Beraber Anne Olma Yolunda

Ayyyy bana geldi heyecanlar hatun maşallah sakinsin :) kalk o yattığını yerden yürü azcik, yardım et yavruya. aksama gelir hayırlı haberin :) yalnız değilsin dimi evde?
Esim evde kimseyi cagirmadim ki belli olmaz telase olmasin diye yatisim olsun bi hele. Battaniye altindan cikamiyorum usudum ya. Cok mu gevsegim ne

Esim evde kimseyi cagirmadim ki belli olmaz telase olmasin diye yatisim olsun bi hele. Battaniye altindan cikamiyorum usudum ya. Cok mu gevsegim ne
Tembel seni :) neyse enerji lazim sana kuzum depola enerjini. Son dakikayida bekleme, yol hali belli olmaz hastaneye gidene dek

Kalkacagim birazdan yayuruyeyim az. Gece utu yaptim camasir yikadim evi topladim nevresimimi serdim banyoyu yikadim daha napim :)
Tembel seni :) neyse enerji lazim sana kuzum depola enerjini. Son dakikayida bekleme, yol hali belli olmaz hastaneye gidene dek

Kalkacagim birazdan yayuruyeyim az. Gece utu yaptim camasir yikadim evi topladim nevresimimi serdim banyoyu yikadim daha napim :)

Kız sen hala evde misin aboo kalk git hastaneye artık bak yollarda doğurursun haa demedi deme

Kızlar hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı alıntı yapamadım şükür ikimizde iyiyiz gobegimiz düşmedi 13 gün oldu onun düşmesini bekliyoruz doktor batikon kullanmayın dedi bi an once düşer inşallah bebeem maşallah pek sakinsin canim hadi inşallah sağlıkla kavus sende

Alır allahın izniyle bende arada sağıp veriyorum ama belli bir zamandan sonra sağmak zor oluyor zorlamadan mumkun oldukca memeyi kabul ettir allah yardımcın olsun canım
Pes etmedim.bende arada memeyi sunuyorum unutmasın diye. Sütümde çok ama yinede emmiyor. Birazdaha kilo alsın belki daha kolay alır diye düşünüyorum

Maşallah sende benden 5 gün sonra mı doğurdun. Hayırlı olsun canım. Bizde 18 günlük olduk. Gaz sıkıntısı başladı damla verdi doktor.

Selam kızlar hiç giremiyorum bebegimle savasiyorum bi donem sutum yoktu bebeğim biberona alıştı şimdi sutum var ama meme istemiyor sagip veriyorum biz 55 günlük olduk çok sukur Rabbim bekleyenleri evlatlarına kavustursun inşallah yeni doğum yapan yapacak arkadaşlar biberon almayın alistirmayin bebisinizi benim gibi çok pişman olursunuz. Maşallah benim kizimaa

Eklentiler

• PicsArt_1442670376969.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Biz de başta süt gelene kadar mama verdik ama doktor kaşıkla için biberona alisirsa göğsünü tutmaz dedi. Öyle yaptık çok şükür tutuyor ama bu defa da gazı var sancilaniyor yavrum

Biz de başta süt gelene kadar mama verdik ama doktor kaşıkla için biberona alisirsa göğsünü tutmaz dedi. Öyle yaptık çok şükür tutuyor ama bu defa da gazı var sancilaniyor yavrum
Bize zinco damla çok iyi geldi deneyebilirsin canm bitkisel

Bizim de gaz problemi var canim sab simplex damla kullanıyoruz bizde şükür faydasını gördük rahat ettik

Masallah masallah kizlar pek cimcime yaaaaa

Ayyy aynı sıkıntı bende de var sütüm yoktu diye mama verdim sonra sütüm arttı ama tutmuyo yeni yeni tutmaya baßladı ama tam anlamıyla değil 3 en fazla 5 dakika emiyo binada şükür bir ara ağzını sürmüyodu memeye uzaklaştırınca basıyordu çığlığı

Ayy bir cimcime dahamı geliyo topiğe maşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Amin canim insallah kalbime gore verdi rabbim cok sevindim esim de cok sever kiz cocuklarini ama kv biraz belli etmese de oglanci oldugu icin bozuntuya vermedi ama gadasini alsin benim kuzumun...umurumda degil dunya hesabi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…