- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Benim eylulde dis gebelikten kurtaj ocakta kimyasaldan dusuk oldu dahada hamile kalamadim. Insallah dedigin gibidir arkadasim insallah hsg ile olur. Dun aksam gidemedik birazdan esimle eczaneye gidip hunnap keciboynuzu ozu alcaz. Bide bitter cikolatada spermi artiriyomus duydunuz mu?olcak olcak bak senin sıkıntın yok bi kere oldu bence yine olacak belkide hızlandırıcı işler olmalıyımış ondan nazlanıyorlarmış
Ben zamani tam hatirlamiyorum ama ya 1 ya da 2 ay sonra hamile kalmistim.antibiyotik fitil kullanmistim. tabi farkli sebeplerden dolayi sağliksiz bi gebelik oldugu icin kurtaj oldum.eger enfeksiyon varsa da tedavi olmuş olursun.ins kisa surede kavuşursun yavruna:)aaaa canım cok sagol tedavı olduktan sonramı hamıle oldun
Sen tedavi oldun mu canim
evet o artttırıyo ve ilişiden önce türk kahvesi de iyi geliyoBenim eylulde dis gebelikten kurtaj ocakta kimyasaldan dusuk oldu dahada hamile kalamadim. Insallah dedigin gibidir arkadasim insallah hsg ile olur. Dun aksam gidemedik birazdan esimle eczaneye gidip hunnap keciboynuzu ozu alcaz. Bide bitter cikolatada spermi artiriyomus duydunuz mu?
ayy ne güzeldir şimdi inş canım benm yaKalp kalbe karsiymis canm :) gecti cok sukur canm dr da oyle dedi cikaricaz artik yavas yavas ...
Bak bebis geldi bundan sonrasi nasil gecti anlmicaksin bi bakicaksin kucaginda cipil cipil bakan bi cift goz :)
göğüslerinde şişlik bide ağrı oluyo mu canım prolaktin tavan yapmış olabilirCanim ben bir defa devlete bir defada özel doktora gittim ikiside yumurtalıklarda ilgili bişey demedi sağlıklı dediler hormon testi yaptırdım onlarda normal çıkmıştı 1 seneyi geçti doktora gitmedim hiç son durum ne bilmiyorum adetler biraz düzensizleşti 31-36-40 günleri arasında geldi 1 senedir.normalde 30 31 günde gelirdi adetim..baya. dan sonra eşim test verecek yine inşallah bi sıkıntı çıkmazsa ben doktora gidecem hsg çekilirim büyük ihtimalle..
göğüslerinde şişlik bide ağrı oluyo mu canım prolaktin tavan yapmış olabilir
Hormonlarinda bisey yoktur bence ama evet esin test versin bisey cikmaz insallah sonra dr a gidip bi yol cizersiniz. Gerci yas ta onemli ben 30 yasindayim birazda o yuzden aceleciyim 1.5 yilda 2 de kayip olunca telkin edemiyorum kendimiCanim ben bir defa devlete bir defada özel doktora gittim ikiside yumurtalıklarda ilgili bişey demedi sağlıklı dediler hormon testi yaptırdım onlarda normal çıkmıştı 1 seneyi geçti doktora gitmedim hiç son durum ne bilmiyorum adetler biraz düzensizleşti 31-36-40 günleri arasında geldi 1 senedir.normalde 30 31 günde gelirdi adetim..baya. dan sonra eşim test verecek yine inşallah bi sıkıntı çıkmazsa ben doktora gidecem hsg çekilirim büyük ihtimalle..
Turk kahvesi iciyo mutlaka canimevet o artttırıyo ve ilişiden önce türk kahvesi de iyi geliyo
Hormonlarinda bisey yoktur bence ama evet esin test versin bisey cikmaz insallah sonra dr a gidip bi yol cizersiniz. Gerci yas ta onemli ben 30 yasindayim birazda o yuzden aceleciyim 1.5 yilda 2 de kayip olunca telkin edemiyorum kendimi
Dualarimiz seninle canim insallah bebegin saglikli sekilde gelecek en kisa zamanda ra Rabbim kolayligini versin canimKizlar yarin sabah 11.30da rahim filmi cekinicem bu filmin sebep olmasi bebegimin gelmesi icin dua eder misiniz bana
Keciboynuzu almak icin eczaneye ugradik hunnap yok dedi sonra aktara gittik keciboynuzu yeni mahsul hataydan geldi yeni dedi. Aldim bende sabah aksam hazirlicam esime bu aksamdan itibaren
Ooyy maşallah kuzuya Rabbim sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin canımKızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Oy ya :) benim kuzum da gelsin artık okuyunca heveslendim amaaaa... doya doya kokla kuzuyu emiKizlar bne geldim oglumu uyuttum :) 7gunluk olduk sarilik olduk pazartesi hastanede yattik dun ciktik tum gun uyuyodu sipa simdi cipil cipil gozerle uyumicam diyo zor uyutuyorum :) gelelim dogumaaaa:)
Sali gunu sabah bi bel sirt agrisiyla uyandim yarim saat surdu gecti yalanci sanci heralde dedim umursamasim oglen bebek mevlidine gittim ordan annemlere yemege gittik orda yine bi yokladi agri gecti 10da eve geldik bu sefer agrim basladi ama 23.30a kadar gecmeyince acile gittik (gidismiz de ayri bi macera tabi babamizin panigi beni gulmekten yerlere yatirdi arabanin kapisini acamayip bagajdan girmeye calismasi hala gozumun onune geliyo da gulemiorum su an dikislerim aciyor) nstye bagladilar Bebek yorulmus tatli az ywmissin biseyi dusmus dediler serum baglandi tekrar nstde bakildi ama sanci cikti acilmaya baktilar parmak ucu kaar dediler drum da bu gece kalsin demis yatis yaptim 2de tekrar bakildi 1cm acilma ben sabaha kadar ara ara sanci cektim sanci yokken de hemsirelerle gulustuk ben kolumu cekip durdugum icin damar yolu acamadilar ilkini de patlatmisim :) sabah 9a dogru nst de sancilar duzene girince dr acilma olsun diye fitil koydurdu rahim agzina bi de serum yedim benm sancilar 11de gelmeye basladi ben diyorum yeter artik allahim ebe diyo yok bu sanci daha yetmez aksam 3oldu , 5cm acilma olmus dr bakarken suyum patladi ama bebek geride daha dedi bekledik bekledik kanala girmedi ve benm sancilar cok siddetlendi nolur sezeranla alin arhik dayanamiyom dedim ebeyle konustular tamam dediler 15.30da ameliyathaneye girdim 16.00da uyandim odaya aldilar ben zar zor gozlerimi acmaya calisirken hemsire kuzumu gogsume yanastirdi annesi bak bak diye o da gozlerini kocaman acmis elleriyle yuzumu tutmaya calisyodu o an disinda o aksami net hatirlamiyorum kizlar cok guzel bi duyguydu rabbim hepinize yasatsin insallah uykusuZ ama mutluyum :)
Aman aman minnosa bak maşallah Allah nazardan saklasin pamuk gibi :)Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Amin amin teyzesi. Darısı başına.Aman aman minnosa bak maşallah Allah nazardan saklasin pamuk gibi :)
Amin amin. Darısı hamişlerimizin başınaOoyy maşallah kuzuya Rabbim sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin canım
Senin yasin masallah genc canim adetin 3. gunune al randevu hormona tekrar baktirirsinİnşallah bi sıkıntı çıkmazsa ben gidicem doktora benimde yaş 25..canım inşallah hsg vesile olur hamile kalmana..
Şu an dört dönüyor içerde daha dogrusu 2 saattir öyle çıkışi arıyor olabilirAmin amin teyzesi. Darısı başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?