Anaamm pek bi sinirli bakmış annesi bu minnos allah bağışlasın maşallah maşallahKızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Olduk mu 27 28 zaten yüz un altına düşünce bi heyecan bastı beni iyi mi ☺MAŞALLAH Allah saglikla büyütmeni büyümesini nasip etsin inşallah
Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Beni ne bassınOlduk mu 27 28 zaten yüz un altına düşünce bi heyecan bastı beni iyi mi ☺
Ayyyy hiç sorma canım ya ne ara olduk tam 3 ayimiz kaldı çok şükür bin şükür Allahıma :) kızımın adı yok daha ya bulamadım bir türlüOlduk mu 27 28 zaten yüz un altına düşünce bi heyecan bastı beni iyi mi ☺
Sen heyecandan doğur bari gelmiyo minik :) ne zaman di muayenen şu çatı bi kurcalansa gelecek de :))Beni ne bassın
Yarin var yine de catiya tekrar bakar mi bilmiyorum ki. Hazir babamiz evde bayramda soyle pazartesi gelse ne olur sanki :-/Sen heyecandan doğur bari gelmiyo minik :) ne zaman di muayenen şu çatı bi kurcalansa gelecek de :))
Ayyyy hiç sorma canım ya ne ara olduk tam 3 ayimiz kaldı çok şükür bin şükür Allahıma :) kızımın adı yok daha ya bulamadım bir türlü
Canim valla 1 aralık tan sonrasıni saymiyorum ne olur ne olmaz şurda iki ay kaldo hazırlıklar için falan onda da çalıscam zaten nasıl geçer anlamam bile :) alternatif yok mi say bakalım begenelim biz deAyyyy hiç sorma canım ya ne ara olduk tam 3 ayimiz kaldı çok şükür bin şükür Allahıma :) kızımın adı yok daha ya bulamadım bir türlü
Normal tabibenim 7.haftafa başlamıştı bulantı tiksinti erken henüz belirti içinafet belirtiler i olir ancabu haftadabetahcg adet gecikmesinin 5.günü 3944
Bakmış miydi önceden? Genelde çatı muayenesinden 2 3 sonra gelir diye biliyorum ama seninki inatçı çıktı bayram şekeri olsub size umarım bayramdan önce gelip :)Yarin var yine de catiya tekrar bakar mi bilmiyorum ki. Hazir babamiz evde bayramda soyle pazartesi gelse ne olur sanki :-/
Normal tabibenim 7.haftafa başlamıştı bulantı tiksinti erken henüz belirti içinafet belirtiler i olir ancabu haftada
Onun için de erken tabi umarım sağlıkli bi gebelik tir hakkında hayırlısı olsunçok teşekkür ederim.2,5 yıldırı olmadı ve doktorlar rahım ınce olmaz tedavısız demıslerdı ,kendı kendıne olunca şaşırdım.hala inanamıyorum.bu kez de kese içi boş olursa diye korkumçünkü keseyi gördük ama içini göremedik henüz erken dedi.
Bakmış miydi önceden? Genelde çatı muayenesinden 2 3 sonra gelir diye biliyorum ama seninki inatçı çıktı bayram şekeri olsub size umarım bayramdan önce gelip :)
Sen kesin bayramda dogurcan bak gorursun.bayram tadinda gelicek sana:)Kiyamam yanaklara bak maşallah Allah nazardan saklasin :) yav bi doguramadim bennn...
Bana da tüp bebekle bile zor demislerdi tatlim takilma sen doktorlara ne mucizeler oluyor. Hamilesin şükür tadini çıkar :)çok teşekkür ederim.2,5 yıldırı olmadı ve doktorlar rahım ınce olmaz tedavısız demıslerdı ,kendı kendıne olunca şaşırdım.hala inanamıyorum.bu kez de kese içi boş olursa diye korkumçünkü keseyi gördük ama içini göremedik henüz erken dedi.
En gec birinci günü istiyorum mümkünseSen kesin bayramda dogurcan bak gorursun.bayram tadinda gelicek sana:)
Hicbir belirti olmadan da hamile olanlar var canim.panik yapma bence:) ilerleyen zamanlarda dhaa da belirgin hale gelir belirtiler.daha erkenmis zatenarkadaşlar merhaba birkaç konuyada yazdım ama cevap alamadım.4 haftalık hamıleyım ama hıc belırtım yok normalmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?