Kızlar ben bu haftaya çok kötü basladım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kafam dagılsın dıye dun aksam kuzenıme gıttım cok mutsuz gorunuyorsun dedı ıkı gundur dokunsan aglayacak gıbıyım bugun artık tutamayacagım galıba kendımı cok yorgun mutsuz hıssedıyorum sadece esımı yanımda ıstıyor ona sarılıp uyumak ıstıyorum ne ev ısı ne baska bırsey hıcbırsey yapmak ıstemıyorum Dua edıyorum Rabbıme bana guc sabır dayanma gucu versın dıye ben bu ay umutlanmıstım ama ondanda umudum kalmadı esım aldıklarımı duzenlı kullanmıyor dun ılacıda ıcmemıs aksam telefında soyledım cok kızıyorum sana dıye tek benım cabamla olacak bırsey degıl kı bu ben bır sayfa acmıstım hızı dusuk olup asılamayla hamıle kalan varmı dıye bır arkdasta yorum yapmıs bız %30 hızla 2 negatıf asıalama yasadık hıc asılamayla ugrasma sızın 0 dıye bogazım dugumlenıyor nefes alamıyorum artık kendımı caresız ne yapacagmı bılmez bır halde hıssedıyorum uyumak ve herseyden uzaklasmak ıstıyorum...
Elisa ben kocamin önündeki sehpaya goturuyodum içmeyecegim pekmezi diyordu sinir olurdum erkekler çabuk bikiyorlar kaldıki uzakta ama bunu kişisel algılama hepsi aynı hemen hemen o yüzden istemiyo gibi düşünme ! Ayrıca esin gelince tüm sıkıntı n gidecek ve o topiğe onu yazan akıl fukarasini lütfen düşünme bak ben iğne blummmm iğne lovely tüp hep tedavilerde n geçtik sen bir şey denemeden psikolojin çöktü Rabbine inan yöntemleri dene hayirlisiyla gelecek miniğin zaman geçtikçe insanın sabri tükeniyor ama daha bi şey denemedin en baştan yılma ve inan göreceksin
Aman rahat dogururum diyorum :) hayir 17 kilo ben 3 kilo bebis adalat mi busen bu güzel haberi verdiğin için biz sana teşekkür ederizbende klomen ve ca iğnesiyle hamile kaldım iğnenin 12. günü testte poz gördüm
ayy sen bakma baska bebişlerin kilosuna ben bi ark 2300 dogurdu suan 4.5aylık ve 8 kılo sadece anne sütüyle maşallah
Canım benimm allahım gönlündkini hayırlı kılsın inşallahAhh bı gelsın yanımda olsun canım sesını duymak bıle rahatlatıyor benı oglen arasında sadece sesını duymak ıcın aradım
Canım benim 50 gr farketti ultrasonla doğduğu kilosu
Canım benimm allahım gönlündkini hayırlı kılsın inşallah
Ben de gitmeden 2 majezik aldım canım yarım saat arayla,bi d e zaten dr işleme başlamadan alttan da ağrı kesici veriyo söyledi bana suan ağrı kesici yapıyorum diye korkma hiç kapat gözlerini aleti aparati da görme, derin derin nefes al Sadece beni o çok rahatlatmistiMogami canim dr cuma sabah majezk al hsg den once dedi
Aminnnn canım diğer arkadaşlarımızında inşallah kısa zamanda dilekleri olurÇok tesekkur ederım amın canım Rabbım hepımızın gonlune gore versın gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı ,hakkımızda hayırlı olanı gölumuzde razı kılsın
Sağol canım :) evet artık tıpta herşeye çare var aşılama tüp hepsi olur sadece ne yapacağımızı bilelim bir yol çizelim istiyorumÇok sağ ol bende takip ettim yazamadım daha önce çoook yollar yöntemler var daha başından esin gitsin sonra gelir bebişin hayirlisiyla hiç sıkma güzel canını :)
canım korkma gebelikte kolestrol artıyormuş çünkü karaciğer fazladan yağlanıyormuş doktorum dedi bunu...devletteki de yüksek çıkması normal dedi...benimde yüksek çıkmıştı...rahat olkızlaaarrrr bugün sağlık ocagında şekerime felan baktırdım rutin tahlil ayy şekerim düşük 59 okeyiz ama kollestrolum yüksek çıktııı
İnşallah canım Allah gönlüne göre nasip etsin :)Haklısın canım suan stres yapmadan beklemekten baska sansımız yok bekleyelım bakalım sonu guzel olacak ınsallah bende ınanıyorum Allah'ın ıznıyle ılk denemede gelecek melegım esının dr gıdecek olmasına sevındım canım ınsallah bır sorun cıkmaz degerler ıyı cıkar canım
İnşallah canım Allah gönlüne göre nasip etsin :)
Bende sevindim canım eşimin gidecek olmasına
Tamam canim dediklerini yapicam korkuyorum ama bu islemden sonra belkide bebegimin gelecek oldugunu dusunup dayanicam diyorumBen de gitmeden 2 majezik aldım canım yarım saat arayla,bi d e zaten dr işleme başlamadan alttan da ağrı kesici veriyo söyledi bana suan ağrı kesici yapıyorum diye korkma hiç kapat gözlerini aleti aparati da görme, derin derin nefes al Sadece beni o çok rahatlatmisti
Ben adet olduğum zaman canım :) malum çalışmalar devam ediyor boş durmuyoruz kiNaptın canım ne zaman gıdecej esın dr a
Ben adet olduğum zaman canım :) malum çalışmalar devam ediyor boş durmuyoruz ki
Sen nasıl tatlı bi hatunsun ya insanı rahatlatiyosun canım benim :)canım korkma gebelikte kolestrol artıyormuş çünkü karaciğer fazladan yağlanıyormuş doktorum dedi bunu...devletteki de yüksek çıkması normal dedi...benimde yüksek çıkmıştı...rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?