hadi bakalım kolay doğumun olsun inşallah yaz anlat bize burdaDogursam emin ol duyarsi artık belediyeden anons verir gibi bagiririmtemizlik yapıyorum her zamanki gibi napim ütü yaptım şimdi :)
anne esma kolay değil di mi nasıl özverili bişe bu annelik ama herşeye değer.. öp zülal i benim yerime foto da paylaş bi ara boncuk nasıl güzelleşmiştir..Haklisin sesim cikmiyor
Herseye yetişip birde buraya zaman ayiramiyorum sanırım kuzum.. bunda en büyük sebep kk nin uygulama olarak olmaması..pratiklik kazanırdı.. bilgisayar başına hiç geçemiyorum çünkü :)
Nasilsin betim, oğlan nasıl :) tepiniyor mu çok :))
Kızlar sizler nasılsınız :)? kimler sağlıkla kucağına aldı bebeklerini..merak icerisindeyim ama geçmiş çok fazla..
Amin canım güzel dileklerin için ınşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin AllahımGünaydınlar olsun kızlar...
Rabbim hepimize hayır kapıları açsın bu hafta...
Rabbim güzel haberlerle donatsın herbir yanımızı... Hamiş ve doğumu yaklaşanlara hayırlı ,kolay doğumlar..
Doğum yapmışlara güzel lohusalıklar.. bebişleriyle doymaksızın hasret gidermeler.. iyi eğlenmeler..
Bebişlere de huzurlu uykular.. tatlı tatlı kilo almalar..
Hamiş olmaya çabalayanlar da, benim gibi, Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.. :)
dualarınız hacıların yaptığı, kabul olduğu dualardan olsun canlarım.. İyiki varsınız..
canım gözünaydın ömürlü olsun bebişin inşallah :)Kızlar doğum yaptım. Sezeryan yaptılar. Yavrumun kalp atışları aşırı hızlı diye. Zaten sçılmamda vardı ama doktorlar riske atmak istemediler. Çok memnun kaldım hastaneden.hemde devlet hastanesi. Darısı başınıza.çok güzel bir duygu ona sarılıp onu öpmek. İyiki varsınız
Günaydın canım... Sakıın ümidini kaybetme tatlım.. Elbet herşeyin bir çaresi vardır.. Sen gönlünü ferah tut ve Rabbim den iste sadece.. Senin temiz duan inşaallah kanul olacaktırGunaydin kizlar bugun randevum var dr ne diyecek ne yapacak bilmiyorum icim cok buruk cok üzgünüm nedense. Hicbir seyin hicbir tedavinin çare olmayacagini dusunuyorum
Günaydın canım bu nasıl güzel bir duadır kocaman AMİNNNNN diyorum güzel yüreğine sağlık tatlım
gunaydın fıstın ağzına sağlık ne güzel dilekler bunlartez zamanda kısmet olur inşallah sana da hayırlı bi evlat
Amiinn canlar.. Rabbim hiçbirimizden ümitleri eksik etmesinAmin canım güzel dileklerin için ınşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allahım
Amin canım Allah razı olsun :) kizlar erkenden kavustular ne güzel simdi artık sira benim kecimde :))hadi bakalım kolay doğumun olsun inşallah yaz anlat bize burda
Oo çok karamsarsin.insan bu donemde boyle hissedebiliyor.ama iyi dusunmen lazim.kotu dusunerek kotu seyleri cekersin.icin rahat olsun,ferah olsun,gerisi Allaha kalmis.daha bisiy yapilmamis ki kotu dusunuyorsn.yuzun gulsun biraz,umutsuz olma lutfen
dur hele daha tedavi olmadan ilaçlar iğneler kullanmadan ne bu umutuszluk unutma bak 5 kutu ilaç kullandım da bu kadar umutsuz olmadım bi de o ilaçlar ne kadar hassas ve duygusal yapıyo..
umutlu ol doktoruna kendine allah a inan ve güven sorularını sor tedavi istediğini beklemek istemediğini belirt bakalım ne diyecek
hepiniz sagolun Allah razi olsun insallah Allahin izniyle bebegim gelicek dr vesile olacak rabbim nasip edecek inaniyorum üzülmeyecegimGünaydın canım... Sakıın ümidini kaybetme tatlım.. Elbet herşeyin bir çaresi vardır.. Sen gönlünü ferah tut ve Rabbim den iste sadece.. Senin temiz duan inşaallah kanul olacaktır
inşallah bi sıkıntı yoktur canım ağrısız sızısız geçiverir film......bu filmden sonra hamile kalan cokmuş allah nasip etsinDr dan geldim kizlar. Cuma gunu rahim filmi cekilicem anestesiziz. 10sn lik islem dedi. Onumuzdeki ay klomen ve catlatma ignesi kullaniriz olmazsa kasimda aşılama yapicaz dedi. Umudum bu ay ya da klomenle olmasi. Bugun keci boynuzu alip kaynaticam esime kendimde sogan suyu icicem arada sirada
Dr dan geldim kizlar. Cuma gunu rahim filmi cekilicem anestesiziz. 10sn lik islem dedi. Onumuzdeki ay klomen ve catlatma ignesi kullaniriz olmazsa kasimda aşılama yapicaz dedi. Umudum bu ay ya da klomenle olmasi. Bugun keci boynuzu alip kaynaticam esime kendimde sogan suyu icicem arada sirada
Canim cekil.korkma sakin acı veriyo ama dayanilmayacak gibi değil medicana da cekilcen di mi ne kadar mis anestezisiz, ben.anestezi li sormuştum bin TL demişlerrdiDr dan geldim kizlar. Cuma gunu rahim filmi cekilicem anestesiziz. 10sn lik islem dedi. Onumuzdeki ay klomen ve catlatma ignesi kullaniriz olmazsa kasimda aşılama yapicaz dedi. Umudum bu ay ya da klomenle olmasi. Bugun keci boynuzu alip kaynaticam esime kendimde sogan suyu icicem arada sirada
Canim su da yok hatta ayaktta gezmek dolaşmak da yok oturcan bi saat , saat kaçta randevun erken saat daha iyi miden kazinmadan daha iyi olur@betiboop kuzum ya yarın şeker yuklemesi var ya su da icemem mi aç dedik ok susuzda olmaz ki olurmu
Gitme cabim korkma baba parmak kesigi gibi kırmızı kan olmadiktan sonra korkma demişti dr , nasılsa yarın gideveksin bugün dinlen ama.noye sinirlendin ki ?Kızlar Bisi diycem az önce lavaboya gidince gördüm ben ya bugün temizlik yaptim camları felan sildim en ağır onu yaptim makine felanda ya akintim sütlü kahve gibi oldu acaba Bisi mi oldu? Korktum Suan sırf sinirimden kendimi temizlige verdim Bisi olmus mudur yarın kontrole kadar bekliyim mi yoksa gidiyim mi dr a
Saat 10 da canım randevum erken aldım sorun olmaz sanırım gerçi dr Bisi demedi bir dahaki kontrol şeker yüklemesi felan diye ben kendim yapar die düşünüyorum açıkcasıCanim su da yok hatta ayaktta gezmek dolaşmak da yok oturcan bi saat , saat kaçta randevun erken saat daha iyi miden kazinmadan daha iyi olur
Ya esimle bu aralar çok tartışıyoruz ben yani geçmişi unutamıyorum dünde evlilik yildonumumuz du ve herşey daha çok aklıma geldi gece konuştuk ama hatasını görmek bilmek istemiyoGitme cabim korkma baba parmak kesigi gibi kırmızı kan olmadiktan sonra korkma demişti dr , nasılsa yarın gideveksin bugün dinlen ama.noye sinirlendin ki ?
Bi de bana geçen hafta dr dedi ki lekelenmen falan olursa gel , sormadım o an ama demek ki bu haftalarda normal diye düşündüm
canım blummm yaaa seni kırmıyorum ve senden sonra geliyorumyaaa kızlar benden sonra da gelsin birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?