Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma

Maşallah subhanallah söyle böyle derken gelmiş zeynep ismini çok severim adı gibi güzel rabbim sağlığıyla uzun ömrüyle size bagislasin:)

Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın

Maşallah allah nazardan saklasin boyu kilosu iyi görünüyo çok sevimli rabbim analı babalı sağlıkla buyutsun:)

Hayirlisiyla vesile olsun geçmiş olsun çok sevindim canım coraspini bende kullandım pıhtılaşma testi yapmadan verdi ama diğer dr um da sorun değil kullanman dedi kullan için rahat olsun canim:)

Esımı özlemiştim oda beni dedi bu halde sorun olmasın dedim yol aç ki gelsın bebeğim demez olaydım bi sancı bi sancı yarım saatte bir kasildi Eyvah doğuruyorum dedim ama sancı hafifledi benim neyime yol acmak hala tedirgin im belden ağrım olsa direk nst ye gidicektim

Kizlar adetime yaklasik 5 gun var ve bugun su gibi bi akinti geldi.tuvalete gittim hatta islaklik hissedince.sadece su gibi,normal akintidan farkli.ilk kez boyle bisiy oldu.sebebi ne olabilir sizce,boyle bisiy yasayan oldu mu hic?
Kizlar kimse cevap vermedi.boyle bisiy yasayan olmadi mi

Yolu açtirmisin demek ki canim.cocuk geliyorum ben anne hazir ol demis baksana:) cocuk babasina isyan etmis naptin anneme diye:)

Yolu açtirmisin demek ki canim.cocuk geliyorum ben anne hazir ol demis baksana:) cocuk babasina isyan etmis naptin anneme diye:)

Onu hiç sorma acaba ne düşünüyo kızıyor mu yoksa ayy canlarim aşk yaşıyorlar mi diyo merak ediyor insan nasıl hissettiğini bu yol çalışmasını bi daha yapmicaz sanirim

Onu hiç sorma acaba ne düşünüyo kızıyor mu yoksa ayy canlarim aşk yaşıyorlar mi diyo merak ediyor insan nasıl hissettiğini bu yol çalışmasını bi daha yapmicaz sanirim
Hahahah noluyor ya diyordur muhakkak:)) bi rahat uyutmadiniz diye sinir de oluyor olabilir.ya o hallerini hayal etmek bile komik :)) kaşlari çatik falan:)

Canım hamile kalan bikaç arkadaştan duymuştum akıntının cogaldıgını inşallah hamilesindir

Artik bitti isler pasa pasa bekliyorum zaten :) ama gunduz uykusu coktu devamli sayikliyorum :-/ bu arada kapi acilmazsa bizimki napar merak ediyorum
Olur olur merak etme bol bol uyu zaten ben uykusuzum kac gundur
hayırlı olsun canım... Rabbim kurtarmış ikinizi de.. Bir an önce dikiş ağrıların da azalır inşaallah canım..
Rabbim huzurunuzu daim eylesin..
Amin kuzum

Maşallah subhanallah söyle böyle derken gelmiş zeynep ismini çok severim adı gibi güzel rabbim sağlığıyla uzun ömrüyle size bagislasin:)
Amin amin kaygılım. Darısı herkesin başına

Bu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)

Oyy oyy maşallah o ne masum el yüz allahım esirgesin tüm kötülük ve Serden mis gibi bir şey buuu allahım koku geldi sanki burnuma allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım :) adınız ne

Oooooyyy minnnaaaakkk masallah masallah yerim o parmaklari benim pasa pasa pasa yatsin hala :-/

Bebeem Eğil kalk yolları aç artık :) bizde yol çalışması yaptık ama tüm gün sancı oldu şimdiye hafiflemese dogurucam saniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…