Beraber Anne Olma Yolunda

Canim o varis belirtisidir inşallah bir sorun çıkmaz ama sen hemencecik randevu al ihmal etme derim ... İnşallah tez zamanda minigin gelir gobusune... Arada uğra kendine iyi bak canım benim

Canim o varis belirtisidir inşallah bir sorun çıkmaz ama sen hemencecik randevu al ihmal etme derim ... İnşallah tez zamanda minigin gelir gobusune... Arada uğra kendine iyi bak canım benim
Tabiiki ugrarim canım benim biraz stres yapmıştım herkez kendi arasında konuşuyordu baktimki onemsenmiyor gorunmuyorum konuşacak birşey de kalmadı bi arsinli allah razı olsun sordu beni kimse yanlış anlamasin diyecek biseyim yok tatlı telaş icindeler sıra sıra miniklerini kucaklarına alıyorlar inşallah herkese tüm isteyenlere nasip olsun arada girip takip ediyorum seviniyorum sizler için ....
Eşim için randevu alacağım varis inşallah kötü birşey değildir Allahım sağlık versin bu arada benim kızlar da büyüdü büyük kızım 11. Sınıf oldu ATT hemşiresi olarak başlayacak staja küçüğüde 6 sınıf oldu bütün hamiler için dua ediyorlar kucaklarına alsınlar diye canım benim rabbimiz miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallahhhh arada yazarım yine gorusuruz

Amin canım inşallah.... Olabiliyoruz canım bir dönem hepimiz kendi telaslarimiza düştük asıl sen kusura bakma canım kızlarda kardeş istiyorum diolar babalarinada iletsinler olmaz mi :)

Amin canım inşallah.... Olabiliyoruz canım bir dönem hepimiz kendi telaslarimiza düştük asıl sen kusura bakma canım kızlarda kardeş istiyorum diolar babalarinada iletsinler olmaz mi :)
Küçük kızım ayın 19 unu bekliyor buay olacak diyor inşallah da olmuştur minigim benimledir dualarinizi bekliyorum
Hayirlisiyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Allah razı olsun sizdende canım benim

Öyle özlemişim ki gel bi sarılıp öpeyim diyesim geldi :) nasılsın zulalim ne yapiyor teyzesi nin kuzusu:) kordonu muz var hemde 3 tane hayırlısı olsun insallah:)
Oy opusup sarilalim :)
Zulos iyi teyzesi :) kendi başına uyumayi öğreniyor bu siralar..onunla meşgulum:)

Büyüyor kizim hiç anlamadan vallahi..sizinkiler de geliyor dunyaya baksana..
İsim ne olacak canim?

Ben sana hep dua ediyorum ablam..
Rabbim hayırlı bir evlad nasip etsin sana :)

Evet sicak kompres yaptim rahatladi.. Sagol canim benim
Hayirli olsun canim
Canım cok normal bir durum saat baaı emzirmeni öneririm uyusun felan derlerse dinleme hem sarılık cabucak gecer hemde daha cabuk büyür inşaAllah
Oyle yapiyorum canim insallah

Ben sana hep dua ediyorum ablam..
Rabbim hayırlı bir evlad nasip etsin sana :)
Allah razı olsun canım benim rabbimiz tekrar tekrar yasatsin anne olmayı tüm isteyenlere inşallah ..dünyaya gelen büyüyor seninki kaac aylık oldu tam şimdi koklama zamanıdır gulucukler atiyordur yerim ben senin pamugunu şimdi prenses gibidir maşallah maşallah diyim
Yine arada gelirim yazarım tekrar teşekkür ederim

İnşallah aminn canım inşallah gelmiştir beklediğiniz meleginiz Kiyamam eeee çocuk nesedir senin koca da lazmi ya ne inat var

İnşallah aminn canım inşallah gelmiştir beklediğiniz meleginiz Kiyamam eeee çocuk nesedir senin koca da lazmi ya ne inat var
Samsun Çarşambali damarli laz damarı var rahmetli babanneme laz yenge derlerdi
Bende bugün gebzedeydim bebek mevlutunde prensesler gibi yatıyordu minicik optum kokladim inşallah seninde kucağına almak nasip olur mis kokusunu cekersin içine :):):)....
Hayırlısı allahtan belki minigim gelmiştir :):):) buay gelsin yada gelmesin içimdeki his olacak diyor buda bana umut oluyor
Rabbimiz hayırlı kılsın ve nasip olsun inşallah

İnşallah canım Allahım isteyen herkes böyle gusel annelik duygusu yaşarsın tez zamanda inşallah.... olacak gelecek tez zamanda inşallah ablacim

Oy opusup sarilalim :)
Zulos iyi teyzesi :) kendi başına uyumayi öğreniyor bu siralar..onunla meşgulum:)

Büyüyor kizim hiç anlamadan vallahi..sizinkiler de geliyor dunyaya baksana..
İsim ne olacak canim?

Oyy maşallah senin gibidir oda yesin teyzesi pamuguuuu:) isim bulamadık desem demir dedik kuzey derken hala askıda :) hayırlısı olsun bayramda gelirse bayram olacak bu gidisle

Günaydınlar olsun kızlar...
Rabbim hepimize hayır kapıları açsın bu hafta...
Rabbim güzel haberlerle donatsın herbir yanımızı... Hamiş ve doğumu yaklaşanlara hayırlı ,kolay doğumlar..
Doğum yapmışlara güzel lohusalıklar.. bebişleriyle doymaksızın hasret gidermeler.. iyi eğlenmeler..
Bebişlere de huzurlu uykular.. tatlı tatlı kilo almalar..
Hamiş olmaya çabalayanlar da, benim gibi, Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.. :)
dualarınız hacıların yaptığı, kabul olduğu dualardan olsun canlarım.. İyiki varsınız..

Günaydın canım bu nasıl güzel bir duadır kocaman AMİNNNNN diyorum güzel yüreğine sağlık tatlım

Her konuda ince dusunen kocam bu konuda ince dusunemiyor malesef.cok saol canim.soylediklerin biraz da olsa iyi geldi.nasipten oteye yol yok.zamani gelince elbet olur:)

Gunaydin kizlar bugun randevum var dr ne diyecek ne yapacak bilmiyorum icim cok buruk cok üzgünüm nedense. Hicbir seyin hicbir tedavinin çare olmayacagini dusunuyorum

Gunaydin kizlar bugun randevum var dr ne diyecek ne yapacak bilmiyorum icim cok buruk cok üzgünüm nedense. Hicbir seyin hicbir tedavinin çare olmayacagini dusunuyorum
Oo çok karamsarsin.insan bu donemde boyle hissedebiliyor.ama iyi dusunmen lazim.kotu dusunerek kotu seyleri cekersin.icin rahat olsun,ferah olsun,gerisi Allaha kalmis.daha bisiy yapilmamis ki kotu dusunuyorsn.yuzun gulsun biraz,umutsuz olma lutfen

gunaydın fıstın ağzına sağlık ne güzel dilekler bunlar tez zamanda kısmet olur inşallah sana da hayırlı bi evlat

dur hele daha tedavi olmadan ilaçlar iğneler kullanmadan ne bu umutuszluk unutma bak 5 kutu ilaç kullandım da bu kadar umutsuz olmadım bi de o ilaçlar ne kadar hassas ve duygusal yapıyo..
umutlu ol doktoruna kendine allah a inan ve güven sorularını sor tedavi istediğini beklemek istemediğini belirt bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…