Beraber Anne Olma Yolunda

Senin de mi? Benimki 34de döndü. Peki doktor dedi mi sezeryan olabilirsin diye? Yoksam benim doktor kasap mi? Gecen bi dis agrisi çektim dogururdum zaten :)) yaparim yaw dogururum ben
Yok hiç demedi devlet hastanesi olmasindan ötürü de olabilir tabii..
Nişanim geldi oyle baslamisti doğum maceram..:) doğursun ama dış ağrısına benzemiyor söyleyeyim

Zaten sanki dogunca daha çabuk geçiyor zaman yada hic dogmus bebekle gece gündüz vakit gecirmedigim için öyle geliyor :) ne heyecanlanmistik siz doguma giderken sira bize geldi bile :)
Canim inan bebek olunca ben gün nasıl başlıyor nasil bitiyor anlamiyorum :) doğunca goreceksin ınan ki:)

Gözün aydın caniiimmm:)
Cok sukur Kavusmussun yavruna :)

Yok hiç demedi devlet hastanesi olmasindan ötürü de olabilir tabii..
Nişanim geldi oyle baslamisti doğum maceram..:) doğursun ama dış ağrısına benzemiyor söyleyeyim
Suni sanciyla aldilar ya ilk bebisi biliyorum nasıl oldugunu ama benim doktor da illa sezeryan yapalim demedi hani sıkıntılı olur dedi sadece. Hatırlıyorum nisanim geldi dedigini :) benim de ilk nisanim gelsin suyum gelmesin litfen :-/

Kizlar hepinize tesekkr ederim daha iyiyim ama kuzum sarilik oldu benm goguslerr tas oldu bebek tam ememiyo nasil yapicam bilmoyorum
Canım cok normal bir durum saat baaı emzirmeni öneririm uyusun felan derlerse dinleme hem sarılık cabucak gecer hemde daha cabuk büyür inşaAllah

Sende 100den düşmüşsun :) askim 81 Düzce 54 bugün Sakarya 41 bugün kocaeli 23 neresiydi derken kaldi mi 9 :)
Dimi bende ole diyorum :) hergün sukrediyorum bugünleri gordugum ve yaşadığım icin:) seni düşünemiyorum kucağına alıp kavusmama çok çok az kaldın:)

Dimi bende ole diyorum :) hergün sukrediyorum bugünleri gordugum ve yaşadığım icin:) seni düşünemiyorum kucağına alıp kavusmama çok çok az kaldın:)
Gerçekten ne kadar sukretsem az :) az kaldi da gelde inan o kadar güzel birsey ki insan inandiramiyor kendini :) az once hickiriyor gecmedikce dönüp duruyor kızıyor galiba triplerini yedigim :)

KreKrem bisi kullandin mi canım? Benim gobis Buyuyo biraz fazlaca bakalim annem catlamadi kıZkardeşim çatladı beni nasıl bir durum beklio merak konusu
Vazeline kakao yağı karıştırdım. 14haftalıkken başladum kullanmaya. 24 haftalıkken günde iki kere sürmeye başladım

Gerçekten ne kadar sukretsem az :) az kaldi da gelde inan o kadar güzel birsey ki insan inandiramiyor kendini :) az once hickiriyor gecmedikce dönüp duruyor kızıyor galiba triplerini yedigim :)
Yerler onu yerler:) kendi gelmio yapacak Bisi yok malesef zorla da cikaramiyoz tarif et kız yolu :)

hımm o yakı ebe işlerinden hep korkmuşumdur iyi cesaret sendeki umarım bebekle ödüllendirir vücudun seni ....allah rağzı olsun canım benide etiketle grupta bende dua edebilirm günlük tespihmi çekiyosunuz gerçi bayramdan sonra olsa iyi olur bayramda katılamam bi süre....evet fındık bitti döndüm evime cok şükür biz doktora gitmiştik doktor ocağa kadar kafanız güzel takılın dedi olmadı ocakta ilk aşılamanızı yapalım dedi biraz da para biriktirmem lazım malum özelde bissürü para gidiyor aşılama için devlet bissürü şart arıyo ve devletteki doktorlar doğal yoldan olacağını aşılamaya gerek olmadığını söylüyor....artık allah nasip ederde inşallah gerek kalmaz hiç bi doktora da aşılamaya da tüp bebeğe de ......cnm gruba illa bebeğin olacak da gelceksin diye bişi yok burda bebek bekleyen hamile kalmayı bekleyen herkes birbirine destek olmaya çalışıyor ....bebek hazırlıkları biraz hayal kırıklığımızı hatırlatsada fikir sahibi oluyoruz tecrübe kazanıyoruz ....

Canım benim inşallah hayirlisiyla tüm isteyenlere nasip olsun ... Allahım işlerini rast getirsin aşılaman inşallah tutar inşallah gerek de kalmaz
Esim den çok korkuyorum sorun çıkar diye ama eşime birşey demedim yumurtaliklarinin olduğu yerde mor mor kirmizisimsi çil gibi lekeler var urologdan randevu alacağım eşim için hem test versin hemde doktor gorsun inşallah birşey çıkmaz .....
Bayramda duamiz bitecek bayramdan sonra senide guruba dahil ederiz inşallah
Yine gorusuruz yazarım tabi buradanda inşallah senide hamis ikonlu goruruz insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…