Beraber Anne Olma Yolunda

Benim de korkum dogumda onu yasamak iki uc gün kalsin gitsinler aanki bu zamana kadar hayrini gördük de oglum kocam ben.yalnız kalmak istiyorum üç yıldir bekliyorum ben anlayissiz insanlara sinir oluyorum
Ayyy bilmiyorum inanki bilmiyorum Suan yine kızdım gittegit te denmiyor ama anlayissiz 10 gün oldu git da yeter

Canim cekil.korkma sakin acı veriyo ama dayanilmayacak gibi değil medicana da cekilcen di mi ne kadar mis anestezisiz, ben.anestezi li sormuştum bin TL demişlerrdi
Korkuyorum ama cekilmek istiyorum insallah film vesile olur. Evet canim anestesiziz 300 anestezi ayrıyeten 240 tl dediler sana pahalı demisler neden ki

jasmine53 canımm sen nasılsın bakim @SirriEyvan hepinizi çok özledim fıstıklar topik dostlarla dolu @KAYGILI @betiboop Lovely35
Hayırlı olsun gülüm... Uzun zamandır ortalıklarda yoksun ama, bir geldin güzel haberlerle geldin.. Rabbim yawrunu seninle birlikte kılsın hep canım..
Ben ayın 5. inde çatlatma iğnesi uyguladım ilk defa.. geçen cuma dr gittiğimde çatlamış dedi.. ama akıbetini henüz bilyoruz tabi .. nazlı kuzucuk gelmeye niyetlendi mi bilmiom.. Hayırlısı Allah tan inşaallah..

Ayyy inş bana yaradı sana da yarar tatlım yaaa size sürpriz le gelmek istedim

Canım naber nasılsın????
Ayyu lovely imm artık doğuma az kalmış senin yaaben yine boş kese olursa diye korktum bekleyip mujdeyle geldim size inş sağlıklı olur yaa sen nasılsın karnın baya büyük güzel olmuştur çok yakismistir yaa

Dusunme oyle bende ilk zamanlari zehur ettiydim kendime her hamilelik farkli sonucta :) biz buyuduk de dogacagiz teyzesi ama ya cok nazliyiz ya dusunceliyiz oyle yalanci sancimiz fala bile pek yok :)
Maşallah inş güzelce bir doğum olur. Bi yakinimda öyleydi en son sezaryen oldu nasıl bir tosuncuktu bi de acaba seninde oyle mi olacak

Insallah elisam umut oldu

umudunu yitirme seni çok iyi anlıyorum bak senden daha kötü durumda olanlar var tatlım bunları düşün bak esının degerlerı ıyı cok sukur klomenlede olsa hamıle kalma olasılıgın yuksek olacak buna ınan tum kalbınle
benı dusun esımın degerlerı dusuk ılac kullanıyr ne olacagını bılmıyoruz asılama tutma ıhtımalı dusuk olacakmı olmayacakmı sonu ne olacak bılmıyoruz bazen cok strese gırıyorum ama kendımı toparlıyorum olacak dıyorum olacagına ınanmak lazım ınanalım dua edelım kı bebegımız gelsın ınan senı cok ıyı anlıyorum...
Bebeğin gelsin sana tutunsun onun orda olduğunu bil nasıl mutlu olacaksın dünyalar senin olacak sana güç gelecek,herşeyin üstesinden geleceğine inanacaksın hiçbirşey seni üzemeyecek çünkü dünyanın en büyük mutluluk kaynağı seninle bebeğin gelmiş sana içinde bir can büyüyor sevdiğinle bir parçan bundan daha güzel bir mutluluk olabilirmi içinde büyüdüğünü hissedeceksin,tekmelerini hissedeceksin kucağına alabilmek mis kokusunu içine çekebilmek için gün sayacaksın,herşeyin en güzeline layık evladın için herşeyin en güzelini en iyisini yapmak isteyeceksin dünya bebeğinin etrafında dönecek artık...Bunları yaşamak istiyorsun inan yaşayacaksın bunları yaşamak için demekki bizim sabır etmemiz gerekiyormuş edeceğiz yeterki sonu güzel olsun tatlım

Evet canım kızımızın keyfini bekliyoruz artık. Çok sevindim canım senin içinde sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza. Karnım çok çok büyümedi genele göre daha iyiyim, pek kiloda almadım zaten ben inşallah kolaycık doğururum.

kaç kilo aldın maşallah sana tatlım umarım kolaycacık doğurursun fıstık

Aa mgülüm hamileymiş çok sevindim tebrik ederim :) sağlıkla kucağına al inş :)
teşekkr ederim zeynebim yaa kalp atışını duyunca inandım bende ama hepinizin doğuma az kalmış iyi yetiştim size yakında çok göremicez sizi topikte nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…