Beraber Anne Olma Yolunda

mogişim ekle beni de listeye

Hoşgeldin canım :)

Gülüm çooook sevindim Rabbim eline kavusturur insaAllah

Canim cekil.korkma sakin acı veriyo ama dayanilmayacak gibi değil medicana da cekilcen di mi ne kadar mis anestezisiz, ben.anestezi li sormuştum bin TL demişlerrdi
yuh binlira mı burda bin liraya doğum yaptırıyolar kız betii senle birlikte film çektirmiştik dimi zaman ne cabuk geçiyo bak 26 hafta olmuş

Bacım benim sıpa zaten dünyaya düşer düşmez gözünü formasyonla açtı koymaz ona kpss kaanı anlarım osmanlıca sevilecek ders değill valla
AyyAyy tam da ondan bahsediyorum demir ilacı ve bebe aspirinin günde yarım bide decavit kullanmam lazım bunları verdiler ben birtek aspirini iciyorum salı gidince sorucam bakalim bana da iki dr da vermedi ya
kuzum sen al yine de doktorun verip vermemesini bekleme bak ayşe de kullanmaya başladı memnun kalmış

Mogami adet oldum canim yeni bat 11 ekim 18.deneme ekler misin
eklerim hatunum hadi hayırlısı

Mogami Fıstıgım nasılsın paşa nasıl
benım adetim 3 gün erken geldi canım 13 de adet oldum sanırım yeni bat 11 ekim ben bır de deneme sayısını yanlıs vermısım benım bu ay 16 denemem oluyor canım

canım inşallah hsg de iyi geçer sonra klomenle hemencik kavuşursun miniğine...dualarımızdasın kuzum

kontrole kadar dinlen kuzum başka da bişey yapma Allahın izni ile yoktur bi sıkıntı

Çok şükür duymuşsun pıt pıtları yerim ben o küçük minnoşu hemen ekliyorum hatunum

iyiyim elisam bugün aşım vardı tetanoz...oldum geldim...paşanın içerde keyfi yerinde...eklerim canım...ekimde aşılama var dimi hadi bakalım heyecanlı günler başlıyo

iyiyim elisam bugün aşım vardı tetanoz...oldum geldim...paşanın içerde keyfi yerinde...eklerim canım...ekimde aşılama var dimi hadi bakalım heyecanlı günler başlıyo

maşallah size canım canım dr dan önce son ayımız bu ay iyice yüklendim ben bu olaya hayırlısı ıle ınsallah bu ay gelır esıme ılacının yanı sıra kecıboynuzu ozu kuru ıncır ve cevız yedırıyorum hergun bende ınfolıce basladım sabah aksam ıcıyorum belkı yardımcı olur dıye esımede dedım bır gun duurp bır gun gel bu ay gun asırı yapalım dedım tamam dedı elımızden gelenı yapıyoruz yapmadık demeyecegız en azından ılacınında 3 kutusunda faydası olur dıye dusunuyorum ekımde dr gıdecegız eger normal kalamazsam uzatmadan asılamaya basvuracagım

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme -------->
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme --------->
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme --------->
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme -------->
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme -------->
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 15. Deneme -------->
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme
Pesettim342 -----------> 28 Eylül -------> 35.Deneme
Arsinli ------------------> 29 Eylül -------> 18. Deneme

EKİM BAT

Friendly8584 ---------> 11 Ekim -------> 18. Deneme
Elisa --------------------> 11 Ekim -------> 16. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

umarım bu kadar çabaya gelir gelir sıpan bi de akıntını da takip et bak ben sadece akıntıya göre hareket edip hamile kaldım başka bişey yapmadım...Bolca da dua et hayırlı vakitte gelsin miniğin inşallah

her aksam dua edıyorum bazen umutla doluyorum bazen korkuyla bu sıralar karmakarısıgım duygularımda tutarsızlık var akıntı oldugundamı dırek ılıskı olacak canım ınsallah akıntım oldugunda aksam olur esım yanımda olurda sansımız artar

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU--------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU--------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU --------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU---------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU --------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
Zehsel -------------> Erkek --------DOĞDU--------
Nenuya ------------> Erkek --------DOĞDU--------
Ysmn1096 -------->Kız ------------DOĞDU--------
Afrodit26 --------->Erkek ---------DOĞDU--------

Yarenim99 -------->Kız ----------- DOĞDU -------

BEKLENEN MELEKLER
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Bebeem ------------>Erkek

Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek

Blummm ------------> Kız
Mgul ------------------>

Son düzenleme:
o uzayan akıntıyı gördüğünde eşinde yanındaysa kaçırma o akşam ilişkiye gir kuzum...olmadı ertesi gün eşin gelirse yapın...akıntı önemliymiş ben onu anladım...ne ateş ne ovulasyon testi fayda etmedi bana...keçiboynuzu yesin eşin...benim eşimde sorun yoktu ama ben hamile kalmadan önceki 2 ay ona doğal keçiboynuzu pekmezi yedirdim zaten benimkide bayılır böyle şeylere...belki o daha da arttırmıştır değerleri...umarım size de faydası ollur...bol meyve yesin keçiboynuzu pekmezi ya da kürü artık hangisi kolayına gelirse tüketsin boğazından kesmesin bizimde dualarımız sizinle bak demirbaşlar tek tek hamile kalmaya başladı...sırada sen Siyetem ve @friendly8584 var

kuzum hergun benım yanımda olsa bakacagım hafta sonu yanımdaydı kuru ıncırını getırdım cevızını getırdım kecıboynuzu ozunu getırdım kecıboynuzu ozunu sabah aksam ıcıyor yanına bırde paket yaptım cevızle kuru ıncır hergun ye dedım ben hazırlayıp goturmesem yemıyor orda zaten yedıgını zannetmıyorum akıntıyada dıkkat edecegım canım ınsallah bu ay bırseyler vesıle olurda bebegım gelır dualarınız ıcın tesekkyr ederız canım ınsallah bızımde bebıslerımız gelecek attık adımlarımızı sonu guzel olacak ınsallah

BACILARIM Elektrik kesintisinden müzdarip olan ben anca gelebildim

@betiboop lulus_k kızlar bugün tetanozumu oldum şimdilik bi sıkıntı yok inşallahta olmaz...İlk defa sağlık ocağında kalbini dinledik sıpanın...tansiyonda 10 a 7 çıktı sizde nasıl...

Amin balım inşallah gelecek sıpalarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…