Beraber Anne Olma Yolunda

Canım maşallah kızana çok tatlı benim kızımın adıda zeynep mina isimleriyle sağlıkla büyüsünler inşallah neden memeyi istemedi acaba biberonla sağıp vermrk güzel fikir ama sakın memeyi vermekten vazgeçme o reddetsin sen her zaman teklif et benim 40 çıkana kadar sütüm çok azdı mama verdim biberonla çalıştı sonra sütüm çok arttı ama emmedi ben mama vermeden önce hep memeyi teklif ettim bıkmadan üsanmadan etmiyordu ama ben sürekli hatırlattım ve artık yavaş yavaş emmeye başladı her mama vermeden önce meme yı veriyorum eskiden ağzına sürmedi şimdi 3 5 dakika emiyo şükür
Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma

Oooooyyy minnnaaaakkk masallah masallah yerim o parmaklari benim pasa pasa pasa yatsin hala :-/
Az kaldi az gelicek o bocuk de
Oyy oyy maşallah o ne masum el yüz allahım esirgesin tüm kötülük ve Serden mis gibi bir şey buuu allahım koku geldi sanki burnuma allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım :) adınız ne
Adimiz ilgaz oldu dun aksam dedemiz koydu ismini kulagina soyledi :) mislerin en mİsi kokuyor da uykumuz yok iki gundur kaygilim uyumuyor gecwleri sipam :)

Canım maşallah prensesine sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim çok tatlı bu ya
Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın

Kızlar dun aksam 4e kadar cok iyiydim 4te karin agrim basladi ama dik duramiyorum 2 bükĺümüm hemen esim geldi isyerinden izin aldim hastaneye gittik film cektiler kan aldilar bisey yok normal dediler fazla hassasmıs vucudun dediler antibiyotik ve agri kesicili serum bagladilar. Simdi agri tamamen sag tarafimda majezigle duruyorum ama şükürler olsunki hastaneye gidilecek bi agri degil. Neden boyle bisey oldu bilmiyorum. 2lt ilac verildi normal diyolar

Geçmiş olsun canım.. Bu evreyi de atlatmışsın.. İnşaAllah bundan sonra guzel haberler alırısn

Çok sukur canım sevındım herseyı yolunda olduguna gelecek bebısın ben hıssedıyorum :)

Geçmiş olsun canım sevindim başarılı geçmesine şifa olsun bebek gelsin hemen inşallah

Hayirlisiyla vesile olsun geçmiş olsun çok sevindim canım coraspini bende kullandım pıhtılaşma testi yapmadan verdi ama diğer dr um da sorun değil kullanman dedi kullan için rahat olsun canim:)

hepiniz sağolun canlarım ben de seviniyorum bebegime bi adîm oldugu icin şu karın agrîmda gecer ayaklanirsam cok daha iyi olucam insallah

Gecmis olsun canim ya gecer insallah bi an once.

Eşimin kuzeni var kadin dogum dr u. Acile gidince onu aradîk neden hsg cekindiki cekinmemeliydi hamile kalmis birine hsg cektirmek kadar gereksiz bi hareket olamaz dedi. Klomen falanda kesinlikle kullanmasin hormon almasin hem cogul gebelige hem komplikasyonlara sebep oluyo asilama falan aklinizdan gecmesin dedi. Esimde etkilendi haliyle bende dr um ne dediyse onu yapmak istiyorum daha ne kadar deniycem kuzenin elbet birgün olur diyo dedim. Esim peki sen nasil istersen dedi. Bisey deyin kizlar ben napmaliyim klomen kullanmamali miyim hangi dr u dinlemeliyim

Hayirlisiyla vesile olsun geçmiş olsun çok sevindim canım coraspini bende kullandım pıhtılaşma testi yapmadan verdi ama diğer dr um da sorun değil kullanman dedi kullan için rahat olsun canim:)
Tesekkurler canim dün gecemiz acillerde gecince ilac falan gormedi gozum bu aksamdan itibaren baslicam coraspine. Benim kutajda tum herseye bakildi pihtilasma cikmadi ama evet kullaniyim dedigin gibi icim rahat olsun

Sagol canim hsg iyiydi ama sonrasi mahvetti beni buna da sukur. Sevindim canim sperm testide temiz ciksin sonra sen kendine bi yol cizersin dr unla yasin bana gore cok cok genc hersey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…