Beraber Anne Olma Yolunda

Hani bennn

Kızlar geçen ay klomen le çatlatma iğnesi yapildi fakat olmadı bebek yerine kist oluştu. Dr kendisi bi dahaki adete geçer dedi. Neyse bende 1 ay boşuna durmayam ovülasyon yapayım dedim. Adetim bittikten 3 gün sonra pozitif çıktı hemde 4 testte de. Daha sonra gebelik testi yaptırdım kanda negatif. Adetime daha 15 gün var ama az önce kanamam geldi. Bugün iş yerinde ağır da kaldirmistim baya. Sizce bu yersiz kanama nedendir

Amin Arsinlim aminn:) daha cesaretimin farkında degilim evet üreticilerin kıymeti bilinmiyor yakında üretici kalmayacak böyle giderse sen fındığın vitaminini al bizde bebişinin haberini:)

4 testte de pozitif cikmasi garip olmus.pespese yumurtlama mumkun olmadigina gore vardir bunda ins bi hayir diyelim.boyle ara kanamalarin nedeni kist olabilir.bende bi donem yasamistim.doktora sordugumda onemli degil demisti.sonrasinda pko oldugumu ve kistin boyle zamansiz kanamalara yol acabilecegini de ogrendim.tabi ki herkes de ayni sey olmayabilir.hamis olma ihtimalin varsa kendini zorladigin icinde kanama gelmis olabilir.kanama yogun muydu?

En olmadik yere de yaparlar yuvalarini benimkiler de gittiginde icimde bi burukluk olmadi degil
Evet sorma canim ya.en olmadik yere de yapti zaten.yuvayi bozmak gunah diye kovamadim.hemen de yumurtlamislar.cok hızlı cikti bunlar.vala gittiklerine inanamadim.bayagi bi sure yuvasini bozmadim gelir diye.gozlerim yollarda kaldi:) baktim gelen giden yok bozdum mecbur.cok uyaniklardi vala.beni gorunce uzaktan boynunu kıra kira bakarlardi .ne zaman iceri giricem o zaman iyice yayilirlardi yuvaya:)

Maşallah melek kızına canım ismi farklı bir dusunuyodun sanki yanlış mı hatırladım ama bu çok güzel. Olmuş adıyla yasasin melegin
Amin canım. Eslem diye düşünmüştüm ama eşimle bu isimde karar kıldık

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Oyy maşallah buna ya çok tatlı:) Rabbim hayırlı ömurler nasip etsin canim

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Allah bağışlasın canım pamuklara sarılmış gibi maasallah cok tatli kizin Allah uzun ömür versin annesi

Altı üstü bi hsg cekincem yok stresten uyuyup uyaniyorum surekli. Şu bebek olma surecinde nasil telkin edicem kendimi bilmiyorum. Heyecanima engel olamiyorum esimede yansitmamaya calisiyorum.. bi umutlaniyorum bi karamsar oluyorum Allah yardimcim olsun

Canım heyecanlanmamak mümkün değil güzel düşün güzel olsun herşey inşallah bu hsg iyi gelirde bebişin konar göbüşe

Biz bir hafta yoktuk o ara yuva yapmis saksiya. Hic bizden rahatsiz da olmadi sanki biz isgal ediyomusuz gibi orayi yan yan bakiyodu :) sonra vir yumurta ertesi gun bi tane daha. Sonra baktim bi kafa cikti kusun altandan hemen buyuduler beni gorunce kanat aciyorlardi daha buyuk gorunecekler de korkacam diye :) sonra pir diye uctu gittiler :-/

Çok yoğun değildi. Ama renk baya koyu

amin canım sagolasın

İnşallah ikinizede şifa olur gelir bebısınız canım dualarım senınle gönlunu ferah tut hersey cok guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…