Beraber Anne Olma Yolunda

Az kaldi az gelicek o bocuk de

Adimiz ilgaz oldu dun aksam dedemiz koydu ismini kulagina soyledi :) mislerin en mİsi kokuyor da uykumuz yok iki gundur kaygilim uyumuyor gecwleri sipam :)

Ne güzel değişikte isminiz allah im güzel yazılar yazsın :) uykusuz geceler başladı demek :) o uyusana insan izlemekten uyuyamaz tipine bak maşallah size

Tesekkurler canim dün gecemiz acillerde gecince ilac falan gormedi gozum bu aksamdan itibaren baslicam coraspine. Benim kutajda tum herseye bakildi pihtilasma cikmadi ama evet kullaniyim dedigin gibi icim rahat olsun

Canım çok zor geçmiş dün çok üzüldüm inşallah iyisidir şimdi eşin endişeli ise kuzeni haksız değil hormon yüklemek o ilaçlar vs sağlıklı değil ben kullansam da istersen yeni hsg çekildin bi iki ay dene sonra ilaç alırsın olmadı Sen nasıl dersen

Maasallah yavruna canim yuzun hep boyle gulsun insallah
Amin canim sagol darisi basiniza insallah hadi
MAŞALLAH minik prensimize Allah saglikla büyütmeni nasip etsin canım çok güzel cook tatli ya parmaklarını yerler onun nasıl gusel bisi ya :)
Amin canm emerken ope ope doyamiyorum o elleri ben :)
Oyleymis de dustan sonra döndü pembeye sabah. Ama tam inmemis acilma yok :-/ gerci eli kulaginda dedi :)
Hadi bakalim bebeem artik geliyor senin bocuk de saglikla gelsin :)

Tembel tenekem ne ara gelecek acaba

Kaç dakikada bir geliyor canım sancılar? Bence 5dkyi bekleme o halde arabaya binmek biraz yorucu olur senin için 10dkya düşünce git sen. Yine senin bilecegin sey tabi ama nacizane tavsiyem :)

Kaç dakikada bir geliyor canım sancılar? Bence 5dkyi bekleme o halde arabaya binmek biraz yorucu olur senin için 10dkya düşünce git sen. Yine senin bilecegin sey tabi ama nacizane tavsiyem :)
Simdi 14.22 28 37 43 49 57 15.04 12 napim ne diyon bu durumda?

bebeem kuzummm bugün geliyor galiba senin minigin, sancılarını sklasmis hastanede olmalısın şuan. Rabbin yardimcin olsun canimmm

Pes etmedim.bende arada memeyi sunuyorum unutmasın diye. Sütümde çok ama yinede emmiyor. Birazdaha kilo alsın belki daha kolay alır diye düşünüyorum

Hala evdeyim :) inatla 5dkya dusmesini bekliyorum battaniye kumanda ben hastaneden iyidir
Ayyyy bana geldi heyecanlar hatun maşallah sakinsin :) kalk o yattığını yerden yürü azcik, yardım et yavruya. aksama gelir hayırlı haberin :) yalnız değilsin dimi evde?

Sagol canim hsg iyiydi ama sonrasi mahvetti beni buna da sukur. Sevindim canim sperm testide temiz ciksin sonra sen kendine bi yol cizersin dr unla yasin bana gore cok cok genc hersey gonlunce olsun

İnşallah canım gelecek aya bişeyler kesinleşir bizde de..2016 ya hamiş gireriz inşallah Rabbimin izniyle..

Canım her doktor farklı şeyler söylüyo eğer gittiğin doktora güveniyosan başkalarını dinleme zaten klomen kullanıp çoğul gebelik şüphesi olunca doktor ilişki önermiyomus..belkide klomen kullanmadan hamile kalırsin bu ay kafana takma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…