Beraber Anne Olma Yolunda

Elisa ben kocamin önündeki sehpaya goturuyodum içmeyecegim pekmezi diyordu sinir olurdum erkekler çabuk bikiyorlar kaldıki uzakta ama bunu kişisel algılama hepsi aynı hemen hemen o yüzden istemiyo gibi düşünme ! Ayrıca esin gelince tüm sıkıntı n gidecek ve o topiğe onu yazan akıl fukarasini lütfen düşünme bak ben iğne blummmm iğne lovely tüp hep tedavilerde n geçtik sen bir şey denemeden psikolojin çöktü Rabbine inan yöntemleri dene hayirlisiyla gelecek miniğin zaman geçtikçe insanın sabri tükeniyor ama daha bi şey denemedin en baştan yılma ve inan göreceksin

kızlar nasılsınız :) cok ozledım hepımınızı masallah bebısler buyumus ınsallah kucagınızıda alırsınız

Esım ıstemıyor dıye dusunmuyorum canım ıstedıgını bılıyorum hemde cok ıstıyor ama ıste erkekelerın rahatlıgından kaynaklanan ıhmalkarlık oluyor evet esım gelınce rahatlayacagım canım ınanıyorum cok sukur ınancım var canım dua ıle guc verıyorum kendıem zaten ınanıyorum olacak ama bazen yuregım acıyor daralıyor ayların verdıgı yorgunluktan kaynaklanıyor sanırım hayırlıısyla bayramı atlatalım dr umla bır yuvarlak masa toplantısı yapalım :) bakalım ne dıyecek ne karar cıkacak :)

Aman rahat dogururum diyorum :) hayir 17 kilo ben 3 kilo bebis adalat mi bu

Canım benimm allahım gönlündkini hayırlı kılsın inşallah

Çok tesekkur ederım amın canım Rabbım hepımızın gonlune gore versın gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı ,hakkımızda hayırlı olanı gölumuzde razı kılsın

Mogami canim dr cuma sabah majezk al hsg den once dedi
Ben de gitmeden 2 majezik aldım canım yarım saat arayla,bi d e zaten dr işleme başlamadan alttan da ağrı kesici veriyo söyledi bana suan ağrı kesici yapıyorum diye korkma hiç kapat gözlerini aleti aparati da görme, derin derin nefes al Sadece beni o çok rahatlatmisti

kızlaaarrrr bugün sağlık ocagında şekerime felan baktırdım rutin tahlil ayy şekerim düşük 59 okeyiz ama kollestrolum yüksek çıktııı

Çok tesekkur ederım amın canım Rabbım hepımızın gonlune gore versın gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı ,hakkımızda hayırlı olanı gölumuzde razı kılsın
Aminnnn canım diğer arkadaşlarımızında inşallah kısa zamanda dilekleri olur

Çok sağ ol bende takip ettim yazamadım daha önce çoook yollar yöntemler var daha başından esin gitsin sonra gelir bebişin hayirlisiyla hiç sıkma güzel canını :)
Sağol canım :) evet artık tıpta herşeye çare var aşılama tüp hepsi olur sadece ne yapacağımızı bilelim bir yol çizelim istiyorum

kızlaaarrrr bugün sağlık ocagında şekerime felan baktırdım rutin tahlil ayy şekerim düşük 59 okeyiz ama kollestrolum yüksek çıktııı
canım korkma gebelikte kolestrol artıyormuş çünkü karaciğer fazladan yağlanıyormuş doktorum dedi bunu...devletteki de yüksek çıkması normal dedi...benimde yüksek çıkmıştı...rahat ol

İnşallah canım Allah gönlüne göre nasip etsin :)
Bende sevindim canım eşimin gidecek olmasına

Kızlar selam Nasılsıniz
10 gündür tempolu çalışmanın verdiği yorgunluk... ve sizleri özledim
Benim bu ay dengem şaştı hem de fena.
Adetim 7 gün sürdükten sonra 5 gün geçti ve tekrardan oldum hemde hiç olmamış gibi yoğun geldi 7 gün sürdü. Dr gittik normal bi sorun yok dedi ve ben şaşkın bakıyorum adama şöyle yapalım böyle yapalım yok ilaç falan vermedi tahliller normal çıktı sadece demirim düşmüş 5 e ona da ilaç vermedi. çok sıkıldım dr değiştirmekten yeni bi dr arıyorum şimdi
Mogami tatlım beni listeye ekler misin ne de olsa umut her zaman var dimi...
4 ekim 13 yada 14.deneme sanırım

Tamam canim dediklerini yapicam korkuyorum ama bu islemden sonra belkide bebegimin gelecek oldugunu dusunup dayanicam diyorum

Ben adet olduğum zaman canım :) malum çalışmalar devam ediyor boş durmuyoruz ki

Maşallah size canım :) hadı bakalım inşallah gerek kalmaz gitmeye o zaman batın 4 ekımse ekımde gıdecek esın senınde benım esımde ekımde gıdecek ıkıncı testı yaptırmaya

canım korkma gebelikte kolestrol artıyormuş çünkü karaciğer fazladan yağlanıyormuş doktorum dedi bunu...devletteki de yüksek çıkması normal dedi...benimde yüksek çıkmıştı...rahat ol
Sen nasıl tatlı bi hatunsun ya insanı rahatlatiyosun canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…