Beraber Anne Olma Yolunda

Kaç kilo aldın canım epey büyük başlamıştı gobusun son halini Paylaş bakalım kıziton nasıl olmuş :)

Maşallah inş güzelce bir doğum olur. Bi yakinimda öyleydi en son sezaryen oldu nasıl bir tosuncuktu bi de acaba seninde oyle mi olacak
Benimki ciroz tosun doktordan geldim şimdi 3kg kanala inmis sonunda cok şükür bayramin birinci gününe kadar yolu varmış cumartesi bekliyor tekrar bakalım nolcak :)

Benim de korkum dogumda onu yasamak iki uc gün kalsin gitsinler aanki bu zamana kadar hayrini gördük de oglum kocam ben.yalnız kalmak istiyorum üç yıldir bekliyorum ben anlayissiz insanlara sinir oluyorum
Aynen aynen hiç sorma doğumda ben kendi ailemize yigicam kimse gelemesin

Kızlar biz geldik kızımla birlikte kızım çok iyi şükür şeker yüklemesi yapmadı dr um gereck yok dedi ailede yatkınlık yok ıstersen yapariz dedi bende yapmadım canıma minnet :)

Benimki ciroz tosun doktordan geldim şimdi 3kg kanala inmis sonunda cok şükür bayramin birinci gününe kadar yolu varmış cumartesi bekliyor tekrar bakalım nolcak :)
Ohhh çok şükür kecine ışık tutmak ise yaradı :) indi kanala :)

Alllahımmmmm bu ne güzel bi haber demirbaşlar arka akaya geldi hayırlı olsun canım benım cok sevindim :):):):)

ciroz deme cocuga ya bak 3 kilo olmus bile maşallah kuzucuga :)

Ayy yola çıkmış yavastan bayram şekeri :) maşallah kilo üç bucugu bulur artik o zamana

Canim ne iyi olmuş valla oh be :) kızın kaç kilo boyu nasılmis
Ayy canın ciroz bizim kız bana göre 1kg olurmuş akşama Suan 993 grm:) dr iyi dedi 37 cm olmuş mutsuz dedi yüzünü kapatıyor bi ara dil çıkardı agzini açıp kapadı benim kızım çok şeker teyzesi bide kan sulandirici iğne başlayalım önceki dusuk lerden dolayı önlem amaçlı dedi ama kararsızım ozel deki dr yrn gidip fikir alicam şekeri yapmadık iyiki kotu mu bilemedim :)

İki arkadasin da dort kilo olunca :) gerci ikisine de sezeryan yolu gozuktu de. Normal dogumda cok zorlanmam en azinda iyi boyle iyi
Kız benimkide ciroz olacak herhalde O kadar yemek yemeğe amca 1 kg sütleri muzlar boşa :)

Canim kendi kilo Alain bebis minnos oluyo galiba ablanın da öyle olurdu 30 kilo alır ama 3 kilo anca doğru :) benim de kendim almadım ama benimki tosundu en son şimdi nedir bilmiyorum tabu :) 37 cm bayagi uzun maşallah uzun ince bi kız olsun işte , ismi neydi senin kızın bizim can kesinleşti sus falan yaptırmaya başladım geri dönüşü yok artık :))

Kan sulandirici bu haftalarda başlandiguni hiç duymadım ama vardır bu bildiği yine de danis ikinci bi doktora bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…