- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
teşekkür ederim canım önemli değilPamukprncess canim günduz işteyken seni tebrik edemedim. Canim arkadasim hayirli olsun hamileligin gozunuzaydin olsun.. senin kacinci denemede oldu ilk klomen kullanmanmıydı?
korkmama sebep yok yaniCanım benim diş sorunum olmasaydı gül gibi gecirirdim hamileliğimi çünkü hiç bulantım olmadı sadece 9.haftalarda lahana kokusundan tiksinmiştim o kadar başkada olmadı inşaAllah güzel gecer hamileliğin
gecmiş lsn canım sarılıgı atlatmıssınızz ne güzel anlatmıssın sağlıklı ömürlü olsun bebişin maşallah :)Kizlar bne geldim oglumu uyuttum :) 7gunluk olduk sarilik olduk pazartesi hastanede yattik dun ciktik tum gun uyuyodu sipa simdi cipil cipil gozerle uyumicam diyo zor uyutuyorum :) gelelim dogumaaaa:)
Sali gunu sabah bi bel sirt agrisiyla uyandim yarim saat surdu gecti yalanci sanci heralde dedim umursamasim oglen bebek mevlidine gittim ordan annemlere yemege gittik orda yine bi yokladi agri gecti 10da eve geldik bu sefer agrim basladi ama 23.30a kadar gecmeyince acile gittik (gidismiz de ayri bi macera tabi babamizin panigi beni gulmekten yerlere yatirdi arabanin kapisini acamayip bagajdan girmeye calismasi hala gozumun onune geliyo da gulemiorum su an dikislerim aciyor) nstye bagladilar Bebek yorulmus tatli az ywmissin biseyi dusmus dediler serum baglandi tekrar nstde bakildi ama sanci cikti acilmaya baktilar parmak ucu kaar dediler drum da bu gece kalsin demis yatis yaptim 2de tekrar bakildi 1cm acilma ben sabaha kadar ara ara sanci cektim sanci yokken de hemsirelerle gulustuk ben kolumu cekip durdugum icin damar yolu acamadilar ilkini de patlatmisim :) sabah 9a dogru nst de sancilar duzene girince dr acilma olsun diye fitil koydurdu rahim agzina bi de serum yedim benm sancilar 11de gelmeye basladi ben diyorum yeter artik allahim ebe diyo yok bu sanci daha yetmez aksam 3oldu , 5cm acilma olmus dr bakarken suyum patladi ama bebek geride daha dedi bekledik bekledik kanala girmedi ve benm sancilar cok siddetlendi nolur sezeranla alin arhik dayanamiyom dedim ebeyle konustular tamam dediler 15.30da ameliyathaneye girdim 16.00da uyandim odaya aldilar ben zar zor gozlerimi acmaya calisirken hemsire kuzumu gogsume yanastirdi annesi bak bak diye o da gozlerini kocaman acmis elleriyle yuzumu tutmaya calisyodu o an disinda o aksami net hatirlamiyorum kizlar cok guzel bi duyguydu rabbim hepinize yasatsin insallah uykusuZ ama mutluyum :)
boll boll su iç bulantıların başladımı bilmiyorum ama başlamadıysa bu zamanlarının iyi değerlendir :)güzeller güzelleryoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende.. kendim istemesem tahlili haberim olmayacaktı
kızzz blummm sen neara 20 haftalık oldun maşallah ya zaman nasıl geçiyorgecmiş lsn canım sarılıgı atlatmıssınızz ne güzel anlatmıssın sağlıklı ömürlü olsun bebişin maşallah :)
canımm valla bende anlamadım nasıl hızlı gecıyo zaman :)siz dogurcaksınız sıra bizze gelicek inş.:)kızzz blummm sen neara 20 haftalık oldun maşallah ya zaman nasıl geçiyor
Günaydın fistigim 26 bitti bile bugün teyzesi ☺bizim Tayfadan ilk sen doguracaksin canım nasıl bebisin sen nails ağrılar geçti micanlarım güzel arkadaşlarım nasılsınız? @betiboop 26 haftalık olmuşsun kuzum maşallahhh :)elisa__ mm nasılsın tatlım ? @KAYGILI mmm kuzum bebişin kordonu açılmış çokkk şükürr sıpa size aksiyon yaşattı. Pamukprncess hoşgeldin dolu geldin :) çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
yok yaa hiç bulantm yok, bend e acaba normal mi diye kafaya takmaya başladımayy heyecanlı bekleyişler inş çok güzel bir doğumun olur canım benim
olur belki o zaman :) bulantım daha erkendir belkiİnş cnm. Benim 8.haftafa yanma hafşf bulantı vardı. Şiddetli kusmalar 9da başladı 10. Hafta maximuma ulaştı. İnş senin rahat geçer. Ama kustukça şükrediyosun bebiş iyi diye
olur belki o zaman :) bulantım daha erkendir belki
canlarım güzel arkadaşlarım nasılsınız? @betiboop 26 haftalık olmuşsun kuzum maşallahhh :)elisa__ mm nasılsın tatlım ? @KAYGILI mmm kuzum bebişin kordonu açılmış çokkk şükürr sıpa size aksiyon yaşattı. Pamukprncess hoşgeldin dolu geldin :) çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
ayyy maşallahhh bizimde yarın 31 bitiyor :) geçti canım çok şükür sadece çok yorulduğumda bel ağrım oluyor.oda artık kaçınılmaz :) isim ne düşünüyorsunuz canım ??Günaydın fistigim 26 bitti bile bugün teyzesi ☺bizim Tayfadan ilk sen doguracaksin canım nasıl bebisin sen nails ağrılar geçti mi
vala az kaldı ama bana zaman hiç geçmiyor sanki :) iyiyim çok şükür canım.sen nasılsın asıl ? nasıl bebeiş doğal mı geldi ?maysu teşekkür ederim canım nasılsın bakalım doğuma az kala :)
kuzumm ağrılar geçti çokkkk şükürrr :) geceleri biraz ağrım oluyor bide çok yorulunca bel ağrım.siz neyaptınız ekime az kaldıııı :)Tesekkur ederım canım iyiyim çok sukur sen nasılsın agrıların nasıl oldu hazırlıklar ne durumda :)
KLOMEN KULLANDIM CANIMvala az kaldı ama bana zaman hiç geçmiyor sanki :) iyiyim çok şükür canım.sen nasılsın asıl ? nasıl bebeiş doğal mı geldi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?