Beraber Anne Olma Yolunda

gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Maşallah canım gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

öyle canım zaman çabuk geçiyo yarıyı geçtik çok şükür...seninde kocaman olmuş cinsiyeti ne bebişin
Çok şükür canım öle böle zaman geçiyor benimki bağdaş kurmuştu son gittiğimde Ama %90 kız dedi bakalım bayramdan sonra detaylımız var

Çok şükür canım öle böle zaman geçiyor benimki bağdaş kurmuştu son gittiğimde Ama %90 kız dedi bakalım bayramdan sonra detaylımız var
sağlıklı olsunda cinsiyeti çokda önemli değil zaten.. ayy banada kız demişti doktorum sonradan erkek çıktı :)

Evt canım o kadar bekledik..aaa kız pipi çıkardı demek sen ne hissediyordun peki
valla ben hep kız istiyodum ve kendimi çok alıştırmıştım sonradan pipi çıktı doktoruma soruyorum kesinmi pipisini gösterin bana dedim gösterdi :) ama hala bu kontrolde kız der mi diye bekliyorum:)

Unuttum :-/ sali kontrol sali kontrol diye diye diger odak noktasini unuttuk. Yarın yapariz biseler :))
Gerçi bizde örümcek ve benim ruhsal bulanim yüzünden bir kutlama olmadi artık örümcek gidince bisiler yapar benim öküzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…