gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsincanım blummm yaaa seni kırmıyorum ve senden sonra geliyorumsürpriz yapayım dedim sizlere Mogamim biliyo elisada zaten çok özledim sizi.. bugün kalp atışını duyduk nasıl ağladım gördük miniği ya yine boş kese olursa diye eşimle heyecandan küt gidiyoduk az daha
Maşallah canm seninkide kocaman olmuşmaşallah erkek bebekler çoğunlukta :) senle blummm arasında bende varım canım ekle istersen liste güzel görünüyo benim bebişde erkek... maşallah diyelim nazar değmesin arkası gelsin inşallah
Maşallah canım gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahcanım blummm yaaa seni kırmıyorum ve senden sonra geliyorumsürpriz yapayım dedim sizlere Mogamim biliyo elisada zaten çok özledim sizi.. bugün kalp atışını duyduk nasıl ağladım gördük miniği ya yine boş kese olursa diye eşimle heyecandan küt gidiyoduk az daha
öyle canım zaman çabuk geçiyo yarıyı geçtik çok şükür...seninde kocaman olmuş cinsiyeti ne bebişinMaşallah canm seninkide kocaman olmuş
Çok şükür canım öle böle zaman geçiyor benimki bağdaş kurmuştu son gittiğimde Ama %90 kız dedi bakalım bayramdan sonra detaylımız varöyle canım zaman çabuk geçiyo yarıyı geçtik çok şükür...seninde kocaman olmuş cinsiyeti ne bebişin
sağlıklı olsunda cinsiyeti çokda önemli değil zaten.. ayy banada kız demişti doktorum sonradan erkek çıktı :)Çok şükür canım öle böle zaman geçiyor benimki bağdaş kurmuştu son gittiğimde Ama %90 kız dedi bakalım bayramdan sonra detaylımız var
Evt canım o kadar bekledik..aaa kız pipi çıkardı demek sen ne hissediyordun pekisağlıklı olsunda cinsiyeti çokda önemli değil zaten.. ayy banada kız demişti doktorum sonradan erkek çıktı :)
@jasmine53 canımm sen nasılsın bakim@SirriEyvan hepinizi çok özledim fıstıklar topik dostlarla dolu MINIKKUS1 @betiboop Lovely35
@jasmine53 canımm sen nasılsın bakim@SirriEyvan hepinizi çok özledim fıstıklar topik dostlarla dolu MINIKKUS1 @betiboop Lovely35
valla ben hep kız istiyodum ve kendimi çok alıştırmıştım sonradan pipi çıktı doktoruma soruyorum kesinmi pipisini gösterin bana dedim gösterdi :) ama hala bu kontrolde kız der mi diye bekliyorum:)Evt canım o kadar bekledik..aaa kız pipi çıkardı demek sen ne hissediyordun peki
Benim kızda pipi çıkartmasınvalla ben hep kız istiyodum ve kendimi çok alıştırmıştım sonradan pipi çıktı doktoruma soruyorum kesinmi pipisini gösterin bana dedim gösterdi :) ama hala bu kontrolde kız der mi diye bekliyorum:)
valla belli olmaz sen kendini hazırla:)Benim kızda pipi çıkartmasın
sağlıklı olsunda ama şok olurum herhalde başından beri kız hissediyordum benvalla belli olmaz sen kendini hazırla:)
Nasıl ya nasil unutursununutursun kutlama ama mutlaka opeydin kocisiBiz evlilik yil donümünü unuttuk da iki gün gecti ya üstünden
Allah rahmet eylesin tatlım okudum basiniz sağolsunKızlar dedem vefat etti Allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir misiniz dedemin ismi Mustafa Allah razı olsun hepinizden
Unuttum :-/ sali kontrol sali kontrol diye diye diger odak noktasini unuttuk. Yarın yapariz biseler :))Nasıl ya nasil unutursununutursun kutlama ama mutlaka opeydin kocisi
Basın sasağolsun canimmm mekanı cennet olsun inşallahKızlar dedem vefat etti Allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir misiniz dedemin ismi Mustafa Allah razı olsun hepinizden
Gerçi bizde örümcek ve benim ruhsal bulanim yüzünden bir kutlama olmadi artık örümcek gidince bisiler yapar benim öküzumUnuttum :-/ sali kontrol sali kontrol diye diye diger odak noktasini unuttuk. Yarın yapariz biseler :))
Ne zaman gidiyorGerçi bizde örümcek ve benim ruhsal bulanim yüzünden bir kutlama olmadi artık örümcek gidince bisiler yapar benim öküzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?