Beraber Anne Olma Yolunda

@mgul @betiboop E ELisa_
Canlarim benim dr direk aşılama dedi öncesınde rahim filmi cekelim aslında hamile kaldîgîn icin tupler açıktır ancak kimyasal gecirdin rahim yapisina bakalim filmle dedi. Ben de filmle hamile kalan oluyomus bu ay film onumuzdeki ay klomen olmazsa kasımda aşılama olsun dedim tabi şansımızı deneyelim dedi. Ben de o yüzden film cekinmek istiyorum ki aşılama òncesi mutlaka fılm oneriyo dr. @betiboop dedigi gibi bosuna klomen kullanmis olmayim onumuzdeki ay belkide tikaniklik yapisiklik vardir acilir filmle insallah

Anladım canım dr un öyle dedıyse tamam evet asılamadna once fılm onemlı bende asılamadan once cektırecegım hadı canım Allah kolaylıgını versın emeklerın bosa cıkmasın ınsallah bebegın gelecek ben ınanıyorum hatta asılamaya gerek kalmadan gelecek bak görursun

canım bencede ilaç ve aşılamadan önce rahim filmini çektir bende klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım her ay düzenli ilişki ovulasyon testleri falan derken olmadı sonra rahim filmi çekildim tüplerim açıkmış ama küçükde olsa yapışıklık falan oldu mu olmuyo demekki sonrasında zaten hemen hamile kaldım inşallah seninde filmden sonra böyle olur hiçbişeye gerek kalmadan bi bakmışsın hamilesin :)

Amin canım ya biz elimizden geleni yapıyoruz insallah gelecek bebeklerimiz biliyo musun bana da dr merak etme yaşın daha çok genç tedavili ya da tedavisiz mutlaka anne olucaksın dedi. Saglıkla gelsin yavrularimiz. Keciboynuzu aradım dün daha mevsimi degil eylul sonunda toplanir ekim ayinda satılır dedi. Ceviz aldık bizde eşime baska kullanabileceğimiz bisey var mi bana yada eşime

@mgul iyiyiz cnm ağırlaştık. Erken doğum riskim var yatıyorum gününü doldurmaya çalışıyoruz şükür iyiyiz. Senin nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?

Kızlar ben bu haftaya çok kötü basladım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kafam dagılsın dıye dun aksam kuzenıme gıttım cok mutsuz gorunuyorsun dedı ıkı gundur dokunsan aglayacak gıbıyım bugun artık tutamayacagım galıba kendımı cok yorgun mutsuz hıssedıyorum sadece esımı yanımda ıstıyor ona sarılıp uyumak ıstıyorum ne ev ısı ne baska bırsey hıcbırsey yapmak ıstemıyorum Dua edıyorum Rabbıme bana guc sabır dayanma gucu versın dıye ben bu ay umutlanmıstım ama ondanda umudum kalmadı esım aldıklarımı duzenlı kullanmıyor dun ılacıda ıcmemıs aksam telefında soyledım cok kızıyorum sana dıye tek benım cabamla olacak bırsey degıl kı bu ben bır sayfa acmıstım hızı dusuk olup asılamayla hamıle kalan varmı dıye bır arkdasta yorum yapmıs bız %30 hızla 2 negatıf asıalama yasadık hıc asılamayla ugrasma sızın 0 dıye bogazım dugumlenıyor nefes alamıyorum artık kendımı caresız ne yapacagmı bılmez bır halde hıssedıyorum uyumak ve herseyden uzaklasmak ıstıyorum...

Senin de mi hsg sonrası oldu bak aynı hsg nin 8.günü geldi benim minnos

Ayy insallah ikimizinde canim burda arkadaslarimizdan da forumlarda okuyuncada görüyorum rahim filminden sonra hamile kalanlar var olmazsada nasip insallah klomenle olur. Eve gelince dedim dr un isine karismasamiydim acaba hemen aşılama olsamiydiki diye ama sonra yok dedim 1 ay rahim filmiyle deneyim 1 ayda klomenle deneyim olmuyosa kasımda aşılama

Canim eczanelerde hunnap diye bişe var keçiboynuzu özü muhakkak ondan al direk yiyemedi benimki ama süte karıştırıp icirmistim

İnşallah canım dogru karar vermıssın tatlım hadı bakalım guzel haberler geelcek senden hıssedıyorum ben :)

Canım zaman zaman insan bu ruh haline sahip olabiliyor ben 6 yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen olmadı 1 dış gebelik 2 kayıp 2 kimyasal yaşadım neler yaşadım nasıl yıprandım tahmin edemezsin artık kendimi alıştırmaya başladım bizim çocuğumuz olmayacak allahım bizi böyle sınyor dedim Vakti zamanı geldiğinde Rabbim Bizede nasip eder diyordum soranlara ama kafamdada eşinle yalnız yaşlanacağımız fikri dolaşıyordu artık hiç uğraşmamaya başladık hamile kaldığım ay sadee 2 defa birlikte olduk misafirlerimiz vardı hep ama allahım nasip etti çok şükür inşallah kucağıma alıp doya doya koklamayıda nasip eder seni sizleri çok iyi anlıyorum Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin vakti zamanı geldiğinde hayırlı evlatlar nasip etsin uzun oldu kusura bakma canım kendini üzmeni istemedim

evet canım hsg çektirdim o ay olmadı ikinci ay oldu senin tüplerin açık mıydı
Canim valla sonucu dr a götürmeye gerek.kalmadan hamile kaldım ama çekerken sorun yok demişti çeken dr , ama belli ki varmış bi yapisiklik ben anlamistim zaten maydonoz süt kuru yapmıştım orda anlamistim var bişe diye

canım sen o yazılanlara bakma rabbim ol derse olur biliyosun geçen günde söylemiştim sana kardeşimin eşi de yüzde sıfırdı hızı hareketliliği proxeed ile o ay hamile kaldı.. eşinden rica et o da ilaçlarını düzenli kullansın ve bol dua et umutsuzluğa kapılma

Ne kusuru canım çok tesekkur ederım ılgılenıp yazmıssın ruh halımı bende cozemıyorum gelgıtlerdeyım bır ıyı bır kotu ama 3 gundur toparlayamadım kendımı herseyın bır zamanı var ınanıyorum buna ama uzulmektende gerı koyamıyorum kendımı korkularım benı rahat bırakmıyor belırsızlık yoruyor benı

Hergun dua edıyorum canım Rabbım saglıklı sıhatlı hayırlı sekılde bır evlat nasıp etsın dıye evet canım söylemıstın ınsallah bızde o kadar sanslıyızdrda gelır bebegım duzenlı kullanmıyorsun dıyorum kullanıyorum dıyor ne dıyımkı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…