Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
ayyyy maşallah cok güzel dudaklara bak kuzucumm Allah bağışlasın canım :)

Heyecanlanman tabıkı cok normal canım ben olsam bende uyuyamazdım Rabbım cuma gunu hurmetıne sana kolaylıgını versın ve hayırlara vesıle olsun bunun ardından bebegın hemencecık hayırlı saglıklı sekılde gelsın sakın korkma bebegını dusun ona kavusmana bır adım daha yaklastıracak senı

canımmm karamasar olma bence senin bebişin cok geçmeden gelecek 2 kez hamıle kaldın yine kalacaksın inşallah ben inanıyorum hsg de kolaycacık atlatrsın bende klomen ve cat iğnsi ile hamile kaldım bu hızlandırıyo o yüzden umudunu kaybetme

Günaydınlar olsun kızlar; Hayırlı Cumalarımız olsun.. Rabbim bu güzel günde , dualarımızı kabul etsin... hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bugün bat günüm.. sanki regl oalcakmışım gibi ağrılarım başladı.. hafif hafif, tatlı tatlı...
Elbet Rabbim den ümit kesilmez.. Du bakalım hastalanacak mıyım..

hayırlı olsun canım... Rabbim kurtarmış ikinizi de.. Bir an önce dikiş ağrıların da azalır inşaallah canım..
Rabbim huzurunuzu daim eylesin..

:))) kumrular yuvaya ugur,huzur getirirmis ama cok pislik oluyor ya:/ yengemin balkonu pirelenmisti.ondan korkuyorum bende:/ simdi geleni kovaliyorum yuva kurmadan napim:/

Isim CAN kuzum inşallah ; sizin Asya mi?
Ağrılar olacak kilo aldik ca baskı artıyor benim de ara ara yokluyo bel ağrısı :)
bizim kide hala ASYA canım :) gelsin minnaklar artık çokk sabırsızlanıyorum sanki zaman duruyor bazen :)

Maysu mm çok şükür çıkardı yaramazim bizi korkutmustu epey :) sizde büyüdunuz hayirlisiyla 32 den sonra rahat nefes alacaksın ve de artik dogsalarda hayata tutunuyor seviyesinde allahın izniyle :)
az kaldı kaygılım azzz :) heyecan stres korku sevinç hepsini birarada yaşıyoruz :)

Dün aksam geldı sabah gitti canım cumartesı aksam gelecek pazartesı sabah gıder salı aksam tekrar gelır böyle gelıp gıdıyor arada ama esım yokken cok zor oluyor
iyi değerlendirin canım bu zamanları inşallahh size sürpriz yapar tospaaann :)

Herhangi bir kimse cuma gecesi her ne hayırlı dilegi için olursa olsun 100 kereessalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni.salavat-ı şerifini okursa dilegi gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

Bir zaman vardır ki Allah(c.c) gökyüzüne inerek kullarının dilek ve dualarını bizzat dinler.İşte bu zamanda yapılan dualar hiçbir zaman geri çevrilmez.Bu zaman gece yarısından sabah ezanı okunana kadar olan vakittir.

Gece yarısının yanı sıra, Cuma gecesi, Cuma günü sala vakti, kandil gecelerinde, ramazan ayında, oruçlu iken dua edilmelidir.

İş ve rızk için dua edilecekse, Perşembe günü güneş doğduktan 45 dk sonra dua edilmelidir.
Tüm dilek ve istekleriniz için, Cuma günü sabah güneş doğduktan 45 dk sonra öğleye kadar tüm dilek kapıları açık olur.
Dua Cuma haricinde verilen zamanlardan sonra 1saat içinde dua edilmelidir

Önemli bir dilek duası

(70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.

Allah bu mübarek cuma gunu ne dileginiz,arzunuz,duaniz varsa kabul etsin inss.AMINN

günaydın kızlar bu gece rüyamda Mogami yi gördüm çoook ünlü bi yazarmış bende tüm kitaplarını alıyodum ayrıca bi gazetedede köşe yazarıydı çok güzel yazılar yazıyodu baya başarılı sevilen ünlü bi yazardın valla :)

:))) kumrular yuvaya ugur,huzur getirirmis ama cok pislik oluyor ya:/ yengemin balkonu pirelenmisti.ondan korkuyorum bende:/ simdi geleni kovaliyorum yuva kurmadan napim:/
Yok ya pislik olmadi sansima :) çünkü saksidaydilar yengenin sansi yokmus :) burada da geliyor arada kirinti toplamaya ama pek kibar hayvanciklar :)

iyi değerlendirin canım bu zamanları inşallahh size sürpriz yapar tospaaann :)

Canım adetım bekledıgımden 3 erken erken gelınce yumda one cektı hatta ınfolıcte kullanınca bır kac gunde once olur dıye dusunyorum benım ıcn ıyı oldu bayram zamanı yum zamanı esım hep yanımda akıntıda takıp edecegım tospam suprızle gelır ınsallah :)

Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın

Eklentiler

• 2015-09-17-21-20-56-255.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 2015-09-17-21-21-07-527.webp
    20 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…