Ayyy bilmiyorum inanki bilmiyorum Suan yine kızdım gittegit te denmiyor ama anlayissiz 10 gün oldu git da yeterNe zaman gidiyor
allah gönlüne versin canım tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değilsağlıklı olsunda ama şok olurum herhalde başından beri kız hissediyordum ben
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah..Kızlar dedem vefat etti Allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir misiniz dedemin ismi Mustafa Allah razı olsun hepinizden
Ayyy bilmiyorum inanki bilmiyorum Suan yine kızdım gittegit te denmiyor ama anlayissiz 10 gün oldu git da yeter
Insallah elisam umut olduHadi bakalım Allah kolaylığını versin canım olacak inan umudunu yitirme bak bir adım attınız devamı gelecek Allah'ın izniyle
Agrili bi islem dedi dr ama 10sn dedi insallah sıkıntısız gecerinşallah bi sıkıntı yoktur canım ağrısız sızısız geçiverir film......bu filmden sonra hamile kalan cokmuş allah nasip etsin
Insallah tatlım cuma gecerse rahatlicam gerildim rahim filminden.. 10sn lik islem icin anestezide almayım diye karar verdik eşimlecanım inşallah hsg de iyi geçer sonra klomenle hemencik kavuşursun miniğine...dualarımızdasın kuzum
Korkuyorum ama cekilmek istiyorum insallah film vesile olur. Evet canim anestesiziz 300 anestezi ayrıyeten 240 tl dediler sana pahalı demisler neden kiCanim cekil.korkma sakin acı veriyo ama dayanilmayacak gibi değil medicana da cekilcen di mi ne kadar mis anestezisiz, ben.anestezi li sormuştum bin TL demişlerrdi
Hayırlı olsun gülüm...jasmine53 canımm sen nasılsın bakim @SirriEyvan hepinizi çok özledim fıstıklar topik dostlarla dolu @KAYGILI @betiboop Lovely35
Ayyy inş bana yaradı sana da yarar tatlım yaaaHayırlı olsun gülüm...Uzun zamandır ortalıklarda yoksun ama, bir geldin güzel haberlerle geldin.. Rabbim yawrunu seninle birlikte kılsın hep canım..
Ben ayın 5. inde çatlatma iğnesi uyguladım ilk defa.. geçen cuma dr gittiğimde çatlamış dedi.. ama akıbetini henüz bilyoruz tabi ..nazlı kuzucuk gelmeye niyetlendi mi bilmiom.. Hayırlısı Allah tan inşaallah..
Ayyu lovely imm artık doğuma az kalmış senin yaaCanım naber nasılsın????
Güzelim yaa inş kaygilim sen nasılsınGülüm 7 haftalik hamilesin maşallah çok sevindim allahım hayirlisiyla sağlıkla tamamına erdirsin kendine çok dikkat ediyorsun çok mutlu oldum:)
İnşallah canim yaa senin nasıl gidiyor bakimgözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Maşallah inş güzelce bir doğum olur. Bi yakinimda öyleydi en son sezaryen oldu nasıl bir tosuncuktu bi deDusunme oyle bende ilk zamanlari zehur ettiydim kendime her hamilelik farkli sonucta :) biz buyuduk de dogacagiz teyzesi ama ya cok nazliyiz ya dusunceliyiz oyle yalanci sancimiz fala bile pek yok :)
Çok teşekkürler hepimiz öyle inşMaşallah canım gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Insallah elisam umut oldu
Ayyu lovely imm artık doğuma az kalmış senin yaaben yine boş kese olursa diye korktum bekleyip mujdeyle geldim size inş sağlıklı olur yaa sen nasılsın karnın baya büyük güzel olmuştur çok yakismistir yaa
Ayyy inş bana yaradı sana da yarar tatlım yaaasize sürpriz le gelmek istedim
kaç kilo aldın maşallah sana tatlımEvet canım kızımızın keyfini bekliyoruz artık. Çok sevindim canım senin içinde sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza. Karnım çok çok büyümedi genele göre daha iyiyim, pek kiloda almadım zaten ben inşallah kolaycık doğururum.
teşekkr ederim zeynebim yaa kalp atışını duyunca inandım bende ama hepinizin doğuma az kalmış iyi yetiştim size yakında çok göremicez sizi topikteAa mgülüm hamileymiş çok sevindim tebrik ederim :) sağlıkla kucağına al inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?