Insan böyle durumlarda bu ruh halinde olması çok normal eşinde yanında değil iyice yalnız hissediyorsun kendini ama üzme kendini Allah ol derse olurNe kusuru canım çok tesekkur ederım ılgılenıp yazmıssın ruh halımı bende cozemıyorum gelgıtlerdeyım bır ıyı bır kotu ama 3 gundur toparlayamadım kendımı herseyın bır zamanı var ınanıyorum buna ama uzulmektende gerı koyamıyorum kendımı korkularım benı rahat bırakmıyor belırsızlık yoruyor benı
Canim hatirliyo musun sana hiç bekleme aşılama için demiştim , çünkü yıpratiyo onu bekle bunu bekle.. bak sinirlerin bozulmuş eşine de yansitmissin, ama dur orda şimdi bakalım bi toparlan derin bi nefes al olacak diye düşün bak.ne hikayekerimiz var düşün moral.olsin burdakileri dinle cevredekileri dinleme densiz ler i , önümüz bayram tatil vakit var esine doya doya sarilirsin üzme kendini şimdi bak.kafanı dagitacagin bi işin var.. sukret ki sende bi problem yok falan filan hadi toparlan elisacimKızlar ben bu haftaya çok kötü basladım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kafam dagılsın dıye dun aksam kuzenıme gıttım cok mutsuz gorunuyorsun dedı ıkı gundur dokunsan aglayacak gıbıyım bugun artık tutamayacagım galıba kendımı cok yorgun mutsuz hıssedıyorum sadece esımı yanımda ıstıyor ona sarılıp uyumak ıstıyorum ne ev ısı ne baska bırsey hıcbırsey yapmak ıstemıyorum Dua edıyorum Rabbıme bana guc sabır dayanma gucu versın dıye ben bu ay umutlanmıstım ama ondanda umudum kalmadı esım aldıklarımı duzenlı kullanmıyor dun ılacıda ıcmemıs aksam telefında soyledım cok kızıyorum sana dıye tek benım cabamla olacak bırsey degıl kı bu ben bır sayfa acmıstım hızı dusuk olup asılamayla hamıle kalan varmı dıye bır arkdasta yorum yapmıs bız %30 hızla 2 negatıf asıalama yasadık hıc asılamayla ugrasma sızın 0 dıye bogazım dugumlenıyor nefes alamıyorum artık kendımı caresız ne yapacagmı bılmez bır halde hıssedıyorum uyumak ve herseyden uzaklasmak ıstıyorum...
benimde tüplerde sorun yok demişti doktorum ama bendede varmış bişey küçükde olsa bi yapışıklık demekki engelliyodu hsg çekildiği ay pek dikkat etmemiştim ikinci ay da tatildi msafirdi falan derken bi kez birliktelik oldu o da tutmuş boşuna ilaç kullanmışım kaç ayCanim valla sonucu dr a götürmeye gerek.kalmadan hamile kaldım ama çekerken sorun yok demişti çeken dr , ama belli ki varmış bi yapisiklik ben anlamistim zaten maydonoz süt kuru yapmıştım orda anlamistim var bişe diye
Insan böyle durumlarda bu ruh halinde olması çok normal eşinde yanında değil iyice yalnız hissediyorsun kendini ama üzme kendini Allah ol derse olur
inşallh canım kendini üzme sadece sizede şifa olur inşallahHergun dua edıyorum canım Rabbım saglıklı sıhatlı hayırlı sekılde bır evlat nasıp etsın dıye evet canım söylemıstın ınsallah bızde o kadar sanslıyızdrda gelır bebegım duzenlı kullanmıyorsun dıyorum kullanıyorum dıyor ne dıyımkı canım
Ne güzel sarık ona olumsuz düşünceleri at kafandan herşeyin daha güzel olacağını düşünevet canım yanımda olmamasıda cok etkılıyor benım taslarımı dokecegım lımanım benım o bugun gelıyor esım bende kendıme gelırım bıraz esıme ıhtıyacım var cunku
canım bencede ilaç ve aşılamadan önce rahim filmini çektir bende klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım her ay düzenli ilişki ovulasyon testleri falan derken olmadı sonra rahim filmi çekildim tüplerim açıkmış ama küçükde olsa yapışıklık falan oldu mu olmuyo demekki sonrasında zaten hemen hamile kaldım inşallah seninde filmden sonra böyle olur hiçbişeye gerek kalmadan bi bakmışsın hamilesin :)[/QUOTE
cok arkadas rahim filmi ve klomenle hamile kaldi belki bana da nasip eder Allah. Evet canim asilama oncesi mutlaka cekinicektim nasilsa bu ay cekineyim dedim. Cuma sabah cekincem sonuclari hemen cikar ben cekicem filmi dedi dr um
Kuzum tetanoz hiç sıkıntı olmadı bana 2 gün geçti üstünden sadece kolumda minicik bi ağrı var o da yukarı kaldırınca başka da bişeyim olmadı bünyem sağlammışGeçmişi tam okuyamadim, önce herkese öpücükler atayim sonra okuyayim dedim. Özledim sizi anniskolar ve annisko adayları
Mogami kuzum geçmis olsun tetanos inşallah ağrı yapmaz yarin belli olur durumun. Tansiyon da iyi bence anlık ölçümler çok verimli olmuyor, yürürken falan düşüyor çıkıyor tansiyon da. Ben bugün kendime çok yuklendim şuan bel ağrısından kıpırdayamiyorum, çok kiziyorum kendime bazen cidden. Kaan bey acisini çıkartmaya kalkmaz inşallah
ben yapıp yedim valla hatun artık balık sezonu açıldı haftada en az 1 yicez...sende ye yahu balıktan ne çıkar ama öyle devamlı kızartma o zaman kilolar gelir...kilo işini takma sadece şimdiki halini koru yetermogişim öyle güzel de anlatmışsınki kızartıp yersin falan canım çekti yawbi iştahlıyım ki bu aralar sormayın gitsin kilolar aldı başını gitti valla bu şehirde 2 arkadaşım var yakın biri doğum yaptı 6 aylık bebeği var 64 kg diğeri 5 aylık hamile o da 64 kilo bende bişi yok ama onlardan geri kalır yanım yok bende 62 kg utanıyom valla homini gırtlak
betim bende tetanozdan bişey anlamadım o kadar gözüm korkmuştu ağrı ateş yok 5 gün kol oynatamamalar diye ama ben de hiçbi sorun olmadı Allaha şükürCanim tetanoz u yaptırdığıni bile unutursun benim öyle olmuştu aaa aşı olmuştum demiştim. O kadar bişe hissetmedim yani :)
Bugün balık alarak sezonu açtım ben de suan fırında, o kadar tiksinmisim ki anca cesaret edebildim yanına da enginarli salata Ohh beslensin minikler :)
kız hakkaten sen niye ekli değilsin listede dur ben seni ekliyim bi ara...birazdan çıkıcam o sebpten akşama anca paylaşırım listeyimaşallah erkek bebekler çoğunlukta :) senle blummm arasında bende varım canım ekle istersen liste güzel görünüyo benim bebişde erkek... maşallah diyelim nazar değmesin arkası gelsin inşallah
Canım başınız sağolsun Allah sabır versin...Mekanı cennet olsun dedeciğinin...okudum canım Allah kabul etsinKızlar dedem vefat etti Allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir misiniz dedemin ismi Mustafa Allah razı olsun hepinizden
inşallah hayırlısı ile atlatırsın balım hsg ye gitmeden önce ağrı kesici alın diyormuş bazı doktorlar aklında bulunsunInsallah tatlım cuma gecerse rahatlicam gerildim rahim filminden.. 10sn lik islem icin anestezide almayım diye karar verdik eşimle
kuzum adetin eğer bigün falan geçerse yap ama batı beklemeden yapma test...19 eylül test için iyidir benceKızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...
Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?
Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte
elisam kuzum ama böyle olmaz ki bir gün çok iyisin birgün çok kötüsün...bu nasıl bi hal yaratır üzerinde ve sağlığında canım yaa....biliyorum ki eşin yanında olsa aslında daha dirençli olacaksın ama o olmayınca sanki sarılacak dal yokmuş gibi yalnız hissediyorsun...hayat işte bazen böyle zor zamanlar gelebiliyor...bize düşen sabretmek...yalnız bence bu iş konusuna bi çare bulsanız sanki ikiniz içinde çok güzel olacak yani ya sen o tarafa ya o senin tarafa gelip iş bulsa...eminim aşılacak bi durumdur... bebek meselesine gelirsek sende biliyorsun ki hayatta herşeyin bi zamanı var...senin bi küçük yanlışın var ki nette çok kafa karıştırıcı şeyle okuyor ve moralini çabucak bozuyorsun....herkesin bünyesi farklıdr kaldı ki herkesin kaderi de farklıdır...ona bakarsan benim arkadaşın kocasına senin çocuğun olmaz dendiği halde bikaç ay sonra kız hamile kaldı doğal yoldan üstelik ilaçsız bişeysiz ve şimdi 2 yaşına girecek sıpa....eee bak bu da iyi örnek...lütfen nete kaptırma kendini...baktın ilk aşılamada olmadı o zaman biraz ara verip tüpe git kuzum ama şunu da unutma hiçbirşeyin garantisi yok...kaderinde ne zaman hamile kalmak varsa o zamana kadar bekleyeceksin ama lütfen bunu yaparken kendini bu kadar hırpalama...sadece kendine ve eşine yaparsın...evliliğini de yıpratırsın eşini de kendini de...yüzün gülsün bitanem Allah can sağlığı versinKızlar ben bu haftaya çok kötü basladım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kafam dagılsın dıye dun aksam kuzenıme gıttım cok mutsuz gorunuyorsun dedı ıkı gundur dokunsan aglayacak gıbıyım bugun artık tutamayacagım galıba kendımı cok yorgun mutsuz hıssedıyorum sadece esımı yanımda ıstıyor ona sarılıp uyumak ıstıyorum ne ev ısı ne baska bırsey hıcbırsey yapmak ıstemıyorum Dua edıyorum Rabbıme bana guc sabır dayanma gucu versın dıye ben bu ay umutlanmıstım ama ondanda umudum kalmadı esım aldıklarımı duzenlı kullanmıyor dun ılacıda ıcmemıs aksam telefında soyledım cok kızıyorum sana dıye tek benım cabamla olacak bırsey degıl kı bu ben bır sayfa acmıstım hızı dusuk olup asılamayla hamıle kalan varmı dıye bır arkdasta yorum yapmıs bız %30 hızla 2 negatıf asıalama yasadık hıc asılamayla ugrasma sızın 0 dıye bogazım dugumlenıyor nefes alamıyorum artık kendımı caresız ne yapacagmı bılmez bır halde hıssedıyorum uyumak ve herseyden uzaklasmak ıstıyorum...
Canim hatirliyo musun sana hiç bekleme aşılama için demiştim , çünkü yıpratiyo onu bekle bunu bekle.. bak sinirlerin bozulmuş eşine de yansitmissin, ama dur orda şimdi bakalım bi toparlan derin bi nefes al olacak diye düşün bak.ne hikayekerimiz var düşün moral.olsin burdakileri dinle cevredekileri dinleme densiz ler i , önümüz bayram tatil vakit var esine doya doya sarilirsin üzme kendini şimdi bak.kafanı dagitacagin bi işin var.. sukret ki sende bi problem yok falan filan hadi toparlan elisacim
Ne güzel sarık ona olumsuz düşünceleri at kafandan herşeyin daha güzel olacağını düşün
Kuzum tetanoz hiç sıkıntı olmadı bana 2 gün geçti üstünden sadece kolumda minicik bi ağrı var o da yukarı kaldırınca başka da bişeyim olmadı bünyem sağlammışBelin nasıl oldu? Kaan paşaya laf yok
ben yapıp yedim valla hatun artık balık sezonu açıldı haftada en az 1 yicez...sende ye yahu balıktan ne çıkar ama öyle devamlı kızartma o zaman kilolar gelir...kilo işini takma sadece şimdiki halini koru yeter
betim bende tetanozdan bişey anlamadım o kadar gözüm korkmuştu ağrı ateş yok 5 gün kol oynatamamalar diye ama ben de hiçbi sorun olmadı Allaha şükürbalık ye annesi bebişe gitsin bütün faydası...özellikle büyük balık alıp at fırına öyle daha sağlıklı...ben geçen hafta levrek yedim balıkçı tarif verdi yaptım yedim...
kız hakkaten sen niye ekli değilsin listede dur ben seni ekliyim bi ara...birazdan çıkıcam o sebpten akşama anca paylaşırım listeyi
Canım başınız sağolsun Allah sabır versin...Mekanı cennet olsun dedeciğinin...okudum canım Allah kabul etsin
inşallah hayırlısı ile atlatırsın balım hsg ye gitmeden önce ağrı kesici alın diyormuş bazı doktorlar aklında bulunsun
kuzum adetin eğer bigün falan geçerse yap ama batı beklemeden yapma test...19 eylül test için iyidir bence
elisam kuzum ama böyle olmaz ki bir gün çok iyisin birgün çok kötüsün...bu nasıl bi hal yaratır üzerinde ve sağlığında canım yaa....biliyorum ki eşin yanında olsa aslında daha dirençli olacaksın ama o olmayınca sanki sarılacak dal yokmuş gibi yalnız hissediyorsun...hayat işte bazen böyle zor zamanlar gelebiliyor...bize düşen sabretmek...yalnız bence bu iş konusuna bi çare bulsanız sanki ikiniz içinde çok güzel olacak yani ya sen o tarafa ya o senin tarafa gelip iş bulsa...eminim aşılacak bi durumdur... bebek meselesine gelirsek sende biliyorsun ki hayatta herşeyin bi zamanı var...senin bi küçük yanlışın var ki nette çok kafa karıştırıcı şeyle okuyor ve moralini çabucak bozuyorsun....herkesin bünyesi farklıdr kaldı ki herkesin kaderi de farklıdır...ona bakarsan benim arkadaşın kocasına senin çocuğun olmaz dendiği halde bikaç ay sonra kız hamile kaldı doğal yoldan üstelik ilaçsız bişeysiz ve şimdi 2 yaşına girecek sıpa....eee bak bu da iyi örnek...lütfen nete kaptırma kendini...baktın ilk aşılamada olmadı o zaman biraz ara verip tüpe git kuzum ama şunu da unutma hiçbirşeyin garantisi yok...kaderinde ne zaman hamile kalmak varsa o zamana kadar bekleyeceksin ama lütfen bunu yaparken kendini bu kadar hırpalama...sadece kendine ve eşine yaparsın...evliliğini de yıpratırsın eşini de kendini de...yüzün gülsün bitanem Allah can sağlığı versin
Kaygılım nasılsın dr kontrolu nasıl gectı kordon acılmısmı
Tamam canim bugun alicamCanim keçiboynuzu özü eczanelerde 20 tl çok da lezzetli bise deneyib derim
Elisam çokk şükür tek kordona düşmüş rahatladik dr bbamiz ve tum aile :) haftaya yine kontrol var bakalım ne olacak:) sen nasılsın infolic alıyor musun
Amin canim cok yurekten istiyorum rabbim nasip etsin her isteyenefriendlyfriendly hayırlısı olsun canım inşallah sanada fayda sağlar hemencecik hamile kalırsın
Amin canim cok yurekten istiyorum rabbim nasip etsin her isteyeneelisa__ yada insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?