Beraber Anne Olma Yolunda

Sipariş veriyor bi de bak bakkallah iyiligini versin kiz.zınk diye doguruverme simdi bi de.tez zamanda saglikla gelsin ins.ne zamandi muayene.bi bakmisin seni doguma aliyorlar:)
Bugun iki kisi doguma girdi birinin 3 birinin 10 günü vardi biz karpuz gibi yatiyoruz :-/ yarin 11.30a randevu aldım bakalım nolcak :)

Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
maşallah canımmm gerçekten prenses gibi :) allah bağışlasın maşallah maşalhh

Rahim filmi cekindim kızlar evet ağrılı bi islem ama anestezi gerektirecek kadar olmadigini dusunuyorum son anında bırakın nolur diye bagırdım. Allaha sukur cok iyi dedi dr. 3 gun iliski yok dedi adetin 11.gunu baslariz calismaya. Adetin 3. ya da 4. gunu gel 5.gunu baslaman icin klomen yazicam sonrada catlatma ignesi olacaksin dedi. Simdilik 2 aylik plan bu. Bide coraspin yazdi gunde 1 tane. Gebelik kayıplarında yaziyoruz dedi. Hala anlamadım niye yazdıgîni.

Canlarîm hepiniz sagolun dualariniz desteginiz icin iyiki burdasiniz iyiki varsiniz hepinizden Allah razi olsun

Canim valla 1 aralık tan sonrasıni saymiyorum ne olur ne olmaz şurda iki ay kaldo hazırlıklar için falan onda da çalıscam zaten nasıl geçer anlamam bile :) alternatif yok mi say bakalım begenelim biz de
Yok ki koca kafamda pek bi işim

Geçmiş olsun canım.. Bu evreyi de atlatmışsın.. İnşaAllah bundan sonra guzel haberler alırısn

Çok sukur canım sevındım herseyı yolunda olduguna gelecek bebısın ben hıssedıyorum :)

Geçmiş olsun canım sevindim başarılı geçmesine şifa olsun bebek gelsin hemen inşallah

Bugun iki kisi doguma girdi birinin 3 birinin 10 günü vardi biz karpuz gibi yatiyoruz :-/ yarin 11.30a randevu aldım bakalım nolcak :)
Kavuşmak icin sabirsizlaniyor insan dimi:) olsu canim.hayirli zamanda gelsin onemli olan o.güzel haberlerini bekliyoruz yarin ne dicek doktor bakalim

Kavuşmak icin sabirsizlaniyor insan dimi:) olsu canim.hayirli zamanda gelsin onemli olan o.güzel haberlerini bekliyoruz yarin ne dicek doktor bakalim
Evet ya :) bi de hep kötü deneyimleri olunca insanin. Bakalım yarın bosa cikarsa yine en azından iki gün esimle gecer vakit gecmis olur. Ay çocuğum müebbet yemedin ama cok artık aaa..

Evet ya :) bi de hep kötü deneyimleri olunca insanin. Bakalım yarın bosa cikarsa yine en azından iki gün esimle gecer vakit gecmis olur. Ay çocuğum müebbet yemedin ama cik artık aaa..

Geçmiş olsun canım herseyin yolunda gitmesine sevindim inşallah bunun vesilesiyle gelir meleğin.. Bizimde bugün ultrason randevusu vardık cok şükür bişey yokmuş eşimde birtek Sperm testi kaldı sonra bende hsg çekilirim inşallah.

Kizlar adetime yaklasik 5 gun var ve bugun su gibi bi akinti geldi.tuvalete gittim hatta islaklik hissedince.sadece su gibi,normal akintidan farkli.ilk kez boyle bisiy oldu.sebebi ne olabilir sizce,boyle bisiy yasayan oldu mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…