Kaç citki canım benim normalde de yüksek cikiyosu şimdi ne oldu kimbilir :/ şekerin gayet iyi ben dr şimdi arayip öğrencem sonucumu senin yazdığını görünce aklıma geldikızlaaarrrr bugün sağlık ocagında şekerime felan baktırdım rutin tahlil ayy şekerim düşük 59 okeyiz ama kollestrolum yüksek çıktııı
Ayyy kolestrol 250 çıktıKaç citki canım benim normalde de yüksek cikiyosu şimdi ne oldu kimbilir :/ şekerin gayet iyi ben dr şimdi arayip öğrencem sonucumu senin yazdığını görünce aklıma geldi
canım böbrek sorununa takılma doktorun dediği gibi erkek bebeklerde olabiliyormuş sadece takipte ol önemli olan o... şeker için bekleyebilirsin bence çünkü bildiğim kadarıyla 24 sonrası yapılıyor genelde...benim şeker yüklemesi 26 da yapılacak... benimde glukozum 79 ama doktoruma aynı soruyu sordum yani şekerim düşük yaptırmasam mı acaba dedim adam olmaz dedi ikisi aynı şey değilmiş açlık şekeri düşük çıkıp gebelik gayette yüksek çıkabilirmiş bilgin olsunkızlar bugün devlette randevum vardı sırf cinsiyeti kesinleştireyim diye gitmiştim dr ayrıntılıya gönderdi gelmişken gireyim dedim bebişin sol böbreğinde genişleme var dedi ama doğuma kadar toparlayabilir dedi genelde erkek bebeklerde görülüyomuş bu durum ama hepde toparlıyomuş doğumdan sonra sıkıntı kalmaz dedi takibine bakılacak dedi ama şu anda yapılacak bişey yok tabikibide ultrasona göre 21+2 deyiz doktor yarın sabah gel şeker yüklemesi yapalım dedi daha erken değil mi bide dünkü tahlil sonuçlarıma göre şekerim düşük çıkmıştı yaptırmama gerek var mı acaba ben düşünmüyodum ama şimdi napsam bilemedim.. Mogami sen ne düşünürrsün erken mi bi hafta benden öndesin yaptırmadın sanırım dimi
eklerim kuzum hayırlısı olsun hakkında...doğru zamanda teşrif etsin sıpalarınız...umutsuz hayat geçer mi hatunKızlar selam Nasılsıniz
10 gündür tempolu çalışmanın verdiği yorgunluk... ve sizleri özledim
Benim bu ay dengem şaştı hem de fena.
Adetim 7 gün sürdükten sonra 5 gün geçti ve tekrardan oldum hemde hiç olmamış gibi yoğun geldi 7 gün sürdü. Dr gittik normal bi sorun yok dedi ve ben şaşkın bakıyorum adamaşöyle yapalım böyle yapalım yok ilaç falan vermedi tahliller normal çıktı sadece demirim düşmüş 5 e ona da ilaç vermedi. çok sıkıldım dr değiştirmekten yeni bi dr arıyorum şimdi
Mogami tatlım beni listeye ekler misin ne de olsa umut her zaman var dimi...
4 ekim 13 yada 14.deneme sanırım
bacım sen rahat ol miniğin keyifli olsun bana yeter...benimde 230 du en son yaptırdığımda ama iki doktorumda no problem dedilerSen nasıl tatlı bi hatunsun ya insanı rahatlatiyosun canım benim :)
inşallah doğuma kadar toparlar canım... bende 24 sonrası yapılıyo diye biliyorum yarın yaptırsam çok erken gerçekten bekiyim en iyisi.. aa öyle mi onu hiç bilmiyodum açlık şekerim düşük olunca o da öyledir diye yaptırmasam diyodum iyi oldu bunu öğrendiğim saol canım ben en az 1 ay daha bekleyip yaptırıyım en iyisicanım böbrek sorununa takılma doktorun dediği gibi erkek bebeklerde olabiliyormuş sadece takipte ol önemli olan o... şeker için bekleyebilirsin bence çünkü bildiğim kadarıyla 24 sonrası yapılıyor genelde...benim şeker yüklemesi 26 da yapılacak... benimde glukozum 79 ama doktoruma aynı soruyu sordum yani şekerim düşük yaptırmasam mı acaba dedim adam olmaz dedi ikisi aynı şey değilmiş açlık şekeri düşük çıkıp gebelik gayette yüksek çıkabilirmiş bilgin olsun
öyleymiş bacıminşallah doğuma kadar toparlar canım... bende 24 sonrası yapılıyo diye biliyorum yarın yaptırsam çok erken gerçekten bekiyim en iyisi.. aa öyle mi onu hiç bilmiyodum açlık şekerim düşük olunca o da öyledir diye yaptırmasam diyodum iyi oldu bunu öğrendiğim saol canım ben en az 1 ay daha bekleyip yaptırıyım en iyisi
öyle yapıcam canım.. tetanozu dün yaptırdım bende çok hafif ağrısı var ama pek etkilemiyo şükür yarına bişeyim kalmaz herhalde.. kız tetanozuda mı erken yaptırmışım yoksaöyleymiş bacımsen bekle 24 ten sonra gidip yaptır yüklemeyi de...tetanozu yaptırdın mı bakayım...bak ben 2 gün önce yaptırdım çok şükür hiç ağrım sızım olmadı
20.hafta tam zamanıöyle yapıcam canım.. tetanozu dün yaptırdım bende çok hafif ağrısı var ama pek etkilemiyo şükür yarına bişeyim kalmaz herhalde.. kız tetanozuda mı erken yaptırmışım yoksagerçi erkende değil 20. haftayı geçtik artık
yok yaa hiç bulantm yok, bend e acaba normal mi diye kafaya takmaya başladımPamukprncess iyiyiz cnm ağırlaştık. Erken doğum riskim var yatıyorum gününü doldurmaya çalışıyoruz şükür iyiyiz. Senin nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?
canım benim yaa elisam üzülme bak moralini yüksek tut olacak, eşin keşke düzenli kullansa ama erkekler hep böyle işteİnşallah canım dogru karar vermıssın tatlım hadı bakalım guzel haberler geelcek senden hıssedıyorum ben :)
bende günde 2 yiyorum çok seviyorumAyyy kolestrol 250 çıktınormal de çok düşük ama şimdi çıktı bakalim nolcak az yağlı ve yumurtayi kesmem lazım günde 2 yumurta yenmezki dimi :)
Canim erken daha benim az az vardı ama o haftada ama 9.haftada tavan yapmıştı , sen dua et olmasın hayatta yasayabilecegin em kötü tecrübeler den biri o tiksinme ve bulantı lar , olmaz umarım seninyok yaa hiç bulantm yok, bend e acaba normal mi diye kafaya takmaya başladımayy heyecanlı bekleyişler inş çok güzel bir doğumun olur canım benim
Yumurta asktir :)bende günde 2 yiyorum çok seviyorum
ama bulanmayacak gibi benim yaa evet kimi sağlık göstergesidir diyor. doktor bile kesin olacak gibi tedbirler söylüyor ama yokYumurta asktir :)
Bulantıların bi olumlu yönü var o da bebeğin iyi olduğunu anlıyorsun sinyal gibi yiyip çıkardıkça tamam iyi sipa diyodum ben :)
ayy keşke olmasın canım ya bulantısı olanlar mahvoluyor valla bendede hiç olmamıştı gayet güzel geçti yani sadece koku hassasiyeti olmuştu o kadar inş sendede hiç olmazya kızlar bende hiç bulantı,tiksinme yok benim gibi bu durumu yaşayan anlatsa da rahatlasamkuruntu ettim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?