Beraber Anne Olma Yolunda

Ne guzel yazmissin elisam ikimizinde bat 11 ekim bu ay olmazsa ikimizde tedaviye basliyoruz insallah esinin ilaclari benim rahim filmim vesile olur ve gelir bebeklerimiz. Benim bu ay rahim filmi diger ay klomen ve catlatma ignesi ondan sonraki ay ilk aşılama. Bunlardan cevap alamazsak tüp bebek.. Dr aşılamada 3ten fazlasini önermiyorum dedi. Size nasıl bi yol çizdi dr?

canım aslında klomen+çatlatma iğnesini denesen ilkin daha iyi değil mi.. kolay da süreç olarak ben boş kese yaşamıştım yine bekledim ve doktorum eğer daha önce hamile kalmasaydın rahim filmi isterdim ama şuanda gerek yok dedi.. benm klomen+çaat ile oldu

Güzellik yaa mujdeyle gelmek istedim ben size Teşekkürler bitanem
sen bu güzel haberi verdiğin için biz sana teşekkür ederiz bende klomen ve ca iğnesiyle hamile kaldım iğnenin 12. günü testte poz gördüm

İki arkadasin da dort kilo olunca :) gerci ikisine de sezeryan yolu gozuktu de. Normal dogumda cok zorlanmam en azinda iyi boyle iyi
ayy sen bakma baska bebişlerin kilosuna ben bi ark 2300 dogurdu suan 4.5aylık ve 8 kılo sadece anne sütüyle maşallah

aayyy ne güzel yaa demek hızlandırmak lazımmış.. bi de bende rahim tersliği de varmış, biraz yolu uzatıyor o da

İnşallah canım belki 11 ekım ugurlu gelır bıze :) hadı canım bır yola cıktınız sonu guzel olacak ınsallah canım ben dr ılk sonucu gostedıgımde esımı urolojıye yonlendırdı orayla gorusun bız sonra goruselım dedı ama cıkarkende cocugunuz olur merak etme dedı olurda neyle nasıl onu soylemedı :) sonra esımın dr olan gorusmesını telde konusup anlattım dr ma tamam ılacları kullansın testı yaptırsın oyle gelın konusalım dedı sımdı ben ekımde adet olursam gıdecegız bır yol belırlenecek esımınde 10 ekım gıbı ılacı bıtıyor zaten dananın kuyrugu ekımde kopacak :)

friendlyfriendly canım bende Pamukprncess e katılıyorum bende senın yerınde olsam rahım fılmınden önce klomen catlatma ıgnesı denerdım cunku sen daha once hamıle kaldın bence bosuna hsg cekıleceksın hıc hamıle kalamazsan tamam cekın dıyecegım ama suan ıcın gerek yok bence tabı yınede sen bılırsın canım

Fıstık ben de tam tersini dusunmustum Dr ilaç yazmıştı ben de hsg istiyorum dedim çünkü 4 kutu ilaç kullanmıştım 2 klomen 2 tarlusal,ama olmadı boşuna yükledim ilaçları vücuda hsg den hemen sonra ilaçsız oldu demek ki varmış bi tikaniklik. . Aşılama yapılacaktı ve olumsuz olacaktı belki moralim bozulacakti en iyisi yolların açık olduğunu öğrenip öyle ilaç a yüklemek :) friendlyfriendly canım kontrol de var diye ucuzdur belki ben direk dışardan gidip çekilecektim öyle bi fiyat vermislersi

Bende sicaklarda kavruldum ettim derken şükür iyiyiz artık bundan sonra oglum ne zaman gelirse başımızın üstüne :):)
Sıcaklar iyi atlattın canım çok zor hamileyken sıcaklar denk gelmesi ben şimdiden yanıyorum normal diyolar :) ismi netleştirin kuzum merakla bekliyorum ☺

Sıcaklar iyi atlattın canım çok zor hamileyken sıcaklar denk gelmesi ben şimdiden yanıyorum normal diyolar :) ismi netleştirin kuzum merakla bekliyorum ☺

Betim mm o sıcaklar kabustu unutamam ama o sıcaklar olmasaydı günde bardak bardak su icmezdim ve terleyip az kilo aldım öyle de güzelliği oldu ben anlamadan:) isim olayı bana dert oldu bugün artık karar vereyim diyorum eşimle:)

Tatlım ama senın öncesınde gebelık olusmamıstı öyle degılmı o yuzden senın hsg cekılmen dogruydu ilk basta ama friendlyfriendly daha önce hamıle kaldıgı ıcın deneyebılır bence mesela bende bu ay olmazsa önumuzdekı ay asılama ve bende asılamadan önce hsg cekılecegım ıcınden nasıl gelıyorsa öyle yapsın hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…