doktora gitmeden önce soracaklarını yaz bi kağıda öyle git ben öyle yapıyorumAnam iki dr mal benim ozeldekide devlettekide desene hiç demediler Bisi ki ben kızı görünce zaten leyla olup unutuyom yarın soyleyim
Caniiimm hoşgeldin harika geldin oh be sonunda bi haber aldık ayağını surursun diğerleri de arkandan gelir inşallah nasıl. Oldu canım tedavi mi gördün ilaç mi kullandın anlat bakalim@jasmine53 canımm sen nasılsın bakim@SirriEyvan hepinizi çok özledim fıstıklar topik dostlarla dolu @KAYGILI @betiboop @Lovely35
aynen mogamim zor zamanlar geride kaldı inş. çok merak ediyorum seninkini yaaa, mete beyi görcez inş sağlıklı güzelomegayı aslında doğal yoldan alsan daha iyi olmaz mı...ben eylül başından beri balık tüketiyorum bugünde menümde var...bana ilk 3 ay folic trio vermişti...sonra zaten daha kapsamlı olan decavite geçirdi...demir hapı ve magnezyum da kullanıyorum özellikle magnezyumu 15 ten sonra kullan...bak ne güzel heyecanlar başladı dimi bacım sabrın sonu selametmiş Allahım sonuna kadar böyle götürsün...Ben bi hamile olduğumu öğrendiğimde ağladım sanırım bi de metemi kucağıma alınca ağlarım
Kalça için ortopedi ye yonlendirecektir canım inşallah kötü bişe cikmazDr ne demem gerekiyor vermesi iciniçin canım peki ağrıları soyluyimmi su kalça ağrım
beti meslektaşım canımmm çok özledim valla benCaniiimm hoşgeldin harika geldin oh be sonunda bi haber aldık ayağını surursun diğerleri de arkandan gelir inşallah nasıl. Oldu canım tedavi mi gördün ilaç mi kullandın anlat bakalim
Evet canım ben de öyle demiştim o parayi vereceğine devlette açımi çektim bedava cekildim☺ geçen hastane bahçesinde benim hsg yi çeken dr u gördüm nerden nereye dedim allah sana da nasip etsin canım tez zamanda dualardasinyuh binlira mı burda bin liraya doğum yaptırıyolarkız betii senle birlikte film çektirmiştik dimi zaman ne cabuk geçiyo bak 26 hafta olmuş
Ohhh catlamış mis gibi bebis olsun sevsinlerrr yaa çok sevindim.inan canım :) hadi bakalım beraber büyütme zamanı şimdi. Burda bak geç de olsa denk geldi beraber bi.süreç gecircez☺beti meslektaşım canımmm çok özledim valla benMogami yidinledim sıkıntımız yoktu 5. denemede klomen+çatlatma iğnesi kullandım ve eşim önce karşıydı ama şimdi iyiki kullanmışsın diyor.. ay inş herkes hamiş olur topikte çok isterim
ton balığını bazı hekimler önermiyor gebelikte bi araştır istersen...özellikle somon lüfer levrek falan ye canım...üstelik çokta pratik oluyor yapması... magnezyum için henüz erken zaten kuzum bana ilk 15 te başlattı doktorum hatta devletteki doktorumda magnezyum kullanmamı istedi aklında bulunsuun gerçi o zamana gel biz hatırlatırız sanaaynen mogamim zor zamanlar geride kaldı inş. çok merak ediyorum seninkini yaaa, mete beyi görcez inş sağlıklı güzel..aslında ton balığı seviyorum diğerini de seviyorum demir var içeriğinde çok kapsamlı hap ama magnezyum yok bende kalp atışı heyecanından bişey soramadım
eveeeeet bitanem artık size sorular sorup durcam tecrubelisinizOhhh catlamış mis gibi bebis olsun sevsinlerrr yaa çok sevindim.inan canım :) hadi bakalım beraber büyütme zamanı şimdi. Burda bak geç de olsa denk geldi beraber bi.süreç gecircez☺
Mogiş teyzesi yesin o miniğibeti meslektaşım canımmm çok özledim valla benMogami yidinledim sıkıntımız yoktu 5. denemede klomen+çatlatma iğnesi kullandım ve eşim önce karşıydı ama şimdi iyiki kullanmışsın diyor.. ay inş herkes hamiş olur topikte çok isterim
özele mi devlete mi gitsem sence mogişimton balığını bazı hekimler önermiyor gebelikte bi araştır istersen...özellikle somon lüfer levrek falan ye canım...üstelik çokta pratik oluyor yapması... magnezyum için henüz erken zaten kuzum bana ilk 15 te başlattı doktorum hatta devletteki doktorumda magnezyum kullanmamı istedi aklında bulunsuun gerçi o zamana gel biz hatırlatırız sana
ilerde mogiş teyzen vesile oldu diycemMogiş teyzesi yesin o miniği
Canim bulantı falan başlamadan tadını çıkar iptal ettirmë uzak yol falan dr bilir tabi yolculuk için izin verirse deniz sorun olmaz çok ters hareketler yapmadiktan sonra :) bulantı olmaz inşallah gulumeveeeeet bitanem artık size sorular sorup durcam tecrubelisinizyol gösterirsiniz denk glemesi çok hoşuma gitti.. bu arada biz otelde erken rezervasyon yapmıştık denize gidicem doktor sıkıntı olmaz dedi ama giden var mı
ewet bulantı tiksinme yok diye bende önce acaba yine boş kese diye mi bile dedim kendi kendime ohh çok şükür rahatladımCanim bulantı falan başlamadan tadını çıkar iptal ettirmë uzak yol falan dr bilir tabi yolculuk için izin verirse deniz sorun olmaz çok ters hareketler yapmadiktan sonra :) bulantı olmaz inşallah gulum
vesile olduğum ikinci minik seninki oldu nasıl bi mutluluk anlatamam Allahım burdaki bütün arkadaşlarımıza da yaşatsın bu güzellikleriilerde mogiş teyzen vesile oldu diycembende seni yerimmm yaa güzellikkk
amin amin inşallahvesile olduğum ikinci minik seninki oldu nasıl bi mutluluk anlatamam Allahım burdaki bütün arkadaşlarımıza da yaşatsın bu güzellikleri
valla ben hem devlete hem özele gidiyorum balım...asıl doktorum özeldeki tabi ama devlettede çok iyi bi doktorum var benimde canıma minnet 2 haftada bir görüyorum sıpamıözele mi devlete mi gitsem sence mogişimbeni bol bol bilgilendir artık balık uzak yerde eşim de yoğun ama haftada bir mi yemek gerek iki mi her an elimin altında olmaz pek ama
mogişim öyle güzel de anlatmışsınki kızartıp yersin falan canım çekti yawvalla ben hem devlete hem özele gidiyorum balım...asıl doktorum özeldeki tabi ama devlettede çok iyi bi doktorum var benimde canıma minnet 2 haftada bir görüyorum sıpamıbana kalırsa özelde iyi bir doktor bul ama yine de devlete de git bazı tahlillerini devlette yaptırırsın özeller pahalı oluyor tahlil konusunda...balık konusuna gelirsek ben haftada bir tüketiyorum ama doktorlar 2 tüketin diyor...balık sezonu yeni açıldı azcık daha düşsün fiyatları o zaman 2 ye çıkartırım bende...sende bulduğun anlarda al hemen ya da küçük balıkları temizlet at buzluğa sürekli almana da gerek kalmaz yarımşar kiloluk temizletirsin atarsın buzluğa sonra çıkartır kızartıp yersin yine arada büyük balık alır yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?