- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Yok hiç demedi devlet hastanesi olmasindan ötürü de olabilir tabii..Senin de mi? Benimki 34de döndü. Peki doktor dedi mi sezeryan olabilirsin diye? Yoksam benim doktor kasap mi? Gecen bi dis agrisi çektim dogururdum zaten :)) yaparim yaw dogururum ben
Sezeryan olursa perşembe olur :) daha te sali randevu. Ye dediğim güne de iki gün var. Enem koşarak gidiyor günler :-/Ayy ne gusel sezeryanada sicak bakiosan pazartesi gelsin minnak :)
Canim inan bebek olunca ben gün nasıl başlıyor nasil bitiyor anlamiyorum :) doğunca goreceksin ınan ki:)Zaten sanki dogunca daha çabuk geçiyor zaman yada hic dogmus bebekle gece gündüz vakit gecirmedigim için öyle geliyor :) ne heyecanlanmistik siz doguma giderken sira bize geldi bile :)
Gözün aydın caniiimmm:)Kızlar doğum yaptım. Sezeryan yaptılar. Yavrumun kalp atışları aşırı hızlı diye. Zaten sçılmamda vardı ama doktorlar riske atmak istemediler. Çok memnun kaldım hastaneden.hemde devlet hastanesi. Darısı başınıza.çok güzel bir duygu ona sarılıp onu öpmek. İyiki varsınız
Suni sanciyla aldilar ya ilk bebisi biliyorum nasıl oldugunuYok hiç demedi devlet hastanesi olmasindan ötürü de olabilir tabii..
Nişanim geldi oyle baslamisti doğum maceram..:) doğursun ama dış ağrısına benzemiyor söyleyeyim
Az önce esimin arkadaşi aradi zaten 4-5 günde bir arıyor yaklaştı mi Düzceye diyomusCanim inan bebek olunca ben gün nasıl başlıyor nasil bitiyor anlamiyorum :) doğunca goreceksin ınan ki:)
Bisi kalmadi fıstık az kaldı az az :)Sezeryan olursa perşembe olur :) daha te sali randevu. Ye dediğim güne de iki gün var. Enem koşarak gidiyor günler :-/
Sende 100den düşmüşsun :) askim 81 Düzce 54 bugün Sakarya 41 bugün kocaeli 23 neresiydi derken kaldi mi 9 :)Bisi kalmadi fıstık az kaldı az az :)
Canım cok normal bir durum saat baaı emzirmeni öneririm uyusun felan derlerse dinleme hem sarılık cabucak gecer hemde daha cabuk büyür inşaAllahKizlar hepinize tesekkr ederim daha iyiyim ama kuzum sarilik oldu benm goguslerr tas oldu bebek tam ememiyo nasil yapicam bilmoyorum
Dimi bende ole diyorum :) hergün sukrediyorum bugünleri gordugum ve yaşadığım icin:) seni düşünemiyorum kucağına alıp kavusmama çok çok az kaldın:)Sende 100den düşmüşsun :) askim 81 Düzce 54 bugün Sakarya 41 bugün kocaeli 23 neresiydi derken kaldi mi 9 :)
Gerçekten ne kadar sukretsem az :) az kaldi da gelde inan o kadar güzel birsey ki insan inandiramiyor kendini :) az once hickiriyor gecmedikce dönüp duruyor kızıyor galiba triplerini yedigim :)Dimi bende ole diyorum :) hergün sukrediyorum bugünleri gordugum ve yaşadığım icin:) seni düşünemiyorum kucağına alıp kavusmama çok çok az kaldın:)
Çok şükür sırrı eyyanımGözün aydın caniiimmm:)
Cok sukur Kavusmussun yavruna :)
Vazeline kakao yağı karıştırdım. 14haftalıkken başladum kullanmaya. 24 haftalıkken günde iki kere sürmeye başladımKreKrem bisi kullandin mi canım? Benim gobis Buyuyo biraz fazlaca bakalim annem catlamadi kıZkardeşim çatladı beni nasıl bir durum beklio merak konusu
Bende aliyim hhemen bugün bende bende catlamiyimVazeline kakao yağı karıştırdım. 14haftalıkken başladum kullanmaya. 24 haftalıkken günde iki kere sürmeye başladım
Yerler onu yerler:) kendi gelmio yapacak Bisi yok malesef zorla da cikaramiyoz tarif et kız yolu :)Gerçekten ne kadar sukretsem az :) az kaldi da gelde inan o kadar güzel birsey ki insan inandiramiyor kendini :) az once hickiriyor gecmedikce dönüp duruyor kızıyor galiba triplerini yedigim :)
hımm o yakı ebe işlerinden hep korkmuşumdur iyi cesaret sendeki umarım bebekle ödüllendirir vücudun seni ....allah rağzı olsun canım benide etiketle grupta bende dua edebilirm günlük tespihmi çekiyosunuz gerçi bayramdan sonra olsa iyi olur bayramda katılamam bi süre....evet fındık bitti döndüm evime cok şükür biz doktora gitmiştik doktor ocağa kadar kafanız güzel takılın dedi olmadı ocakta ilk aşılamanızı yapalım dedi biraz da para biriktirmem lazım malum özelde bissürü para gidiyor aşılama için devlet bissürü şart arıyo ve devletteki doktorlar doğal yoldan olacağını aşılamaya gerek olmadığını söylüyor....artık allah nasip ederde inşallah gerek kalmaz hiç bi doktora da aşılamaya da tüp bebeğe de ......cnm gruba illa bebeğin olacak da gelceksin diye bişi yok burda bebek bekleyen hamile kalmayı bekleyen herkes birbirine destek olmaya çalışıyor ....bebek hazırlıkları biraz hayal kırıklığımızı hatırlatsada fikir sahibi oluyoruz tecrübe kazanıyoruz ....Canım benim durum aynı eşim test vermedi henüz doktoru değiştireceğim iyi bir doktor arıyorum iki aydır ebeye gidiyordum bitki verdi adetliyken sabah öyle akşam içtim sonra adetim bitince de yakı yapıştırdı bir hafta belinde kaldı zor günler oldu yakıtla bir hafta adeti bekliyorum 19 eylül bat tarihim adet olunca artık doktor işlerine baslayacagim inşallah hayırlısı allahtan coook teşekkür ederim beri düşünüp yazdığın için allah razı olsun canım benim inşallah senin minigin nasip olsun EE bu arada fındık zamanında geçti senin işlerin ne oldu şuan ne yapacaksın bende seni merak ediyordum inşallah hamis olup bu topige donerim birgün bende dua gurubuna katılıyorum elimde tespih matik rabbimiz inşallah kabul eder hayırlı kılıp nasip eder ben tüm isteyenlere adına okuyorum allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Işık tutcam ışığa gelsinYerler onu yerler:) kendi gelmio yapacak Bisi yok malesef zorla da cikaramiyoz tarif et kız yolu :)
Canım benim inşallah hayirlisiyla tüm isteyenlere nasip olsun ... Allahım işlerini rast getirsin aşılaman inşallah tutar inşallah gerek de kalmazhımm o yakı ebe işlerinden hep korkmuşumdur iyi cesaret sendeki umarım bebekle ödüllendirir vücudun seni ....allah rağzı olsun canım benide etiketle grupta bende dua edebilirm günlük tespihmi çekiyosunuz gerçi bayramdan sonra olsa iyi olur bayramda katılamam bi süre....evet fındık bitti döndüm evime cok şükür biz doktora gitmiştik doktor ocağa kadar kafanız güzel takılın dedi olmadı ocakta ilk aşılamanızı yapalım dedi biraz da para biriktirmem lazım malum özelde bissürü para gidiyor aşılama için devlet bissürü şart arıyo ve devletteki doktorlar doğal yoldan olacağını aşılamaya gerek olmadığını söylüyor....artık allah nasip ederde inşallah gerek kalmaz hiç bi doktora da aşılamaya da tüp bebeğe de ......cnm gruba illa bebeğin olacak da gelceksin diye bişi yok burda bebek bekleyen hamile kalmayı bekleyen herkes birbirine destek olmaya çalışıyor ....bebek hazırlıkları biraz hayal kırıklığımızı hatırlatsada fikir sahibi oluyoruz tecrübe kazanıyoruz ....
Dimi dimi :)Işık tutcam ışığa gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?