Beraber Anne Olma Yolunda

elisa__ tatlim gecmisi okuyamadim ama gozattim biraz nolur kendini uzme esin uzaktada olsa ayni amacta ilaclarini kullaniyodur ama tabi sen yaninda olsan destek olursun sen de o da bu surecte yalniz hissetmezsiniz. Bu furum kadin icin cok yipratici ikimizde yasiyoruz biliyosun ama erkek icinde bi o kadar olumsuz etkileyici cevrede bicok baba adayi var esim nasil ozeniyo icim eriyo. Sende bebegine kavusacagin gunu dusun canim hem o zaman esim sehirdisina ciksa bile bebegim benimle olacak bebegimle gözlücez babasinin yolunu de

Duzelirim.gecer canim bazen boyle duygusalligim cokuyor esim bugun yanimda kendime geldim o benim mutlulugum tum sıkıntilarimi unutturanim artik daha iyiyim hersey guzel olacak yeterki esim saglikli sekilde yanimda olsun sabretmemiz gerekiyor edecegiz esimin kuzenin esi dogum yapti. Bebege bana nasil baktigini goruyorum.biliyorumki benim kadar esimde istiyor olacak o heyecani tatli telasi bizde yasayacagiz boyle dusunmek istiyorum

Simdi esine sımsıkı sarıl yakin bi surede rabbimin anne olmayi nasip edecegine inan ikimizde ayni zamanlarda bu yola ciktik insallah mutlulugumuzuda kisa surede birlikte yazariz canim

Simdi esine sımsıkı sarıl yakin bi surede rabbimin anne olmayi nasip edecegine inan ikimizde ayni zamanlarda bu yola ciktik insallah mutlulugumuzuda kisa surede birlikte yazariz canim

Tamam canim oyle yapacagim insallah tatlim insallah Allah'İN izniyle bu mutlulugu bizde yasayacagiz

Rahim Filmi cekinen arkadaslar filmi cekindiginiz ay korundunuz mu? Internette okudum foruma yazmislar dr ona film cekindigi ay korunma vermis radyasyon aldigin icin düşük olur bebek demis. Banada dr korunacaksin demedi aksine o ay şansın artar dedi. Siz naptiniz kizlar? @betiboop ve diger arkadaslar?

Bende yanlis hatirlamiyorsam ilacli oldugu icin bebek tutunmuyor riskli oluyor diye duymustum.doktorlarin korunma verdigini de duydum ama korunmayip hemen hamile kalan ve gayet saglikli bebege kavusanlari da biliyorum.bunun ornekleri oldukca fazla.işlem sonrasi tupler iyicene açildigi için bebek şansi da artiyor.bence sen doktorun dedigini baz al.aklını karistirma.herkes farkli bisiy diyor cunku:/

Kizlar bne geldim oglumu uyuttum :) 7gunluk olduk sarilik olduk pazartesi hastanede yattik dun ciktik tum gun uyuyodu sipa simdi cipil cipil gozerle uyumicam diyo zor uyutuyorum :) gelelim dogumaaaa:)
Sali gunu sabah bi bel sirt agrisiyla uyandim yarim saat surdu gecti yalanci sanci heralde dedim umursamasim oglen bebek mevlidine gittim ordan annemlere yemege gittik orda yine bi yokladi agri gecti 10da eve geldik bu sefer agrim basladi ama 23.30a kadar gecmeyince acile gittik (gidismiz de ayri bi macera tabi babamizin panigi beni gulmekten yerlere yatirdi arabanin kapisini acamayip bagajdan girmeye calismasi hala gozumun onune geliyo da gulemiorum su an dikislerim aciyor ) nstye bagladilar Bebek yorulmus tatli az ywmissin biseyi dusmus dediler serum baglandi tekrar nstde bakildi ama sanci cikti acilmaya baktilar parmak ucu kaar dediler drum da bu gece kalsin demis yatis yaptim 2de tekrar bakildi 1cm acilma ben sabaha kadar ara ara sanci cektim sanci yokken de hemsirelerle gulustuk ben kolumu cekip durdugum icin damar yolu acamadilar ilkini de patlatmisim :) sabah 9a dogru nst de sancilar duzene girince dr acilma olsun diye fitil koydurdu rahim agzina bi de serum yedim benm sancilar 11de gelmeye basladi ben diyorum yeter artik allahim ebe diyo yok bu sanci daha yetmez aksam 3oldu , 5cm acilma olmus dr bakarken suyum patladi ama bebek geride daha dedi bekledik bekledik kanala girmedi ve benm sancilar cok siddetlendi nolur sezeranla alin arhik dayanamiyom dedim ebeyle konustular tamam dediler 15.30da ameliyathaneye girdim 16.00da uyandim odaya aldilar ben zar zor gozlerimi acmaya calisirken hemsire kuzumu gogsume yanastirdi annesi bak bak diye o da gozlerini kocaman acmis elleriyle yuzumu tutmaya calisyodu o an disinda o aksami net hatirlamiyorum kizlar cok guzel bi duyguydu rabbim hepinize yasatsin insallah uykusuZ ama mutluyum :)

Okurken heyecanini yasadim insan kendini esini hayal ediyo boyle guzel anlarda ne mutlu sana rabbim hep mutlu kilsin seni ve ailenizi Allah uzun ömür versin ogluna. Bende cuma rahim filmi cekincem sen benim bos gebeligimide kimyasalida hatirlarsin kimyasalda dusuk yaptigimda ben hissetmistim ama soyleyememistim demistin. Sen yeni anne oldun bana da dua eder misin canim

Keske okumasaydim bu yaziyi su an cok tedirgin oldum ama evet haklisin dr um ne derse onu yapicam hakkimda hayirlisi

Canim benim evet uzulmeni istemedim rabbim bir daha yasatmaain insllah filmini cekinceksin sonra da bebisin gelecek ben de her gun dua edicem sana ve diger kizlara bu guel duyguyu yasamaniz icin sen icini ferah tut gerisi cok guzel gelecek canm

Keske okumasaydim bu yaziyi su an cok tedirgin oldum ama evet haklisin dr um ne derse onu yapicam hakkimda hayirlisi
Vala canim seni tedirgin etmek istemezdim ama bende bildiklerimi soyledim sadece.doktorun soyledigi onemli.kesin korunman lazim demedigi surece korunma.korunmayip hamile kalanlarda düsük oldugunu da hic duymadim:) korkma o nedenle:)

Canim dediğim gibi ilk 4 5 gün de zaten önermiyo, ama sonrasında ben sakinca görmedim olumlu örnekleri okudum . Bi de bende hsg için kullandığım antibiyotik mantar yapmıştı mantar için iki krem ve tablet ilaç kullanıyorum, ona rağmen geldi minnos um hiç umudum yoktu ben de okumuştum mantar varsa bebek olmaz düsuk olur falab.. sen düşünme bunları 3 4 gün ilişki olmayacak sonra devam

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın..ben bildiğin gibi hiç bir değişiklik yok

Bende iyiyim canım çok şükür..Tıp Fakültesine gittik eşimden detaylı Sperm testi kan testi ve ultrason istendi Sperm testini ve kanı yaptırdık bi ultrason kaldı onuda cuma günü yaptiracaz bu arada bende bu ay farklı olarak soğan kuru yapıyorum bizde böyle çabalıyoruz işte...canım aşılama yaptiracaktıniz ne oldu?

Canım doktor ocağa kadar bekleyin olur çocuğunuz dedi olmazsa ocaktan sonra yaparız aşılamayı dedi biraz maddi olarak problem var o yüzden ocak ayına kaldı bizim iş..eşinin sonuçları iyi çıkar canım soğan kuru deyince aklıma geldi ben dun gece rüyamda elma yer gibi soğan yediğimi görmüştüm çok erken gelmiş

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah doğal yoldan gelir bebişin. .Eşim bugün sonuçları almaya gitti ilk Sperm testinde Sperm sayısı az çıkmış ikincide hiçbi sorun yok demiş laboratuardaki inceleyen kişi ama tam emin olmak için bayramdan sonrasına 1 Sperm testi daha istemiş sonuçları vermemiş sonraki testten sonra alacak mışız. .bizde de durumlar böyle ilerliyor canım sanırım sorun bende esimde bı sıkıntı çıkmaz ise ben hsg klomen ne gerekiyo sa yapıcam artık..

ama bulanmayacak gibi benim yaa evet kimi sağlık göstergesidir diyor. doktor bile kesin olacak gibi tedbirler söylüyor ama yok
Canım benim diş sorunum olmasaydı gül gibi gecirirdim hamileliğimi çünkü hiç bulantım olmadı sadece 9.haftalarda lahana kokusundan tiksinmiştim o kadar başkada olmadı inşaAllah güzel gecer hamileliğin

Canım o kadar sancıdan sonra sezeryan olmasi kötü olmuş ama sende bebeğin de sağlıklı ya gerisi önemli değil hepsi geçiyor onların gözlerine bakınca insan tüm acısını unutuyor rabbim evladini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…