Beraber Anne Olma Yolunda

canım bana doktor ne korunması bu ay olma olasışığı cok yüksek kaçırma demişti ama malesef olmadı ama en güzel örnek betiboop :)
Insallah kisa surede mutlu haberi alirsin canim. Dr da bana bu ay sansin var dedi hic korunmadan bahsetmedi o yuzden düşük okur diye okuyunca tedirgin oldum

Ne mutlu nasip etmis rabbim tum bunlara ragmen. Benim bu ay rahim filmi onumuzdeki ay klomen. Catlatma ignesi olmus muydun? Klomen kullandigin ay yum takibi oluyor mu adetin kacinci gunu cagiriyo?

Aynen canım anneme bile anlatmiyorum bu konuda birsey işte o doğurmus bu hamileymis diyo ne yapayım herkesin çocuğu kendine diyorum gecistiriyorum ama içim içimi yiyo tabiki..
Ayniyiz seninle canim icimde acisi bu kadar yogunken disariya nasil bu kadar rol yapabiliyorum sasıyorum kendime

aaaa canım cok sagol tedavı olduktan sonramı hamıle oldun

Ne mutlu nasip etmis rabbim tum bunlara ragmen. Benim bu ay rahim filmi onumuzdeki ay klomen. Catlatma ignesi olmus muydun? Klomen kullandigin ay yum takibi oluyor mu adetin kacinci gunu cagiriyo?
adetin 3. günü kan testi yaptı ve 5. günü ilaca başladım yum takibi oluyo ve çat iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyo.. ama benim çat. iğnesi öncesinde uzayan akıntı geldi bence çatlamıştı iğne günü

Anladim canim ben bu ay hsg odaklanayim olmazsa klomen denicez insallah olur bu ay

Canim yumurta takibini özelde mi devlette mi yaptırdın?

Oyle ama unuttum bile o gozleri gordukten sonra :) amin canim cumlemizin ..
gecmiş lsn canım sarılıgı atlatmıssınızz ne güzel anlatmıssın sağlıklı ömürlü olsun bebişin maşallah :)
Amin canim benim sagol :)

aynı anda yazmışız inş afroditim inş geçmiş herhalde sarılık tatlım güneşlendir arada bebişi
Kalp kalbe karsiymis canm :) gecti cok sukur canm dr da oyle dedi cikaricaz artik yavas yavas ...
Bak bebis geldi bundan sonrasi nasil gecti anlmicaksin bi bakicaksin kucaginda cipil cipil bakan bi cift goz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…