Az kaldi az gelicek o bocuk de
Adimiz ilgaz oldu dun aksam dedemiz koydu ismini kulagina soyledi :) mislerin en mİsi kokuyor da uykumuz yok iki gundur kaygilim uyumuyor gecwleri sipam :)
Tesekkurler canim dün gecemiz acillerde gecince ilac falan gormedi gozum bu aksamdan itibaren baslicam coraspine. Benim kutajda tum herseye bakildi pihtilasma cikmadi ama evet kullaniyim dedigin gibi icim rahat olsun
Nişan pembe olmaz her zaman canim bence.bazen 1 hafta onceden de boyle isaret gelebilirmis ya.sen yine hazir ol canim:) geliyrm diyor kerataGitti sanci :-/ yarina kaldı umutlar nisandir diyolar ama pembe degil piff
Oyleymis de dustan sonra döndü pembeye sabah. Ama tam inmemis acilma yok :-/ gerci eli kulaginda dedi :)Nişan pembe olmaz her zaman canim bence.bazen 1 hafta onceden de boyle isaret gelebilirmis ya.sen yine hazir ol canim:) geliyrm diyor kerata
Amin canim sagol darisi basiniza insallah hadiMaasallah yavruna canim yuzun hep boyle gulsun insallah
Amin canm emerken ope ope doyamiyorum o elleri ben :)MAŞALLAH minik prensimize Allah saglikla büyütmeni nasip etsin canım çok güzel cook tatli ya parmaklarını yerler onun nasıl gusel bisi ya :)
Hadi bakalim bebeem artik geliyor senin bocuk de saglikla gelsin :)Oyleymis de dustan sonra döndü pembeye sabah. Ama tam inmemis acilma yok :-/ gerci eli kulaginda dedi :)
Oyle valla kaygilim babayla birlikte oturuyoruz basina ooyle onu izlioruz :)Ne güzel değişikte isminiz allah im güzel yazılar yazsın :) uykusuz geceler başladı demek :) o uyusana insan izlemekten uyuyamaz tipine bak maşallah size
Kavusuyorsun sonunda bebesine oh:)Oyleymis de dustan sonra döndü pembeye sabah. Ama tam inmemis acilma yok :-/ gerci eli kulaginda dedi :)
Bakalim evde sanci bekliyoruz 5dkya dusse bi.Amin canim sagol darisi basiniza insallah hadi
Amin canm emerken ope ope doyamiyorum o elleri ben :)
Hadi bakalim bebeem artik geliyor senin bocuk de saglikla gelsin :)
Tembel tenekem ne ara gelecek acabaKavusuyorsun sonunda bebesine oh:)
Daha saat basi sanci var yatiyoz evdebakalim az daha uyuyayim duruma gore kosariz hastaneye artik :) enem bak agridi yine :-/
Tembel tenekem ne ara gelecek acaba
Simdi 14.22 28 37 43 49 57 15.04 12 napim ne diyon bu durumda?Kaç dakikada bir geliyor canım sancılar? Bence 5dkyi bekleme o halde arabaya binmek biraz yorucu olur senin için 10dkya düşünce git sen. Yine senin bilecegin sey tabi ama nacizane tavsiyem :)
Hala evdeyim :) inatla 5dkya dusmesini bekliyorum battaniye kumanda ben hastaneden iyidirbebeem kuzummm bugün geliyor galiba senin minigin, sancılarını sklasmis hastanede olmalısın şuan. Rabbin yardimcin olsun canimmm
Pes etmedim.bende arada memeyi sunuyorum unutmasın diye. Sütümde çok ama yinede emmiyor. Birazdaha kilo alsın belki daha kolay alır diye düşünüyorumCanım maşallah kızana çok tatlı benim kızımın adıda zeynep mina isimleriyle sağlıkla büyüsünler inşallah neden memeyi istemedi acaba biberonla sağıp vermrk güzel fikir ama sakın memeyi vermekten vazgeçme o reddetsin sen her zaman teklif et benim 40 çıkana kadar sütüm çok azdı mama verdim biberonla çalıştı sonra sütüm çok arttı ama emmedi ben mama vermeden önce hep memeyi teklif ettim bıkmadan üsanmadan etmiyordu ama ben sürekli hatırlattım ve artık yavaş yavaş emmeye başladı her mama vermeden önce meme yı veriyorum eskiden ağzına sürmedi şimdi 3 5 dakika emiyo şükür
Hadi gelsin paşamız sağlıcaklaHala evdeyim :) inatla 5dkya dusmesini bekliyorum battaniye kumanda ben hastaneden iyidir
Ayyyy bana geldi heyecanlar hatun maşallah sakinsin :) kalk o yattığını yerden yürü azcik, yardım et yavruya. aksama gelir hayırlı haberin :) yalnız değilsin dimi evde?Hala evdeyim :) inatla 5dkya dusmesini bekliyorum battaniye kumanda ben hastaneden iyidir
Sagol canim hsg iyiydi ama sonrasi mahvetti beni buna da sukur. Sevindim canim sperm testide temiz ciksin sonra sen kendine bi yol cizersin dr unla yasin bana gore cok cok genc hersey gonlunce olsun
Eşimin kuzeni var kadin dogum dr u. Acile gidince onu aradîk neden hsg cekindiki cekinmemeliydi hamile kalmis birine hsg cektirmek kadar gereksiz bi hareket olamaz dedi. Klomen falanda kesinlikle kullanmasin hormon almasin hem cogul gebelige hem komplikasyonlara sebep oluyo asilama falan aklinizdan gecmesin dedi. Esimde etkilendi haliyle bende dr um ne dediyse onu yapmak istiyorum daha ne kadar deniycem kuzenin elbet birgün olur diyo dedim. Esim peki sen nasil istersen dedi. Bisey deyin kizlar ben napmaliyim klomen kullanmamali miyim hangi dr u dinlemeliyim
Inşallah tatlim ya bende kavusayim artık :)Hadi gelsin paşamız sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?