- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ne guzel yazmissin elisam ikimizinde bat 11 ekim bu ay olmazsa ikimizde tedaviye basliyoruz insallah esinin ilaclari benim rahim filmim vesile olur ve gelir bebeklerimiz. Benim bu ay rahim filmi diger ay klomen ve catlatma ignesi ondan sonraki ay ilk aşılama. Bunlardan cevap alamazsak tüp bebek.. Dr aşılamada 3ten fazlasini önermiyorum dedi. Size nasıl bi yol çizdi dr?umudunu yitirme seni çok iyi anlıyorum bak senden daha kötü durumda olanlar var tatlım bunları düşün bak esının degerlerı ıyı cok sukur klomenlede olsa hamıle kalma olasılıgın yuksek olacak buna ınan tum kalbınle
benı dusun esımın degerlerı dusuk ılac kullanıyr ne olacagını bılmıyoruz asılama tutma ıhtımalı dusuk olacakmı olmayacakmı sonu ne olacak bılmıyoruz bazen cok strese gırıyorum ama kendımı toparlıyorum olacak dıyorum olacagına ınanmak lazım ınanalım dua edelım kı bebegımız gelsın ınan senı cok ıyı anlıyorum...
Bebeğin gelsin sana tutunsun onun orda olduğunu bil nasıl mutlu olacaksın dünyalar senin olacak sana güç gelecek,herşeyin üstesinden geleceğine inanacaksın hiçbirşey seni üzemeyecek çünkü dünyanın en büyük mutluluk kaynağı seninle bebeğin gelmiş sana içinde bir can büyüyor sevdiğinle bir parçan bundan daha güzel bir mutluluk olabilirmi içinde büyüdüğünü hissedeceksin,tekmelerini hissedeceksin kucağına alabilmek mis kokusunu içine çekebilmek için gün sayacaksın,herşeyin en güzeline layık evladın için herşeyin en güzelini en iyisini yapmak isteyeceksin dünya bebeğinin etrafında dönecek artık...Bunları yaşamak istiyorsun inan yaşayacaksın bunları yaşamak için demekki bizim sabır etmemiz gerekiyormuş edeceğiz yeterki sonu güzel olsun tatlım
Dogurmadan git ultrasyona unutma bakım tutuyomu:) bayram günü dogurcan bayram şekerini :)Cok merak ediyorum ultrasonla tutacak mi dogdugundaki kilosu.
woww maşallah sana9 aldım canım. 10 ile biter inş.
canım aslında klomen+çatlatma iğnesini denesen ilkin daha iyi değil mi.. kolay da süreç olarak ben boş kese yaşamıştım yine bekledim ve doktorum eğer daha önce hamile kalmasaydın rahim filmi isterdim ama şuanda gerek yok dedi.. benm klomen+çaat ile olduNe guzel yazmissin elisam ikimizinde bat 11 ekim bu ay olmazsa ikimizde tedaviye basliyoruz insallah esinin ilaclari benim rahim filmim vesile olur ve gelir bebeklerimiz. Benim bu ay rahim filmi diger ay klomen ve catlatma ignesi ondan sonraki ay ilk aşılama. Bunlardan cevap alamazsak tüp bebek.. Dr aşılamada 3ten fazlasini önermiyorum dedi. Size nasıl bi yol çizdi dr?
Ama hani yuvarlaga aliyolar ya kilo icin alinmiyor artık görünmüyor bebis :-/ yariya cikti yola sanirsamDogurmadan git ultrasyona unutma bakım tutuyomu:) bayram günü dogurcan bayram şekerini :)
Aa Evettt artık kanalda dimi Minnos sancin agrin oluyor mu canimAma hani yuvarlaga aliyolar ya kilo icin alinmiyor artık görünmüyor bebis :-/ yariya cikti yola sanirsam
Aa Evettt artık kanalda dimi Minnos sancin agrin oluyor mu canim
Canım benim 50 gr farketti ultrasonla doğduğu kilosuAma hani yuvarlaga aliyolar ya kilo icin alinmiyor artık görünmüyor bebis :-/ yariya cikti yola sanirsam
sen bu güzel haberi verdiğin için biz sana teşekkür ederizGüzellik yaa mujdeyle gelmek istedim ben size Teşekkürler bitanem
ayy sen bakma baska bebişlerin kilosuna ben bi ark 2300 dogurdu suan 4.5aylık ve 8 kılo sadece anne sütüyle maşallahİki arkadasin da dort kilo olunca :) gerci ikisine de sezeryan yolu gozuktu de. Normal dogumda cok zorlanmam en azinda iyi boyle iyi
aayyy ne güzel yaa demek hızlandırmak lazımmış.. bi de bende rahim tersliği de varmış, biraz yolu uzatıyor o dasen bu güzel haberi verdiğin için biz sana teşekkür ederizbende klomen ve ca iğnesiyle hamile kaldım iğnenin 12. günü testte poz gördüm
ayy sen bakma baska bebişlerin kilosuna ben bi ark 2300 dogurdu suan 4.5aylık ve 8 kılo sadece anne sütüyle maşallah
Ne guzel yazmissin elisam ikimizinde bat 11 ekim bu ay olmazsa ikimizde tedaviye basliyoruz insallah esinin ilaclari benim rahim filmim vesile olur ve gelir bebeklerimiz. Benim bu ay rahim filmi diger ay klomen ve catlatma ignesi ondan sonraki ay ilk aşılama. Bunlardan cevap alamazsak tüp bebek.. Dr aşılamada 3ten fazlasini önermiyorum dedi. Size nasıl bi yol çizdi dr?
hımmm o zaman senın için daha iyi olmus bu klomen :) bende iyyi ki kullanmısım diyorm :)aayyy ne güzel yaa demek hızlandırmak lazımmış.. bi de bende rahim tersliği de varmış, biraz yolu uzatıyor o da
Fıstık ben de tam tersini dusunmustum Dr ilaç yazmıştı ben de hsg istiyorum dedim çünkü 4 kutu ilaç kullanmıştım 2 klomen 2 tarlusal,ama olmadı boşuna yükledim ilaçları vücuda hsg den hemen sonra ilaçsız oldu demek ki varmış bi tikaniklik. . Aşılama yapılacaktı ve olumsuz olacaktı belki moralim bozulacakti en iyisi yolların açık olduğunu öğrenip öyle ilaç a yüklemek :)friendlyfriendly canım bende Pamukprncess e katılıyorum bende senın yerınde olsam rahım fılmınden önce klomen catlatma ıgnesı denerdım cunku sen daha once hamıle kaldın bence bosuna hsg cekıleceksın hıc hamıle kalamazsan tamam cekın dıyecegım ama suan ıcın gerek yok bence tabı yınede sen bılırsın canım
Güzelim yaa inş kaygilim sen nasılsın
Sıcaklar iyi atlattın canım çok zor hamileyken sıcaklar denk gelmesi ben şimdiden yanıyorum normal diyolar :) ismi netleştirin kuzum merakla bekliyorum ☺Bende sicaklarda kavruldum ettim derken şükür iyiyiz artık bundan sonra oglum ne zaman gelirse başımızın üstüne :):)
Sıcaklar iyi atlattın canım çok zor hamileyken sıcaklar denk gelmesi ben şimdiden yanıyorum normal diyolar :) ismi netleştirin kuzum merakla bekliyorum ☺
Fıstık ben de tam tersini dusunmustum Dr ilaç yazmıştı ben de hsg istiyorum dedim çünkü 4 kutu ilaç kullanmıştım 2 klomen 2 tarlusal,ama olmadı boşuna yükledim ilaçları vücuda hsg den hemen sonra ilaçsız oldu demek ki varmış bi tikaniklik. . Aşılama yapılacaktı ve olumsuz olacaktı belki moralim bozulacakti en iyisi yolların açık olduğunu öğrenip öyle ilaç a yüklemek :)friendlyfriendly canım kontrol de var diye ucuzdur belki ben direk dışardan gidip çekilecektim öyle bi fiyat vermislersi
Bende sicaklarda kavruldum ettim derken şükür iyiyiz artık bundan sonra oglum ne zaman gelirse başımızın üstüne :):)
Himmm Allah yardimcinyardimcin olsun canım benimBel ve sirttan beri totoya vuran agri oluyor bir de kasilma oluyor ama asil kaaiktaki agri onemliymis o da iki kere oldu 5-10 saniye. Su an vurup duruyor yavrum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?