- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Insallah kisa surede mutlu haberi alirsin canim. Dr da bana bu ay sansin var dedi hic korunmadan bahsetmedi o yuzden düşük okur diye okuyunca tedirgin oldumcanım bana doktor ne korunması bu ay olma olasışığı cok yüksek kaçırma demişti ama malesef olmadı ama en güzel örnek betiboop :)
Ne mutlu nasip etmis rabbim tum bunlara ragmen. Benim bu ay rahim filmi onumuzdeki ay klomen. Catlatma ignesi olmus muydun? Klomen kullandigin ay yum takibi oluyor mu adetin kacinci gunu cagiriyo?teşekkür ederim canım önemli değililk klomen denememde oldu.. bende rahim tersliği vardı bi de hamileliği azcık geciktirebilecek bi sebep olabailir her şey yolundaydı ama ben 5. denemede artık olsun istedim klomen kullandım
Ayniyiz seninle canim icimde acisi bu kadar yogunken disariya nasil bu kadar rol yapabiliyorum sasıyorum kendimeAynen canım anneme bile anlatmiyorum bu konuda birsey işte o doğurmus bu hamileymis diyo ne yapayım herkesin çocuğu kendine diyorum gecistiriyorum ama içim içimi yiyo tabiki..
aaaa canım cok sagol tedavı olduktan sonramı hamıle oldunVala canim hamilelikle bi ilgisi var mi bilmiyorum ama bende benzer bi sorun yasamistim.sonrasinda hamilr kaldim.ama bu agrilarin sebebi enfeksiyondu.iliski sirasinda da sonrasinda da kasiklarimda,karnimda ciddi agrilar oluyordu.doktora gittigimde hem idrar yollarinda hemde altta enfeksiyon oldugunu gorduk.bi doktora git derim ben yine de.ne olur ne olmaz.en azindan bebek gelmeden bi rahatsizlik varsa onlemini almis olursun
çok teşekkür ederim inş bu sefer sağlıklı olur
adetin 3. günü kan testi yaptı ve 5. günü ilaca başladım yum takibi oluyo ve çat iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyo.. ama benim çat. iğnesi öncesinde uzayan akıntı geldi bence çatlamıştıNe mutlu nasip etmis rabbim tum bunlara ragmen. Benim bu ay rahim filmi onumuzdeki ay klomen. Catlatma ignesi olmus muydun? Klomen kullandigin ay yum takibi oluyor mu adetin kacinci gunu cagiriyo?
Anladim canim ben bu ay hsg odaklanayim olmazsa klomen denicez insallah olur bu ayadetin 3. günü kan testi yaptı ve 5. günü ilaca başladım yum takibi oluyo ve çat iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyo.. ama benim çat. iğnesi öncesinde uzayan akıntı geldi bence çatlamıştıiğne günü
inş olur canım ama klomenle ihtimal daha yüksek yollar açıksaAnladim canim ben bu ay hsg odaklanayim olmazsa klomen denicez insallah olur bu ay
Ayniyiz seninle canim icimde acisi bu kadar yogunken disariya nasil bu kadar rol yapabiliyorum sasıyorum kendime
adetin 3. günü kan testi yaptı ve 5. günü ilaca başladım yum takibi oluyo ve çat iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyo.. ama benim çat. iğnesi öncesinde uzayan akıntı geldi bence çatlamıştıiğne günü
ÖZELDEN CANIM ADETİN 5. GÜNÜNDEN İtibaren zaten bi kere ödeme yaptım 15. gün gittim en sonCanim yumurta takibini özelde mi devlette mi yaptırdın?
Oyle ama unuttum bile o gozleri gordukten sonra :) amin canim cumlemizin ..Canım o kadar sancıdan sonra sezeryan olmasi kötü olmuş ama sende bebeğin de sağlıklı ya gerisi önemli değil hepsi geçiyor onların gözlerine bakınca insan tüm acısını unutuyor rabbim evladini sana bağışlasın
Amin canim benim sagol :)gecmiş lsn canım sarılıgı atlatmıssınızz ne güzel anlatmıssın sağlıklı ömürlü olsun bebişin maşallah :)
afroditim eçk kokusunu doya doyaaOyle ama unuttum bile o gozleri gordukten sonra :) amin canim cumlemizin ..
Amin canim benim sagol :)
Mgulum canim cok sevindim allah saglikla kavustirsun sizi :)ÖZELDEN CANIM ADETİN 5. GÜNÜNDEN İtibaren zaten bi kere ödeme yaptım 15. gün gittim en son10 günlük bi muayene süresi var ya bi de
aynı anda yazmışızMgulum canim cok sevindim allah saglikla kavustirsun sizi :)
Ayy insallah yaa cok istiyorum icim kipir kipirinş olur canım ama klomenle ihtimal daha yüksek yollar açıksa
Sen tedavi oldun mu canimCanim İnşallah Rabbim bebişlerimizi bize nasip ettiğinde unutucaz bu günleride..
olcak olcak bak senin sıkıntın yok bi kere oldu bence yine olacak belkide hızlandırıcı işler olmalıyımış ondan nazlanıyorlarmışAyy insallah yaa cok istiyorum icim kipir kipir
Kalp kalbe karsiymis canm :) gecti cok sukur canm dr da oyle dedi cikaricaz artik yavas yavas ...aynı anda yazmışızinş afroditim inş geçmiş herhalde sarılık tatlım güneşlendir arada bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?