Beraber Anne Olma Yolunda

Pamukprncess canim günduz işteyken seni tebrik edemedim. Canim arkadasim hayirli olsun hamileligin gozunuzaydin olsun.. senin kacinci denemede oldu ilk klomen kullanmanmıydı?
teşekkür ederim canım önemli değil ilk klomen denememde oldu.. bende rahim tersliği vardı bi de hamileliği azcık geciktirebilecek bi sebep olabailir her şey yolundaydı ama ben 5. denemede artık olsun istedim klomen kullandım

korkmama sebep yok yani elifim oğlun nasıl bakim kaç aylıksınız

gecmiş lsn canım sarılıgı atlatmıssınızz ne güzel anlatmıssın sağlıklı ömürlü olsun bebişin maşallah :)

güzeller güzeller yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende.. kendim istemesem tahlili haberim olmayacaktı

canlarım güzel arkadaşlarım nasılsınız? @betiboop 26 haftalık olmuşsun kuzum maşallahhh :) elisa__ mm nasılsın tatlım ? @KAYGILI mmm kuzum bebişin kordonu açılmış çokkk şükürr sıpa size aksiyon yaşattı. Pamukprncess hoşgeldin dolu geldin :) çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

güzeller güzeller yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende.. kendim istemesem tahlili haberim olmayacaktı
boll boll su iç bulantıların başladımı bilmiyorum ama başlamadıysa bu zamanlarının iyi değerlendir :)

Günaydın fistigim 26 bitti bile bugün teyzesi ☺bizim Tayfadan ilk sen doguracaksin canım nasıl bebisin sen nails ağrılar geçti mi

yok yaa hiç bulantm yok, bend e acaba normal mi diye kafaya takmaya başladım ayy heyecanlı bekleyişler inş çok güzel bir doğumun olur canım benim

İnş cnm. Benim 8.haftafa yanma hafşf bulantı vardı. Şiddetli kusmalar 9da başladı 10. Hafta maximuma ulaştı. İnş senin rahat geçer. Ama kustukça şükrediyosun bebiş iyi diye

İnş cnm. Benim 8.haftafa yanma hafşf bulantı vardı. Şiddetli kusmalar 9da başladı 10. Hafta maximuma ulaştı. İnş senin rahat geçer. Ama kustukça şükrediyosun bebiş iyi diye
olur belki o zaman :) bulantım daha erkendir belki

blummmm canım bizde aspirinden igneye geçtik sen nerenden vuruluyon bugün sağlık ocağında vurulduk koldan acıdı ya bide senin ilacın adı ne canım?

Tesekkur ederım canım iyiyim çok sukur sen nasılsın agrıların nasıl oldu hazırlıklar ne durumda :)

Günaydın kızlar bu aralar çok yazamiyorum ama okuyorum, takipteyimm. A afrodit26 senin o anlatısını da minnak yavrunu da yerim :) Rabbim mutlulugunuzu, aile birliginizi daim etsin canimm. Bebisini kokla bizim için bolbol.
elisa__ arada moral mi bozulmuş sanki? Yok moral bozukluğu, yasak demedik mi? Pis kaka öyle huysuz düşünceler
Bizi merak edenlere, ben birden gobuslendim, sanki bi sabah kalktim kaan büyümüş karnımda. Soklardayim hala. Bel agrilarim oluyor akşamları ufak ufak, son ay nolcaz bilmiyorum.

Günaydın fistigim 26 bitti bile bugün teyzesi ☺bizim Tayfadan ilk sen doguracaksin canım nasıl bebisin sen nails ağrılar geçti mi
ayyy maşallahhh bizimde yarın 31 bitiyor :) geçti canım çok şükür sadece çok yorulduğumda bel ağrım oluyor.oda artık kaçınılmaz :) isim ne düşünüyorsunuz canım ??

Tesekkur ederım canım iyiyim çok sukur sen nasılsın agrıların nasıl oldu hazırlıklar ne durumda :)
kuzumm ağrılar geçti çokkkk şükürrr :) geceleri biraz ağrım oluyor bide çok yorulunca bel ağrım.siz neyaptınız ekime az kaldıııı :)

vala az kaldı ama bana zaman hiç geçmiyor sanki :) iyiyim çok şükür canım.sen nasılsın asıl ? nasıl bebeiş doğal mı geldi ?
KLOMEN KULLANDIM CANIM aslında sıkıntımız yoktu da ben beklemek istemedim çok .. ayy bende bakıp bakıp o aşamalara gelebileck myim diye düşünüyorum, sizi gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…