Beraber Anne Olma Yolunda

olcak olcak bak senin sıkıntın yok bi kere oldu bence yine olacak belkide hızlandırıcı işler olmalıyımış ondan nazlanıyorlarmış
Benim eylulde dis gebelikten kurtaj ocakta kimyasaldan dusuk oldu dahada hamile kalamadim. Insallah dedigin gibidir arkadasim insallah hsg ile olur. Dun aksam gidemedik birazdan esimle eczaneye gidip hunnap keciboynuzu ozu alcaz. Bide bitter cikolatada spermi artiriyomus duydunuz mu?

aaaa canım cok sagol tedavı olduktan sonramı hamıle oldun
Ben zamani tam hatirlamiyorum ama ya 1 ya da 2 ay sonra hamile kalmistim.antibiyotik fitil kullanmistim. tabi farkli sebeplerden dolayi sağliksiz bi gebelik oldugu icin kurtaj oldum.eger enfeksiyon varsa da tedavi olmuş olursun.ins kisa surede kavuşursun yavruna:)

Sen tedavi oldun mu canim

Canim ben bir defa devlete bir defada özel doktora gittim ikiside yumurtalıklarda ilgili bişey demedi sağlıklı dediler hormon testi yaptırdım onlarda normal çıkmıştı 1 seneyi geçti doktora gitmedim hiç son durum ne bilmiyorum adetler biraz düzensizleşti 31-36-40 günleri arasında geldi 1 senedir.normalde 30 31 günde gelirdi adetim..baya. dan sonra eşim test verecek yine inşallah bi sıkıntı çıkmazsa ben doktora gidecem hsg çekilirim büyük ihtimalle..

evet o artttırıyo ve ilişiden önce türk kahvesi de iyi geliyo

Kalp kalbe karsiymis canm :) gecti cok sukur canm dr da oyle dedi cikaricaz artik yavas yavas ...
Bak bebis geldi bundan sonrasi nasil gecti anlmicaksin bi bakicaksin kucaginda cipil cipil bakan bi cift goz :)
ayy ne güzeldir şimdi inş canım benm ya

göğüslerinde şişlik bide ağrı oluyo mu canım prolaktin tavan yapmış olabilir

Hormonlarinda bisey yoktur bence ama evet esin test versin bisey cikmaz insallah sonra dr a gidip bi yol cizersiniz. Gerci yas ta onemli ben 30 yasindayim birazda o yuzden aceleciyim 1.5 yilda 2 de kayip olunca telkin edemiyorum kendimi

Kizlar yarin sabah 11.30da rahim filmi cekinicem bu filmin sebep olmasi bebegimin gelmesi icin dua eder misiniz bana

Keciboynuzu almak icin eczaneye ugradik hunnap yok dedi sonra aktara gittik keciboynuzu yeni mahsul hataydan geldi yeni dedi. Aldim bende sabah aksam hazirlicam esime bu aksamdan itibaren

Hormonlarinda bisey yoktur bence ama evet esin test versin bisey cikmaz insallah sonra dr a gidip bi yol cizersiniz. Gerci yas ta onemli ben 30 yasindayim birazda o yuzden aceleciyim 1.5 yilda 2 de kayip olunca telkin edemiyorum kendimi

İnşallah bi sıkıntı çıkmazsa ben gidicem doktora benimde yaş 25..canım inşallah hsg vesile olur hamile kalmana..

Dualarimiz seninle canim insallah bebegin saglikli sekilde gelecek en kisa zamanda ra Rabbim kolayligini versin canim

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma

Eklentiler

• _20150914_085839.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Ooyy maşallah kuzuya Rabbim sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin canım

Oy ya :) benim kuzum da gelsin artık okuyunca heveslendim amaaaa... doya doya kokla kuzuyu emi

Aman aman minnosa bak maşallah Allah nazardan saklasin pamuk gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…