Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...

Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?

Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte

merhaba canım benım bıldıgım yum catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor 5 de catlasa ustune 14 gun koysan 29 eylul yapıyor bence dr nun dedıgı tarıhte yapmalısın inşallah bebegın gelmıstır

merhaba canım benım bıldıgım yum catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor 5 de catlasa ustune 14 gun koysan 29 eylul yapıyor bence dr nun dedıgı tarıhte yapmalısın inşallah bebegın gelmıstır
5 eylülün üstüne 14 gün ekleyince 19 eylül oluyor tatlım
aslında doktorun dediğini dinlemek istiyorum ama şu uyuz merak yok mu adamı ne hale sokuyor baksana

5 eylülün üstüne 14 gün ekleyince 19 eylül oluyor tatlım
aslında doktorun dediğini dinlemek istiyorum ama şu uyuz merak yok mu adamı ne hale sokuyor baksana

Benım kafamın yerınde olmadıgı bellı canım ıkı gundur cok dalgınım afedersın tatlım ya
arefe gunu yap canım o zaman bayram hedıyesı olur ınsallah sana
ahh zaten o merak yok mu yedı bıtırdı bızı

Canım eğer hamişsen büyük ihtimal iğneden sonraki 10.günde belli oluyo yani 10.günde bi test yapardım senin yerinde olsamne heyecanlı bi bekleyiş inşallah Rabbim nasip etmistir

Sikinti yok tatlım.. hepimiz bir hülyanın peşindeyiz işte.. hatta aynı hülyanın
Oyyy oyyy... sabretmek dimi... hemde beenn .. tabi canım.. çook sabırlıyımdır.. tabii beklerim afereye kadar

Canım eğer hamişsen büyük ihtimal iğneden sonraki 10.günde belli oluyo yani 10.günde bi test yapardım senin yerinde olsamne heyecanlı bi bekleyiş inşallah Rabbim nasip etmistir
ayy.. inşaAllah canım..
Rabiim nasip etmiştir inşaAllah...

sanırım en güvenlisi kan testi.. ya sabır bana.. birkaç gün daha sabredeyim bari...

Sikinti yok tatlım.. hepimiz bir hülyanın peşindeyiz işte.. hatta aynı hülyanın
Oyyy oyyy... sabretmek dimi... hemde beenn .. tabi canım.. çook sabırlıyımdır.. tabii beklerim afereye kadar

Kız hiç güleceğim yoktu güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün
Peşinden koşuyoruz yakalarız inşallah canım
aman aklında kalacagına yap tatlım içinden geldiği zaman

Hadi ya :) ablana çektim :) evet uzunuz azcik aman sağlıklı olsun doğunca sisiririm ben onu hem dogurmasida kolay :)

ayy.. inşaAllah canım..
Rabiim nasip etmiştir inşaAllah...

sanırım en güvenlisi kan testi.. ya sabır bana.. birkaç gün daha sabredeyim bari...

Canim bence testte çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırmanedense kan testinde negatif görmek daha kötü ediyo insanı

Kan sulandirici bu haftalarda başlandiguni hiç duymadım ama vardır bu bildiği yine de danis ikinci bi doktora bence
Bende öyle düşündüm cunku pihtilasma sorunun olduğunu düşünmüyorum ve test yapsın boşuna iğne ay korkuom zaten :) pekmezli su içerim limonlu su içerim :)

canım sen 18 inde yap test varsa zaten 15 eylüldede yapsan da cıkar üstünden 10 gün gecmesi yeterli

Tupler açıksa sorun olmuyormuş pek fazla ağrı. Ama kapalıysa biraz daha zorluyormuş oylenokumustum ben cesaret edemedim anestezi aldım
Insallah aciktir tuplerim dusunmemeye calisiyorum tedaviye baslamak icin bunu cekinmeliyim diyerek rahatlatiyorum kendimi canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…