Bana da tüp bebekle bile zor demislerdi tatlim takilma sen doktorlara ne mucizeler oluyor. Hamilesin şükür tadini çıkar :)
Sipariş veriyor bi de bak bakkEn gec birinci günü istiyorum mümkünse
Yok canim daha degil bi iki hafta daha dursun daha cok minik.hic halim yok gunumu genelde uyuyarak geciriyorum.Okosale hatun doğurdun mu sen naptin haber ver bize :)
Bir de mesela benim belirtiler te kalp atisina yakin olmaya basladi o yüzden yat dinlen ve beslen bol bolinanın çok mutlu oldum teşekkür ederim.
Bugun iki kisi doguma girdi birinin 3 birinin 10 günü vardi biz karpuz gibi yatiyoruz :-/ yarin 11.30a randevu aldım bakalım nolcak :)Sipariş veriyor bi de bak bakkallah iyiligini versin kiz.zınk diye doguruverme simdi bi de.tez zamanda saglikla gelsin ins.ne zamandi muayene.bi bakmisin seni doguma aliyorlar:)
hayırlı olsun canım....betahcg adet gecikmesinin 5.günü 3944
maşallah canımmm gerçekten prenses gibi :) allah bağışlasın maşallah maşalhhKızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Yok ki koca kafamda pek bi işimCanim valla 1 aralık tan sonrasıni saymiyorum ne olur ne olmaz şurda iki ay kaldo hazırlıklar için falan onda da çalıscam zaten nasıl geçer anlamam bile :) alternatif yok mi say bakalım begenelim biz de
Geçmiş olsun canım.. Bu evreyi de atlatmışsın.. İnşaAllah bundan sonra guzel haberler alırısnRahim filmi cekindim kızlar evet ağrılı bi islem ama anestezi gerektirecek kadar olmadigini dusunuyorum son anında bırakın nolur diye bagırdım. Allaha sukur cok iyi dedi dr. 3 gun iliski yok dedi adetin 11.gunu baslariz calismaya. Adetin 3. ya da 4. gunu gel 5.gunu baslaman icin klomen yazicam sonrada catlatma ignesi olacaksin dedi. Simdilik 2 aylik plan bu. Bide coraspin yazdi gunde 1 tane. Gebelik kayıplarında yaziyoruz dedi. Hala anlamadım niye yazdıgîni.
Canlarîm hepiniz sagolun dualariniz desteginiz icin iyiki burdasiniz iyiki varsiniz hepinizden Allah razi olsun
Rahim filmi cekindim kızlar evet ağrılı bi islem ama anestezi gerektirecek kadar olmadigini dusunuyorum son anında bırakın nolur diye bagırdım. Allaha sukur cok iyi dedi dr. 3 gun iliski yok dedi adetin 11.gunu baslariz calismaya. Adetin 3. ya da 4. gunu gel 5.gunu baslaman icin klomen yazicam sonrada catlatma ignesi olacaksin dedi. Simdilik 2 aylik plan bu. Bide coraspin yazdi gunde 1 tane. Gebelik kayıplarında yaziyoruz dedi. Hala anlamadım niye yazdıgîni.
Canlarîm hepiniz sagolun dualariniz desteginiz icin iyiki burdasiniz iyiki varsiniz hepinizden Allah razi olsun
Geçmiş olsun canım sevindim başarılı geçmesine şifa olsun bebek gelsin hemen inşallahRahim filmi cekindim kızlar evet ağrılı bi islem ama anestezi gerektirecek kadar olmadigini dusunuyorum son anında bırakın nolur diye bagırdım. Allaha sukur cok iyi dedi dr. 3 gun iliski yok dedi adetin 11.gunu baslariz calismaya. Adetin 3. ya da 4. gunu gel 5.gunu baslaman icin klomen yazicam sonrada catlatma ignesi olacaksin dedi. Simdilik 2 aylik plan bu. Bide coraspin yazdi gunde 1 tane. Gebelik kayıplarında yaziyoruz dedi. Hala anlamadım niye yazdıgîni.
Kavuşmak icin sabirsizlaniyor insan dimi:) olsu canim.hayirli zamanda gelsin onemli olan o.güzel haberlerini bekliyoruz yarin ne dicek doktor bakalimBugun iki kisi doguma girdi birinin 3 birinin 10 günü vardi biz karpuz gibi yatiyoruz :-/ yarin 11.30a randevu aldım bakalım nolcak :)
Maşallah canım çok tatlı şansı bahtı kendi gibi güzel olsun inşallahKızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Evet ya :) bi de hep kötü deneyimleri olunca insanin. Bakalım yarın bosa cikarsa yine en azından iki gün esimle gecer vakit gecmis olur. Ay çocuğum müebbet yemedin ama cok artık aaa..Kavuşmak icin sabirsizlaniyor insan dimi:) olsu canim.hayirli zamanda gelsin onemli olan o.güzel haberlerini bekliyoruz yarin ne dicek doktor bakalim
Evet ya :) bi de hep kötü deneyimleri olunca insanin. Bakalım yarın bosa cikarsa yine en azından iki gün esimle gecer vakit gecmis olur. Ay çocuğum müebbet yemedin ama cik artık aaa..Kavuşmak icin sabirsizlaniyor insan dimi:) olsu canim.hayirli zamanda gelsin onemli olan o.güzel haberlerini bekliyoruz yarin ne dicek doktor bakalim
Rahim filmi cekindim kızlar evet ağrılı bi islem ama anestezi gerektirecek kadar olmadigini dusunuyorum son anında bırakın nolur diye bagırdım. Allaha sukur cok iyi dedi dr. 3 gun iliski yok dedi adetin 11.gunu baslariz calismaya. Adetin 3. ya da 4. gunu gel 5.gunu baslaman icin klomen yazicam sonrada catlatma ignesi olacaksin dedi. Simdilik 2 aylik plan bu. Bide coraspin yazdi gunde 1 tane. Gebelik kayıplarında yaziyoruz dedi. Hala anlamadım niye yazdıgîni.
Ay ya harika bir haber nasıl sevindim anlatamam canım benimmogişim ekle beni de listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?