Beraber Anne Olma Yolunda

Pamukprncess Duyurdun nihayet topiğe ohhh be valla çatladım saklamaktan kalbi duydun dimi onu duyunca ekliyorum listeye balım(cinsiyet listesinden bahsediyon dimi kız)
evet bitanem dedim mogamim saklayacam derken bi yandan müjde vermeyi çok çok istiyordur KALBİNİ DUYDUK YAA GÖZLERİM DOLU DOLU AĞLADIM RAHATLADIM

kontrole kadar dinlen kuzum başka da bişey yapma Allahın izni ile yoktur bi sıkıntı
Amin canım inşallah sabah olsun istiyorum hemen göreyim onu kipirdadi şükür icim rahatlattı bir daha yok asla yormuycam kendimi sizde yormayın sakin

Dr ne demem gerekiyor vermesi iciniçin canım peki ağrıları soyluyimmi su kalça ağrım

evet bitanem dedim mogamim saklayacam derken bi yandan müjde vermeyi çok çok istiyordur KALBİNİ DUYDUK YAA GÖZLERİM DOLU DOLU AĞLADIM RAHATLADIM
kıyamam sana yaaa Allahım hep böyle mutluluktan akıtsın yaşlarını daha kocaman olacak o annesi tekmelerini hissedeceksin artık güzel bi yola çıktın bol bol dinlen folik asit d vitamini ve kalsiyum al

Dr ne demem gerekiyor vermesi iciniçin canım peki ağrıları soyluyimmi su kalça ağrım
canım doktora kasılmalarım oluyo arada magnezyum yazabilir misiniz de... normalde demesen bile verilmesi gerekiyordu zaten ama pek işgüzarmış doktorun

kıyamam sana yaaa Allahım hep böyle mutluluktan akıtsın yaşlarını daha kocaman olacak o annesi tekmelerini hissedeceksin artık güzel bi yola çıktın bol bol dinlen folik asit d vitamini ve kalsiyum al
ayy inş mogamim yaa kucağına alırsın da o yaşlardan akıtırsın sende, arkandan da ben iMon diye bi hap yazdı doktora sonuna kadar kullanacaksın dedi kalsiyum omega filan var içinde

canım doktora kasılmalarım oluyo arada magnezyum yazabilir misiniz de... normalde demesen bile verilmesi gerekiyordu zaten ama pek işgüzarmış doktorun
Anam iki dr mal benim ozeldekide devlettekide desene hiç demediler Bisi ki ben kızı görünce zaten leyla olup unutuyom yarın soyleyim

sağol rahisim arada yokluyordun da topiği yazmıyordum fındık kızını görüyordum maşşallhh çok tatlı annesi inş benimde o günleri görürrüz yaa
sagol canım benım gorursun Allah ın ıznı ıle Nası gecmıs yaa suprız yapmıstın dıcez hatta sana

ayy inş mogamim yaa kucağına alırsın da o yaşlardan akıtırsın sende, arkandan da ben iMon diye bi hap yazdı doktora sonuna kadar kullanacaksın dedi kalsiyum omega filan var içinde
omegayı aslında doğal yoldan alsan daha iyi olmaz mı...ben eylül başından beri balık tüketiyorum bugünde menümde var...bana ilk 3 ay folic trio vermişti...sonra zaten daha kapsamlı olan decavite geçirdi...demir hapı ve magnezyum da kullanıyorum özellikle magnezyumu 15 ten sonra kullan...bak ne güzel heyecanlar başladı dimi bacım sabrın sonu selametmiş Allahım sonuna kadar böyle götürsün...Ben bi hamile olduğumu öğrendiğimde ağladım sanırım bi de metemi kucağıma alınca ağlarım

Anladım canım ara ara esiyolar valla hormonel işte , eşine de yap Nazıni şisir kafasini bu günler gelmez bidaha hamileyiz biz hassasiz hıh
Is de yapma tabi canım. Cam silmek ne demek kız bu ne hamaratlik:)
Kuzum kasılma çok olmuyorsa dr vermez ki benim hiç olmadı öyle sancı kasılma türü şikayetim olsa zaten söylerim dr da verir magnezyum, senin çok mu demek.ki artık ihtiyaçın var artık versin söyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…