Arkadaşım tebrik ederim Allah analı babalı mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin
canımmmm gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :) maşallah size
Hayırlı olsun canım benim hikayeni bekliyorum
canım gözün aydın olsun minik tosunu bizim yerimize de kokla
gözünaydın canım hayırlı bi evlat olur inşallah sende kısa sürede iyileşir kendine gelirsin bebişide çok çok öp bizim için
Kizlar hepinize tesekkr ederim daha iyiyim ama kuzum sarilik oldu benm goguslerr tas oldu bebek tam ememiyo nasil yapicam bilmoyorum
Aaa inanmıyorum herkes doğurmuş sıra bize gelmiş. Allah analı babalı büyütsün hepsini çok sevindim.Afrodit doğurdu yarenim99 doğumda bugün, ysmn1096 da kavuştu bebeğine,sıra sizde canım kaygılı senbebeem den ses yok o da mı dogurdu acaba
Ben iğne vs kullandığım için bir kere kullandım sanırım ama sanki normal i ikiydi tam hatırlamıyorum prospektusteki gibi alabilirsin canım ayrıca vesile olur insallah:)
Persembe adet olurum demistim o yuzden cuma 2. gunum hormon testi yapilir demistim ama cuma aksam adet oldum o yuzden cuma sabahki randevumu iptal ettim pazartesi gunune degistirdim canim randevuyu pazartesi gidicemGittin mi dr a ne dedi cnm
yarenim99 allah yardimcin olsun dua ediyoruz senin için
SirriEyvan kuzum nerelerdesin sen hiç sesin çıkmıyor ses ver arada :)
Oy kuzum doğum zamanın gelmiş bile..şaka gibi:)Canım çok sağ ol sorduğun için bir daha lekelenme olmadı dr a salı kontrole gideceğiz benim Dr um da 1 ya da 2 kordonla normal doğum düşünebiliriz dedi ama bizimki 3 öyle olunca daha riskli bakalım ne olacak hayirlisiyla olur inşallah bende rabbim nasıl yazdiysa dedim :) senin durumlar nasil bir özet geç bakalim:)
Kuzum gözün aydın doğum olmuş :)Kizlar hepinize tesekkr ederim daha iyiyim ama kuzum sarilik oldu benm goguslerr tas oldu bebek tam ememiyo nasil yapicam bilmoyorum
Ayyy herkes kavuşmuş bebeğine.Afrodit doğurdu yarenim99 doğumda bugün, ysmn1096 da kavuştu bebeğine,sıra sizde canım kaygılı senbebeem den ses yok o da mı dogurdu acaba
Dogursam emin ol duyarsi artık belediyeden anons verir gibi bagiririmAfrodit doğurdu yarenim99 doğumda bugün, ysmn1096 da kavuştu bebeğine,sıra sizde canım kaygılı senbebeem den ses yok o da mı dogurdu acaba
Yok kuzum ya evin son islerini hallediyorum pazartesi tekrar bi siler süpürür halilarimi serer beklerim artık. Sali kontrol var bakalım nolcak :)bebeem canim doğum yaptin mi sesin cikmiyor merak ettim.
Yok kuzum ya evin son islerini hallediyorum pazartesi tekrar bi siler süpürür halilarimi serer beklerim artık. Sali kontrol var bakalım nolcak :)bebeem canim doğum yaptin mi sesin cikmiyor merak ettim.
Sen yorma kendini fazla kuzucum Ayy az kaldi da inşallah senin keçi kanala geçiş yapar sanci Bisi varmı ? Kanala girsin die Bisi yapmak lazım mi kiYok kuzum ya evin son islerini hallediyorum pazartesi tekrar bi siler süpürür halilarimi serer beklerim artık. Sali kontrol var bakalım nolcak :)
Dinlene dinlene yapiyorum ya napim hem hareket oluyorSen yorma kendini fazla kuzucum Ayy az kaldi da inşallah senin keçi kanala geçiş yapar sanci Bisi varmı ? Kanala girsin die Bisi yapmak lazım mi ki
Oyy az kalmış kuzum.. sag salim al kucağına :) benim de 9 gün varken gelmişti kizim:) hey gidi... 3.ayı doldurdu bile..Dogursam emin ol duyarsi artık belediyeden anons verir gibi bagiririmtemizlik yapıyorum her zamanki gibi napim ütü yaptım şimdi :)
Canim benimki doğum anında girmişti.. o yüzden 1 buçuk gün sanci çektim.. tabii ki sadece son 3 saati dayanilmazdi.. ondan öncesi hazırlık aşaması..:)Dinlene dinlene yapiyorum ya napim hem hareket oluyorya kanala girdiğini anlamazsiniz yazıyor nette. Doktora sordum hareketle alakasi yok girecegi varsa girer dedi. Eylül anelerinde yeni dogum yapti biri doğarken girdi bir digerinin de kordonu kisaymis o da dogumda ancak girebilmis. Ya sezeryan olurum problem değil isime gelir erken görürüm bebisi de yerinden yok yere etmek istemiyorum
Senin de mi? Benimki 34de döndü. Peki doktor dedi mi sezeryan olabilirsin diye? Yoksam benim doktor kasap mi? Gecen bi dis agrisi çektim dogururdum zaten :)) yaparim yaw dogururum benCanim benimki doğum anında girmişti.. o yüzden 1 buçuk gün sanci çektim.. tabii ki sadece son 3 saati dayanilmazdi.. ondan öncesi hazırlık aşaması..:)
Ama dönüşunu çok önce yapmıştı yavrum yine de kanala girmemisti..
Zaten sanki dogunca daha çabuk geçiyor zaman yada hic dogmus bebekle gece gündüz vakit gecirmedigim için öyle geliyor :) ne heyecanlanmistik siz doguma giderken sira bize geldi bile :)Oyy az kalmış kuzum.. sag salim al kucağına :) benim de 9 gün varken gelmişti kizim:) hey gidi... 3.ayı doldurdu bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?