- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Az kaldi az gelicek o bocuk deOooooyyy minnnaaaakkk masallah masallah yerim o parmaklari benim pasa pasa pasa yatsin hala :-/
Adimiz ilgaz oldu dun aksam dedemiz koydu ismini kulagina soyledi :) mislerin en mİsi kokuyor da uykumuz yok iki gundur kaygilim uyumuyor gecwleri sipam :)Oyy oyy maşallah o ne masum el yüz allahım esirgesin tüm kötülük ve Serden mis gibi bir şey buuu allahım koku geldi sanki burnuma allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım :) adınız ne
Amin canim insallah :)Maşallah Minnak kuzu Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
Bu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Aha haber geldi:) sen sancinin sıklaşmasini bekle bence.ay hadi geliyor mu tosuncukKahverengi akintim geldi benimhafif sanci da var siparis geliyo mu ne
Gitti sanci :-/ yarina kaldı umutlar nisandir diyolar ama pembe degil piffAha haber geldi:) sen sancinin sıklaşmasini bekle bence.ay hadi geliyor mu tosuncuk
Gitti sanci :-/ yarina kaldı umutlar nisandir diyolar ama pembe degil piff
Daha saat basi sanci var yatiyoz evdeGünlerdir girip girip bakıyorum doğurdun mu diye :)) hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah inatçı paşa
Maasallah yavruna canim yuzun hep boyle gulsun insallahBu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
Geçmiş olsun canım.. Bu evreyi de atlatmışsın.. İnşaAllah bundan sonra guzel haberler alırısn
Çok sukur canım sevındım herseyı yolunda olduguna gelecek bebısın ben hıssedıyorum :)
Geçmiş olsun canım sevindim başarılı geçmesine şifa olsun bebek gelsin hemen inşallah
Hayirlisiyla vesile olsun geçmiş olsun çok sevindim canım coraspini bende kullandım pıhtılaşma testi yapmadan verdi ama diğer dr um da sorun değil kullanman dedi kullan için rahat olsun canim:)
Gecmis olsun canim ya gecer insallah bi an once.Kızlar dun aksam 4e kadar cok iyiydim 4te karin agrim basladi ama dik duramiyorum 2 bükĺümüm hemen esim geldi isyerinden izin aldim hastaneye gittik film cektiler kan aldilar bisey yok normal dediler fazla hassasmıs vucudun dediler antibiyotik ve agri kesicili serum bagladilar. Simdi agri tamamen sag tarafimda majezigle duruyorum ama şükürler olsunki hastaneye gidilecek bi agri degil. Neden boyle bisey oldu bilmiyorum. 2lt ilac verildi normal diyolar
Sagol canim insallah gecer. Sonu hayirli olsunda her acıyı cekmeye razıyım. Senin icinde en mutlu gunler yavrunu kucagina almaya gunler belki saatler kaldi Allah yardimcin olsun canimGecmis olsun canim ya gecer insallah bi an once.
Tesekkurler canim dün gecemiz acillerde gecince ilac falan gormedi gozum bu aksamdan itibaren baslicam coraspine. Benim kutajda tum herseye bakildi pihtilasma cikmadi ama evet kullaniyim dedigin gibi icim rahat olsunHayirlisiyla vesile olsun geçmiş olsun çok sevindim canım coraspini bende kullandım pıhtılaşma testi yapmadan verdi ama diğer dr um da sorun değil kullanman dedi kullan için rahat olsun canim:)
Sagol canim hsg iyiydi ama sonrasi mahvetti beni buna da sukur. Sevindim canim sperm testide temiz ciksin sonra sen kendine bi yol cizersin dr unla yasin bana gore cok cok genc hersey gonlunce olsunGeçmiş olsun canım herseyin yolunda gitmesine sevindim inşallah bunun vesilesiyle gelir meleğin.. Bizimde bugün ultrason randevusu vardık cok şükür bişey yokmuş eşimde birtek Sperm testi kaldı sonra bende hsg çekilirim inşallah.
MAŞALLAH minik prensimize Allah saglikla büyütmeni nasip etsin canım çok güzel cook tatli ya parmaklarını yerler onun nasıl gusel bisi ya :)Bu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?