Beraber Anne Olma Yolunda

Günaydın canım evet canım bende bir moral bozuklugu var ama 3 güne göre daha iyiyim bugun esım geldı gıttı esımın yanımda olması guc verıyor bana sızede masallah kaan buyusunde gelsın annesı :)

kuzumm ağrılar geçti çokkkk şükürrr :) geceleri biraz ağrım oluyor bide çok yorulunca bel ağrım.siz neyaptınız ekime az kaldıııı :)

Sevındım canım
Ahh kuzum ya bu haftaya kotu basladım ama bugun ıyıyım bıraz esım ılaclarını aksatsada aldıklarımı duzenlı yemesede zaman gecıyor o yuzden bılmıyorum sonu ne olacak bende ınfolıc sabah aksam 1 tane ıcıyorum regl bıttı dun ıtıbarıyle calısmalara basladık :) ekım ola hayrola dıyorum artık :)

aaa eşin yanında mı ?

Vala canim seni tedirgin etmek istemezdim ama bende bildiklerimi soyledim sadece.doktorun soyledigi onemli.kesin korunman lazim demedigi surece korunma.korunmayip hamile kalanlarda düsük oldugunu da hic duymadim:) korkma o nedenle:)
Yok canim ben internette forumda okudum yaziyi o tedirgin etti. Heoiniz sagokun canim desteginiz icin

Bana antibiyotik vermedi canim bizde 2 gun korunuruz sanirim pazartesi 11.gun baslariz calismalara hayirlisi Allahtan

Maysu mm çok şükür çıkardı yaramazim bizi korkutmustu epey :) sizde büyüdunuz hayirlisiyla 32 den sonra rahat nefes alacaksın ve de artik dogsalarda hayata tutunuyor seviyesinde allahın izniyle :)

inşallah canım......ya illa bi sorun arama canım yoksa yoktur öle düşünme olumlu düşün doktor bize dediki bu iş zar atmaya benzer bazan kadın 6 atar erkek atamaz baazan erkek 6 atar kadın atamaz ikisi birden 6 atması lazım inşallah 6-6 gelir ne diyelim

Maysu mm çok şükür çıkardı yaramazim bizi korkutmustu epey :) sizde büyüdunuz hayirlisiyla 32 den sonra rahat nefes alacaksın ve de artik dogsalarda hayata tutunuyor seviyesinde allahın izniyle :)
kaygılım normal doğum yapıcan mı yoksa sezeryan mı olcak az kalmış doğuma maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

KK nın güzel hamişleri size birşey sormak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevınırım.
Bizde 10 aydır bebiş istiyoruz rabbim tez zamanda nasip eder inşallah sormak istediğim şu yumurtlama döneminde birlikte olduktan hemen sonra ciddi kasıklarıma kramplar gırıyo adet sancısı gıbı hıssedıyorum bır 10 dakıka kadar bunun nedenı ne olabılır gecen ayda oldu bu ayda oldu bebıs gelıyomu acaba boyle olup hamıle kalan varmı?

kaygılım normal doğum yapıcan mı yoksa sezeryan mı olcak az kalmış doğuma maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Arsinlim amin tek kordon var boynumuzda allah izin verirse normal doğum istiyorum bugün gelse yok demem habire is yürüyüş yapıyorum ki insin gelsin sen nasılsın :) bide fındık yiyorum kv ahh be emek veriyorlar bunu toplamaya yetiştirmeye diyo çokk diyorum aklım sende :)

allah gönlüne göre versin canım allah bi avazda kurtarsın cesaretine hayran bu arsinli afiyet olsun canım toplaması zevkli aslında da geri ye kalan işleri zor bide üretici emeğinin karşılığını alamıyor her tarım ürünğnde olduğu gibi

Canim valla bi sorun olmadıktan sonra geliyo bebisler biz 1 buçuk senedir istiyoruz halen bişey yok 6-6 yi denk mi getiremedik bi türlü bilemedim sorun nerde benden sonra evlenenlerin çoğu hamile kimisi doğurdu insan kendini eksik hissediyo ailelerde çok istiyo o yüzden bi an once olsun istiyorum ama nasip ten ötesi yok...birde akıl vermeleri yokmu doktora gidin sorununuz varsa tedavi olun vs..vs..hepten strese sokuyorlar insanı

canım hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri napalım bizimde kaderimiz de böyle sınanmak varmış seni çok iyi anlıyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

canım hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri napalım bizimde kaderimiz de böyle sınanmak varmış seni çok iyi anlıyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

İlk evlendigimiz zamanlarda bi kadın sormuştu bebek varmı diye yok düşünmüyoruz demiştim kadınında bi tanıdığı varmış onlarda bebek dusunmemisler bi süre istedikleri zamanda olmamış demişti kadın olabilir ama bizde öyle olmaz heralde demiştim sanki garantisi varmış gibi hiç ummadığım şey başıma geldi

hiç sorma bende hiç böyle bir problemle karşılaşırım diye hiç düşünmemiştim aklımın ucundan bile geçmezdi 18 aydır mücadele ediyoruz ama nasip değil napalım sorana da allah nasip etmiyor ben napabilirim diycende işte olmuyo insan bunalıyo ya sanki hiç bir zaman olmayacakmış gibi geliyor

Aynen canım anneme bile anlatmiyorum bu konuda birsey işte o doğurmus bu hamileymis diyo ne yapayım herkesin çocuğu kendine diyorum gecistiriyorum ama içim içimi yiyo tabiki..

Vala canim hamilelikle bi ilgisi var mi bilmiyorum ama bende benzer bi sorun yasamistim.sonrasinda hamilr kaldim.ama bu agrilarin sebebi enfeksiyondu.iliski sirasinda da sonrasinda da kasiklarimda,karnimda ciddi agrilar oluyordu.doktora gittigimde hem idrar yollarinda hemde altta enfeksiyon oldugunu gorduk.bi doktora git derim ben yine de.ne olur ne olmaz.en azindan bebek gelmeden bi rahatsizlik varsa onlemini almis olursun

ayyy maşallahhh bizimde yarın 31 bitiyor :) geçti canım çok şükür sadece çok yorulduğumda bel ağrım oluyor.oda artık kaçınılmaz :) isim ne düşünüyorsunuz canım ??
Isim CAN kuzum inşallah ; sizin Asya mi?
Ağrılar olacak kilo aldik ca baskı artıyor benim de ara ara yokluyo bel ağrısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…