:) amin cnm sağolEvet canım ben de öyle demiştim o parayi vereceğine devlette açımi çektim bedava cekildim☺ geçen hastane bahçesinde benim hsg yi çeken dr u gördüm nerden nereye dedim allah sana da nasip etsin canım tez zamanda dualardasin
Canim tetanoz u yaptırdığıni bile unutursun benim öyle olmuştu aaa aşı olmuştum demiştim. O kadar bişe hissetmedim yani :)vesile olduğum ikinci minik seninki oldu nasıl bi mutluluk anlatamam Allahım burdaki bütün arkadaşlarımıza da yaşatsın bu güzellikleri
Nerelerdesin sen kız kaç gündür yoksun belin neden ağrıyor dikkat et çok kötü o yaa yatsan yatirmaz kalksan kaldırmazHamile haberi gördümmm, tanımama gerek yok sevincini paylaşmak içinPamukprncess Rabbim her birimize kucağınıza almayı nasip etsin. Miniginle keyifli zamanlarının olsun :) bu arada tatili kaçırma, git. Ben havuza girdim @betiboop tatil kuşu oldu bu yaz bikinin ıslakken çok durma yeter.
@elf21 o saçları çeken elleri yerler yerler, minnak halleriyle nasıl güçlü çekiyorlar saçları. Yerim o parmaklari lokma lokma
@sweet42 görümce sevilmez mi hic, ne ayıp aaaa
6 haftalikken ankara afyon gitmistim 3 saat bişe olmaz canım arabanizla gidiyosaniz geç arka tarafa uzan istanbula giderken de öyle. Yaptım arkada yaa Tata gittim.Ohh iyi tatiller kuzum aşk yapın bebisinizle artık 3 kisisiniz lay layyewet bulantı tiksinme yok diye bende önce acaba yine boş kese diye mi bile dedim kendi kendime ohh çok şükür rahatladımyol 3 saat aslında
Gezmeye verdim kendimi azcik girdimde yazamadim :) bugun hep ayaktaydim canım, ilk kez boyle agridi belim, ne fenaymis yaa yattigim yerden kalkmak için önce yuvarlanmam gerekiyorNerelerdesin sen kız kaç gündür yoksun belin neden ağrıyor dikkat et çok kötü o yaa yatsan yatirmaz kalksan kaldırmazçeken bilir.bana sor sen allahtan havuz rahatlatıyo yoksa cekecegim vardı benim
Bak.ne geldi aklıma iştah diyince artık ilaçların tavan yaptığı bi dönemde ders arasında bi yerde yemek yemeye girdim tekbaşıma , yedim 4 çeşit yemek.ama gözüm başka. Ne yesem de, yandaki.masadaki kız da bi kalktı Tepside duruyor yemekleri, allah im dedim içime öküz mu kaçtı napti ben niye böyle oldum :) sonrasına hamile.kaldım hadi darısı sana ye doldur depoları hiç takma gayet güzel kilonmogişim öyle güzel de anlatmışsınki kızartıp yersin falan canım çekti yawbi iştahlıyım ki bu aralar sormayın gitsin kilolar aldı başını gitti valla bu şehirde 2 arkadaşım var yakın biri doğum yaptı 6 aylık bebeği var 64 kg diğeri 5 aylık hamile o da 64 kilo bende bişi yok ama onlardan geri kalır yanım yok bende 62 kg utanıyom valla homini gırtlak
Aman canım sebebi o olsun dinlenince geçer yat uzan tek ilacı o yan yatıp dizlerini kendine çek bacak araba da yastık al bak nasıl rahatlatiyo. .Gezmeye verdim kendimi azcik girdimde yazamadim :) bugun hep ayaktaydim canım, ilk kez boyle agridi belim, ne fenaymis yaa yattigim yerden kalkmak için önce yuvarlanmam gerekiyorazcik dayakligim bazı bazı. Seninde okul sezonun açılıyor dimi haftaya? Nasıl gidip gelcen canım?
Bak.ne geldi aklıma iştah diyince artık ilaçların tavan yaptığı bi dönemde ders arasında bi yerde yemek yemeye girdim tekbaşıma , yedim 4 çeşit yemek.ama gözüm başka. Ne yesem de, yandaki.masadaki kız da bi kalktı Tepside duruyor yemekleri, allah im dedim içime öküz mu kaçtı napti ben niye böyle oldum :) sonrasına hamile.kaldım hadi darısı sana ye doldur depoları hiç takma gayet güzel kilon
Geveze doktor bak benimki karışıyo mi hiç yüzüme zor bakıyo kaldı ki.kilomuzda farkedecekay çok güldüm ya ....biz artık doğal yolla beklemiyoruz ama nasip belki dediğin gibi gelir bebiş.....şimdiki doktorlar da bi garip laflarını hiç esirgemiyolar arkadaşım a bakıyo böyle her seferinde ayrı hakaret ediyo valla ilk gördüğünde bu göbek bebekten değil demişti sonrasında bebeğe iyi bakmışssın ama kendine de iyi bakmışsın dedi gecende ooo 5 aylıkken bu kadarsan doğurana kadar ne kadar olursun artık yeme dedi ...bigün hamile kalırsam o doktora gitmiycem
Canim yeni yönetmelik te mudur un inisiyatifinde malesef, ama neyse ki.müdürum un hakkını yiyemem ilk dönem haftada 3 gün saatlik izin verdi hiç sorun etmedi hatta kendi de y.l yapmış doktora yapamamis içinde kalmış sen yap bırakma sakin falan diye destek oldu..@betiboop canım aslında devlet eğitim hakki tanınmasını zorunlu kılıyor ana bunu müdüre kabullendirmek zor oluyor..müdürün dünya tatlısı eğitim neferi bir adamdır inşallah :)
Bu sene evlilik yıldönümleri skntli anacim unutan unutana, tirsmaya başladım bendeBiz evlilik yil donümünü unuttuk da iki gün gecti ya üstünden
Ayy inş canım yaa teşekkür ederimHamile haberi gördümmm, tanımama gerek yok sevincini paylaşmak içinPamukprncess Rabbim her birimize kucağınıza almayı nasip etsin. Miniginle keyifli zamanlarının olsun :) bu arada tatili kaçırma, git. Ben havuza girdim @betiboop tatil kuşu oldu bu yaz bikinin ıslakken çok durma yeter.
@elf21 o saçları çeken elleri yerler yerler, minnak halleriyle nasıl güçlü çekiyorlar saçları. Yerim o parmaklari lokma lokma
@sweet42 görümce sevilmez mi hic, ne ayıp aaaa
İki senedir yemege cikardik biryere giderdik cumartesi gunu pazara cikip hamsi yedik sonra benimki mac izlemeye gitti bende utu yaptim cok romantik bi aksamdi cok....Bu sene evlilik yıldönümleri skntli anacim unutan unutana, tirsmaya başladım bendebi öpücük kutlaması yapin bari :)
Hosgeldin tatlim :) gözümüz aydin bu arada :)Ayy inş canım yaa teşekkür ederim
Bende zayiflamaya calisirken hamile kaldım fazlaliklara fazlalık eklenmese bariBak.ne geldi aklıma iştah diyince artık ilaçların tavan yaptığı bi dönemde ders arasında bi yerde yemek yemeye girdim tekbaşıma , yedim 4 çeşit yemek.ama gözüm başka. Ne yesem de, yandaki.masadaki kız da bi kalktı Tepside duruyor yemekleri, allah im dedim içime öküz mu kaçtı napti ben niye böyle oldum :) sonrasına hamile.kaldım hadi darısı sana ye doldur depoları hiç takma gayet güzel kilon
Hosbuldum guzellik nasil gidiyor senin annesi .. ay inş sorunsuz olurum bu sefer yaHosgeldin tatlim :) gözümüz aydin bu arada :)
Dusunme oyle bende ilk zamanlari zehur ettiydim kendime her hamilelik farkli sonucta :) biz buyuduk de dogacagiz teyzesi ama ya cok nazliyiz ya dusunceliyiz oyle yalanci sancimiz fala bile pek yok :)Hosbuldum guzellik nasil gidiyor senin annesi .. ay inş sorunsuz olurum bu sefer ya
maşallah erkek bebekler çoğunlukta :) senle blummm arasında bende varım canım ekle istersen liste güzel görünüyo benim bebişde erkek... maşallah diyelim nazar değmesin arkası gelsin inşallahCİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız----------DOĞDU--------
Meleğim ----------> Erkek--------DOĞDU--------
Hanfendi ---------> Kız-----------DOĞDU --------
Sebebiumut ------> Erkek--------DOĞDU---------
Hilal ---------------> Erkek-------DOĞDU --------
Wuslt --------------> Kız----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız-----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
Zehsel -------------> Erkek--------DOĞDU--------
Nenuya ------------> Erkek--------DOĞDU--------
Ysmn1096 -------->Kız------------DOĞDU--------
Afrodit26 --------->Erkek---------DOĞDU--------
Yarenim99 -------->Kız----------- DOĞDU -------
BEKLENEN MELEKLER
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------> Kız
Mgul ------------------>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?