Beraber Anne Olma Yolunda

anne esma kolay değil di mi nasıl özverili bişe bu annelik ama herşeye değer.. öp zülal i benim yerime foto da paylaş bi ara boncuk nasıl güzelleşmiştir..
oğlan iyi canım tepik üstüne tepik artık iyice hareketlendi varlığını hisseettiriyo sürekli

Amin canım güzel dileklerin için ınşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allahım

canım gözünaydın ömürlü olsun bebişin inşallah :)

Gunaydin kizlar bugun randevum var dr ne diyecek ne yapacak bilmiyorum icim cok buruk cok üzgünüm nedense. Hicbir seyin hicbir tedavinin çare olmayacagini dusunuyorum
Günaydın canım... Sakıın ümidini kaybetme tatlım.. Elbet herşeyin bir çaresi vardır.. Sen gönlünü ferah tut ve Rabbim den iste sadece.. Senin temiz duan inşaallah kanul olacaktır

Günaydın canım bu nasıl güzel bir duadır kocaman AMİNNNNN diyorum güzel yüreğine sağlık tatlım
gunaydın fıstın ağzına sağlık ne güzel dilekler bunlar tez zamanda kısmet olur inşallah sana da hayırlı bi evlat
Amin canım güzel dileklerin için ınşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allahım
Amiinn canlar.. Rabbim hiçbirimizden ümitleri eksik etmesin

Dr dan geldim kizlar. Cuma gunu rahim filmi cekilicem anestesiziz. 10sn lik islem dedi. Onumuzdeki ay klomen ve catlatma ignesi kullaniriz olmazsa kasimda aşılama yapicaz dedi. Umudum bu ay ya da klomenle olmasi. Bugun keci boynuzu alip kaynaticam esime kendimde sogan suyu icicem arada sirada

Oo çok karamsarsin.insan bu donemde boyle hissedebiliyor.ama iyi dusunmen lazim.kotu dusunerek kotu seyleri cekersin.icin rahat olsun,ferah olsun,gerisi Allaha kalmis.daha bisiy yapilmamis ki kotu dusunuyorsn.yuzun gulsun biraz,umutsuz olma lutfen

Günaydın canım... Sakıın ümidini kaybetme tatlım.. Elbet herşeyin bir çaresi vardır.. Sen gönlünü ferah tut ve Rabbim den iste sadece.. Senin temiz duan inşaallah kanul olacaktır
hepiniz sagolun Allah razi olsun insallah Allahin izniyle bebegim gelicek dr vesile olacak rabbim nasip edecek inaniyorum üzülmeyecegim

Umutsuz,mutsuz,çağresiz hissedenler için.Allah'in her yerde oldugunu ve dualarinizi bekledigini dusunun.Bol bol dua edin.Allah'ım sıkıntida olanlarin,çağresiz olanlarin yardimcisi olsun..

Kızlar Bisi diycem az önce lavaboya gidince gördüm ben ya bugün temizlik yaptim camları felan sildim en ağır onu yaptim makine felanda ya akintim sütlü kahve gibi oldu acaba Bisi mi oldu? Korktum Suan sırf sinirimden kendimi temizlige verdim Bisi olmus mudur yarın kontrole kadar bekliyim mi yoksa gidiyim mi dr a

inşallah bi sıkıntı yoktur canım ağrısız sızısız geçiverir film......bu filmden sonra hamile kalan cokmuş allah nasip etsin

Hadi bakalım Allah kolaylığını versin canım olacak inan umudunu yitirme bak bir adım attınız devamı gelecek Allah'ın izniyle

Canim cekil.korkma sakin acı veriyo ama dayanilmayacak gibi değil medicana da cekilcen di mi ne kadar mis anestezisiz, ben.anestezi li sormuştum bin TL demişlerrdi

Gitme cabim korkma baba parmak kesigi gibi kırmızı kan olmadiktan sonra korkma demişti dr , nasılsa yarın gideveksin bugün dinlen ama.noye sinirlendin ki ?
Bi de bana geçen hafta dr dedi ki lekelenmen falan olursa gel , sormadım o an ama demek ki bu haftalarda normal diye düşündüm

Canim su da yok hatta ayaktta gezmek dolaşmak da yok oturcan bi saat , saat kaçta randevun erken saat daha iyi miden kazinmadan daha iyi olur
Saat 10 da canım randevum erken aldım sorun olmaz sanırım gerçi dr Bisi demedi bir dahaki kontrol şeker yüklemesi felan diye ben kendim yapar die düşünüyorum açıkcası

Ya esimle bu aralar çok tartışıyoruz ben yani geçmişi unutamıyorum dünde evlilik yildonumumuz du ve herşey daha çok aklıma geldi gece konuştuk ama hatasını görmek bilmek istemiyo gorumcem bizde bir haftadir sevmiyorum kendisini haz etmiyorum gördükçe zaten tepen Ariyo bilmiyorum aşırı gerginim bide şimdi bu keşke cam silmeseydim ilkkez sildim hamilelik boyunca vicdan azabı çekiyorum kızıma Bisi olursa asla affetmem kendimi

yaaa kızlar benden sonra da gelsin birileri
canım blummm yaaa seni kırmıyorum ve senden sonra geliyorum sürpriz yapayım dedim sizlere Mogamim biliyo elisada zaten çok özledim sizi.. bugün kalp atışını duyduk nasıl ağladım gördük miniği ya yine boş kese olursa diye eşimle heyecandan küt gidiyoduk az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…