Beraber Anne Olma Yolunda

Kiyamam yanaklara bak maşallah Allah nazardan saklasin :) yav bi doguramadim bennn...
Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın

arkadaşlar merhaba birkaç konuyada yazdım ama cevap alamadım.4 haftalık hamıleyım ama hıc belırtım yok normalmıdır?

Ayyyy hiç sorma canım ya ne ara olduk tam 3 ayimiz kaldı çok şükür bin şükür Allahıma :) kızımın adı yok daha ya bulamadım bir türlü

Ayyyy hiç sorma canım ya ne ara olduk tam 3 ayimiz kaldı çok şükür bin şükür Allahıma :) kızımın adı yok daha ya bulamadım bir türlü
Canim valla 1 aralık tan sonrasıni saymiyorum ne olur ne olmaz şurda iki ay kaldo hazırlıklar için falan onda da çalıscam zaten nasıl geçer anlamam bile :) alternatif yok mi say bakalım begenelim biz de

Yarin var yine de catiya tekrar bakar mi bilmiyorum ki. Hazir babamiz evde bayramda soyle pazartesi gelse ne olur sanki :-/
Bakmış miydi önceden? Genelde çatı muayenesinden 2 3 sonra gelir diye biliyorum ama seninki inatçı çıktı bayram şekeri olsub size umarım bayramdan önce gelip :)

Normal tabibenim 7.haftafa başlamıştı bulantı tiksinti erken henüz belirti içinafet belirtiler i olir ancabu haftada

çok teşekkür ederim.2,5 yıldırı olmadı ve doktorlar rahım ınce olmaz tedavısız demıslerdı ,kendı kendıne olunca şaşırdım.hala inanamıyorum.bu kez de kese içi boş olursa diye korkumçünkü keseyi gördük ama içini göremedik henüz erken dedi.

Onun için de erken tabi umarım sağlıkli bi gebelik tir hakkında hayırlısı olsun

Iki hafta once cati muayenesi yapti diger doktor basina dokunabiliyorum ama kanala inmemis dedi birşey anlamadim :-/ başka doktora göründüm o sadece ultrasonla bakti inmis dedi. Nstde sancima güzel dedi normal doğum icin kendine güveniyor musun dedi bi sorun yoksa evet dedim. Cumartesi sabah bir daha gel dedi bakalım yarın catiya bakar mi? Çünkü bu bakmadi.
Bakmış miydi önceden? Genelde çatı muayenesinden 2 3 sonra gelir diye biliyorum ama seninki inatçı çıktı bayram şekeri olsub size umarım bayramdan önce gelip :)

Bana da tüp bebekle bile zor demislerdi tatlim takilma sen doktorlara ne mucizeler oluyor. Hamilesin şükür tadini çıkar :)

arkadaşlar merhaba birkaç konuyada yazdım ama cevap alamadım.4 haftalık hamıleyım ama hıc belırtım yok normalmıdır?
Hicbir belirti olmadan da hamile olanlar var canim.panik yapma bence:) ilerleyen zamanlarda dhaa da belirgin hale gelir belirtiler.daha erkenmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…