Beraber Anne Olma Yolunda

Yok kuzum ya evin son islerini hallediyorum pazartesi tekrar bi siler süpürür halilarimi serer beklerim artık. Sali kontrol var bakalım nolcak :)
Canim sen mi yapiyorsun bu isleri ?? Yapma artik sen ya yok mu yaninda kimse.canina yazik kuzum ya

Canim sen mi yapiyorsun bu isleri ?? Yapma artik sen ya yok mu yaninda kimse.canina yazik kuzum ya
Ben yapıyorum kuzum esim yardım ediyor arada. Kimse yok annem gelmiyor kardeşim babam vardiyali çalışıyor diye. Esimin tarafi findikta ki beni ardiklari yok esimle selam göndermeyi ilgilenmek saniyorlar. Gelmesinler bu saatten sonra. Gerçi enerji atıyorum bugünlerde insan ne sinirli oluyomus :-/

Kızlar doğum yaptım. Sezeryan yaptılar. Yavrumun kalp atışları aşırı hızlı diye. Zaten sçılmamda vardı ama doktorlar riske atmak istemediler. Çok memnun kaldım hastaneden.hemde devlet hastanesi. Darısı başınıza.çok güzel bir duygu ona sarılıp onu öpmek. İyiki varsınız

Ewet iyi gusel dusunmussun ay Ewet erkenden kavuscan bebisine :)

Canım gözün Aydın Allah sağlıklı analı babalı uzun ömür nasip etsin inşallah çok çok geçmiş olsun.

Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah geçmiş olsun ikinize de

Sağlıkla büyütmeni nasip etsin Allahım insallah canım ohh mis gibi kokla hayirlisiyla sağlıkla geldi ya Minnos kızın en güzeli:)

Anam kiz ne ara nasil kacirdim ben sıra bana mi geldi ay sevincle saskinlik arasinda kaldim su an Allah bagislasin kuzum hayirli evlat olsun inşallah sütün bol olsun

canım benım gozun aydın rabbım hayırlı omurler nasıp etsın ınsallahh

Çok şükür hiç çatlağım olmadı kızlar. Oysaki annemde ve kardeşlerimde hep çatlak oldu. Göbüşümde küçüktü zaten. Bakalım göbek kalacakmı

Oy kuzum doğum zamanın gelmiş bile..şaka gibi:)
Zaman ne çabuk geçti..
Ufaklıkta kordon mu var kuzum.. sağlığı için Hangisi iyi olacaksa oyle olsun doğumun inşaAllah..:)

Öyle özlemişim ki gel bi sarılıp öpeyim diyesim geldi :) nasılsın zulalim ne yapiyor teyzesi nin kuzusu:) kordonu muz var hemde 3 tane hayırlısı olsun insallah:)

Aynen canım. Kokusu cennet kokusu.artık sıra sizlerde
Ayy evet ben suan içimde kipirdarken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyom dogdugunda kokusunu içime çekeceğim zamanı düşünemiyorum Allahım herkese nasip etsin inşallah siz pitir pitir dogurdukca sıra bize geldikçe heyecan tavan :)

Canım dedim ya onun dışında sorununuz yoksa bebis gelince bambaşka olacak insallah ve rabbim hayirlisiyla sağlıkla tez zamanda nasip etsin kendini üzme dediklerime bak aynı hem topicte Kocalari teste gondermek için sene bekledim arkadaşlar erkekler inat ilgisiz bu konuda ne yapicaksin:)

Çok şükür hiç çatlağım olmadı kızlar. Oysaki annemde ve kardeşlerimde hep çatlak oldu. Göbüşümde küçüktü zaten. Bakalım göbek kalacakmı
KreKrem bisi kullandin mi canım? Benim gobis Buyuyo biraz fazlaca bakalim annem catlamadi kıZkardeşim çatladı beni nasıl bir durum beklio merak konusu

ayseygt1453 canım ayşemmm nerelerdesin kuzummm naptın neler yaptın eşin gitti mi doktora nasılsın var mı bi değişiklik özlettin kendini
Canım benim durum aynı eşim test vermedi henüz doktoru değiştireceğim iyi bir doktor arıyorum iki aydır ebeye gidiyordum bitki verdi adetliyken sabah öyle akşam içtim sonra adetim bitince de yakı yapıştırdı bir hafta belinde kaldı zor günler oldu yakıtla bir hafta adeti bekliyorum 19 eylül bat tarihim adet olunca artık doktor işlerine baslayacagim inşallah hayırlısı allahtan coook teşekkür ederim beri düşünüp yazdığın için allah razı olsun canım benim inşallah senin minigin nasip olsun EE bu arada fındık zamanında geçti senin işlerin ne oldu şuan ne yapacaksın bende seni merak ediyordum inşallah hamis olup bu topige donerim birgün bende dua gurubuna katılıyorum elimde tespih matik rabbimiz inşallah kabul eder hayırlı kılıp nasip eder ben tüm isteyenlere adına okuyorum allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…