Kızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...
Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?
Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte
5 eylülün üstüne 14 gün ekleyince 19 eylül oluyor tatlımmerhaba canım benım bıldıgım yum catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor 5 de catlasa ustune 14 gun koysan 29 eylul yapıyor bence dr nun dedıgı tarıhte yapmalısın inşallah bebegın gelmıstır
5 eylülün üstüne 14 gün ekleyince 19 eylül oluyor tatlım
aslında doktorun dediğini dinlemek istiyorum ama şu uyuz merak yok muadamı ne hale sokuyor baksana
Canım eğer hamişsen büyük ihtimal iğneden sonraki 10.günde belli oluyo yani 10.günde bi test yapardım senin yerinde olsamKızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?
Sikinti yok tatlım.. hepimiz bir hülyanın peşindeyiz işte.. hatta aynı hülyanınBenım kafamın yerınde olmadıgı bellı canım ıkı gundur cok dalgınım afedersın tatlım ya
arefe gunu yap canım o zaman bayram hedıyesı olur ınsallah sana
ahh zaten o merak yok mu yedı bıtırdı bızı
ayy.. inşaAllah canım..Canım eğer hamişsen büyük ihtimal iğneden sonraki 10.günde belli oluyo yani 10.günde bi test yapardım senin yerinde olsamne heyecanlı bi bekleyiş inşallah Rabbim nasip etmistir
Sikinti yok tatlım.. hepimiz bir hülyanın peşindeyiz işte.. hatta aynı hülyanın
Oyyy oyyy... sabretmek dimi... hemde beenn .. tabi canım.. çook sabırlıyımdır.. tabii beklerim afereye kadar
Hadi ya :) ablana çektim :) evet uzunuz azcik aman sağlıklı olsun doğunca sisiririm ben onu hem dogurmasida kolay :)Canim kendi kilo Alain bebis minnos oluyo galiba ablanın da öyle olurdu 30 kilo alır ama 3 kilo anca doğru :) benim de kendim almadım ama benimki tosundu en son şimdi nedir bilmiyorum tabu :) 37 cm bayagi uzun maşallah uzun ince bi kız olsun işte , ismi neydi senin kızın bizim can kesinleşti sus falan yaptırmaya başladım geri dönüşü yok artık :))
ayy.. inşaAllah canım..
Rabiim nasip etmiştir inşaAllah...
sanırım en güvenlisi kan testi.. ya sabır bana.. birkaç gün daha sabredeyim bari...
Bende öyle düşündüm cunku pihtilasma sorunun olduğunu düşünmüyorum ve test yapsın boşuna iğne ay korkuom zaten :) pekmezli su içerim limonlu su içerim :)Kan sulandirici bu haftalarda başlandiguni hiç duymadım ama vardır bu bildiği yine de danis ikinci bi doktora bence
Evet.. o duyguyu bir kere yaşadım.. Çok moral bozucu. sinir edici bir durum...Canim bence testte çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırmanedense kan testinde negatif görmek daha kötü ediyo insanı
Sorma ya hala da yiyiyorum muz ama kime yiyiyorum acabaKız benimkide ciroz olacak herhaldeO kadar yemek yemeğe amca 1 kg sütleri muzlar boşa :)
canım sen 18 inde yap test varsa zaten 15 eylüldede yapsan da cıkar üstünden 10 gün gecmesi yeterliKızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
aynen canımSorma ya hala da yiyiyorum muz ama kime yiyiyorum acabaama kiloluolacagina saglikli olsun yeter ki
aynen canımsaglıklı olsunlarda önemli değil
9 aldım canım. 10 ile biter inş.kaç kilo aldın maşallah sana tatlımumarım kolaycacık doğurursun fıstık
Evet büyük çıkıyordu ama maşallah sonra sandığımız gibi olmadı canım.Kaç kilo aldın canım epey büyük başlamıştı gobusun son halini Paylaş bakalım kıziton nasıl olmuş :)
Insallah aciktir tuplerim dusunmemeye calisiyorum tedaviye baslamak icin bunu cekinmeliyim diyerek rahatlatiyorum kendimi canımTupler açıksa sorun olmuyormuş pek fazla ağrı. Ama kapalıysa biraz daha zorluyormuş oylenokumustum ben cesaret edemedim anestezi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?