Hani bennnCİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız----------DOĞDU--------
Meleğim ----------> Erkek--------DOĞDU--------
Hanfendi ---------> Kız-----------DOĞDU --------
Sebebiumut ------> Erkek--------DOĞDU---------
Hilal ---------------> Erkek-------DOĞDU --------
Wuslt --------------> Kız----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız-----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
Zehsel -------------> Erkek--------DOĞDU--------
Nenuya ------------> Erkek--------DOĞDU--------
Ysmn1096 -------->Kız------------DOĞDU--------
Afrodit26 --------->Erkek---------DOĞDU--------
Yarenim99 -------->Kız----------- DOĞDU -------
BEKLENEN MELEKLER
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Ayse4255 ------------> Erkek
Blummm ------------> Kız
Mgul ------------------>
allah gönlüne göre versin canım allah bi avazda kurtarsın cesaretine hayran bu arsinliafiyet olsun canım toplaması zevkli aslında da geri ye kalan işleri zor bide üretici emeğinin karşılığını alamıyor her tarım ürünğnde olduğu gibi
Tamam :) az kaldi canim senin de artik yorma kendini bak bisisi dusuyomus bnm muhtemelen ondanerken geldiOy ya :) benim kuzum da gelsin artık okuyunca heveslendim amaaaa... doya doya kokla kuzuyu emi
Artik bitti isler pasa pasa bekliyorum zaten :) ama gunduz uykusu coktu devamli sayikliyorum :-/ bu arada kapi acilmazsa bizimki napar merak ediyorumTamam :) az kaldi canim senin de artik yorma kendini bak bisisi dusuyomus bnm muhtemelen ondanerken geldi
4 testte de pozitif cikmasi garip olmus.pespese yumurtlama mumkun olmadigina gore vardir bunda ins bi hayir diyelim.boyle ara kanamalarin nedeni kist olabilir.bende bi donem yasamistim.doktora sordugumda onemli degil demisti.sonrasinda pko oldugumu ve kistin boyle zamansiz kanamalara yol acabilecegini de ogrendim.tabi ki herkes de ayni sey olmayabilir.hamis olma ihtimalin varsa kendini zorladigin icinde kanama gelmis olabilir.kanama yogun muydu?Kızlar geçen ay klomen le çatlatma iğnesi yapildi fakat olmadı bebek yerine kist oluştu. Dr kendisi bi dahaki adete geçer dedi. Neyse bende 1 ay boşuna durmayam ovülasyon yapayım dedim. Adetim bittikten 3 gün sonra pozitif çıktı hemde 4 testte de. Daha sonra gebelik testi yaptırdım kanda negatif. Adetime daha 15 gün var ama az önce kanamam geldi. Bugün iş yerinde ağır da kaldirmistim baya. Sizce bu yersiz kanama nedendir
En olmadik yere de yaparlar yuvalariniEki Görüntüle 1635047
Mogami bebeem Bunlar da benim kumrucuklardi.buyuduler yuvadan uçup gittiler.ah ahhh ne çabuk büyüyorlar,zaman su gibi akip gecti
Evet sorma canim ya.en olmadik yere de yapti zaten.yuvayi bozmak gunah diye kovamadim.hemen de yumurtlamislar.cok hızlı cikti bunlar.vala gittiklerine inanamadim.bayagi bi sure yuvasini bozmadim gelir diye.gozlerim yollarda kaldi:) baktim gelen giden yok bozdum mecbur.cok uyaniklardi vala.beni gorunce uzaktan boynunu kıra kira bakarlardi .ne zaman iceri giricem o zaman iyice yayilirlardi yuvaya:)En olmadik yere de yaparlar yuvalarinibenimkiler de gittiginde icimde bi burukluk olmadi degil
Amin canım. Eslem diye düşünmüştüm ama eşimle bu isimde karar kıldıkMaşallah melek kızına canım ismi farklı bir dusunuyodun sanki yanlış mı hatırladım ama bu çok güzel. Olmuş adıyla yasasin melegin
Hurma ye bolca. Ve sıcak suyla duş al sık sık canım benim.Gelsin ya bayrami bulmasa hele tadindan yenmez :)
Oyy maşallah buna ya çok tatlı:) Rabbim hayırlı ömurler nasip etsin canimKızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Allah bağışlasın canım pamuklara sarılmış gibi maasallah cok tatli kizin Allah uzun ömür versin annesiKızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Canım heyecanlanmamak mümkün değil güzel düşün güzel olsun herşey inşallah bu hsg iyi gelirde bebişin konar göbüşeAltı üstü bi hsg cekincem yok stresten uyuyup uyaniyorum surekli. Şu bebek olma surecinde nasil telkin edicem kendimi bilmiyorum. Heyecanima engel olamiyorum esimede yansitmamaya calisiyorum.. bi umutlaniyorum bi karamsar oluyorum Allah yardimcim olsun
Ac karnina 5er tane yiyiyorum sicak dusu da arada yapiyorum esim duserim diye korkuyo da :-/Hurma ye bolca. Ve sıcak suyla duş al sık sık canım benim.
Evet sorma canim ya.en olmadik yere de yapti zaten.yuvayi bozmak gunah diye kovamadim.hemen de yumurtlamislar.cok hızlı cikti bunlar.vala gittiklerine inanamadim.bayagi bi sure yuvasini bozmadim gelir diye.gozlerim yollarda kaldi:) baktim gelen giden yok bozdum mecbur.cok uyaniklardi vala.beni gorunce uzaktan boynunu kıra kira bakarlardi .ne zaman iceri giricem o zaman iyice yayilirlardi yuvaya:)
Çok yoğun değildi. Ama renk baya koyu4 testte de pozitif cikmasi garip olmus.pespese yumurtlama mumkun olmadigina gore vardir bunda ins bi hayir diyelim.boyle ara kanamalarin nedeni kist olabilir.bende bi donem yasamistim.doktora sordugumda onemli degil demisti.sonrasinda pko oldugumu ve kistin boyle zamansiz kanamalara yol acabilecegini de ogrendim.tabi ki herkes de ayni sey olmayabilir.hamis olma ihtimalin varsa kendini zorladigin icinde kanama gelmis olabilir.kanama yogun muydu?
amin canım sagolasınBen zamani tam hatirlamiyorum ama ya 1 ya da 2 ay sonra hamile kalmistim.antibiyotik fitil kullanmistim. tabi farkli sebeplerden dolayi sağliksiz bi gebelik oldugu icin kurtaj oldum.eger enfeksiyon varsa da tedavi olmuş olursun.ins kisa surede kavuşursun yavruna:)
Amin canim simdi keciboynuzunu kaynattim esime yarim lt kaynar suya 6 keciboynuzunu kırıp attım 3dk kaynattim 20dk dinlendirdim sabah aksam 1 hafta iccek 1 haftadan sonra sadece aksamlari iccek.3ay boyunca yapicam. Kendimede yarim lt kaynar suya 7 inciri bölüp attim 15 dk kaynattim 20 dk dinlendirdim 21 gun yapicam her aksam taze hazirlayip sabah aksam icicem.arayada bayram giriyo. O ara yapamicam 6 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?