ayyyy maşallah cok güzel dudaklara bak kuzucumm Allah bağışlasın canım :)Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Altı üstü bi hsg cekincem yok stresten uyuyup uyaniyorum surekli. Şu bebek olma surecinde nasil telkin edicem kendimi bilmiyorum. Heyecanima engel olamiyorum esimede yansitmamaya calisiyorum.. bi umutlaniyorum bi karamsar oluyorum Allah yardimcim olsun
canımmm karamasar olma bence senin bebişin cok geçmeden gelecek 2 kez hamıle kaldın yine kalacaksın inşallah ben inanıyorum hsg de kolaycacık atlatrsın bende klomen ve cat iğnsi ile hamile kaldım bu hızlandırıyo o yüzden umudunu kaybetmeAltı üstü bi hsg cekincem yok stresten uyuyup uyaniyorum surekli. Şu bebek olma surecinde nasil telkin edicem kendimi bilmiyorum. Heyecanima engel olamiyorum esimede yansitmamaya calisiyorum.. bi umutlaniyorum bi karamsar oluyorum Allah yardimcim olsun
hayırlı olsun canım... Rabbim kurtarmış ikinizi de.. Bir an önce dikiş ağrıların da azalır inşaallah canım..Kizlar bne geldim oglumu uyuttum :) 7gunluk olduk sarilik olduk pazartesi hastanede yattik dun ciktik tum gun uyuyodu sipa simdi cipil cipil gozerle uyumicam diyo zor uyutuyorum :) gelelim dogumaaaa:)
Sali gunu sabah bi bel sirt agrisiyla uyandim yarim saat surdu gecti yalanci sanci heralde dedim umursamasim oglen bebek mevlidine gittim ordan annemlere yemege gittik orda yine bi yokladi agri gecti 10da eve geldik bu sefer agrim basladi ama 23.30a kadar gecmeyince acile gittik (gidismiz de ayri bi macera tabi babamizin panigi beni gulmekten yerlere yatirdi arabanin kapisini acamayip bagajdan girmeye calismasi hala gozumun onune geliyo da gulemiorum su an dikislerim aciyor) nstye bagladilar Bebek yorulmus tatli az ywmissin biseyi dusmus dediler serum baglandi tekrar nstde bakildi ama sanci cikti acilmaya baktilar parmak ucu kaar dediler drum da bu gece kalsin demis yatis yaptim 2de tekrar bakildi 1cm acilma ben sabaha kadar ara ara sanci cektim sanci yokken de hemsirelerle gulustuk ben kolumu cekip durdugum icin damar yolu acamadilar ilkini de patlatmisim :) sabah 9a dogru nst de sancilar duzene girince dr acilma olsun diye fitil koydurdu rahim agzina bi de serum yedim benm sancilar 11de gelmeye basladi ben diyorum yeter artik allahim ebe diyo yok bu sanci daha yetmez aksam 3oldu , 5cm acilma olmus dr bakarken suyum patladi ama bebek geride daha dedi bekledik bekledik kanala girmedi ve benm sancilar cok siddetlendi nolur sezeranla alin arhik dayanamiyom dedim ebeyle konustular tamam dediler 15.30da ameliyathaneye girdim 16.00da uyandim odaya aldilar ben zar zor gozlerimi acmaya calisirken hemsire kuzumu gogsume yanastirdi annesi bak bak diye o da gozlerini kocaman acmis elleriyle yuzumu tutmaya calisyodu o an disinda o aksami net hatirlamiyorum kizlar cok guzel bi duyguydu rabbim hepinize yasatsin insallah uykusuZ ama mutluyum :)
:))) kumrular yuvaya ugur,huzur getirirmis ama cok pislik oluyor ya:/ yengemin balkonu pirelenmisti.ondan korkuyorum bende:/ simdi geleni kovaliyorum yuva kurmadan napim:/Biz bir hafta yoktuk o ara yuva yapmis saksiya. Hic bizden rahatsiz da olmadi sanki biz isgal ediyomusuz gibi orayi yan yan bakiyodu :) sonra vir yumurta ertesi gun bi tane daha. Sonra baktim bi kafa cikti kusun altandan hemen buyuduler beni gorunce kanat aciyorlardi daha buyuk gorunecekler de korkacam diye :) sonra pir diye uctu gittiler :-/
Hmmm vala canim bisiy diyemiyorum.yerlesme kanamasi desem acik pembe olurmus.bi doktora gozuk panik yapiyorsan.bebis varsa erken onlem alinmasi senin yararina olur.ins guzel bi haber alirsin canimÇok yoğun değildi. Ama renk baya koyu
bizim kide hala ASYA canım :) gelsin minnaklar artık çokk sabırsızlanıyorum sanki zaman duruyor bazen :)Isim CAN kuzum inşallah ; sizin Asya mi?
Ağrılar olacak kilo aldik ca baskı artıyor benim de ara ara yokluyo bel ağrısı :)
az kaldı kaygılım azzz :) heyecan stres korku sevinç hepsini birarada yaşıyoruz :)Maysu mm çok şükür çıkardı yaramazim bizi korkutmustu epey :) sizde büyüdunuz hayirlisiyla 32 den sonra rahat nefes alacaksın ve de artik dogsalarda hayata tutunuyor seviyesinde allahın izniyle :)
iyi değerlendirin canım bu zamanları inşallahh size sürpriz yapar tospaaann :)Dün aksam geldı sabah gitti canım cumartesı aksam gelecek pazartesı sabah gıder salı aksam tekrar gelır böyle gelıp gıdıyor arada ama esım yokken cok zor oluyor
Yok ya pislik olmadi sansima :) çünkü saksidaydilar yengenin sansi yokmus :) burada da geliyor arada kirinti toplamaya ama pek kibar hayvanciklar :):))) kumrular yuvaya ugur,huzur getirirmis ama cok pislik oluyor ya:/ yengemin balkonu pirelenmisti.ondan korkuyorum bende:/ simdi geleni kovaliyorum yuva kurmadan napim:/
iyi değerlendirin canım bu zamanları inşallahh size sürpriz yapar tospaaann :)
Oyyy... Pamuk gibi resmen yaa... Melek denir buna başka ne denir...Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
maşallah fıstığa çok güzel :)Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
MAŞALLAH Allah saglikla büyütmeni büyümesini nasip etsin inşallahKızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?