Beraber Anne Olma Yolunda

:) amin cnm sağol

vesile olduğum ikinci minik seninki oldu nasıl bi mutluluk anlatamam Allahım burdaki bütün arkadaşlarımıza da yaşatsın bu güzellikleri
Canim tetanoz u yaptırdığıni bile unutursun benim öyle olmuştu aaa aşı olmuştum demiştim. O kadar bişe hissetmedim yani :)
Bugün balık alarak sezonu açtım ben de suan fırında, o kadar tiksinmisim ki anca cesaret edebildim yanına da enginarli salata Ohh beslensin minikler :)

Nerelerdesin sen kız kaç gündür yoksun belin neden ağrıyor dikkat et çok kötü o yaa yatsan yatirmaz kalksan kaldırmaz çeken bilir.bana sor sen allahtan havuz rahatlatıyo yoksa cekecegim vardı benim

ewet bulantı tiksinme yok diye bende önce acaba yine boş kese diye mi bile dedim kendi kendime ohh çok şükür rahatladım yol 3 saat aslında
6 haftalikken ankara afyon gitmistim 3 saat bişe olmaz canım arabanizla gidiyosaniz geç arka tarafa uzan istanbula giderken de öyle. Yaptım arkada yaa Tata gittim.Ohh iyi tatiller kuzum aşk yapın bebisinizle artık 3 kisisiniz lay layy

Nerelerdesin sen kız kaç gündür yoksun belin neden ağrıyor dikkat et çok kötü o yaa yatsan yatirmaz kalksan kaldırmaz çeken bilir.bana sor sen allahtan havuz rahatlatıyo yoksa cekecegim vardı benim
Gezmeye verdim kendimi azcik girdimde yazamadim :) bugun hep ayaktaydim canım, ilk kez boyle agridi belim, ne fenaymis yaa yattigim yerden kalkmak için önce yuvarlanmam gerekiyor azcik dayakligim bazı bazı. Seninde okul sezonun açılıyor dimi haftaya? Nasıl gidip gelcen canım?

Bak.ne geldi aklıma iştah diyince artık ilaçların tavan yaptığı bi dönemde ders arasında bi yerde yemek yemeye girdim tekbaşıma , yedim 4 çeşit yemek.ama gözüm başka. Ne yesem de, yandaki.masadaki kız da bi kalktı Tepside duruyor yemekleri, allah im dedim içime öküz mu kaçtı napti ben niye böyle oldum :) sonrasına hamile.kaldım hadi darısı sana ye doldur depoları hiç takma gayet güzel kilon

Aman canım sebebi o olsun dinlenince geçer yat uzan tek ilacı o yan yatıp dizlerini kendine çek bacak araba da yastık al bak nasıl rahatlatiyo. .
Canım başladı aslında bugün ama gitniycem eklesil haftası bitene kadar, nasılsa sayilmiyo devamsizlik o hafaya kadar :)
Ama.asıl. sorun şu ki müdürum.izin verecek mi bilmiyorum okul bu dönem 9- 3 tam.gün sayılır derslerin 3 u sabah biri ogleden sonra, bu ankara üniversitesi de bi cins sabah 9 da yukseklisans dersi mi olurmuş. . Anlayacağın durumlar karışık nasil yapıcam bilmiyorum ders bırakmak da istemiyorum çok rahat yaparım 4 dersi mudur müsade ederse tabi
Oyyhhh çene düştü :)

ay çok güldüm ya ....biz artık doğal yolla beklemiyoruz ama nasip belki dediğin gibi gelir bebiş.....şimdiki doktorlar da bi garip laflarını hiç esirgemiyolar arkadaşım a bakıyo böyle her seferinde ayrı hakaret ediyo valla ilk gördüğünde bu göbek bebekten değil demişti sonrasında bebeğe iyi bakmışssın ama kendine de iyi bakmışsın dedi gecende ooo 5 aylıkken bu kadarsan doğurana kadar ne kadar olursun artık yeme dedi ...bigün hamile kalırsam o doktora gitmiycem

Geveze doktor bak benimki karışıyo mi hiç yüzüme zor bakıyo kaldı ki.kilomuzda farkedecek
Öyle ya da böyle. Olacak canım az.kaldı az

@betiboop canım aslında devlet eğitim hakki tanınmasını zorunlu kılıyor ana bunu müdüre kabullendirmek zor oluyor..müdürün dünya tatlısı eğitim neferi bir adamdır inşallah :)

@betiboop canım aslında devlet eğitim hakki tanınmasını zorunlu kılıyor ana bunu müdüre kabullendirmek zor oluyor..müdürün dünya tatlısı eğitim neferi bir adamdır inşallah :)
Canim yeni yönetmelik te mudur un inisiyatifinde malesef, ama neyse ki.müdürum un hakkını yiyemem ilk dönem haftada 3 gün saatlik izin verdi hiç sorun etmedi hatta kendi de y.l yapmış doktora yapamamis içinde kalmış sen yap bırakma sakin falan diye destek oldu..
Bakalım konuşurum ilk firsatta ne diyecek

Ayy inş canım yaa teşekkür ederim

Bu sene evlilik yıldönümleri skntli anacim unutan unutana, tirsmaya başladım bende bi öpücük kutlaması yapin bari :)
İki senedir yemege cikardik biryere giderdik cumartesi gunu pazara cikip hamsi yedik sonra benimki mac izlemeye gitti bende utu yaptim cok romantik bi aksamdi cok....

Bende zayiflamaya calisirken hamile kaldım fazlaliklara fazlalık eklenmese bari

Hosbuldum guzellik nasil gidiyor senin annesi .. ay inş sorunsuz olurum bu sefer ya
Dusunme oyle bende ilk zamanlari zehur ettiydim kendime her hamilelik farkli sonucta :) biz buyuduk de dogacagiz teyzesi ama ya cok nazliyiz ya dusunceliyiz oyle yalanci sancimiz fala bile pek yok :)

maşallah erkek bebekler çoğunlukta :) senle blummm arasında bende varım canım ekle istersen liste güzel görünüyo benim bebişde erkek... maşallah diyelim nazar değmesin arkası gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…