Beraber Anne Olma Yolunda

Dualarimiz seninle canim insallah bebegin saglikli sekilde gelecek en kisa zamanda ra Rabbim kolayligini versin canim
Amin canim simdi keciboynuzunu kaynattim esime yarim lt kaynar suya 6 keciboynuzunu kırıp attım 3dk kaynattim 20dk dinlendirdim sabah aksam 1 hafta iccek 1 haftadan sonra sadece aksamlari iccek.3ay boyunca yapicam. Kendimede yarim lt kaynar suya 7 inciri bölüp attim 15 dk kaynattim 20 dk dinlendirdim 21 gun yapicam her aksam taze hazirlayip sabah aksam icicem.arayada bayram giriyo. O ara yapamicam 6 gun

İnşallah sifasını görürsün canım bende eşime keçiboynuzu kuru kendimede incir kuru yapmıştım bir ay ama bende bi faydası olmadı..

Bu ay soğan kuru yapıyorum canim içerisi bi temizlensin boş geçmesin bu ay diye düşündüm adet oluncada giderim doktora..
Iyi dusunmussun canim ben de incir kurune basladim bu aksam. Bugun adetimin 7.gunu 4-5 gun yapicam sonra bayram tatili diger adette 7. Gun yine baslarim

Iyi dusunmussun canim ben de incir kurune basladim bu aksam. Bugun adetimin 7.gunu 4-5 gun yapicam sonra bayram tatili diger adette 7. Gun yine baslarim

Şifa olsun inşallah canım..incir kürünü A afrodit26 ile ayni ayda yapmıştık o hamile kaldı o ay
..zaman ne kadar hızlı geçiyo 1 sene olmuş neredeyse...

Şifa olsun inşallah canım..incir kürünü A afrodit26 ile ayni ayda yapmıştık o hamile kaldı o ay
..zaman ne kadar hızlı geçiyo 1 sene olmuş neredeyse...
Hatirliyorum canim hatta o havucta yapmisti bayram olmasa bende 12. Gunden sonra 3-4gunde havuc yapicaktim ama bunu ailelerin yaninda yapamam anca bayramdan sonra devam edicem. Insallah sogan vesile olur tatlım

Bana antibiyotik vermedi canim bizde 2 gun korunuruz sanirim pazartesi 11.gun baslariz calismalara hayirlisi Allahtan
Isabet olmus vermemesi çok kötüydü mantar mide bulantısı ağır bi antibiyotik ti çünkü. .
Hadi yarın haber ver bittikten sonra allah hayırlı kilsin bu işlemi senin için , bi pazar günü eşimle arabada giderken ogrenmistim senin hamile haberini yine öyle öğrenirim inşallah dua edicem kuzum

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Maşallah melek kızına canım ismi farklı bir dusunuyodun sanki yanlış mı hatırladım ama bu çok güzel. Olmuş adıyla yasasin melegin

Insallah arkadasim bu kez sonu saglikli olur insallah hepiniz iyiki varsiniz..

Tamam yarin yazicam canim

Canım yok erken yaptırmamışsın 20 den sonra yapılıyor zaten...2. dozuda 1 ay sonra yaptırırsın
Kız daha 2. doz var bitmedi ama anladım ki tetanoz korkulacak bişey değilmiş... Balığa vur kendini betim

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU--------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU--------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU --------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU---------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU --------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
Zehsel -------------> Erkek --------DOĞDU--------
Nenuya ------------> Erkek --------DOĞDU--------
Ysmn1096 -------->Kız ------------DOĞDU--------
Afrodit26 --------->Erkek ---------DOĞDU--------

Yarenim99 -------->Kız ----------- DOĞDU -------

BEKLENEN MELEKLER
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Ayse4255 ------------> Erkek

Blummm ------------> Kız
Mgul ------------------>

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme -------->
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme --------->
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme --------->
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme -------->
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme -------->
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 15. Deneme -------->
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme
Pesettim342 -----------> 28 Eylül -------> 35.Deneme
Arsinli ------------------> 29 Eylül -------> 18. Deneme

EKİM BAT

Eminebi ----------------> 4 Ekim -------> 14.Deneme
Friendly8584 ---------> 11 Ekim -------> 18. Deneme
Elisa --------------------> 11 Ekim -------> 16. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr yatak odamın camının önüne kumru yuva yaptı sabah gördüm...akşamda yuvada yokken bi baktık yumurtası var...eşimle acayip keyiflendik...bi hamiş içerde bi hamiş dışarda diye güldüm bayaa

Bir tane daha yapip ciftler yumurtasini mutlaka cok tatli oluyorlar ya :) bizim saksidakini fark etmemistim ben. Balkon kapisini actim garibim ayaga kalkti yumurtladi :-/ kapadim kapiyi hemen dedim isine bak ellemiyorum :)

Kumrularin camina Kumru gelmiş ☺
Aynen mogişim balık devam şeker de cikmadi çok şükür bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…