecmıs olacak o zamana ve bu ay kecıboynuzu ozude aldm esıme bu ay sıkı çalışalım olurda belkı gelır dıyoruzve bende bırseyler yapmak ıstıyorum bende infolic alsam ve keçiboynuzu özü içsem sizcenasıl olur
Kızlar size birşey danışmak istiyorum bizim dr dan önce hamile kalmak için son denememiz olacak bu ay ve yum dönemım bayrama gelıyor esım yanmda olacak ilac kullanalıda 1.5 ayı gecmıs olacak o zamana ve bu ay kecıboynuzu ozude aldm esıme bu ay sıkı çalışalım olurda belkı gelır dıyoruzve bende bırseyler yapmak ıstıyorum bende infolic alsam ve keçiboynuzu özü içsem sizcenasıl olur
anladım canım çok sagol :)bende alayım o zaman salı gunu adet gunum adet oluncamı kullanmaya baslayım kı
Kızlar doğuma alfılar acil.dua edin
Canim inofolic bende kullaniyorum.istedigin zaman baslayabilirsin kullanmaya.bana da bi jinekolog yakinimiz onermisti.yumurtalarin gelisiminde yararli oldugunu biliyorum.bende de pko var.sana en iyi inofolic gelir demisti.pkosu olmayanlarda yumurta gelisimi icin kullaniyor.zararli oldugunu dusunmuyorum bendeanladım canım çok sagol :)bende alayım o zaman salı gunu adet gunum adet oluncamı kullanmaya baslayım kı
evet öyleymıs ıceısıne folıc asıt te varmıs ben suan folıc trıo kullanıyorum ınfolıe basladıgımda onu kullanmam o zaman
MINIKKUS1 canım sen lekelenme gibi bisiy yasamistin.nasil oldun devam etti mi? Doktor kontrolune gittin mi daha sonrasinda.bu arada seni rahatlatmak adina bisiy paylasmak istiyorum.yaklasik 1 hafta once teyzemin kızı normal dogum yapti ve cocuk 4 kilo dunyaya geldi.ustelik boynuna kordon dolanmis vaziyette normal dogumu tercih ettiler.simdi ikisinin de masallahi var.bi de hamilelik sureci 40 haftayi gecti.bebisin yiyecek ekmegi varsa sapasaglam saglikli bir sekilde dunyaya geliyor sekerim.doktorlar fazlacana korkutuyor bizi:)
Nerden başlayim ki canim:) riskli gebelik sonucunda 11 ay gecti.esim 2 aydir cocuk istedigini soylese de pek yanastigi yok.mıymıy davranip sinirimi bozuyor.ben yanasinca da beni itistiriyor.bizim cocuk olursa şans eseri olur herhalde.benimde haliyle moralim bozuk.bu arada işe girmek istedigimi soyledim kendisine.yoksa birbirimizi yicez.iş olursa da bebek işine sicak bakilmadigi icin ertelemek zorunda kalicaz diyor.boyle stresli sıkıntılı bi surec yasiyorum iste.evlilik mi beni yurutmeye çalisiyor yoksa ben mi evliligi yurutmeye calisiyorum bilmiyorum.kocam da kendi çapinda ben hariç herseyle ilgileniyor sagolsun.cocuk olursa da nasil bi dunyaya gelir o konu ayri dert.hersey duzelir ins diye dua ediyorum.bir sordum bin ah işittim gibi oldu kusura bakmaCanım çok sağ ol sorduğun için bir daha lekelenme olmadı dr a salı kontrole gideceğiz benim Dr um da 1 ya da 2 kordonla normal doğum düşünebiliriz dedi ama bizimki 3 öyle olunca daha riskli bakalım ne olacak hayirlisiyla olur inşallah bende rabbim nasıl yazdiysa dedim :) senin durumlar nasil bir özet geç bakalim:)
Kizlar merhaba yoldayim hepinizi etiketleyemedim Tesekkur edeim verdiginiz bilgiler icin infolic aldim bugun baslayacagim gunde kac tane icsem ona karar veremdim benim adetlerim duzenlidir
Afrodit doğurdu yarenim99 doğumda bugün, ysmn1096 da kavuştu bebeğine,sıra sizde canım kaygılı senHatunlar ne var ne yok doğum yapanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?