Beraber Anne Olma Yolunda

kızlaaarrrr bugün sağlık ocagında şekerime felan baktırdım rutin tahlil ayy şekerim düşük 59 okeyiz ama kollestrolum yüksek çıktııı
Kaç citki canım benim normalde de yüksek cikiyosu şimdi ne oldu kimbilir :/ şekerin gayet iyi ben dr şimdi arayip öğrencem sonucumu senin yazdığını görünce aklıma geldi

Kaç citki canım benim normalde de yüksek cikiyosu şimdi ne oldu kimbilir :/ şekerin gayet iyi ben dr şimdi arayip öğrencem sonucumu senin yazdığını görünce aklıma geldi
Ayyy kolestrol 250 çıktı normal de çok düşük ama şimdi çıktı bakalim nolcak az yağlı ve yumurtayi kesmem lazım günde 2 yumurta yenmezki dimi :)

kızlar bugün devlette randevum vardı sırf cinsiyeti kesinleştireyim diye gitmiştim dr ayrıntılıya gönderdi gelmişken gireyim dedim bebişin sol böbreğinde genişleme var dedi ama doğuma kadar toparlayabilir dedi genelde erkek bebeklerde görülüyomuş bu durum ama hepde toparlıyomuş doğumdan sonra sıkıntı kalmaz dedi takibine bakılacak dedi ama şu anda yapılacak bişey yok tabiki bide ultrasona göre 21+2 deyiz doktor yarın sabah gel şeker yüklemesi yapalım dedi daha erken değil mi bide dünkü tahlil sonuçlarıma göre şekerim düşük çıkmıştı yaptırmama gerek var mı acaba ben düşünmüyodum ama şimdi napsam bilemedim.. Mogami sen ne düşünürrsün erken mi bi hafta benden öndesin yaptırmadın sanırım dimi

canım böbrek sorununa takılma doktorun dediği gibi erkek bebeklerde olabiliyormuş sadece takipte ol önemli olan o... şeker için bekleyebilirsin bence çünkü bildiğim kadarıyla 24 sonrası yapılıyor genelde...benim şeker yüklemesi 26 da yapılacak... benimde glukozum 79 ama doktoruma aynı soruyu sordum yani şekerim düşük yaptırmasam mı acaba dedim adam olmaz dedi ikisi aynı şey değilmiş açlık şekeri düşük çıkıp gebelik gayette yüksek çıkabilirmiş bilgin olsun

eklerim kuzum hayırlısı olsun hakkında...doğru zamanda teşrif etsin sıpalarınız...umutsuz hayat geçer mi hatun

Sen nasıl tatlı bi hatunsun ya insanı rahatlatiyosun canım benim :)
bacım sen rahat ol miniğin keyifli olsun bana yeter...benimde 230 du en son yaptırdığımda ama iki doktorumda no problem dediler

inşallah doğuma kadar toparlar canım... bende 24 sonrası yapılıyo diye biliyorum yarın yaptırsam çok erken gerçekten bekiyim en iyisi.. aa öyle mi onu hiç bilmiyodum açlık şekerim düşük olunca o da öyledir diye yaptırmasam diyodum iyi oldu bunu öğrendiğim saol canım ben en az 1 ay daha bekleyip yaptırıyım en iyisi

öyleymiş bacım sen bekle 24 ten sonra gidip yaptır yüklemeyi de...tetanozu yaptırdın mı bakayım...bak ben 2 gün önce yaptırdım çok şükür hiç ağrım sızım olmadı

öyleymiş bacım sen bekle 24 ten sonra gidip yaptır yüklemeyi de...tetanozu yaptırdın mı bakayım...bak ben 2 gün önce yaptırdım çok şükür hiç ağrım sızım olmadı
öyle yapıcam canım.. tetanozu dün yaptırdım bende çok hafif ağrısı var ama pek etkilemiyo şükür yarına bişeyim kalmaz herhalde.. kız tetanozuda mı erken yaptırmışım yoksa gerçi erkende değil 20. haftayı geçtik artık

ya kızlar bende hiç bulantı,tiksinme yok benim gibi bu durumu yaşayan anlatsa da rahatlasam kuruntu ettim bunu

20.hafta tam zamanı

Pamukprncess iyiyiz cnm ağırlaştık. Erken doğum riskim var yatıyorum gününü doldurmaya çalışıyoruz şükür iyiyiz. Senin nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?
yok yaa hiç bulantm yok, bend e acaba normal mi diye kafaya takmaya başladım ayy heyecanlı bekleyişler inş çok güzel bir doğumun olur canım benim

İnşallah canım dogru karar vermıssın tatlım hadı bakalım guzel haberler geelcek senden hıssedıyorum ben :)
canım benim yaa elisam üzülme bak moralini yüksek tut olacak, eşin keşke düzenli kullansa ama erkekler hep böyle işte

yok yaa hiç bulantm yok, bend e acaba normal mi diye kafaya takmaya başladım ayy heyecanlı bekleyişler inş çok güzel bir doğumun olur canım benim
Canim erken daha benim az az vardı ama o haftada ama 9.haftada tavan yapmıştı , sen dua et olmasın hayatta yasayabilecegin em kötü tecrübeler den biri o tiksinme ve bulantı lar , olmaz umarım senin

Mogami kuzum bu kadar işte tetanoz bu da bitti kaldı şeker yüklemesi sonra gelsin hazirlikliklar :)
Kuzum balık büyük severim ben cupra levrek somon gibi, Kızartma da hiç yapmadım hayatımda hem fırın yaparım soğanlı patates li Havuçlu Defne yaprağı karabiber Ohhh yarasın mete ye can a minjoslarimiza ☺

Yumurta asktir :)
Bulantıların bi olumlu yönü var o da bebeğin iyi olduğunu anlıyorsun sinyal gibi yiyip çıkardıkça tamam iyi sipa diyodum ben :)
ama bulanmayacak gibi benim yaa evet kimi sağlık göstergesidir diyor. doktor bile kesin olacak gibi tedbirler söylüyor ama yok

ya kızlar bende hiç bulantı,tiksinme yok benim gibi bu durumu yaşayan anlatsa da rahatlasam kuruntu ettim bunu
ayy keşke olmasın canım ya bulantısı olanlar mahvoluyor valla bendede hiç olmamıştı gayet güzel geçti yani sadece koku hassasiyeti olmuştu o kadar inş sendede hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…