Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Rahim filmi cekindim kızlar evet ağrılı bi islem ama anestezi gerektirecek kadar olmadigini dusunuyorum son anında bırakın nolur diye bagırdım. Allaha sukur cok iyi dedi dr. 3 gun iliski yok dedi adetin 11.gunu baslariz calismaya. Adetin 3. ya da 4. gunu gel 5.gunu baslaman icin klomen yazicam sonrada catlatma ignesi olacaksin dedi. Simdilik 2 aylik plan bu. Bide coraspin yazdi gunde 1 tane. Gebelik kayıplarında yaziyoruz dedi. Hala anlamadım niye yazdıgîni.
Canlarîm hepiniz sagolun dualariniz desteginiz icin iyiki burdasiniz iyiki varsiniz hepinizden Allah razi olsun
Yolu açtirmisin demek ki canim.cocuk geliyorum ben anne hazir ol demis baksana:) cocuk babasina isyan etmis naptin anneme diye:)Esımı özlemiştim oda beni dedi bu halde sorun olmasın dedim yol aç ki gelsın bebeğim demez olaydım bi sancı bi sancı yarım saatte bir kasildi Eyvah doğuruyorum dedim ama sancı hafifledi benim neyime yol acmakhala tedirgin im belden ağrım olsa direk nst ye gidicektim
Yolu açtirmisin demek ki canim.cocuk geliyorum ben anne hazir ol demis baksana:) cocuk babasina isyan etmis naptin anneme diye:)
Hahahah noluyor ya diyordur muhakkak:)) bi rahat uyutmadiniz diye sinir de oluyor olabilir.ya o hallerini hayal etmek bile komik :)) kaşlari çatik falan:)Onu hiç sorma acaba ne düşünüyo kızıyor mu yoksa ayy canlarim aşk yaşıyorlar mi diyomerak ediyor insan nasıl hissettiğini bu yol çalışmasını bi daha yapmicaz sanirim
Kizlar adetime yaklasik 5 gun var ve bugun su gibi bi akinti geldi.tuvalete gittim hatta islaklik hissedince.sadece su gibi,normal akintidan farkli.ilk kez boyle bisiy oldu.sebebi ne olabilir sizce,boyle bisiy yasayan oldu mu hic?
Kizlar kimse cevap vermedi.boyle bisiy yasayan olmadi mi
Olur olur merak etme bol bol uyu zaten ben uykusuzum kac gundurArtik bitti isler pasa pasa bekliyorum zaten :) ama gunduz uykusu coktu devamli sayikliyorum :-/ bu arada kapi acilmazsa bizimki napar merak ediyorum
Amin kuzumhayırlı olsun canım... Rabbim kurtarmış ikinizi de.. Bir an önce dikiş ağrıların da azalır inşaallah canım..
Rabbim huzurunuzu daim eylesin..
Amin amin kaygılım. Darısı herkesin başınaMaşallah subhanallah söyle böyle derken gelmiş zeynep ismini çok severim adı gibi güzel rabbim sağlığıyla uzun ömrüyle size bagislasin:)
Amin amin cümlemizinkini canım benimayyyy maşallah cok güzel dudaklara bak kuzucumm Allah bağışlasın canım :)
Amin amin. Cümlemizinkini canım benim. Artık uyku yok. 2saatte bir uyanıyorum sütümü vermek içinOyy maşallah buna ya çok tatlı:) Rabbim hayırlı ömurler nasip etsin canim
Amin amin. Darısı başına olsun. Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin kurban olduğumAllah bağışlasın canım pamuklara sarılmış gibi maasallah cok tatli kizin Allah uzun ömür versin annesi
Keske canim ya ins da az once lavaboya gittim.sari akintiyla karisik cok ince kil gibi kanama geldi.sonra rengi yavru agzi gibi oldu.erken adet olucam galiba:/Canım hamile kalan bikaç arkadaştan duymuştum akıntının cogaldıgını inşallah hamilesindir
Oooooyyy minnnaaaakkk masallah masallah yerim o parmaklari benim pasa pasa pasa yatsin hala :-/Bu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
Bu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
Oooooyyy minnnaaaakkk masallah masallah yerim o parmaklari benim pasa pasa pasa yatsin hala :-/
Maşallah Minnak kuzu Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahBu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?